Bejelentkezés

View Full Version : A felkészült zsidók

Ihasz Laci
06-13-2015, 08:57 AM
Gondoltam megosztoma a tapasztalataimat a temaval kapcsolatban.

Bevezetoben annyit, hogy Londonban elek es dolgozok mint biztonsagi or. Egy zsido tulajdonu cegnek dolgozok es elsosorban zsido erdekeltsegu kozepuletek, rendezvenyek biztositasaval foglalkozok.

Azt mindjart ki kell, hogy jelentsem a zsidok iszonyat jol szervezettek sajat kozossegukon belul! Most nem akarok arra kiterni, hogy a orzes vedelem, hogyan is tortenik. Inkabb a teljesen civil jellegu felkeszultsegukrol irok par szot. Egy eleg osszetarto kozosseget alkotnak ami az egesz szervezettseguknek az alapja. Elso lepeskent egy sajat kommunikacios rendszert epitettek ki maguknak. Ami azt jelenti, hogy minden zsido iskola, konyvtar, zsinagoga, stb (itt London belul) radio osszekottetesben all egymassal. Ha valami tortenik valahol, pillanatok alatt ertesulnek rola szerte a varosban.
Es itt jon a masodik lepes. Sajat biztonsagi (ez nem az a fizetett orzo vedo cegek amilyennel en is dolgozok) es elsosegely szolgalatot epitettek ki. A biztonsagi szolgalatuk egy teljesen onkentes alapon mukodo szervezet, kb mint nalunk a polgar orseg. Viszont jobban motivaltak es van rendes felszerelesuk (radiok, femdetektorok, golyo allo melleny stb). Az elsosegely szolgalat is hasonlo onkentes alapon mukodik. Eu kepzett szemelyek latjak el es igen jol fel vannak szerelve. Az autoik nem mentoauto mert nem hivatasos allami mentosok. Valamilyen kombi autot alakitanak at. Hatso ules ki, egy hordagy es az eu cucc be.
Harmadik lepes a szallas. Ezt lattam par iskolaban es zsinagogaban. Fel vannak keszulve arra, hogy valami katasztrofa eseten nagy tomegeket szallasoljanak el. Osszecsukhato agyak es pokrocok vannak felhalmozva, valamint tartos elelmiszer olyan iskolakban ahol van konya is.

Hat ez a nem semmi szerintem, hogy egy civil kozosseg ilyen szervetten fel van keszulve. Szerintem siman verik a magyar polgar vedelmet.

astonferi
06-13-2015, 01:18 PM
minden csak pénz kérdése. és persze a hatalomban vannak haverok akik ezt elnézik

D - törölt tag
06-13-2015, 02:04 PM
Nos Ez példa értékû lehetne mindenkinek!
Persze ez a nép már annyit szenvedett,hogy nem csodálom,hogy így összetartanak.
Remélem amikor itt lesz az idõ és a túlélés záloga az összefogás,mi magyarok is félretesszük a kicsinyes dolgainkat!

TMIB
06-13-2015, 02:56 PM
Én azt tudom hogy saját speciális védõ-csoportjuk van Angliában, ami valamilyen polgárõrség, vagy városõrség formájában mûködik. Az egyik cikkemben meg is említettem õket. Meg van egy milíciájuk New York államban, a szokásos terepszínû ruha, puskák és erdõben gyakorlatozós fajta. :)

Dream_walker
06-13-2015, 04:08 PM
Alapvetõen az erõs közösségi szellembõl következik, hogy az efféle igények is felmerülnek, és azokat igyekeznek kielégíteni is.
Mo-n is van olyan település, ahol az önkormányzat polgári védelmi felszerelését egy kisebb afrikai ország hadserege is megirigyelné.

Ihasz Laci
06-13-2015, 05:45 PM
Én azt tudom hogy saját speciális védõ-csoportjuk van Angliában, ami valamilyen polgárõrség, vagy városõrség formájában mûködik. Az egyik cikkemben meg is említettem õket. Meg van egy milíciájuk New York államban, a szokásos terepszínû ruha, puskák és erdõben gyakorlatozós fajta. :)

az az ugy nevezett cst lesz itt a honlapjuk: https://cst.org.uk/ oket emlitettem mint onkentes biztonsagi szolgalatot
van koztuk egy ket jo arc, ex izralei joshua rambo:) akik szoktak kepzeseket tartani

TMIB
06-13-2015, 06:26 PM
Nem tudom hogy õk-e azok. Itt említettem: http://tuleloblog.blogspot.com/2011/04/harom-evet-kap-fidesztol-az-aki.html

Ihasz Laci
06-13-2015, 06:43 PM
Nem tudom hogy õk-e azok. Itt említettem: http://tuleloblog.blogspot.com/2011/04/harom-evet-kap-fidesztol-az-aki.html

ezek egy masik csapat, roluk meg en se tudtam. azt hittem csak a cst mukodik ami ilyen polgar or jellegu szervezet. ugy latszik van meg egy masik is.

amugy a listan van meg egy pub watch nevu szervezet is. hat az egy igen jol mukodo dolog egy kulon posztot megerne.

Medve
06-13-2015, 08:15 PM
Remélem amikor itt lesz az idõ és a túlélés záloga az összefogás,mi magyarok is félretesszük a kicsinyes dolgainkat!

Én biztos vagyok benne, hogy mi magyarok is összefogunk fogni. De abban is biztos vagyok, hogy addigra mi magyarok kicsináljuk egymást, és emiatt az a kevés már hajlandó lesz az összefogásra...

kovu78
06-14-2015, 12:27 PM
Medve: lehet ez kell a népnek, hogy észhez térjen:rolleyes:

GAZDA
06-14-2015, 06:03 PM
Én biztos vagyok benne, hogy mi magyarok is összefogunk fogni. De abban is biztos vagyok, hogy addigra mi magyarok kicsináljuk egymást, és emiatt az a kevés már hajlandó lesz az összefogásra...

Kell egy új Mohács azután lesz összefogás.

doki
06-14-2015, 07:19 PM
6
Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén.
7
Nem azért szeretett titeket az Úr, sem nem azért választott titeket, hogy minden népnél többen volnátok; mert ti minden népnél kevesebben vagytok;
8
Hanem mivel szeretett titeket az Úr, és hogy megtartsa az esküt, amelylyel megesküdt volt a ti atyáitoknak; azért hozott ki titeket az Úr hatalmas kézzel, és szabadított meg téged a szolgaságnak házából, az égyiptombeli Faraó királynak kezébõl.

Mózes V. könyve 7. fejezet

Ha tetszik, ha nem , õk az egyik "legprepperebb" nép, mindenük megvan hozzá: pénz, hatalom, összefogás, hit.

Lekvár
06-14-2015, 08:10 PM
Az Ószövetséget ha végigolvassuk, látni kell, hogyan veszítette el ez a nép a kiválasztottságát. A büntetésük is nyilvánvaló... De nem kívánok vitatkozni!
Szerintem nincs olyan hogy "prepper nép", maximum vannak prepper zsidók is.

doki
06-14-2015, 08:40 PM
Nem ismerem a zsidó népet, egyetlen zsidó származású férfit ismerek, õt sem túlzottan, csak a sztereotípiák és az érzéseim alapján nyilatkoztam, ami teljesen szubjektív. Nem kiválasztottak, saját (néhány fõrabbi) nyilatkozata alapján választottak, és nem csak õk egyedül. A sok beidegzõdés miatt talán, de nem feltétlenül szimpatikus, amit politikusaik és pénzembereik csinálnak, ezért talán a nép sem, de figyelemre méltó a közösségük, összetartásuk, "van bennük valami". Nem áll szándékomban sem vallási, sem politikai vitát indítani.

Amatorpe
06-15-2015, 10:16 AM
Szerintem csak nagyon durva esemény hatására fogna össze a magyarság, már ha egyáltalán... Még a hajléktalanszállón is lopnak egymástól, pedig relatív béke van... Ilyen a magyar: megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is... Tisztelet a kivételnek.

mmilan21
06-15-2015, 10:28 AM
Nem az a magyar aki Magyarországon él, hanem aki magyarként viselkedik. :rolleyes:

A magyarság egy életszemlélet az én szememben.
Békében él a szomszédaival és a többi nemzettel, amennyire szükséges önzetlen és meg védi hazáját/otthonát, ha szükséges.
Egyenlõre kevés ember törekszik az efféle életmód felé.

LSVF
06-15-2015, 12:27 PM
"Békében él ................. a többi nemzettel"

Élne ha hagynák saját nyelvén is megszólalni, nem basztatni mert magyar stb......
Persze a pöcsömöccse szerbek visonghatnak Szentedrén mert ott az északi csillaguk vagy mi a fene...de lehet rosszul tudom..
Ezt próbálnám meg fordítva.....
Én békében élek de a szomszéd országok némelyike nagyon nem hagyja!
Ha megpofoznék lábbal egy szlovákot, vagy szerbet mert nem a megfelelõ nyelven beszél kitörne a háború állítom.

Amúgy kurva segítõkész tudok lenni ha akarok jöhet fricc vagy bárki, ezzel sincs gond. Csak felhúzom magam megint.