PDA

View Full Version : Kíváncsi vagy a veszekedésekre?

TMIB
09-27-2015, 04:54 AM
A házelnök szavazásra indítványozza a következõ kérdést:

"Kíváncsi vagy a veszekedésekre?"

Most kérem a szavazatokat.

http://static.168ora.hu/db/07/93/parlament2-d0000E7938512e1e5af86.jpg

varég
09-27-2015, 08:17 AM
Az egészséges vitával semmi gond, csak veszekedésig ne fajuljon! :)

st.jimmy
09-27-2015, 09:48 AM
definiáljuk a vita és a veszekedés fogalmát! :D
alapvetõen a fórumtárs személyét érintõ jelzõkhöz lehet talán érdemes hozzányúlni... elvileg elég nehéz úgy veszekedni (leleményes a magyar tuti megoldja), hogy a másikra semmi negatívat nem mondhatsz

TMIB
09-27-2015, 02:11 PM
Így van. Vitázni a témáról, de arról teljesen. Személyes támadásokat, kötekedést mellõzni. A végén már lassan minden topic tele van azzal nyomva hogy kinek mi a másikról a rossz véleménye. (Holott az eddigi eredménybõl kitûnik hogy eddig látszólag 10-bõl 9 embert az nem érdekel.)

Dream_walker
09-27-2015, 06:30 PM
Régen rendszeresen beleestem abba a hibába, hogy minden vitapartnert értelmes embernek tekintettem. Mára a legnehezebb módon, a saját káromra tanultam meg, hogy ez nem így van. Pedig optimista személyiségem az utolsó pillanatig bízott :) Azóta az ignore gombot használom, és csak az értelmes dolgokat olvasom :)

Mizu
09-27-2015, 06:36 PM
Nos.. Túlélõ..
Egy közösségben, MINDEN közösségben mennek a "harcok". Kezdtük a bölcsiben... :D
Egy olyan fórum (mini társadalom) nem létezik, ahol ne mondanának oda a másiknak!

Máshol is és itt is beklikkesedett minden nick, mégha észre sem vette esetleg. Vannak szimpatikus és ellenszenves nickek, tudalékos és idegesítõen okos, vicces és jópofa.. mint az életben, mint bármely közösségben..
Ha azt akarod, hogy leányneveldei stílusban folyjanak itt a beszélgetések, akkor az rossz irány lesz.. Tudom nem ezt mondtad, de én kisarkítottam kissé.. :)

A személyeskedést és trágárságot el kell tüntetni valóban, mert egy nyilvános fórumon, csak ne ezt mutassuk már magunkról..

Kérdésedet (szavazás) fent kicsit sarkítottad te is .. :) Értelmes emberke nem nyom igent az elsõre, mert így senkinek sem jó.
Viszont az sem állapot, hogy a többiek ne okuljanak egy csörtébõl.
Minden hozzászólás a megtevõjét minõsíti! Ha eltünteted NYOM NÉLKÜL, akkor aki fél nap múlva lép be semmit nem tud errõl és továbbra is jó csókának tart egy [censored]..

Ezért javasoltam, hogy törléskor írd ki hogy kitõl töröltél és miért... Több ilyet látva, már lehet kapizsgálni, hogy milyen típusú az a nick..
Szépestét!

TMIB
09-27-2015, 06:49 PM
Azt akarom hogy tárgyilagos viták legyenek, nem óvodás szintû odamondogatások.

Igent az nyom, aki szakmai vitát szeretne, vagy érv-ellenérv vitát, nem olyat hogy "hülye vagy! - Nem is igaz, mert te vagy a hülye!" típusú szösszeneteket.

Hogy ki-milyen ember a nick mögött, az teljesen mindegy. A lényeg hogy ne személyeskedjen. Lehet balos, jobbos, szeretheti az illegális bevándorlókat vagy nem, legyen prepper, vagy bushcraft-os, vagy egyik se, csak egy kiránduló, nekem teljesen mindegy. Mondhatja az ellenkezõjét annak amit én gondolok egy-egy témáról, ha képes értelmes vitát nyitni róla akkor semmi gond nincs.

Szerintem a szabályok egyáltalán nem szigorúak, csak van néhány alap amit be kell tartani.

Látva hogy milyen szigorúság van a kék fegyveres fórumon, vagy az Index fórumon azokhoz képest itt nagyon laza minden.

:)

Medve
09-28-2015, 05:21 AM
Ha a veszekedés alatt intelligens vitatkozást értünk akkor érdekel. Ha nincs vita, akkor egy elmélkedõ hozzászólásra, nem ír valaki tapasztalati hozzászólást. Ilyen mód ha az elmélet hibás, mindenki azt veszi alapul (kivéve aki írhatna igazat/mûködõ dolgot, de nem teszi mert itt nincs vita).

TMIB
09-28-2015, 05:34 AM
A veszekedés személyeskedés, egymás anyázása, sértegetése.

A vita az teljesen más, a vita az tárgyilagos érvütköztetés.

Doom
10-01-2015, 09:46 AM
mzperiksz 09-28-2015, 04:26 PM
Ha már ennyir járatos vagy a témában akkor tudhatnád hogy hosszú távon lúgos akkumulátor a kulcsszó...

mzperiksz Tegnap, 04:25 PM
A gyakorlati tapasztalatok alapján felépített kritikából igen
Nem a foteltúlélõkébõl

mzperiksz Ma, 06:27 AM
:haha:
Idézet Eredeti hozzászóló Maszek Hozzászólás megtekintése
1 m2 víztartály,melybe kompresszorral (vészhelyzetbe ha nincs energia kézi akár saját erõvel(pl egy szoba kerékpárral meghajtott pumpa) az alján betoljátok a kinti levegõt,a tetején a szûrt levegõ távozik a légtérbe!Néha érdemes a vizet cserélni benne! Kicsit csináld magad megoldás,de olcsó és hatékony.Kiszûr mindent,rádióaktív port,vírusokat,baktériumokat,gázokat.

Értem,hogy szeretne provokálni a Fórumtárs!Értem,hogy nem bírja ki,hogy nyugi van a fórumon és kulturáltan beszélgetünk!De azt nem értem,hogy mire jó ez?Hacsak azért nem ,hogy újra lehessen élvezkedni.
Fórumtársak,ti élvezitek Ezt?

Salmo
10-01-2015, 11:17 AM
Ahogy a viccben van:

-Vadász, vadász, Te szopni jársz ide.....

u.i.: a vadász nyilván behelyettesíthetõ a Maszek, és a Doom nevekkel is.

TMIB
10-01-2015, 02:16 PM
Ha valakinek nincs igaza, akkor nem személyeskedni kell, hanem leírni, hogy "ebben nincs igazad, mert:" és lehet írni hogy miért nem. Magyarázva, érvekkel, esetleg linkeket felhasználva az érvek alátámasztásához.

Tévedni bárki tévedhet, lehet megcáfolni az állításait akinél fenn áll a helyzet.

Morpheus
10-01-2015, 05:47 PM
Szia Doom! Hogy vagy? :-)

Doom
10-01-2015, 05:51 PM
Szia Doom! Hogy vagy? :-)
Köszönöm jól!Elmúlt a derék fájásom.
Te hogy vagy,mi a helyzet?

Lekvár
10-01-2015, 08:39 PM
Hadd mondjak valamit utoljára:
Kiballagok a fórumról, ezért szeretnék mondani pár szót búcsúzóul. Jó ideig csendben leszek, lehet még utána is... (Morpheus már ismeri ezt :))
Ez a fórum jó is lehetne, de sajnos nem az. Az embernek már nincs kedve megosztani semmit, pláne azért hogy valami eszement ízekre szedje és lefikázza.
Lehetne olyan szabály is, hogy egymás után ne szólhasson valaki hozzá a témához, akkor elkerülhetõ lenne, hogy három-négy hozzászólás egymás után, ugyanannak a tisztelt tagnak a tollából fröccsenjen a képernyõmre. Sajnos sok beszédnek sok az alja. Sajnálom azokat, akiknek ez a fórum az életük.
Nem hiszek az újjászületésekben, az ember nem változik, a halmozottan elõforduló namégeccer regisztrációk pedig idegesítenek.
Azt sem szeretem ha egyvalakirõl kell hogy szóljon egy fórum. Hogy mindig mindent überelni akarjon, még ha nem is ért hozzá...
Mindezeket Doom-ról írtam, kár hogy már nincs itt, mert elnézést akartam tõle kérni, hogy a topicjában beletenyereltem valamibe.
Nem tudtam a kezeléseirõl, és arról sem, hogy nem tehet arról, amit csinál.

Amiért eddig maradtam, azok a Barátok. Igaz, hogy jobbára csak virtuális közösség, de mindenkinek egyénisége van.
Köszönöm mindõtöknek az itt töltött idõt, néha humort, néha vitát, néha élet és ételszagú történeteket... :)
Amit itt megosztottam, az 50 év tapasztalata volt, néha én se értem hogyan fért bele!
Tudom hogy minden amit leírtam, szép lassan befedi az iszap, és ez így jó.

Erõt, egészséget:
Lekvár

Doom
10-02-2015, 04:49 AM
Ne már Tesó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te vagy az egyik legfaszább gyerek a Fórumon!Ne menjél sehová maradjál!
Kitûnõ ez a fórum,mindig elõjön valami új probléma amivel foglalkozni kell !
Például ,most utoljára felvetõdött,hogy a víz nem is olyan jó szûrõ közeg,mint ahogy gondoltam.Azóta,mint foteltúlélõ errõl olvasgatok cikkeket és ha jutok valami következtetésre,közzéteszem.
A kezelésért nem kell elnézést kérned,a mûtétet sikerült elkerülni,bár ezután nem hõsködök a betongyámokkal!
Nem rólam szól a fórum!Mindenki annyit ír ide ,amennyit akar!Nekem ez egyfajta jegyzet,feljegyzés.Pár hét után visszaolvasom,de nem mindig értek egyet önmagammal,fõleg mikor a kutatásokkal ,több információt szereztem.
De aki akarja,hát nem olvassa."Edit ingore list+"
A másik dolog,hogy EZ CSAK INTERnET,egy alternatív valóság.Nem a valódi világ! ITT lehet játszani,fantáziálni,harcolni a virtuális bossokkal.Az ide regisztráltak nem valódi személyek,csak arctalan NICKEK!Bárki lehet akárki,ki-be regisztrálhat egy nap ötször ha úgy tetszik,már ha Túlélõnek van hozzá türelme törölgetni.
A valódi énjét mindenkinek hosszas személyes ismerkedés után ismerjük meg! Itt a fórumon nem kell illóziókban ringatni magunkat egy személy tulajdonságait illetõen.
Az ember furcsa állat+Imád játszani,imád fantáziálni,álomvilágokat szövöget(amiket akár meg is filmesítenek vagy kiadják könyvekben.)Ne mereven lásd a világot,fõleg ne az internetet.Szerezd vissza a gyermeki énedet és felhõtlenül,a gondokat a sutba dobva tudj újra játszani!
nem kell annyira félni attól az összeomlástól,nem kell annyira komolyan venni még a való életet sem!Kicsit be le kell xarni az egészbe!Ha lesz összeomlás ,hát lesz és?Akkor mi van,majd improvizálunk valamit!
Úgyhogy maradjál itt a fenekeden a fórumon,mert speciel én élvezettel olvasom a posztjaidat!
Tisztelettel Doom

Morpheus
10-02-2015, 07:07 PM
Nekem csak egy énem van. Itt is és a való világban is. Akinek több van, az beteg.

Doom
10-03-2015, 04:18 AM
Nekem csak egy énem van. Itt is és a való világban is. Akinek több van, az beteg.
Ez ismét egy rendkívül érdekes témakör!Akár egy komplett könyvet is megérdemelne(tudod mit meg is fog érdemelni,a címe talán az lesz,hogy "Pillangók"). Hosszan lehetne ezt a társadalmi jelenséget boncolgatni,mert ez mindenkire igaz,aki szabályok,normák,elvárások szerint él.Mindenki szerepet játszik és nem is egyet!Ahogyan éppen az aktuális érdeke vagy a szabályok diktálják.
Mindenki megerõszakolja az énjét a postán a hosszú sorban,az orvosnál a hosszú sorban,a fogorvosnál bátornak akar látszani,a haverok elõtt vagánynak,a barátnõk elõtt domináns hímnek!
A fórumokon Avatárt használ és Nicket(biztos,hogy nem ez a kép és név van az útlevelében senkinek) :)
Mindeközben a legbelsõ,legvédettebb barlangban ott lapul a valódi kis emberke,aki üvöltene a postán,hogy "Ne kotorásszá má kisanyám a táskádban fél órát,mert nem azzal akarom tölteni az életem,hogy rád várok! "
Vagy a hivatalos ügyek közben ülsz és hallgatod,hogy a kiscsaj mobilon tárgyalja a hétvégét.De csak ülsz és nem szólsz,nem szeded elõ az énedet,pedig tudod,hogy igazad lenne ,ha szólnál.
A meló helyén is mindenki egy fajta szerepet játszik,viselkedik,megalázkodik.
Az emberek többsége a párkapcsolatában is szerepet játszik.
A szerepjáték,az önmagunk megerõszakolása társadalmi jelenség,elvárás,a szabály rendszerhez való idomulás része.
Nézzük mi történik,ha pl,ezen a fórumon Önmagadat akarod adni?
Elengeded a kritikus,domináns,sokszor arrogáns,de empatikus éned! Nos ez nem tetszik!
Vagy megerõszakolod önmagad és besimulsz az elvárások közé,hogy elfogadott,megbecsült tagja legyél a közösségnek tehát szerepet játszol !Ez esetben a Te megfogalmazásod szerint beteg!
Összességében ha nézzük mindenki szerepeket játszik a való életben,többet is,ez az elfogadott társadalmi norma (magyarul -viselkedjél má vazze!). Ezt már születése pillanatától kondicionálják a szülõk,az óvodában,iskolában,melóhelyen,utcán,hivatalba n az emberekbe !Tehát mindenki beteg?
Mi a pszichológiai betegségek ismérve?
A társadalmi normáktól eltérõ (kis vagy nagy mértékû ) viselkedés forma!
Tehát ha valaki nem kíván részt venni az össznépi képmutatásban,a fórumon a megmondja a sokszor fájó valódi véleményét,ha nem sminkeli magát minden pillanatban, ha önmagát adja, azt bizony betegnek nevezik!Mert eltér a fõ iránytól!
Neked sem egy éned van,csak amit felírtál az úgy szépen beleillik a sorba,szimpatikus és elfogadott.Jól mutat a fórumon.Tehát szerepet játszol.:)

Doom
10-03-2015, 04:53 AM
Magas labda,de én kívánom leütni!
Elmés fórumtársak most felírhatják: "Doom,te mindenképpen beteg vagy ! " :haha:

Na ja! Betegek között ,a nem beteg ,a beteg! ;)

Csak egy apró kísérletet javaslok,ami teljesen ingyenes,pár perc csupán!
Most tele vannak a bevásárló központok.Álljatok fel egy polcra és teli torokból,pusztán jó szándékból és embertársaitok iránt érzett felelõsség gyanánt kezdjetek el kiabálni!

"Emberek!Közeleg az összeomlás!Mindenki költse el az összes pénzét!Költözzön el a városból és fektesse mindenét konzervekbe,termõ földbe,jószágokba! A vég közeleg,nem lesz mit enni! Ássatok nagy gödröket ,betonozzátok ki és húzódjatok biztonságba!"
Ki-ki még tehet hozzá amit akar!
A reakciókat borítékolom! Na akkor ki a beteg?

doki
10-03-2015, 05:25 AM
Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter! :D

TMIB
10-03-2015, 05:30 AM
Ez gyerekbetegség és nagyon fertõzõ. Egy elkezdi, 5-6 elkapja és folytatja.

http://magyarprepperforum.org/image.php?u=1&dateline=1388189128

Ma Youtube-on valamit rosszul mondtam és elnézést kértem miatta. Aztán az a személy szólt be úgy hogy tévedett. Küldtem neki hivatalos statisztikát és bebizonyítottam hogy rosszul tudott dolgokat és még lekezelõen is írt. Nem tudom mit fog írni, de attól hogy én elnézést kértem tõle a beszélgetés elején, most hogy õ van abban a helyzetben, mégsem számítok arra hogy most meg õ kér majd tõlem elnézést. Biztosan túl nagy az egója és képtelen lenne odaírni azt, amit pár hozzászólással elõbb én írtam neki. Egó probléma. Az emberek nagy része nem tud elnézést kérni, nem tud kilépni egy vitából, veszekedésbõl fõleg nem. Akkor se ha teljesen értelmetlen dolog az egész és senki se nyer vele. De ez inkább az emberi természet topicba való.

Értelmetlen az egész.

Doom
10-03-2015, 06:08 AM
Na akkor én is utoljára Írok!Na nem kell a klikknek reménykedni,nem általában nem írok,csupán a valóban gyerekes és rosszindulatú dolgokra nem írok többet!
Az elmúlt pár hónap termése! "Gyökér,bohóc,bolond,kivert kutya,kezelésre járó elmebeteg...." Ez egy jól körülhatárolható 5-6 fõs klikk terméke.
A mostani üzenetem nekik szól.
Nem ugrok többet a provokációtokra,sem az antiszociális bántó és becsmérlõ szavaitokra.Továbbá nem tudom hogy képzelitek,hogy vadidegen,ismeretlen emberekkel,akár egy fórumon ,így írjatok ,beszéljetek.Akármit írtok többet nem reagálok érdemben.Lehet erõlködni,bár saját magatokat húzzátok le és teszitek nevetség tárgyává! Tõlem fenyegetõzhettek és akár ki is léphettek a virtuális világból ,de annak következményei lesznek!Ezt megígérem!
Maradjatok privibe,a füstös hátsó szobába és áskálódjatok ott!
Én nemmel szavaztam a veszekedésekre!Szeretnék már olyan fórumot mint egy éve ,mielõtt a klikk ide talált!
Mielõtt elzavarták õket a másik fórumról ,mert nem bírtak viselkedni.

Személy szerint én komoly szakmai cikkeket szeretek írni,sok képet feltenni.Mert szórakoztat és szeretek itt lenni!
Részemrõl ezt a témát befejeztem,nem érdekel a klikk "mondanivalója"!

Na ja! Betegek között ,a nem beteg ,a beteg!
Ez nem Rátok vonatkozik,nem mindenkire ,csak az összeférhetetlen klikkre!

TMIB
10-03-2015, 06:26 AM
Én nem rád írtam, csak általánosságban írtam hogy 1 kezdi és a többi folytatja. Meg nem is feltétlenül itt a fórumra gondoltam, mert sok másik fórumon is van ilyen. Indexen is képesek az emberek a semmin összeveszni. Valahogy a külföldi fórumokon ritkább az ilyen. Igazából én a saját SHTF helyzetembõl adódóan nem nagyon akarok semmilyen veszekedést látni. Ha minden rendben lenne, akkor talán kevésbé zavarna, de így hogy van egy csomó gondom, így még kevésbé szeretnék ilyesmivel idõt pocsékolni.

Én már inkább arra gondolok hogy saját háznál milyen gyümölcsfákat vegyek. Hogy a téma szempontjából mely fák lennének a legjobbak. Hogy indítsak-e kiskertet az elsõ évben és hogy mi legyen benne. Hogy beköltözéskor honnan tudnék gyártási áron konzerveket venni nagyon nagy mennyiségben. Hogy honnan szerezzek majd víztárolókat és víztisztítókat. Vagy hogy hogy húzzuk majd ki az elsõ telet. Meg ilyenek. Illetve hogy egyáltalán sikerül-e megvenni amit szeretnék, mert ha nem akkor marad a geb.sz az összes problémával együtt.

Doom
10-03-2015, 06:36 AM
Nekem is valami hasonló az elképzelésem mint Neked!
Például elõkészítettem egy hosszabb,részletes promóciót,képekkel,szépen kiterítve a felszerelés,megindokolva mit-miért egy túlélõ autóról,amit egyszerûen nem merek közzétenni a Fórumon.
Pedig remek képek vannak a gázló képességrõl,gyakorlati tapasztalatokról.
Egyszerûen félek,tartok pár embertõl.
Az igazi preppereket(jómagamat is) tényleg nagyon sajnálom,mert rengeteg fontos információ ilyen körülmények között,egyszerûen nem tud közkincs lenni!
Na mind1,majd változik a dolog!

raktaros
10-03-2015, 10:58 AM
Szeretnék már olyan fórumot mint egy éve ,mielõtt a klikk ide talált!

Azért zárójelben megjegyzem, hogy akiket klikknek hívsz, valószínû régebb óta itt vannak mint Doom. De azt sem mondom hogy Doom megjelenése óta van "vihar" a fórumon mert az elején még egész kedvelhetõ volt.

mmilan21
10-03-2015, 12:25 PM
Nekem is valami hasonló az elképzelésem mint Neked!
Például elõkészítettem egy hosszabb,részletes promóciót,képekkel,szépen kiterítve a felszerelés,megindokolva mit-miért egy túlélõ autóról,amit egyszerûen nem merek közzétenni a Fórumon.
Pedig remek képek vannak a gázló képességrõl,gyakorlati tapasztalatokról.
Egyszerûen félek,tartok pár embertõl.
Az igazi preppereket(jómagamat is) tényleg nagyon sajnálom,mert rengeteg fontos információ ilyen körülmények között,egyszerûen nem tud közkincs lenni!
Na mind1,majd változik a dolog!

A elõbbiekre és erre reagálnék:

Miért félsz egy internetes fórum közösségétõl? Csak saját magadnak állítasz korlátokat ezzel.
Egy egészséges félelem még indokolt lehet.
Harmadszor is leírtad, hogy nem szívod mellre mások véleményét, de most is ez történt az itt látottak alapján. Mi szükség van erre??
Leírtad régebben, hogy nem veszed szívesen, ha valaki megfenyeget. Oké, én sem szeretem. Pár hsz-el ezelõtt a klikknek címeztél egy nyílt fenyegetést. Mi értelme volt? 0. Ez egy ego kirohanás volt.

Nekem is vannak ilyenek, olykor.
Ekkor beírom amit akarok az új hozzászólás rovatba és átolvasom. Megpróbálom átérezni, hogy a másik fél mit érezhetne annak az olvasása közben és kitörlöm/módosítom amit jónak látok. Egyszerû önkontroll.
Pontosan olyan hozzáállást kell tanúsítani, mint amilyet az ember elvár a másiktól. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.

Épp elég faladata van az embernek nap mint nap. Nem kellenek a plusz virtuális problémák is.
Tanuld meg elengedni a negatív érzelmeidet és befogadni az építõ jellegû írásokat.
Ha nem így teszel, elõbb utóbb kiégsz bizonyos értelemben.
Ákos Újrakezdhetnénk c. számából: "Aki csak árad Egyszer majd kiszárad Tépi az élet, amíg Végleg belefárad".
Szépen körbeírja a helyzeted. Ha mindig másban látod az ellenséget, akkor a saját egódat növeled és nem tartod kordában azt.
Magadban keresd a változást, mert másoktól mindhiába várod a saját pozitív irányú változásaid.
Attól hogy panaszkodsz, esetleg sajnálkozol, attól nem változik meg semmi, csak felerõsíted negatív érzelmeidet.

Ez az írás kívülrõl úgy tûnhet, hogy ismét piszkálás, de nem. Visszajöttél. Ez azért van mert legbelül már te is megakarsz változni és fórumon át érkezik is számodra jó néhány tanács. Nincsenek véletlenek. Gondolkodj el rajtuk, idõvel elkezdesz feloldódni lelkileg és megtalálod belsõ fényedet, a szeretetet.

Valakinek ezt is el kell kezdenie és én szeretek segíteni másoknak.
Elhidegültél egy bizonyos veszteség miatt. Erre utal az egyre több nagybetû a nick nevedben: Doom --> DooM --> MASZEK
Jelenleg (részben) ezzel próbálja az egód pótolni a hátramaradt ûrt.
Viszont az ezen veszteség miatt hátramaradt ûrt fel kell töltened valami mással a szívedben ahhoz, hogy ismét önmagad legyél.
A félelmek kontrollálására kell alapvetõen odafigyelni. Ez az alapja a tudatosságnak és az önkontrollnak.
Nekem sok bajom származott régebben a félelmeimbõl, de mára már sokkal nehezebben vesztem el az önkontrollomat, mert szembesültem bizonyos félelmeimmel és leküzdöttem azokat.
Egy igazi harcos ereje a szívéden lakozik - ezt nem szabad elfelejteni!

Tudom, tudom. Nem ez a topic témája. Áthelyezhetõ/törölhetõ amint Doom tagtárs elolvasta.
További Szép Napot!

Doom
10-03-2015, 03:02 PM
Nem ez a topic témája. Áthelyezhetõ/törölhetõ amint Doom tagtárs elolvasta. Kösznöm Milán!Sok mindenben igazad van!Pár dolgot nem tudsz,sem a Fórum közösség,ezért nem is tudsz/tudtok rá helyesen reagálni!Azt hiszitek hiszti,amikor kiregeltem,de nem az!
Igen valóban féltem!Hogy miért?
Azt nem írom le nyilvánosan,mert abban igaza van azoknak ahol jártam,hogy ne hergeljem tovább a rosszakarókat!Nem teszem tovább!Egyszerûen megpróbálok nem reagálni bármilyen is a támadás.
Most már kicsit nyugodtabb vagyok,bizonyos szempontból!
Még egyszer köszönöm!

Mizu
10-04-2015, 07:57 PM
Hadd mondjak valamit utoljára

Nemááá.. :((

antal
10-04-2015, 08:58 PM
Nekem nem csak a veszekedés nem hiányzik, hanem a lelki élet sem, annak pl. az Emberi természet topikban a helye (amit pont ezért nem látogatok már). Kellemetlen, ha valaki minden témát "telelelkizik", olyan érzés olvasni az ilyet mint ragadós agyagban járni, fárasztó. Nem kedvelem az ilyen energiaelszívó közeget, bár tudom kezelni, leginkább kikerülöm.

TMIB
10-04-2015, 09:37 PM
:D Az emberi természet topicot én indítottam, leginkább csak ideglevezetés miatt, meg azért hogy hátha valaki tud magyarázatot adni némelyik ember viselkedésére. De az csak fórumon kívüli emberek viselkedésérõl szól, úgyhogy az messze van bármilyen veszekedéstõl. De igaz, mindenki azt a topicot olvassa ami közel áll hozzá. Nálam is van néhány ahová csak néha benézek, már a moderálás végett, hogy nincs-e gond. De amúgy kívül esik az érdeklõdési körömön. :beer:

Takács
10-05-2015, 01:55 PM
Ez az egész hiszti egy dolog miatt jó (mert hogy ez hiszti), megmutatja azt, hogy aki most béke idõben ilyen. Arra egy shtf nem szabad számítani.
Mert aki ilyen pitiáner dolgokon mint, hogy ki mit mond egy online fórumon. Ennyire kiakad azt nem szeretném a közelemben tudni ha tényleg baj van.