PDA

View Full Version : Európai Unió legmelegebb hõmérsékletû országa!

survivorman
03-01-2016, 03:07 PM
Sziasztok!
Mely az Európai Unió legmelegebb hõmérsékletû országa? Én szerintem Spanyolország déli része, de lehet hogy tévedek. Rosszul tudom ?

Ihasz Laci
03-01-2016, 04:10 PM
Sziasztok!
Mely az Európai Unió legmelegebb hõmérsékletû országa? Én szerintem Spanyolország déli része, de lehet hogy tévedek. Rosszul tudom ?

spanyolorszag legdelebbi resze a gibraltari szoros ami az egyesult kiralysaghoz tartozik, igy ha meg hulyen is hangzik de anglia az unio legmelegebb eghajlatu orszaga:) (ha nem atlag homersekletet szamolunk)
de ha joltudom spanyolorszagnak ven egy kis enklaveja marokkoban, ami mar afrika, de ha azt is beleszamitjuk akkor tenyleg a spanyolok nyertek.

TMIB
03-01-2016, 04:10 PM
Szerintem Törökország lehet legelöl. Google ezt dobta ki.

http://www.mysticfiles.com/img/places/natural-disasters/natural-disasters04.jpg

survivorman
03-02-2016, 07:43 AM
?Törökország nem az Unió tagja. Akkor végülis Spanyolország az Unió legmelegebb országa, egészen a Gibraltári-szorosnál igaz?

Ihasz Laci
03-02-2016, 07:56 AM
?Törökország nem az Unió tagja. Akkor végülis Spanyolország az Unió legmelegebb országa, egészen a Gibraltári-szorosnál igaz?

esetleg egy ket sziget a foldkozi tengeren, szicilia, malta meg egy csomo mini sziget a gorog partoknal, ott is biztos marha meleg van egesz evben.

survivorman
03-03-2016, 11:55 AM
Köszönöm a válaszokat. Megvan a hely. Spanyolország, Málaga városa.
Köszönöm mindenki segítségét.
A topik törölhetõ.