PDA

View Full Version : Mé vagy bunkó?!

Doom
05-13-2016, 04:04 AM
.....megérkezés!
-"Na csakhogy ide tolták a pofájukat!" :confused:
Eltelt a bejelentés idejétõl ..pontosan 39 perc a helyszínre érkezésig!
A mérõszekrény egy kerítéssel elzárt három négyzetméteres területen,egy okos német juhász területe....amit ádázul meg is kíván védeni mindenkitõl.
Mondom el tudná zárni a kutyát ,amíg javítunk!
-"..hová a f.somba(itt szoktak füttyöt bevágni) zárjam el?"
Jó hát ha nem megy,nem áll módomban kijavítani a hibát,tessék bejelenteni újra,ha sikerült elzárni a kutyát!
Most következik a folyamatos fütty...+a kirúgatlak,feljelentelek,k .anyotak...meg "azé fizetek,hogy megcsináld vazze!"
Mindezt vadidegen emberekkel,akik dolgoznának és szolgáltatnának!
Hosszas egyoldalú veszekedés után,emberünk megpróbálja elzárni a kutyát(szándákosan nem írom,hogy a kutyáját).
Vonyítás,verés,a kutya vissza kap...káromkodás!....Sírni tudnék!
...Na... jó negyed óra után sikerül a garázsba bevonszolni a derék állatot!
-"Van még valami bajuk?"
Á,most már nem szólok semmit!...minek?
..Letenném a ládát és dolgoznék...de nincs hol...tiszta kutyaszar minden.Sok a friss is ,úgyhogy bûz is van rendesen!
Kérdem van egy lapátja...elhúznám a kakikat.
Nem írom le mi következett....
Lassan fél órája ott vagyunk és még a mérõszekrényt sem nyitottuk ki!
Ok....akkor össze takarítottunk...dolgozzunk!
Egy kismegszakító oldott visszakapcsoltuk...láss csodát...van villany!
Emberünk látva a szitut....-"Ezé sza.akodtatok ennyit?"

TMIB
05-13-2016, 04:08 AM
Emberi természet. :(

Doom
05-13-2016, 04:15 AM
..pár hónapja...
A kollégám dolgozik az oszlopon és adogatok...elsétál mellettünk egy vénasszony....kb tíz méterre megáll,a gurulós táskát ott hagyja az út közepén...odaáll az orgona bokor mellé ..szoknya fel...és állva egy jó hangosat és zaftosat oda fos a fûre..aztán egy nagy szökõkút...(elvonultam a kocsi mögé,hogy ne lássam..én kérek elnézést...)
Se törlés..se papír...szoknya le...ballag tovább...:duhos:

Doom
05-13-2016, 01:58 PM
...ez friss..még "meleg" :mad:
Jön velünk szembe egy 50 körüli,nõre hasonlító alakzat..bõszen szíjja a cigarettát,majd azzal a mozdulattal eldobja a háta mögé..(a kuka 2 méterre)
Elég szeles az idõ,úgyhogy be is ment a füstölgõ cigi a parkoló autók alá...
Na mondom...kutya húzzunk innen,mert ha az egyik kocsiból csöpög a benzin .....

Doom
05-13-2016, 02:09 PM
A halálos tûzijátékos viharkár elhárításán történt!
Bejelentettek egy Tsz majorba hibát..oda értünk és látjuk a saját telephelyén lévõ fa rádõlt a Tr -állomásra...
Ott téblábolt két nyócáltalánoskishátszéllel.
Kérdjük van egy létrájuk,hogy átjussunk a fán valahogy és feljutni javítani+ tudnának e szólni valakinek aki földarabolja a fát.
-"Létra nincs,mi nem azé vagyunk itt!"
Mondom hát miért?
-"hogy behordjuk a fát!"
..És ki fogja kivágni,darabolni?
-"azt nem mondták!"
Mondom hívd fel a fõnököt!
-"nem tudom a számát"
Mondom tudom én,benne van a bejelentésbe..mondom!
-"telefon sincs." :duhos:
...mély levegõ..hívom a fõnököt....."Nincsenek ott?..oda küldtem két embert?
De ..itt vannak,de nincsen semmijük!
..."miért mi kell?"
Mondom a dolgokat..láncfûrész ,kötél,szakember...
"Nekünk az nincs...de most nincs idõm...tárgyalok..." bip-bip..

Doom
05-13-2016, 02:26 PM
..kicsit elbambultam és dinamikusan fékezve 2 méterre álltam meg a körforgó elõtt,elsõbbséget adva a kamionnak...
Emberünk satufék.....és nyomja a dudát mint a veszedelem!
Intek,hogy ..parancsolj szabad az út...
Stílust váltott,a szájáról leolvastam,hogy káromkodik,üvölt...ja és veri a kormányt õrült módra.
:confused:....intek még egyszer...
csak veri a kormányt és üvölt...
Na jó 1-es...gáz...Szeeevaaasz!

TMIB
05-13-2016, 03:11 PM
Én amióta kint vagyok, egy autós se õrjöngött. Mondjuk csak egyszer nem figyeltem, általában az autósok mindig telefonálnak, SMS-eznek, elállják a járdát meg ilyenek. Néha van egy-egy dudálás, de semmi több. :)

Persze volt a 2-3 bunkó aki mindig kötekedett velem a városban, de õk már így költözés után nem jelentenek problémát.

Doom
05-21-2016, 10:14 AM
7170

Vasember
05-21-2016, 01:34 PM
Ez még nem is olyan vészes mert egy helyen van. Könnyebb utánuk összeszedni.

TMIB
05-21-2016, 08:07 PM
7170

Ne tudd meg hogy nálunk hogy néz ki a ház körül az erdõ. Mûanyag szemét. Kidobott ágy. Tegnap valami fûnyírómotort találtam a fûben. 3 gumiabroncs. Mûanyagzsákok szintén tele szeméttel. Eldobált sörös dobozok. Pedig nem olyan bonyolult, papírt elégetni, fát elégetni, fémet bevinni a közeli telepre, a többinek hívni évente egyszer egy szemetes konténert. De nem, inkább teleszórják szeméttel az erdõt.

Ádám Csaba
05-22-2016, 07:23 PM
Tanyáról indultam a városba amikor szembõl jön egy rendõrautó és jelzett. Megálltam és ki is száltam. Számomra zavaró stílusban azt mondja, hogy pénzbe fog kerülni, mert nem világítottam és vette elõ a büntetõs mappát. Mondom neki, hogy kettõt töltsön, mert Õk is világítás nélkül jöttek. Ekkor ért oda a kollégája, aki köszönés nélkül azzal kezdte, hogy száljak vissza az autóba. Félrevonultak és kaptam egy 5000 ft-os büntetést sérült indexburkolat miatt.

TMIB
05-22-2016, 07:25 PM
A tisztesség úgy kívánta volna hogy elengedjenek, ha õk is pont ugyanúgy hibáztak. :hogymi:

Persze Magyarországon nem érdemes rendõrségen panaszkodni. Egyszer próbáltam, kidobtak és megfenyegettek. Értelmetlen dolog sajnos.

shadow177
05-23-2016, 08:38 AM
Rendõrök és a tisztesség? :haha:
Amelyikbe szorult némi tisztesség, vagy akár csak egy gerinc kezdemény nõtt a hátába, azt kigolyózzák maguk közül az aljasok vagy a droidok.

TMIB
05-23-2016, 08:41 AM
Engem volt hogy elengedtek egyszer egy olyan helyzetbõl, hogy tényleg vétkes voltam. Meg egyszer itt az USA-ban is megbüntettek ok nélkül, de egy magas rangú leszólt, hogy megnézte a büntetést és ez baromság, úgyhogy ne fizessek be semmit és tekintsem elintézettnek a dolgot. Szóval vannak becsületesek. Volt egy bunkó is, aki ok nélkül büntetett meg aztán úgy beszélt velem mint egy rakás sz.rral, de inkább hagytam a fenébe és befizettem a büntetést. Még mindig olcsóbb volt mint panaszt tenni és bíróságra járni.

Ádám Csaba
05-23-2016, 08:45 AM
Nekem sincs jó véleményem róluk! Ismerek egy-két normális figurát köztük, de a többség elég fura jellemhibákat hordoz magán.
A fiatal "generációt" szándékosan a lelki sérültek közül válogatták ki. Ezt nem én találtam ki, egy volt rendõrtiszt mesélte.

Doom
06-03-2016, 03:24 AM
Tegnap délután elvoltunk megnézni egy horgász nyaralót.
Jó árban 10+20 telek(pont jó)aranyos kis 16 m2 faház,kúttal villannyal,zuhanyfülkével,pottyantós wc-vel,mellette egy lugasos kocsibeálló,szalonna sütõ hely,kinti zuhanyzó hordóval.Szép,rendezett,betegség miatt....
Az aszfaltos út és a víz között van hét telek egymás mellett,zsákutcában,kerítés nincsen ,sövényt ültettek a tulajok egymás felé,hogy legyen kis magánélet is.
A víz és a telkek között a vízmû szorgalmi útja van,amit egyébként sohasem használ a vízmû,úgyhogy a tulajok szépen befüvesítették az "utat ",így szépen a vízpartig ér a "telek". Nyugodtan lehetne mászkálni.
A hét telekbõl hatan csináltak a kövesút felé kaput,hogy ne kelljen átcsattogni a többiek szép,rendezett gyepén.....
...kivéve egy tulaj,aki a vízmû kapujától a hatodik!A kaput csak õ használja a többieknek van bejárata az út felõl.
Beszélgettem a nénivel(mert a bácsi már nem tud kijárni) és kérdem,hogy mi ez a szántás a gyep ("út")közepén?
Hát a "szomszéd",jött be a Ladával pár napja!
Még nagy szárazságban is nedves a terület,a víz közelsége miatt,a fû ,fák gyönyörûek.
Erre ott éktelenkedik a vízmû kaputól a hatodik telekig egy jó tizenöt centi mély árok,többször visszatolatva..látszik ,hogy küzdött a Lada ,a felázott füvön/gyepen.
Kérdem ez mi?
Hát a szomszéd...nem hajlandó pénzt áldozni a kapura a kövesútig...."mert ez szorgalmi terület,jogom van itt közlekedni!" :duhos:
És kérdem,most mi lesz az árokkal?
Hát ha elmegy a fiatal ember akkor hozok az út túloldaláról két talicska földet,fûmag van a faházban.Most egy hónapig úgysem jön a Ladás szomszéd,mert ritkán van itt lent.
Kérdem,hogy ez van minden alkalommal.
Persze már vagy tizenöt éve!:eek:
De már ha kijön ,inkább mindenki haza megy,mert berugik a szomszéd és a szorgalmi úton sétálgat és kritizál mindenkit aki kint merészel lenni.

TMIB
06-03-2016, 05:43 AM
Kedves ember lehet. :-P

Ádám Csaba
06-03-2016, 09:10 AM
Szöges deszka egy kis fûvel lefedve.
Én a fatolvajok ellen használtam, de lehet itt is "segítene"!

DerWolf
09-12-2023, 11:29 PM
Amilyen a fogadj isten olyan lesz az adjon isten is
Az emberek legtöbbje elég rosszindulatú meg kell hagyni úgyhogy alkalmazkodni kell

DerWolf
09-13-2023, 10:29 PM
Az élet az ma egy csodás dolog és én hozzá idomulok

https://www.youtube.com/watch?v=qbc2qqbdVxA

DerWolf
09-29-2023, 05:54 PM
Szöges deszka egy kis fûvel lefedve.
Én a fatolvajok ellen használtam, de lehet itt is "segítene"!

tiszta vietkong
Az amerikaiak azt hiszem panama talpú bakancsban nyomták végig a vietnámi háborút csak ott kis gödröket ásott a vietkong és abba tették bele a deszkákat szöggel kiverve és a szögeket emberi fekálival bekenve
Ennek következménye volt, hogy azonnal átszúrta a bakancs talpát a szög és az emberi ürülék pedig el is fertőzte azt a sebet azonnal így általánosan amputálás lett a vége a dolognak