View Full Version : Mennyi idõt tévézel naponta?
Sergeant
06-14-2016, 07:20 AM
A Lakott sziget egy igen érdekes film. Talán nem véletlen, hogy ahol lehet betiltották.
Kíváncsi lennék rá, hogy ki mennyi idõt tölt a tévé elõtt. A szavazás csak errõl szól.
Viszont arra kérnék minden szavazót, hogy néhány mondatban válaszoljon a következõ kérdésekre is: késztetése van-e rá, hogy folyamatosan olyan dolgokat vegyen meg, amire nincs is szüksége? Hozzáállás a migrációs hullámhoz, a kisebbségekhez és a szexuális vonatkozásban értelmezhetõ mássághoz.
Lehet, hogy provokatívnak tûnnek a kérdések, de valójában csak a hivatalos agymosás hatásait hivatottak felderíteni.
shadow177
06-14-2016, 07:32 AM
1. Hétvégén ebéd után egy-két órát töltök a TV-elõtt jellemzõen csukott szemmel. A spektrum-home-on vagy az aktuális Bud Spencer filmen jót lehet sziesztázni.
2. Sokszor azon is tétovázok ami kell, szükségtelen bóvlit 99%-ban nem veszek meg.
3. A migrácsokkal kapcsolatos véleményemet már kifejtettem, de dióhéjban annyit, hogy húzzanak a francba és maradjanak is ott!
4. A sváb, a matyó, ruszin, örmény, görög, stb., asszimilálódott normálisan élõ és viselkedõ kisebbséggel nincs bajom a két problémás kisebbségbõl is csak a dologtalan bûnözõ, felforgató gazemberekkel (ami sajna náluk 90-95%).
5. A buzik otthon a négy fal közt azt csinálnak egymással amit akarnak. De! Ha az utcán népszerûsítik a devianciájukat vagy többlet jogokat akarnak a "másságukra" hivatkozva, akkor minimum is táborba velük!
Sergeant
06-14-2016, 07:33 AM
1. Nem nézek tévét. Egy éve leváltam a szolgáltatóról.
Azokat a dolgokat veszem meg, amit szükségesnek ítélünk meg. Lehet ez étel, elektronikai vagy sport eszköz. Együtt döntjük el.
Nem támogatom migránsok betelepítését az országba.
A régi paraszti mondást hiszem: kutya a kutyával, macska a macskával. Nem hiszek a "kultúrák" keveredésében.
A "másságot" nem tolerálom. A természetellenes dolgokat nem tudom támogatni.
Jelenleg semennyit. Késõbbre tervezek egy tévét (ha már a Netünk ilyen siralmas. Ráadásul valamiért a Net drágább úgy, ha csak Net van. A tévé + Net 10 dollárral olcsóbb). Nem vagyok nagy tévés, de gondolom hogy a híreket, meg fõleg állatos csatornákat néznék majd rajta.
késztetése van-e rá, hogy folyamatosan olyan dolgokat vegyen meg, amire nincs is szüksége? Hozzáállás a migrációs hullámhoz, a kisebbségekhez és a szexuális vonatkozásban értelmezhetõ mássághoz.
Nem szoktam szükségtelen dolgokat megvenni. Ha valamit veszek és drágább dolog, azt elõtte általában heteken, hónapokon át tervezem. A migrációs hullámból csak az illegálisokkal van bajom, meg persze ha az állam veszélyes elemeket akar beengedni. (Én is bevándorló vagyok, csak nem veszélyes elem. :D) Kisebbségekrõl nincs véleményem, sose találkozom egyel se. A másik postán dolgozott 3 fekete, õk jó fejek voltak. Itt északon viszont elõbb fogok jegesmedvéket látni. :-) A másság se érdekel, otthon mindenki azt csinál amit akar. Csak ne tolja az átlagember arcába a dolgot és ne provokálja vele a többséget.
Élni és élni hagyni.
Persze ezt nem a tévé tanította.
A tévében van két szélsõség, ami tulajdonképpen egy. Jobb mindkettõbõl kihámozni a valóságot. Annyira nem nehéz átlátni a hazudozáson, csak gyakorolni kell.
mzperiksz
06-14-2016, 08:13 AM
Mindent megveszek ami megteccik ha van pízem.
Nem érdekel honnan jön, a rászorulókat befogadnám.
Elfogadom a "másságot", nem értem egyeseknek mi baja van velük...
http://www.thisisyourconscience.com/wp-content/uploads/2011/09/Sexy_Bikini_Modelslesbians-1024x768.jpg
varég
06-14-2016, 08:52 AM
2014 óta nincs tv-m...
Inkább olvasok.
késztetése van-e rá, hogy folyamatosan olyan dolgokat vegyen meg, amire nincs is szüksége? Hozzáállás a migrációs hullámhoz, a kisebbségekhez és a szexuális vonatkozásban értelmezhetõ mássághoz.
Ez így a tv-vel együtt elég jó csokor!:thumbup Érdekes!..az is ,hogy összefüggenek a kérdések!
Elõször a vásárlás!
Gondolom a kérdés arra vonatkozik mennyire befolyásolja a szokásokat a TV,a reklámok,az iríégység(hogy a havernak is van...nekem legyen jobb),a csoport elvárásai,stb?!
Személy szerint igen jó vásárló vagyok,a hús krumpli,kenyér mellé ,mindig kerül egy-két konzerv,gyufa,gyertya,kemping cuccok tesztelésre(pl.a hétvégi találkozón láttam a prepper társnál egy edényt,megtetszett,vettem is egy hasonlót...bár szükségem nincsen rá...letesztelem,bár elég meggyõzõ volt)..ja meg vettem két új horgászbotot(van,de mostanában nem járok olyan helyre ahol messze kell dobni)..kutya is kapott egy esõkabátot(van,de már kopottas)..szóval én elbacom a pénzt...azért van!
Na jöjjön,a TV,migráció,kisebbségek(ezt egybe ,mert összefügg)!
Elõre bocsájtom ,személyesen nem ismerek egy "más"embert sem(lehet valamelyik ismerõs az,de nem tudok róla).
Személyesen nem ismerek egy migránst sem,legalábbis akikrõl mostanában van szó!
(egy faszit ismerek,akik Romániából költöztek át)
Tehát minden információ róluk másod-harmad-negyed kézbõl származik!
A TV-bõl,a Fórumról,a konteo oldalakról,a rádióból,az alternatív televíziókból,újságokból,jugyubról....tehá t mindig mások véleményét,tálalását,nézõpontját látom/hallom!
Nem járok olyan bárokba,nincsen migrációs nyomás a lakótelepen.....
Akkor mi határozza meg,hogy mit gondolok!?
Talán az,hogy ez vagy az a hír hihetõbb...vagy kisebb hazugságnak tûnik!:)
venosz
06-14-2016, 04:42 PM
Bocsi shadow177 tõled copi paste Kivéve az 1 est. :D
1. Netten filmeket nézek, álltalában elalszom rajtuk.
2. Sokszor azon is tétovázok ami kell, szükségtelen bóvlit 99%-ban nem veszek meg.
3. A migrácsokkal kapcsolatos véleményemet már kifejtettem, de dióhéjban annyit, hogy húzzanak a francba és maradjanak is ott!
4. A sváb, a matyó, ruszin, örmény, görög, stb., asszimilálódott normálisan élõ és viselkedõ kisebbséggel nincs bajom a két problémás kisebbségbõl is csak a dologtalan bûnözõ, felforgató gazemberekkel (ami sajna náluk 90-95%).
5. A buzik otthon a négy fal közt azt csinálnak egymással amit akarnak. De! Ha az utcán népszerûsítik a devianciájukat vagy többlet jogokat akarnak a "másságukra" hivatkozva, akkor minimum is táborba velük!
mmilan21
06-14-2016, 08:59 PM
A számozás az elõzõekhez hasonlatos.
1. Már nem számolom az éveket, hogy mióta nem vonz a TV. Helyette van internet, könyvek, filmek és zene a gépen.
2. Elõzõleg alaposan átgondolom a legtöbb vásárlásomat. Olykor veszek impulzusszerûen dolgokat, de akkor is átgondoltan. Nem vettem felesleges cuccot mostanában.
3. Nem itt van a helyük alapvetõen. Arra kéne törekedjenek, hogy újjá épüljön az országuk.
4. Kisebbség-kisebbség... A magyar nép genetikailag sok népbõl tevõdik össze, de nem ez a lényeg, hanem hogy magyarként gondolkodjanak.
5. Nem tartom természetes állapotnak.
..türelmetlen vagyok!Furdal a kíváncsiság!:haha:
Nem tudom meddig tart a szavazás és milyen konzekvencia lesz levonva belõle?
Mi lesz a csattanó?
Bár ez nem szavazás(mert nem döntünk el semmit),inkább felmérés!
De tényleg...mit lehet leszûrni abból,hogy az eddig szavazottak közül..sokan nem tévéznek?
...és?
Ádám Csaba
06-15-2016, 06:14 AM
1. A feleségem és a kislányom gyakran tévéznek. Ha csatlakozok, akkor természetfilm, ismeretterjesztõ film. Híreket nem nézek a tévében! Ami filmet látni akarunk, azt letõltöm. Évente 3-4 alkalom moziban.
2. Nem jellemzõ, hogy feleslegesen veszek meg dolgokat, de sajnos nem keresgélem sokáig a megfelelõ terméket. Bemegyek az elsõ boltba és megveszem az optimális terméket.
3. Egy migránst se engednék be!
4. A kisebbségekrõl sem vagyok jó véleménnyel. Azok közül sem az átlagos ember jön ide, hanem a lusta fizikai munkás és a gondolkozó bûnözõ. Az elsõböl páran dolgoztak már a kezem alatt és mind problémás volt. A bûnözõ fajtával is volt már gondom, azokat se kedvelem.
5. A buzik nem tudják a magánéletükre korlátozni a másságukat. A környezetükkel is tudatják és ezt gyakrak provokatívan csinálják. Undorodok tõlük! Ami a nagyobb gond az az, hogy rohadtul veszélyesek a fiatalokra! Azom majd azt gondolják, hogy ez normális. Nem üldözném õket, de korlátoznám a jogaikat!
Sergeant
06-16-2016, 08:44 AM
..türelmetlen vagyok!Furdal a kíváncsiság!:haha:
Nem tudom meddig tart a szavazás és milyen konzekvencia lesz levonva belõle?
Mi lesz a csattanó?
Bár ez nem szavazás(mert nem döntünk el semmit),inkább felmérés!
De tényleg...mit lehet leszûrni abból,hogy az eddig szavazottak közül..sokan nem tévéznek?
...és?
Elég sokat.
Elsõ körben azt, hogy akik egész nap a tévé elõtt üldögélnek, még bevallani sem merik...
Inkább nem is "szavaznak".
WestBam
06-16-2016, 09:56 AM
Szavazni szavaztam de ide még nem írtam de akkor legyen:
1. Egy mûsor van amit nézek hétköznap a tv-ben. Amcsi komédia, laza, humoros, ennyi nekem pont elegendõ, egyébként nem nézek kb. semmit.
2. Szeretek sok mindent kipróbálni, így sok vackot is veszek, általában próbálok mindent eladni, így nem annyira pazarlás, inkább egy tesztelési folyamatnak nevezném.
3. Migráncs ide ne jöjjön, van nélkülük is épp elég gondunk.
4. Kisebbséggel csak akkor van bajom, ha megélhetési és nem dolgozik. Ha már vannak akkor maradjanak- de csak a tisztességesek.
5. A buzgancsokkal nincs bajom míg nem nyíltan csinálják. Kifejtettem már, az evolúció kipusztítja õket, ez a természet rendje.
carinae
06-16-2016, 05:03 PM
Nem nézek tévét, inkább olvasok. Amit látni is szeretnék -ha tehetem - megnézem neten.
Igyekszem elkerülni a szükségtelen dolgok megvásárlását, de azért néha becsúszik ilyesmi.
Egyáltalán nem támogatom a népvándorlást, de attól tartok, hogy hosszú távon sajnos nem tudunk kimaradni belõle.
A már régóta velünk élõ, dolgozó kisebbségek nem zavarnak.
Nem érdekel a másság, amíg az a négy fal közt marad.
GaborV
06-16-2016, 11:49 PM
2 éve nincs TV-m. Nem is hiányzik.
DerWolf
09-12-2023, 11:27 PM
Volt, hogy éveket nem néztem be se volt kapcsolva
Igaz a híradót nem ártana megnézni néha
A magyar média eszméletlen módon le van maradva, semmi újítás nincs benne semmilyen téren meg kell hagyni elég unalmas
Én 2006 óta nem néztem magyar tévét, ezért a 2022-es választási műsor abszolút megdöbbentett. Ok, értem én, a Fideszé a TV2, de olyan propagandát amit azok nyomtak, a régi MSZP-s Napkelte 10x-esre felturbózva. Eleve hogy lehet ellenzéki pártok ellen kampányolni a választások KÖZBEN? Mennek az emberek szavazni, mire a tévé mondja hogy az ellenzék ilyen meg olyan és hogy ne szavazzon rájuk senki, csak a kormánypártra? Régen külön törvények voltak arra hogy ilyen ne legyen. Emlékszem hogy volt hogy az MSZP párszor megszegte annyival, hogy kampánycsend alatt dobtak be postaládákba szórólapot, a Fidesz olyankor megőrült teljesen tőle és mondták hogy az választási csalás. Úgyhogy amit tavaly láttam, azt alig hittem el.
Amit nézek az Dancsó kis értékelői a tévéműsorokról, amiben kigúnyolja őket. Ez a másik, hogy abból látok itt-ott néhány percet, de már az is sok. Mindenhol celebek, mindenhol ripacskodás, kiabálás, igénytelenkedés. Pl. volt régen a szerencsekerék, emlékszem egész szerethető, kulturált szórakozás volt. Aztán most visszahozták, láttam belőle részleteket, azt a legalja bohóckodást ami abban megy. Sztárban sztárban is a végtelen nyomorult ripacs viselkedés, a durva beszólások, amik poénnak vannak mutatva, de nem azok. Majka lebarmozza a Till Atillát. Már nem azért de ez egy komoly sértés, nem vicces. Ki röhög ezen? :confused:
Ezen a ponton már a Mónika show-ra is úgy kell visszatekinteni hogy az még kulturált műsor volt, mert legalább a műsorvezető tudott normálisan beszélni. :huuu:
DerWolf
09-13-2023, 10:11 AM
Szoktál magyar tévét nézni amerikából? Jó dolog is az én is nézném az amerikai médiát feltéve ha lehetne de nem lehet mert imperialiszt csak a szokásos not evéleből in jor kántri, úgyhogy marad a CNN amit még amerikaik is mondták, hogy minek nézek.
Ja hát azért nézem mert nincs más ami engedélyezve lenne a veri demokratik USA-ból aki egyébként úgy lezárja a határait még média szinten fasiszta módon néha, hogy még nézni is rossz
Látod te is kimentél kinn is maradsz egy rendes emberrel minuszosabb Európa és soha nem is fogsz visszatérni mert fasiszta az amerikai
A Fidesz komoly előnyben van azzal, hogy az M1 egyértelműen Fidesz párti televízió és ugye azt nézik a legtöbben
Néztem párszor a Napkeltét de én már nem emlékszem az egészre
Itt fő probléma az volt, hogy a Fidesz már az elejétől kezdve nyomta a propagandát, Márki Zay meg csak a végén, érthetetlen okokból
A másik az, hogy Márki Zay most vagy hülyét csinált saját magából vagy hülyét csináltak belőle a tévések ez az egyik, a másik meg az, hogy nagyon új arcnak számított viszonylagosan mert előtte pár évvel jött haza most vagy Amerikából vagy mittudomén honnan és ugye ez mind hátrányos helyzet ilyenkor
Dancsón jókat szoktam nevetni nagy marha néha, feltéve ha a műsor nem fullad át totális kepiteliszt reklámba teljesen vagy újabban már vannak LMBTQ mittudomén kik is benne, nézhetetlen
A média színvonala nagyon lenn van itthon egyik pillanatról a másikra raknak be olyanokat akiket hülyére felsztárolnak noha semmilyen végzettségük nincs média vonalon jól láthatólag azt se tudod kicsoda dehát nézd fel lehet ott venni egy jelenetet kétmilliószor is nem lényeg, meg össze lehet ott minden műsort vágni úgy, hogy a végén kiválóan jöjjön ki minden belőle, nem szükséges itt már semmi
Ez olyan mint a pléjbek énekelés: itthon aztán mindenki kíméli magát úgyhogy jó szokás szerint csak tátognak, én úgy tudom az USA-ban a playback fogalma egy kifejezetten tilos dolog énekeseknél ha fellépnek
Egyre inkább tűnik el a fehér ember itthon a képernyőről, katasztrofális, volt, hogy bekapcsoltam a tévét és az egyik csatornán rézbőrűek és akkor a másik csatornára átkapcsolva szintén rézbőrűek,az IQ szint jól láthatóan még a két számjegyet se üti meg egyik műsorban sem, úgyhogy rendkívűl tartalmas műsorszórás csak azt tudnám kit érdekel azokon kívűl akik csak problémának vannak itt általánosan ebben az országban már századok óta
Prokopp Dóra jó kis nő volt emlékszem rá régen még én is gyerekként néztem a régi Szerencsekereket ami egy fokkal komolyabb műsor volt mint a mai.Kasza jól levezeti a műsort egyébként és Van Der Bosch szép kis csaj de valahogy nem olyan parasztvakítás mint ami régen volt a dolog, konkrétan csak számokat látni,így elég ÖKO környezetbarát egy műsor számomra
A Sztárban Sztárt hagyjuk nem egy olyan műsor aminek lenne is értelme.Most hiába vannak ott befutott énekesek abban a műsorban, azokat a dalokat nem nekik találták ki és nem nekik írták és meg is látszik az amikor azt elkezdik énekelni
A tehetségkutatók lényege elsősorban újabban az, hogy három hónapig nyomják az előválogatót ahol tényleg nyomorultabbnál nyomorultabb előadás megy szánt szándékkal mielőtt belevágnának komolyaban abba, hogy ki az akinek tényleg van is énekhangja
Till Attila már régi motoros a szakmában emlékszem 20 éve is már befutott műsorvezetőnek számított csak ez a 16 évesnek való beöltöztetés nem stimmel
Majka országunk másik áldása pedig egy dolog miatt tudott befutni, amiatt mert van szövege és gyorsan kapcsol az esze akár élő műsorban is ami egy kifejezetten jó dolog egy műsorvezetőnél de mondjuk lebarmozni a másikat nem kéne főleg nem olyat akinek ugye már évtizedes tapasztalata és iskolája is megvan a szakmához
Erdélyi Mónika az elején még egész helyes nő volt utána viszont elhízott mint az állat erre azért figyelni kellett volna (bár az egykori normál testalkatú Pachmann Péter is már csak úgy gurul jól láthatólag már a reggeli műsorban olyan kövér arra se szól rá senki, ez így nagyon nincs jól).
A Mónika Show a műsornak a színvonala nem is minősíthető,söpredék volt mint ahogy a Balázs Show sem volt az bár az egy fokkal szórakoztatóbb műsor volt színvonalilag meg Sebestyénnek is igen gyorsan vág az esze és van szövege szintén, nem nagyon lehet zavarba hozni
Dehogy nézek magyar tévét. Amit Dancsó Péter a csatornáján mutat róla, néhány percig gúnyolódik a műsorokon, nekem annyi bőven elég az egész magyar tévéből. Amerikai tévét se nézek. Naponta megnézünk 1 régi Star Trek epizódot és annyi.
Ja, a Szerencsekerékből kifelejtettem, hogy nálunk millió dollárt is nyertek már néhány adásban. Magyarországon mit lehet nyerni? Csirkefarhátat meg ilyesmit. Megalázó. :hogymi:
az egykori normál testalkatú Pachmann Péter is már csak úgy gurul jól láthatólag
Majd elküldöm neki a torzázós Youtube videót. :haha:
A Mónika showban benne volt apám roma haverja. Nem láttam azt az adást, de mondta hogy lezavarták, kapott érte valami 20ezer forintot, jól kiszúrták vele a szemét. De nem csak az, mert olyan jól járt vele, hogy mire hazaért a pénz már nem volt meg. Valahogy sikerült neki elveszíteni. Kiránthatta a zsebéből. :huuu:
Volt valami béna tévés játék is, abban meg benne volt apám és bátyám, látni lehetett őket a képernyőn néhány másodpercig. :haha:
DerWolf
09-13-2023, 03:35 PM
Szereted azt a hülye Star Treket? Az egy akkora marhaság szerintem
haha csirkefarhát
Konkrétan nemtudom mit lehet nyerni, szerintem csak pénzt mivel elmúltak már azok az idők amikor is lehetett robotgépet meg mikrohullámút és hasonló díszes dolgok közül is válogatni de egyébként is azok játszanak és nyernek akiknek egyébként is van pénzük, általában tévés személyiségek vannak benne,nagyon nem kóser műsor
Erdélyi Mónikának állíttólag már akkor valami fitnesz vagy konditerme volt
Na mondtam már akkor is szép, hogy pont olyan működtet egy fitneszcentert aki úgy el van hízva pár év alatt mint az állat
Már 4 hét alatt is sokat lehet fogyni diétával mégha nem is sportol az ember akkor is, nem igaz, hogy ennyi energia sincs bennük, én biztos rájuk szólnék, hogy azért ha képernyőn vannak ne hanyagolják már el magukat ennyire,hogy jól láthatóan 15 kiló plusszban van mindegyik
A Mónika Showban csak alja rómaiak voltak mindig tényleg elég söpredék színvonalú egy műsor volt, jó kérdés kiknek készült
Persze, hát azok is pénzt kaptak akik ott ültek tapsolni, volt nekem is egy ismerősöm egy eléggé arabos arcú gyerek aki most vagy arab vagy nem, volt is neki valami filmszerepe is ezer éve de is beválogatták oda aztán megy fenn a tábla mikor kell tapsolni és kapod érte a pénzt csak ott kell ülni jópár órát de szerintem Fábrinál is ugyanez ment csak ott egy fokkal igényesebb volt a közönség meg a műsor is annak idején
Ti akkor tiszta kameraérzékenyek vagytok ha már mindenki a médiában landolt
Apukád és bátyád is naturál szőke?
Voltam én is a tévében de csak a városiban még gyerekként
Valami salátakészítő verseny volt azt meg is nyertük (persze, hogy megnyertük mivel én vittem egy csomó olyan salátakészítő eszközt amit külföldről hoztunk be és azokat akkor itthon még nem lehetett kapni, így egész szép salátákat csináltunk a többiekhez képest) és akkor pár másodpercre én is benne voltam akkor a tévében, jólfésülten és pulóverben haha