View Full Version : Ti mit tennétek , ha holnap reggel mgkapnátok a behívóparancsot , hogy menni kell ?
Tegyük fel , hogy Magyarország háborúba keveredik , és a harcképes , hadköteles férfiak megkapják a behívót ...
Szerintetek hogy mûködne a rendszer ? Értesítenének levélben , hogy be kell vonulni , vagy címre mennének az emberekért ?
Ti mit tennétek , ha holnap reggel mgkapnátok a behívóparancsot , hogy menni kell ?
mmilan21
08-11-2016, 02:15 PM
Tegyük fel , hogy Magyarország háborúba keveredik , és a harcképes , hadköteles férfiak megkapják a behívót ...
Szerintetek hogy mûködne a rendszer ? Értesítenének levélben , hogy be kell vonulni , vagy címre mennének az emberekért ?
Ti mit tennétek , ha holnap reggel mgkapnátok a behívóparancsot , hogy menni kell ?
Ez a téma már szóba került valahol pár hónapja.
Nem áll fenn ez a veszély szerintem. Mire ide, vidékpusztára elér a sorozási hullám, addigra már el is bukott a kormány.
Ráadásul a honvédség egy rakás szerencsétlenség felszerelésügyileg és van kemény 3000 bevethetõ katona. Szerintem nincs még annyi mûködõ AMD sem, hogy 50.000 embert felfegyverezzenek.
igazából nem az volt a kérdés...,hogy mennyi ennek a valószínûsége,hanem ki ,mit tenne!
Személy szerint én nem érek rá.....ott a kutya!...ki látná el?!aztán van még pár téma amirõl le akarom forgatni a videókat...és most dolgozom egy egyedi,kompakt menedék rendszeren...
Aztán ki kell cserélni a wc tartályt..és tele van a fagyasztó...ki fogja megenni?!
Aztán a fõnököm úgysem engedne el,mert akkor ki adja az ügyeletet?!
Ja meg a rezsit is kell fizetni...meg a kocsit lemosni...
Ááááá...én passzolnék...
fater.lajos
08-11-2016, 05:39 PM
Fognám a cuccom, és mennék. Ennyire egyszerû.
mzperiksz
08-11-2016, 07:13 PM
Fognám a cucom és mennék.
Nagyon messzire...
Errõl már volt egy topic. Vagy honvédséges témában beszéltük ki? :)
gyûjtögetõ
08-11-2016, 11:52 PM
Én bevonulnék, már most is gondolkozok rajta de úgy vagyok vele hogy amíg nem szedtem össze egy saját ingatlanra valónyi pénzt addig a viszonylagos jól fizetõ állásomat nem hagyom ott. De ha szükség lenne rám én mennék!
GAZDA
08-12-2016, 07:20 PM
Mivel a sereg nyilvántartási szempontból is egy kalap xar nem aggódnék a behívás miatt. Ha valami csoda folytán mégis be akarnának rángatni akkor biztos lelépnék de lehet vinnék egy Uralt némi tartalékkal.