PDA

View Full Version : http://armyshop.hu

Kamionos
08-17-2016, 03:21 PM
Itt vettem most pár dolgot. Ár-érték arányra mentek rá, szóval nem túl márkás, de elfogadható minõségû cuccokat lehet venni igencsak jó áron. Van "katonai készletbõl visszamaradt" részlegük is.
Sokféle kiszállítási lehetõség közül lehet választani.
Ügyfélszolgálat csillagos ötös. A már leadott rendelésemet módosította úgy, hogy korábban érkezzen és még 300 forintot spóroljak is. És mindezt õ kezdeményezte!
Ma meg is kaptam a csomagot. Igazából csak hátizsákot akartam venni, de ha már arra jártam...:)
Rendeltem:
-egy cseh katonai hátizsákot (2650 Ft)
-egy M-tramp multifunkciós iránytût EDC-be (lámpa, nagyító, tûzgyújtõ /na erre kíváncsi leszek a hétvégén:)/, iránytû, tükör, síp). 2500 pénzt nekem megért.
-egy csukott állapotban 6 centis kis kést szintén EDC-be (250)
-norvég katonai poncsót (690)
-életmentõ fóliát (600)
- 36 centi baltát 2850 (láttam ugyanezt még 4900-ért is, de egy ezressel mindenhol drágább volt)
-paracord 5 mm 15 méter (850)

Postával együtt fizettem 11000-et. Nekem abszolút pozitívak. Fogok még náluk vásárolni.

Kamionos
08-10-2017, 07:24 AM
Egy kis visszajelzés a termékekrõl...

A cseh katonai hátizsák egy napra elegendõ túrákhoz. Nagyon ügyesen kell benne pakolni, hogy ne nyomja a hátat. A vállszíj pedig egyszerûen vékony. Közepes súlynál is már nagyon nyomja a vállat. Tudom a régi katonai cuccoknál nem feltétlenül a kényelem volt a szempont. Összeségében azért megérte az árát.

Az M-tramp multifunkciós cucc nem az igazi. Tûzgyújtáshoz közel alkalmatlan. Sikerült vele kétszer. Harmadjára kitört a rúd. A lámpa gyenge. A síp nem elég hangos. Senki ne vegyen ilyet.

A kis EDC kés teljesen jó volt erre a célra, viszont van azóta egy multitool-om, amit mindig magamnál hordok az övön, úgyhogy kikerült az EDC-bõl.

Fólia, poncsó, paracord teljesen jó.

A baltának leesett a feje. Javítható a dolog.

Szóval van, amibõl jobbat kell majd venni. Lámpa, síp biztosan ilyen. Tûzgyújtó esetében egyenlõre beraktam egy öngyújtót és egy gyertyát az utóbbi helyett, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Lehet marad így.

shadow177
08-10-2017, 09:27 AM
Olyan M-tramp cuccot én is vettem egyszer. A tûzgyújtójának az a titka, hogy le kell támasztani a végét.