Kamionos
08-17-2016, 03:21 PM
Itt vettem most pár dolgot. Ár-érték arányra mentek rá, szóval nem túl márkás, de elfogadható minõségû cuccokat lehet venni igencsak jó áron. Van "katonai készletbõl visszamaradt" részlegük is.
Sokféle kiszállítási lehetõség közül lehet választani.
Ügyfélszolgálat csillagos ötös. A már leadott rendelésemet módosította úgy, hogy korábban érkezzen és még 300 forintot spóroljak is. És mindezt õ kezdeményezte!
Ma meg is kaptam a csomagot. Igazából csak hátizsákot akartam venni, de ha már arra jártam...:)
Rendeltem:
-egy cseh katonai hátizsákot (2650 Ft)
-egy M-tramp multifunkciós iránytût EDC-be (lámpa, nagyító, tûzgyújtõ /na erre kíváncsi leszek a hétvégén:)/, iránytû, tükör, síp). 2500 pénzt nekem megért.
-egy csukott állapotban 6 centis kis kést szintén EDC-be (250)
-norvég katonai poncsót (690)
-életmentõ fóliát (600)
- 36 centi baltát 2850 (láttam ugyanezt még 4900-ért is, de egy ezressel mindenhol drágább volt)
-paracord 5 mm 15 méter (850)
Postával együtt fizettem 11000-et. Nekem abszolút pozitívak. Fogok még náluk vásárolni.
Sokféle kiszállítási lehetõség közül lehet választani.
Ügyfélszolgálat csillagos ötös. A már leadott rendelésemet módosította úgy, hogy korábban érkezzen és még 300 forintot spóroljak is. És mindezt õ kezdeményezte!
Ma meg is kaptam a csomagot. Igazából csak hátizsákot akartam venni, de ha már arra jártam...:)
Rendeltem:
-egy cseh katonai hátizsákot (2650 Ft)
-egy M-tramp multifunkciós iránytût EDC-be (lámpa, nagyító, tûzgyújtõ /na erre kíváncsi leszek a hétvégén:)/, iránytû, tükör, síp). 2500 pénzt nekem megért.
-egy csukott állapotban 6 centis kis kést szintén EDC-be (250)
-norvég katonai poncsót (690)
-életmentõ fóliát (600)
- 36 centi baltát 2850 (láttam ugyanezt még 4900-ért is, de egy ezressel mindenhol drágább volt)
-paracord 5 mm 15 méter (850)
Postával együtt fizettem 11000-et. Nekem abszolút pozitívak. Fogok még náluk vásárolni.