View Full Version : Panaszláda
Hát ez szánalmas !Minek helyezgeted át mindig a hozzászólásaimat!Oda a szabadság!
Itt a témát dobtam..értelmetlen!
Ja meg nyakatekert baromság!
A 2 hozzászólás témája "Segítségnyújtás SHTF alatt". Áthelyeztem a "Segítségnyújtás SHTF alatt" topicba. Nehogy már az legyen a gond hogy a megfelelõ helyen beszélgetünk valamirõl.
Hogy segít-e valaki egy másik embernek az nem rejtekhely téma és nincs köze hordóban dolgok elásáshoz.
Szóval nem értem mi a gond az áthelyezéssel. Adminként néha próbálom a megfelelõ helyre tenni a hozzászólásokat, hogy ne legyen az egész fórum egy nagy offolás. :confused:
,,azt csinálsz amit akarsz..tied a fórum!
Nem tudom mi a gond. :confused:
Nem tudom mi a gond. :confused:
Az,hogy megint szétcseszted a topicot.
Elindult egy jó beszélgetés a témával kapcsolatban ,te meg önhatalmúlag szétvágtad!:mad:
Nyilván való,ha valamit elakarsz rejteni..tudni kell,hogy miért,hová,mit,mibe!
Akkor a te gondolat meneted szerint ez négy topic?
Nem ez egy topic!
A másik topic volt "szétcseszve" azzal, hogy szét lett offolva. Segítségnyújtásba kezdett átmenni, aminek semmi köze ahhoz hogy ki akar valamit elásni, akárhol. Én voltam olyan rendes, hogy áttettem a megfelelõ topicba. Nem várok érte köszönömöt, de azért az durva hogy a torkomnak ugrasz csak azért mert próbálom a fórumot néha egy kicsit átláthatóbbá tenni.
És ez a topic is szét lett rombolva, mert ez meg most már nem segítségnyújtásról szól, hanem ilyen drámáról, vagy nem is tudom. A panaszoknak is van külön helyük, itt: http://magyarprepperforum.net/forumdisplay.php?39-F%F3rum-Inform%E1ci%F3
Akár egy panasztopicot is lehet nyitni.
Nem önhatalmúan próbálok rendet tartani, hanem kérésre.
Visszamásolom a felét oda. Azzal úgy meg lesz oldva a probléma. Aztán csinálok egy panaszláda topicot és belemásolom ezeket a hozzászólásokat abba.
Az arra vonatkozó részt visszamásoltam a Rejtekhelyes topicba. Panaszládát megnyitottam és a panaszt áthelyeztem ide.
Remélem így már oké.
Elég sok bajom volt az elmúlt két napban, de idõt szakítok a fórumra is közben.
Rozsomák
10-22-2016, 09:43 AM
Szeretnék panaszt tenni!
Panasszal élnék, és szeretném ha orvoslást találnátok rá.
1,- Kicsit fáj a lábam néha.
2,- Nééééha beragaddd nak a billllentyûim a klaviatúrán.
3,- Nha meg nm nyomdnak le.
4,- vettem egy rúd parízert a TESCO-ban és nagyon szar íze van.
Egyenlõre ennyi, de holnapra összeszedek egy 4-5 ezer soros listát.
Jó ötlet ez a panaszláda topic.
1. Lábfájásra forró vizes lábáztatást javasolok, aztán sportkenõcsöt rá.
2. Új billentyûzet kell.
3. Új billentyûzet kell.
4. Ha van otthon mustár, csapasd rá a parízerre, az elnyomja a teszkós ízt.
:thumbup