PDA

View Full Version : Stranded Deep

Gabe
01-11-2017, 03:42 PM
Sziasztok!

Ha olyan túlélõs játékot kerestek amiben nem kell a zombikkal, vagy a csaló játékosokkal bajlódni, csak a természet erõivel, akkor ajánlom nektek a Stranded Deep címû játékot.
A sztori szerint lezuhan a gépünk valahol a Csendes-óceáni szigetvilágban, és a felfújt mentõcsónakban találjuk magunkat, általában épp látótávolságban egy pici szigettel. Kicsit olyan mint a "Számkivetett" címû film PC változata, csak itt nincsenek FedEx dobozok.
(Állítólag "Wilson" figurája is el van dugva a játékban amolyan plusz poénnak, én magam még nem találtam meg.)

A játék még fejlesztés alatt (korai hozzáférés) de már élvezetes így is. Rengeteg dolgot lehet benne készíteni, pl kõszerszámokat, vízlepárlót, vagy akár konténer házat is, hogy csak néhány kiragadott példát említsek. A tárgyak száma szerencsére szépen növekszik a fejlesztõ figyel a visszajelzésekre, és rendszeresen ad újabb dolgokat hozzá.

A bejárható térkép nagyon nagy, sok sziget van elérhetõ közelségben, és minden sziget más és más, érdemes vízitúrázni kicsit.
Nem tudom késõbb tesznek-e bele valamilyen történet szálat, vagy így marad, de jól el lehet vele szórakozni.
Tudunk növényt termeszteni, többfélét is, vizet is lehet nyerni több forrásból, sõt ha megtaláltuk az alkatrészeket akkor motoros tutajunk is lehet.
Építhetünk magunknak egyszerû faházat, de lehetõség van a partra sodródott óriáskonténert szétverni, majd az elemeibõl házat, falakat építeni.
Búvárkodhatunk is, de a cápák veszélyesek, szóval csak óvatosan!

http://store.steampowered.com/app/313120/

Üdv,
G.