PDA

View Full Version : Last Stand 1-2-3

TMIB
05-13-2017, 01:02 AM
Flash játék, betöltõdik és játszol.

A Last Stand 1, zombis védekezõs játék. Lõsz, megvéded a bázist, éjszaka javítod a barikádot, fegyvereket és túlélõket keresel (akik a védekezésben és a barikádjavításban is segítenek) 20 napig kell kihúzni aztán történik valami.

http://www.thelaststand4.net/the-last-stand-1.html

Ugyanaz mint az elsõ rész, csak fejlesztésekkel. A biztonságos zónába kell eljutnod.

http://www.thelaststand4.net/the-last-stand-2.html

A 3. rész a védett zónában kezdõdik, meg kell mentened az asszonyt. Ez már nem sima védekezõs, barikádépítõs játék, hanem 2 dimenziós mászkálós lövöldözõs. Persze nem csak lõni lehet, rengeteg ütõ és vágó/szúró fegyver is van. És nem csak zombik ellen (de nem akarok spoilerezni).

Jobb ha az elején könnyûre állítod a játékot, mert néhányszor én is elbuktam, sokszor fogytam ki a lõszerbõl. Néha beragadt a karakterem, játékhiba, párszor a halálomat okozta. De azt leszámítva nagyon jó kis játék. Az elõzõ kettõ is, de a harmadik fejlettségben veri az 1-2-t.

http://www.thelaststand4.net/the-last-stand-3.html

:)

BragBOL
05-21-2017, 05:48 PM
A 3.ba valaki csinál totál lõfegyveres karaktert?
Nálam elfogy a lõszer, ráadásul szûk helyen tömegbe nem túl jó pisztollyal vagy sörétessel vacakolni :D

Inkább az ütõ + automata kompót találtam jónak.

A keresésre hiába teszek nem találok több cuccot??

TMIB
05-21-2017, 05:56 PM
A 3. részben pengés automata lõfegyveres karaktert csináltam. Érdemes erre a kettõre sokat rakni.

Az elsõ rész leírását átjavítom, mert végigjátszottam tegnapelõtt. Nincs új hely, ugyanazt a helyet kell megvédeni 20 napon át és akkor történik valami. :)

Úgy sikerült átvészelnem, hogy mindig 6-7 túlélõ segített a védekezésben, megtaláltam az összes fegyvert, a barikád mindig nagyjából 90-100%-on vol a végén. A fegyverek Glock, aztán cseréltem UMP-re, majd UZI-ra és AK-ra.

BragBOL
05-21-2017, 06:11 PM
Jobb ütõfegyvert hamarabb találok mint szúróvágót.
Esetleg a késnek jobb a DPM-je?

Puskás Robinak elfogy a lõszere, :pisztoly:
Késes Katinak furán forog a kés a kezében, :rolleyes:
Bunkó Fred-nek aránylag jól megy :cool:
De lehet csinálok egy multi kultit :D

TMIB
05-21-2017, 06:50 PM
Én egy darabig én azzal az autókerék cserélõ szerszámmal ütöttem õket, de csak amíg nem találtam éles macsétát. Késõbb van kard is, a végén meg egy nagyon jó alabárd vagy micsoda.

Sörétest sose használtam, 1 jó puska van a végén, azzal visszavertem 2-3 támadást, de alig van hozzá lõszer. Úgyhogy inkább csak az automatákat használtam a közepétõl, mikor meg kifogyott, akkor jöhetett a szúró-vágó.

Az elején hogy állítottad be a játékot? Sok lõszeresre, vagy kevés lõszeresre? :)

BragBOL
05-21-2017, 07:48 PM
A legelején a túlélõsre, olyan apró betûvel van az alsó felirat hogy nem láttam h mit is jelent. :eek:
De azóta újraraktam a karikat könnyû-normálra, és ott is elfogy a lõszer ha csak lõfegyvereket rakok be.

Most csináltam egy olyat hogy fullra raktam az endurancet és a precisiont, bejelöltem a fitnesst survivalt blunt security.

BragBOL
03-14-2018, 07:11 PM
3-ba Main St, Uptown elsõ épületében (egy irodaház) a bejárattól a baloldali ajtó miért nem nyílik? Bug?

TMIB
03-14-2018, 08:53 PM
Hú, hát én már olyan rég játszottam vele hogy gõzöm sincs. Az biztos hogy végig lehet vinni, mert nekem kétszer is sikerült. :)