View Full Version : A szabadok szigete
Sergeant
12-26-2017, 10:03 AM
Újabban a Vadak szigeteként megy.
Ma reggeli kávézás közben kapcsoltam rá. Huuuuh!
Mutattak egy igen elhízott nõt, aki ezen a zárt szigeten él és életében elõször saját maga vágja ki a tüzelõnek valót. Már ez is meglepõ. Természetesen egy teljesen új Stihl láncossal állt neki. Mindenkinek ez a típus van, bizonyára véletlen. :D
Vajon ki lehet a szponzor? :gonoszrohog:
Na, jött tíz perc szerencsétlenkedés a fa kidöntésével, majd HARCTÉRI SOKKOT kapott az átélt izgalom miatt. :haha:
Utána, már hazafelé az útra volt dõlve egy fenyõ. Abba beleszorította a láncost. A kiszabadítására egy rönkhasitó fejszét használt, függõleges csapásokkal.
Amikor elindult a kocsijával, lehetett látni, hogy a bal hátsó olyan puha, hogy a felnin megy...
Röhej az egész sorozat. :hanyas:
Ez a Bear Grylls nyomán készült 126. "teszkó gazdaságos" "túlélõshow"? :)
Sergeant
12-26-2017, 02:52 PM
Valami olyasmi. Bemutatja egy amcsi szigeten élõ, elvileg elzárt közösséget.
Tiszta színház, az egész történet érezhetõen forgatókönyv alapján fut.
A szereplõk nagy többsége nagyon béna és igen elhízott. :D
Törölt_reg
12-27-2017, 10:08 AM
Ma voltam a teszkoba...gyalog.....gyerekek EZ a szabadok szigete..mindent kapni és senki nem ugat bele mit vettem....
Sergeant
12-27-2017, 11:15 AM
Ma voltam a teszkoba...gyalog.....gyerekek EZ a szabadok szigete..mindent kapni és senki nem ugat bele mit vettem....
Lehet, hogy kellene egy túlélõ show-t csinálni belõle.
Ha ezek a sorozatok elfutnak, akkor ennek is lehet sikere. :D
Az elsõ fejezet szólhatna az útról a tecsóig. Agresszív jegyellenõrökrõl, kényszerû gyaloglásról, csövesekrõl, kábszeresekrõl.
A nagy magyar valóságból csemegézve. :thumbup
Törölt_reg
12-27-2017, 02:53 PM
Lehet, hogy kellene egy túlélõ show-t csinálni belõle.
Ha ezek a sorozatok elfutnak, akkor ennek is lehet sikere. :D
Az elsõ fejezet szólhatna az útról a tecsóig. Agresszív jegyellenõrökrõl, kényszerû gyaloglásról, csövesekrõl, kábszeresekrõl.
A nagy magyar valóságból csemegézve. :thumbup
...na nem akarok reklámot csinálni...de lehetne szponzornak felkérni a teszkót...mondjuk "gyalog az ország összes teszkóit érintve"..
Országos teszkó túra!!!...csak abból élhetsz,ami a teszkóban van...nomád körülmények között,kínai kaja a teszkóban...Zarándok út a teszkó nyomában...minden teszkóban garancia pecsét az ügyfélszolgálatnál..A végén teszkó kitûzõ...
Sergeant
12-28-2017, 09:38 AM
Az a szörnyû, hogy lenne rá igény. :D
Törölt_reg
12-28-2017, 04:23 PM
Az a szörnyû, hogy lenne rá igény. :D..ja.... jó kis séta lenne egyébként!..de ki engedhetné meg magának,hogy pár hónapra eltûnjön a munkaerõ piacról....aki kõ gazdag és van ügyintézõje,akinek van szponzora,akinek maxisok félre tett pénze van,.....
De a topic témáját tekintve...a szereplõk(ott élõk) sem lehetnek csóró emberek.
rohadt sok pénz lehet oda szállítani mindent(benzin,fûszer,orvos,gyógyszer,városi terepjáró....)...akár ha van elég della a csomag küldõ is kimegy...vagy a pizzás...így könnyû nomádnak lenni....