PDA

View Full Version : Far Cry

TMIB
04-04-2018, 04:47 AM
Balhé van, mert a beharangozó és a trailer arra utalt, hogy a Far Cry 5 a konzervatívokat idióta rasszista vidéki vallásos fanatikus bunkó gyilkosoknak mutatta volna be és a játék lényege az lett volna hogy le kellett volna ölni õket.

A helyzet viszont egyáltalán nem az. Úgy tûnik hogy a játék minden irányban gúnyos, persze, kap az egyik oldal is, de a liberálisok is megkapják a kifigurázást. Vannak benne konzervatív karakterek akikkel lehet szimpatizálni, van mögöttük komoly történet is. Úgyhogy most hirtelen begõzöltek az SJW-k és meg a sivalkodás a játék ellen. Van benne beszólás Obama ellen, van Trumpra is utalás, mind vicces, komolytalan, szóval én mikor hallottam a Trump-os dolgot, elnevettem magam, mert tényleg nem sértõ.

De a lényeg, hogy a játék miatt most megy a jajjgatás, mert az hogy mindenkin viccelõdés megy az nem jó, mert sokan arra számítottak hogy majd kizárólag "redneck"-eket végezhetnek ki a játékban, de a Far Cry ennél azért többre sikeredett. (Bevallom mikor megláttam az elsõ elõzetes videókat, akkor én is azt hittem hogy valami SJW szimulátor lesz, de úgy tûnik hogy nagyot tévedtem.) :)

https://www.youtube.com/watch?v=rKCghPHYn88

Én az elsõvel játszottam, amiben voltak mindenféle szörnyek, meg dzsungel. Azt hiszem kétszer is végigtoltam.

Aztán a 2.-3.-4.-et végigjátszásban néztem meg.

TMIB
07-31-2018, 09:00 AM
Végignéztem a Far Cry 5 végigjátszást, és mit ne mondjak, a történet elég erős. Vannak benne brutális jelenetek, amin fel is lehet szisszenni, annyira durvák, vannak szomorú és elgondolkodtató részek is. És nincs happy end, ami viszont van helyette, az viszont megint csak ütős.

A karakterek nem rosszak, tele minden fegyverekkel, az egész nagyon akciódús.

A játék gyönyörű (már amit 360p-ban láttam belőle), gyönyörű tájak, igaz néhol annyi harc van hogy az elveszi a figyelmet a grafikáról, mert nem hagynak rá időt hogy túl sokáig gyönyörködjön benne az ember.

Major Slack végigjátszását néztem (ajánlom a többi Far Cry és Resident Evil videóit is).

https://www.youtube.com/playlist?list=PLuzGD5C-DjX8f2yKHwHmuru7jUyETfOY4