PDA

View Full Version : Gerhard Buzek könyve

Don't Panic
03-27-2013, 11:05 PM
Ha valakinek esetleg van egy fölös példánya (bár ezt kétlem) vagy elektronikusan meglenne neki Gerhard Buzek: A túlélés kézikönyve címû munkájából, az kérem jelezze!
Egyszerûen sehonnan nem tudom beszerezni! Antikváriumok évek óta nem kapnak. Már a kiadót is kerestük haverokkal ez ügyben, de senki nem válaszolt a telefonokra, emilekre.
Valszínû már a Sub Rosa nincs meg. Nem tudom...

cereal killer
03-28-2013, 08:19 AM
Kb fél éve egy ismerõs lecsapott egy példányra 2000forintért!! Kurva nagy mázlija volt. Ezt a könyvet kölcsönkapva lettem fertõzött annak idején a téma iránt.

Nem tudom tudtátok-e de ennek a könyvnek van egy Honvédelmi Minisztérium által belsõ használatra kiadott változata is, szürke borítóval, csak egy egészen kicsit eltérõ tartalommal mint az eredeti.

iMac
05-13-2013, 05:43 PM
Ezen az oldalon ezt a könyvet is megtalálod, rögtön az elsõ link :)
http://pecsairsoft.hu/bushcraft/ebooks/ebook.html

fisligery
05-13-2013, 07:04 PM
Ez nagyon jó, köszi!!!!
(Ha valaki nem szeretne torrentezni szívesen felrakom valahová.)

Don't Panic
05-15-2013, 04:15 PM
Kb fél éve egy ismerõs lecsapott egy példányra 2000forintért!! Kurva nagy mázlija volt. Ezt a könyvet kölcsönkapva lettem fertõzött annak idején a téma iránt.

Nem tudom tudtátok-e de ennek a könyvnek van egy Honvédelmi Minisztérium által belsõ használatra kiadott változata is, szürke borítóval, csak egy egészen kicsit eltérõ tartalommal mint az eredeti.
A Webantikváriumon hirdette egy emberke 4.500-ért. Le is csaptam rá. Miután még az 5 napos szállítási határidõ is lejárt küldtem már egy emilt nekik, hogy mi a rák van. Azóta sincs semmi válasz. Ezek után gondolom mindenki tudja, hogy mi a véleményem a Webantikváriumról, meg a fószerrõl is. :puska:

Don't Panic
05-15-2013, 04:19 PM
Ezen az oldalon ezt a könyvet is megtalálod, rögtön az elsõ link :)
http://pecsairsoft.hu/bushcraft/ebooks/ebook.html
Isten vagy!
Ez nem régóta lehet fent, mert ismerem az oldalt. Az õ laboros tesztjüket linkeltem be az aktív szenes cikkemnél a blogomon.
Ezúton hála nekik is!!!

A Ray Mearses könyv linkjénél az elõzõ könyv szerepel. Ha valaki talál a neten ilyen 90-97MB körüli fájlt, akkor az a 27-oldalas verzió:
Közel fele hiányzik a könyvnek! Nem érdemes letölteni. Csak azért mondom, hogy ne vesztegessétek az idõtöket.

iMac
05-16-2013, 06:17 AM
Örülök, hogy örömöt tudtam szerezni ezzel a linkkel :)