PDA

View Full Version : Fehérjeporok

törölt tag -gl
03-17-2019, 11:38 AM
Sziasztok!
Említettem már, de szerintem megér egy topicot, lehet kapni különbözõ testépítõ fehérjeporokat, pl a Biotech üzleteiben.
https://shop.biotechusa.hu/#consent-modal
Érdemes szétnézni. Évekig elállnak.
Nem egyszerûbb ilyen vízzel felkeverhetõ mylar tasakba csomagolt dehidratált 80-90%-os komplex porokkal pótolni a fehérjét, mint konzervvel meg szárazbabbal?
Felnyitod, vízzel elkevered, kész. (nem szeretnék eröltetni semmit de szerintem tényleg megér egy külön topicot, de admin döntse el, hogy maradhat-e)

fater.lajos
03-17-2019, 11:59 AM
Átmeneti pótlásra biztos jó. De ettõl függetlenül marhára éhes maradsz...

varég
03-17-2019, 03:40 PM
Sziasztok!
Említettem már, de szerintem megér egy topicot, lehet kapni különbözõ testépítõ fehérjeporokat, pl a Biotech üzleteiben.
https://shop.biotechusa.hu/#consent-modal
Érdemes szétnézni. Évekig elállnak.
Nem egyszerûbb ilyen vízzel felkeverhetõ mylar tasakba csomagolt dehidratált 80-90%-os komplex porokkal pótolni a fehérjét, mint konzervvel meg szárazbabbal?
Felnyitod, vízzel elkevered, kész. (nem szeretnék eröltetni semmit de szerintem tényleg megér egy külön topicot, de admin döntse el, hogy maradhat-e)

Elsõre próbáld ki, hogy bírja a szervezeted:
Volt kollégám pl. zabpehellyel keverten fogyasztotta, egyszer kipróbáltam, jó alaposan kipucolt :D
Van akinek vízzel hígítva, másnak tejjel, a harmadiknak meg kakaóval jött be.

Elsõre vegyél egy kis csomagot, nézd meg, hogy mennyire ízlik, és esetleg egy-két napig edd csak ezt, aztán döntsd el, érdemes-e bevállalnod...

Léteznek szondás táplálásra kifejlesztett ételek(öntudatlan betegek részére), amik jobbak lehetnek mennyiség/tápérték tekintetben, bár az ízüket nem ismerem.

törölt tag -gl
03-17-2019, 04:37 PM
Ismerek egy ilyen készítményt. Gyógyszertárban lehet venni. Ensure+ a neve. Szívószálas ital. (bár nem pont az amire gondolsz)
Fehérjeport rendszeresen fogyasztok, laktózmentes tejjel, vagy vízzel. Nem szokott meghajtani. Kifejezetten hasznos cucc, viszont kell mellé a rost ha nem szeretsz fél óráig törölgetni a wc-n. Rost mindenképpen kell mindenhez, arra pedig tökéletes a zabpehely. Vagy friss gyümölcs, zöldség.
Én van, hogy ha nincs idõm fõzni, enni, akkor keverek egy turmixot és tudom, hogy nem veszít fehérjét a testem. Túl lehet ezen is élni, elõfordult már, hogy pár napig csak ezt fogyasztottam.