PDA

View Full Version : Adatvédelmi irányelv (Privacy Policy)

TMIB
03-19-2013, 12:12 AM
Senki email címét, IP címét és egyéb adatait nem adjuk tovább senkinek.

A fórumon reklámok vannak elhelyezve, amik a blogot segítik. A reklámszolgáltatók sokszor próbálnak személyre szabott reklámokat megjelentetni. Ezekrõl az AdSense oldalon lehet tájékoztatást találni.

A fórumozók által a fórumon leírtakat a szerző / hozzászóló engedélye nélkül nem lehet máshol megjeleníteni.

degu
03-21-2013, 07:33 AM
Dicsertessek!
Tegnap megrokonyodve lattam hogy a forumot barki olvashatja regeles nelkul. Szerintem novelni kellene biztonsagi pajzsot :) tekintve h olyan informaciokat osztunk majd meg (otthonvedelem, menedekek, felszerelesek...) amik nem igazan tartoznak "idegenekre". Minimum lenne a regisztracio, amit e-mailben KELL megerositeni.
Szerinted?

TMIB
03-21-2013, 07:49 AM
Szervusz!

Szerintem amíg senki nem adja meg a házszámát, addig nem lényeg. Túl személyes információt amúgy se ír le senki, úgyhogy lakcímet, telefonszámot senki ne adjon meg. Esetleg email címet ha muszáj.

A sok olvasó fontos, mert a lényeg az, hogy minél több ember belekerüljön a felkészülés világába. Ha leírjuk, hogy pl. mit érdemes egy "bug out bag" hátizsákba belepakolni, hogy vagy mit jelent az "EDC", esetleg hogy valakinek, valahol egy ismeretlen házban milyen víztisztítója van, milyen szikravetõje, vagy milyen bicskája, az nincs hatással a biztonságra. Engem biztosan nem zavar, ha valaki tudja hogy van egy Ka-Bar késem, iránytûm meg ilyenek.

Úgy szeretném kialakítani a fórumot minden szinten, ahogy a legnagyobb amerikai fórum fut. Az az alapja az egésznek. :)

Ha majd lesz rá igény, akkor esetleg nyithatok egy rejtett helyet is, de egyelõre azt még nem tervezem.