PDA

View Full Version : The Walking Dead

Oldalak : 1 [2] 3

Fallout11
03-11-2014, 06:56 PM
Elég Daryl õ kitesz egy egész csapatot és még egy tank sem akadály neki :D

TMIB
03-11-2014, 07:06 PM
Az lehet, de ha nincs mellette Carol, akkor mérges.

Akkor már inkább hallgatnám Beth dalolását, mert nagyobb részben úgyis épp valami menedékhelyen kellene várakozni, ahol unatkozás várna mindenkire.

M-torolt_forumozo
03-11-2014, 07:55 PM
Tényleg, ha választhatnátok 3 embert egy saját zombitúlélõs csapatba, akkor a Walking Dead-bõl melyik szereplõket választanátok?

Én most itt a szereplõkre magukra gondolok, nem pedig a filmben megtestesített karaktereikre : Maggie, Andrea, Karen. :D

Törölt_fórumtag1
03-11-2014, 08:54 PM
3 embert? Hm.. Daryl, Shane, Merle...:)

Medve
03-11-2014, 08:55 PM
Tényleg, ha választhatnátok 3 embert egy saját zombitúlélõs csapatba, akkor a Walking Dead-bõl melyik szereplõket választanátok?

Jó magam inkább egyedül. De ezzel a "ronda" nõvel azért eltudnék lenni. ( rossz az aki rosszra gondol :D )

TMIB
03-11-2014, 08:57 PM
Írjátok le azt is, hogy miért! :)

Shane-t azért nem vinném mert teljesen megbízhatatlan volt. Merle pedig forrófejû volt és a bajban mindig magára gondolt. (Kivéve persze a legvégén.)

mossberg-operator
03-12-2014, 02:58 AM
Szerinted õ ronda? :eek:

http://youngadulthollywood.com/wp-content/uploads/2013/01/62j3rix1aqi1ir12.jpg

Nem láttál te még ronda nõt. :haha:

Szerintem olyan túl sok idõ még nem telhetett el. A járvány kitörésétõl a baba megszületéséig nem telhetett el több mint 9 és fél hónap. Az után szintén nem telt el sok idõ, mert a baba még apró, nem tud beszélni, se járni, mindenhová vitték, még cumisüvegbõl etetik. A mostani részek pedig 1-2 napot mutatnak be. A szétszakadt csapat néhány tagjának pár napjáról szólnak. A sorozat eddig talán másfél évet mutathatott be. Talán kettõt, de akkor a baba lehet hogy sokat betegeskhet, mert nem növekedik megfelelõen.

Bob-ot nem értem. Az egyik percben bajba sodor maga körül mindenkit egy üveg páleszért, a másik pillanatban meg segíteni akar azoknak akik vele vannak. :hogymi:

Az angol tengereszetnel szoktak mondani, hogy egyzsakos vagy ketzsakos a no...

TMIB
03-12-2014, 06:25 AM
Szerintem itt a fórumon mindenkinek háremet tart, azért a sok kritika. Vagy még senki sem látott itt igazán kegyetlenül ronda nõket. (A viszonyítási alap ne a "Szebbik nem" topic legyen!) :haha:

A nõi fórumozókat is megkérdezem, hogy szerintük is csúnya ez a színésznõ?

mossberg-operator
03-12-2014, 01:57 PM
Szerintem itt a fórumon mindenkinek háremet tart, azért a sok kritika. Vagy még senki sem látott itt igazán kegyetlenül ronda nõket. (A viszonyítási alap ne a "Szebbik nem" topic legyen!) :haha:

A nõi fórumozókat is megkérdezem, hogy szerintük is csúnya ez a színésznõ?

En nem mondtam, hogy randa :)

M-torolt_forumozo
03-12-2014, 02:08 PM
Azért vinnék magammal inkább 3 szép nõt, mert ezek csak színészek. :D Nem hiszem hogy sok hasznuk lenne, akár a férfi fõszereplõknek is, világvége esetén. Sõt, nem is a szerénységükrõl híresek. Szóval 3 csinos nõvel többre mennék, ha meg meg kell halni, akkor inkább ilyen társaságban érjen el a vég. :cool:
De hogy ne legyek nagyon OFF, Andrea és Maggie azért jól bánnak a fegyverrel, Karen sem magatehetetlen a filmben. Na meg mi van, ha újra be kell népesíteni a Földet? :D :beer:

TMIB
03-12-2014, 02:25 PM
Színészek, de a karakterek miatt kérdeztem. Miért kérdeznék olyat, hogy a színészek közül kit vinnél magaddal valahová? :haha: A színészek közül a nõk biztosan már rég férjnél vannak, úgyhogy hiába is vinnéd õket SHTF zombiinvázió közben valahová. :D

M-torolt_forumozo
03-12-2014, 02:35 PM
A színészek közül a nõk biztosan már rég férjnél vannak, úgyhogy hiába is vinnéd õket SHTF zombiinvázió közben valahová. :D

Ki mondta hogy a férjeiket is magammal vinném? :D

bögre
03-17-2014, 03:59 PM
Spoiler:

Na elég nagy csalodás volt a mai rész. Az 5 legérdektelenebb szereplöröl szol már ez gyanus volt hogy uncsi lessz. Valahogy ezek a szájbarágos érzelemkinyilvánitások nagyon nem jönnek be.
De tudtam hogy a végére mint mindig meglepit tartogatnak. Hát eléggé meglepödtem. Full psziho a csaj!!! :O Szegény Carol nemgondoltam lelövi szegényt. Akármenyire utáltam sajnáltam picit...
De am az a tüz az az volt amit daryl meg beth gyujtott???

Amugy ink mondanák mivan bethel. Nagyon megszerettem ebbe a két részbe talán ö lett az egyik kedvenc szereplöm. Nomeg joféle a csaj!!! :) De remélem nem fogják bántani... :(

Medve
03-17-2014, 04:08 PM
Spoiler:

Nekem nincsenek negatív érzéseim Carol felé. Szerintem jól tette hogy lelõtte a csajt. Bár Judith-ot azért kicsit énis sajnálom. :hogymi:

Medve
03-17-2014, 06:26 PM
De azért kellemes meglepetés volt a Fallout 3 zenéjét (http://www.youtube.com/watch?v=6l6vqPUM_FE) hallani :D

Fallout11
03-17-2014, 07:28 PM
Szerintem, elõre látható volt, hogy a kis csaj majd valakit kinyír csak nem épp a testvérét gondoltam.
Ha így folytatják az történet mesélést "idõhúzást" még sokáig kóborolhatnak egymás közelében.

TMIB
03-17-2014, 09:56 PM
A mostani Walking Dead rész a Fallout zenéjével kezdõdött.

http://www.youtube.com/watch?v=geLiEiAiQJA

:tapsol:

(Szerk: Látom Medve is észrevette.) ;)

Na elég nagy csalodás volt a mai rész.

Nekem tetszett. Nem gondoltam volna ez ez lesz a végére.

Ha így folytatják az történet mesélést "idõhúzást" még sokáig kóborolhatnak egymás közelében.

Szerintem néhány ilyen rész még belefér. Gondolom hogy késõbb meg valami nagy csavar lesz és látványos dolgok is lesznek, mert ezekkel a részekkel egy csomó pénzt megtakarítanak.

imi79
03-18-2014, 09:51 AM
Szerintem jó rész volt.

Elég szépen elõtérbe hozták a drámát az utóbbi részekben, elvégre ez egy zombis dráma sorozat.
Azt azért Én is sajnálom kicsit, hogy a zombiknak kevés szerep jut az utóbbi idõben, de lassan vége az évadnak, még bármi lehet.

Egyedül az elrablásos szál nem tetszik, kihagyhatták volna.

TMIB
03-18-2014, 02:15 PM
Nem lehetséges az, hogy Beth-et az a banda rabolta el amelyik befogadta Daryl-t? Abban az esetben a probléma gyorsan megoldódna. :D

BragBOL
03-18-2014, 05:58 PM
A baba hovalett milett vele? a végén nem láttam, de mindjárt újra megnézem.

TMIB
03-18-2014, 06:05 PM
A végén nem nagyon látszik, de szerintem Carol a jobb kezében viszi, a kistáskában.

imi79
03-18-2014, 07:53 PM
Szerintem Tyreese viszi hátizsákként :)

TMIB
03-20-2014, 09:19 PM
Tökös csaj, két katanával

http://index.hu/kultur/media/2014/03/20/tokos_csaj_ket_katanaval/

Ezt nem értem. Michonne-nak mióta van 2 szamurájkardja? Egy van neki, és annak a kardnak is külön története van, hogy miért hordja magánál. Gyanús hogy félrefordíthattak valamit, de nincs link a forráshoz.

raktaros
03-24-2014, 09:14 AM
A 13. rész elejét nem értem...
Daryl (motoron) és Glenn (autóval) hogy kerül oda felvenni a néger fickót? Miközben mindegyik máshol, mással van elvileg.
Valamirõl lemaradtam? (14. részt még nem néztem)

TMIB
03-25-2014, 05:17 AM
Régen volt, úgyhogy nem tudom már melyik részrõl van szó.

Én most néztem meg a legújabb részt, ez is tetszett. Volt ebben is elég akció, meg dráma is. Azt mondjuk nem tudom hogy miért volt nyitva a helység kapuja. Legalább egy drótot köthettek volna rá, mert a zombi be tud lökni egy kaput. :hogymi:

TMIB
03-25-2014, 06:02 AM
Valami eszembe jutott. A sorozat Georgia államban játszódik. Georgia lakossága 10.000.000 fõ. A rejtett fegyverviselési engedélyek száma megközelítõleg 600.000.

Szóval tény, hogy 100-ból 6 zombinál lehet fegyver, vagy lõszer, vagy mindkettõ. De a szereplõk sose kutatják át a zombik ruháját, holott 6% esélyük lenne arra, hogy találjanak náluk valamit. :hogymi:

Doom
03-25-2014, 06:25 AM
Valami eszembe jutott. A sorozat Georgia államban játszódik. Georgia lakossága 10.000.000 fõ. A rejtett fegyverviselési engedélyek száma megközelítõleg 600.000.

Szóval tény, hogy 100-ból 6 zombinál lehet fegyver, vagy lõszer, vagy mindkettõ. De a szereplõk sose kutatják át a zombik ruháját, holott 6% esélyük lenne arra, hogy találjanak náluk valamit. :hogymi:

.....biztos úgy mûködik mint az fps-játékokban,csak át kell sétálni rajta és áttöltõdik a lõszer és az eü-csomag :)...de egy bajom van a sorozattal...még akarok...végig néztem már minden évadot...még..még....még...olyan lassan forgatják az új részeket....szerintetek egyáltalán át lehet ütni egy koponyát késsel?

TMIB
03-25-2014, 06:34 AM
szerintetek egyáltalán át lehet ütni egy koponyát késsel?

Persze, simán.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01001/knife-head_1001451c.jpg

http://uploads.kidzworld.com/article/22953/a1089i0_bla.jpg

http://a57.foxnews.com/global.fncstatic.com/static/managed/img/Health/660/371/KNIFE_HEAD1.jpg

http://i3.dailyrecord.co.uk/incoming/article897608.ece/ALTERNATES/s615/x-ray-article-752578358-897608.jpg

http://i.imgur.com/VjXVGeG.jpg

Talán a csont az idõvel gyengül is, könnyebben törik.

raktaros
03-25-2014, 09:32 AM
Régen volt, úgyhogy nem tudom már melyik részrõl van szó.

4 percnél Glenn-el van
8 pecnél Beth-el (vagy hogy hívják...)
http://indavideo.hu/video/Walking_Dead_S4_E13_Magyar_Felirattal

TMIB
03-25-2014, 06:15 PM
Elõször azt hittem hogy az elsõ évad 13. részrõl kérdezel, nem a 4. évadról. :)

A magyarázat csak annyi, hogy annak a résznek az eleje egy visszaemlékezés, hogy Bob hogy került a csapathoz. Olyan, amikor Michonne-ról mutatták azt, hogy otthon volt a két valakijével és a kardról beszélgettek.

imi79
03-25-2014, 06:30 PM
Ez a terminus érdekes hely.

Szerintem már csak az az egy nõ él ott, tuti zakkant, kannibál, vagy ilyesmi :)
Vagy a kormányzó anyja.

TMIB
03-25-2014, 06:43 PM
A nõ egyedül volt ott? Van vannak ott mások is? Azt sem értettem hogy miért biztonságosabb az a hely, mint mondjuk a kormányzó régi helye? Megjavították volna a kerítést és élhettek volna ott. Jobban is nézett ki az, mint ez a nagy raktárépület vagy micsoda. Én biztos hogy Woodbury-be mentem volna és az lett volna a visszavonulási irány.

imi79
03-25-2014, 07:57 PM
A rész végén nem mutattak mást, és az elõzetesben is csak a nõ hangját lehetett hallani.

Plusz sehol egy õr, a kapuk nem voltak rendesen zárva, azok a kis veteményesek nem hiszem, hogy sok embert ellátnának.

raktaros
03-25-2014, 10:12 PM
Elõször azt hittem hogy az elsõ évad 13. részrõl kérdezel, nem a 4. évadról. :)

A magyarázat csak annyi, hogy annak a résznek az eleje egy visszaemlékezés, hogy Bob hogy került a csapathoz. Olyan, amikor Michonne-ról mutatták azt, hogy otthon volt a két valakijével és a kardról beszélgettek.

Köszi. Gondoltam rá, de sajna nem egy penge a memóriám, nem tudom mikor történhetett.

TMIB
03-26-2014, 09:27 PM
http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/Cw2uYrV.png

imi79
03-26-2014, 09:55 PM
Hoppá és tényleg. :)

TMIB
04-01-2014, 02:09 AM
Ez a legutóbbi aztán elég kemény rész volt. Nem lehet arra panasz hogy nem volt benne elég akció, vagy nem volt elég komoly és sötét. Mindamellett Carol és Tyreese még nem értek oda, talán õk lehetnek a felmentõsereg.

(Egy dolog zavart, a computeranimált lövések. Szánhattak volna azokra több idõt és nem kellett volna hogy minden szikrázzon. A lepattanó lövedék nem csillagszóró.) De másban tényleg nem volt hiba, nagyon jó epizód volt. :cool:

imi79
04-01-2014, 08:51 AM
Nekem kicsit csalódás volt ez a rész.
Hiányzott a végérõl a "WTF" érzés, hogy várjam a következõ évadot.
Ez egy olyan semmilyen évadzárás volt, úgyis mindenki tudja, hogy a következõ évad elején kiszabadulnak stb.

shadow177
04-01-2014, 08:55 AM
Néhány dolog mindig zavart a zombis filmekben.

- Elvileg ezek halottak igaz? Rohadnak meg minden, igaz? Egy döglött állat, bolygatás (plusz levegõ és a bomló rostok szétzilálása nélkül) 2-3 hónap alatt széthullik. Akkor a zombik hogy a fenébe nem hullanak szét?

- Napos idõben a levegõvel érintkezõ hús szárad. A zombik nem isznak. Hogy a fenébe nem száradnak ki?

- A zombik látványosan rohadnak. Az érzékszerveiket alkotó szövetek nem rohadnak? Ha azok is arányosan pusztulnának, akkor süketeken és vakon, kvázi veszélytelenül bolyonganának!

TMIB
04-01-2014, 09:05 AM
Néhány dolog mindig zavart a zombis filmekben.

- Elvileg ezek halottak igaz? Rohadnak meg minden, igaz? Egy döglött állat, bolygatás (plusz levegõ és a bomló rostok szétzilálása nélkül) 2-3 hónap alatt széthullik. Akkor a zombik hogy a fenébe nem hullanak szét?

- Napos idõben a levegõvel érintkezõ hús szárad. A zombik nem isznak. Hogy a fenébe nem száradnak ki?

- A zombik látványosan rohadnak. Az érzékszerveiket alkotó szövetek nem rohadnak? Ha azok is arányosan pusztulnának, akkor süketeken és vakon, kvázi veszélytelenül bolyonganának!

Magyarázat: a vírus mellékhatása

:thumbup

TMIB
04-01-2014, 09:10 AM
Nekem kicsit csalódás volt ez a rész.
Hiányzott a végérõl a "WTF" érzés, hogy várjam a következõ évadot.
Ez egy olyan semmilyen évadzárás volt, úgyis mindenki tudja, hogy a következõ évad elején kiszabadulnak stb.

Na de hogyan? És mindegyikük, vagy néhányan nem élik majd túl a szabadulást? Mi lesz Carollal és Tyreese-al? És persze a babával? Õk is bemennek oda? Vagy idõben észreveszik a csapdát? Hol van Beth? Találgatásokat látok a többi fórumon, hogy õt megették, de hol van erre a bizonyíték? Kocsival vitték el, de sose láttuk hogy ki rabolta el. Nem biztos hogy ez a csapat volt. Talán majd õ is elõkerül? Vagy õ már örökre eltûnt? Mi a története az egész helynek és kolóniának?

mossberg-operator
04-01-2014, 09:12 AM
A Terminusban megeszik az embereket. S ott mas is be volt zarva, mikor a hordoknal futottak.

TMIB
04-01-2014, 09:17 AM
Azt tudom, de Beth nem biztos hogy halott. Lehetséges lehet-e az, hogy Beth is ott van bezárva egy másik épületrészben? Igazából bármi lehetséges és sok a kérdés, úgyhogy én már várom a következõt.

Mikor is jön az 5. évad? Októberben? Az fél év! :cry:

imi79
04-01-2014, 09:50 AM
Beth szerintem egy magányos perverz balzsamozónál van :)

Ha kiszabaduláskor lesz veszteség, az szerintem az új tagok valamelyike lesz.

TMIB
04-01-2014, 09:54 AM
Lehet. Õk az Expendables. :D

Doom
04-01-2014, 03:01 PM
4. évad 15. részét láttam,van új rész valahol már?...magyarul persze......

raktaros
04-01-2014, 04:21 PM
4. évad 15. részét láttam,van új rész valahol már?...magyarul persze......

Én innen töltöm (4. Évad 16.részig van meg): http://walking-deadhq.atw.hu/

nikosz
04-02-2014, 05:00 PM
Nem rég kezdtem el nézni a második évad 10 résznél járok a többit meg nem láttam de ezekbõl a részekbõl nekem ne hogy valaki azt mondja hogy ez a Rick alkalmas vezetõnek! Szerintem Shane a legalkalmasabb a pozícióra jó döntéseket hoz és az hogy be kattan hát én is be kattanek ennyi nyomi között! Elõször is ki szavazta meg hogy Rick lesz a fõnök. Másodszor egy ilyen katasztrófa után nincs ember aki rá venne hígy fegyver nélkül rohangaljak mert valakinek nem tetszik! Aztán be mennek az öreg után a kocsmáb jön 2 csávó azt lelovi Rick erre megjelenik a csapata ordibalnak mert keresik a spanjukat erre ez az idióta Rick kiszol hogy itt vagyunk és én lõttem le hát ki ez a nyominger? Én már 2 résszel elõtte lelõdtem volna mert veszejezteti az egész csapatot utána az egyik támadójat persze vigyük haza adjunk neki élelmet gyógyszert aztán engedjük el hogy ide hozzá a haverjait! Megint csak azt tudom mondani normális ez? És még egy dolog ami így hirtelen eszembe jut ott vannak a farmon egy téli feszer zombival erre Rick majd én meg gyõzöm így úgy amúgy aztán elmennek és a mocsarbol zombikat hoznak és õ beszélni akár velük mirõl? Hogyan ok is majd segítenek zombikat gyûjteni? Shane teljesen jól mondta vagy elhuznak vagy le rendezik a pajtat! Azon felül a kommunikációs képessége értsd a tárgyaló képessége elege jó Ricknek feszült helyzetben is viszont szerintem nagyon rossz döntéseket hoz amit egy ilyen világban a dolgok véget jelentheti! És ha már az elején Shane re hallgattak volna nem kellett volna 1 hétig a kiscsajt keresni aki már biztos zombi volt!

Törölt_fórumtag1
04-02-2014, 05:25 PM
Pont ezeken gondolkodtam én is, amikor ott tartottam a sorozatban! :) Szerintem is Shane alkalmasabb lenne vezetõnek, mint Rick! Én sem értem, hogy lett belõle fõnök. :(

bögre
04-02-2014, 06:38 PM
Am engem is zavart hogy megjött a semmiböl és hirtelen ölett a nagy megválto emberies vezetö...
Olyan rossz döntéseket hozott folyamatosan.

mossberg-operator
04-02-2014, 11:36 PM
Am engem is zavart hogy megjött a semmiböl és hirtelen ölett a nagy megválto emberies vezetö...
Olyan rossz döntéseket hozott folyamatosan.

Megse lehet egy genya a fohos Amerikaban... Na, ezert o a fohos. Ha minden jol menne nekik, akkor meg nem lenne sztori... Sose lesz vege.

TMIB
04-02-2014, 11:54 PM
Én Shane-t ki nem állhattam. Önzõ volt, barátnak se jó. Otthagyta Rick-et, aztán rögtön rámozdult a feleségére. Aztán tovább kavart, összezavarta meg Carl-t is. Az újakhoz meg még be se ment, de máris elárulta õket (a farmon). Egy vezetõ nem tökéletes, van hogy hibázik. Csak az nem hibázik aki nem tesz semmit. De ha valaki teljesen megbízhatatlan, akkor még a vécétakarítást se lehet rábízni, nem hogy egy csapat vezetését.

Grafitos
04-03-2014, 08:33 AM
Én itt tartok
2219
Carol sokat nõtt a szememben..mindig megcselekszi amit kell.

TMIB
04-03-2014, 08:37 AM
Az elég kemény rész volt. :( Én arra számítottam hogy a lányok olyan tagjai lesznek a csapatnak mint Carl, de tévedtem.

Grafitos
04-03-2014, 08:41 AM
Azt hittem felrobbanok, mikor megláttam a kis zombietetõt véres kézzel állni..és ahogy magyarázott..pff kemény
A feleségem(akit rendesen megfertõztem WD vírussal) pszichológus. A rész megnézése után elkezdte elemezni a kiscsaj viselkedését.
Súlyos, pszichésen zavart fokozottan ön- és közveszélyes, pszichiátriai kezelést igénylõ beteg..konkrétan õrült

shadow177
04-03-2014, 09:31 AM
Azért, mindig elcsodálkozok hogy minden zombifilm szereplõi milyen élhetetlen, tehetetlen csürhét alkotnak!

Pl.

- Ha biztos szállást szeretnék ~100 fõnek az usában, úgy keresnék egy hadikikötõt és belaknék egy atomtengeralattjárót. Hideg-meleg víz, áram egy életre. Konyha, fürdõszoba, egy kisebb kórház. Élelem legalább 6 hónapra. Jól védhetõ.
- Szállás kell ~500-800 fõre?
Lakjunk be egy anyahajót!
Egynek sem jut eszébe!

- Nyugodtan át akarok kutatni egy kisvárost? 2 fõt felrakok egy tetõre a fõtéren hangtompítós 0.22-es puskákkal, a térre meg kirakok egy távirányítós elemes magnót! Szépen lelövöldözik a nemkívánatos faunát és ~két nap múlva nyugodtan gyûjtögethetek.
Ezébe jut valakinek? Nem!

- Nem akarom, hogy jöjjön egy zombihorda és rámtörje a kerítést? 2-300 méterre a rejtekhelyemtõl lerakok 20-30kg robbanóanyagot, letakarva 4-5 mázsa ócskavassal. A kupac közepén egy napelemes rádióval, amit szükség eseten távolról aktiválok. A horda odamegy, én nyomom a rádiós detonátor gombját. Probléma megoldva.
Eszébe jutott valakinek valaha? Nem!

Ha látok egy fel nem robbant atomerõmûvet, ott van víz, villany és személyzet! Mért nem megy oda soha senki?!

- Az aknamezõnek való aknákat is megette a vírus?
Senki nem rak aknamezõt!

- Építhetõ egy szûkülõ kerítéspár és egy ellensúlyos automata zombilefejezõ. Elõbb, utóbb csak elfogynak a környékrõl.
Mért nem csinálnak?

És ez csak néhány dolog! Mikor lesz már egy olyan zombis film, ahol a szereplõk legalább egy kicsit találékonyak és nem sablonosak?!

Grafitos
04-03-2014, 09:40 AM
:haha: mert akkor nem lesz izgalmas te...pl Daryl bent van egy házban aminek az ajtajába kifeszít egy jelzõrendszert..megcsörrennek a dobozok..Daryl szép lassan óvatosan kinyitja..látja, hogy csak egy kutya..kb 1 órával késõbb megint csörren a rendszer..haverunk erre kicsapja az ajtót..na mi volt ott mégjóhogy sok zombi.
Amúgy ez a szûkülõ kerítéses zombiírtó rendszer biztos mûködne..jó ötlet

imi79
04-03-2014, 09:57 AM
Én a koszos göncöket sem vágom.

Tele elhagyott házakkal, boltokkal minden, de õk a régi szakadt, koszos cuccaikban mászkálnak,
ráadásul 1-2 nap után úgy néznek ki, mint aki sárban fetrengett.

shadow177
04-03-2014, 10:57 AM
Én a koszos göncöket sem vágom.

Tele elhagyott házakkal, boltokkal minden, de õk a régi szakadt, koszos cuccaikban mászkálnak,
ráadásul 1-2 nap után úgy néznek ki, mint aki sárban fetrengett.

Pedig víz is van a folyóban, a szappant sem ették meg a zombik, tehát lehet fürdeni.
Melegíteni is lehet a vizet és a borotvahabot, meg a borotvát, meg az arcszeszt sem falták fel a zombik, tehát borotválkozni is lehet.
Sõt, ollóevés sem figyelhetõ meg a zombik szokásai közt, ezért a hajvágás sem kizárható a megállapodott túlélõknél.....
Abban is igazad van, hogy lehetnének jobban is öltözve, tekintve hogy ruhát, bakancsot, gatyát (bugyit, cicifixet, kis és nagyestélyit, körömcipõt) sem esznek a zombik, tehát akár minden nap másik ruhát húzhatna mindenki 100 évig. A levetett gönc meg (tekintve hogy a zombik szagra is mennek) lehetne a csali a mocsárba szúrt botokon!

(sõt Carolnak sem kéne hogy olyan kielégületlen feje legyen hiszen... khmm... izé... segédeszközt meg elemet is találhat)

mossberg-operator
04-03-2014, 02:40 PM
Azt hittem felrobbanok, mikor megláttam a kis zombietetõt véres kézzel állni..és ahogy magyarázott..pff kemény
A feleségem(akit rendesen megfertõztem WD vírussal) pszichológus. A rész megnézése után elkezdte elemezni a kiscsaj viselkedését.
Súlyos, pszichésen zavart fokozottan ön- és közveszélyes, pszichiátriai kezelést igénylõ beteg..konkrétan õrült
Lekezeltek, csak nem eleg koran...

Grafitos
04-03-2014, 09:22 PM
ékezet nélkül is átjött a poén londoner:)
Amit még nem értek, hogy miért nem motozzák meg a már kinyírt járkálókat..Valószínüleg õk is megpróbáltak túlélni..lehet náluk fegyver lõszer, vagy mittudomén

mossberg-operator
04-03-2014, 09:55 PM
Lekezeltek, csak nem eleg koran...

Tudod ugy velem - persze mindezt karosszekbol magyarazva teszem - hogy nem kene a walkerekkel babralni, pajtaban tartani, etetni, vagy lancon vezetni, vagy godorben tartani, mert mindig csak a BAJ van belole. Irtani kell oket, nem jatszadozni veluk.

TMIB
04-10-2014, 09:37 PM
Filmbarátok Expressz: The Walking Dead 4.évad/2 [SPOILERES]

http://www.youtube.com/watch?v=NNXBqX2eenQ

TMIB
04-20-2014, 04:43 AM
http://i.imgur.com/GlI118M.jpg

:confused:

Fallout11
04-21-2014, 07:44 AM
Ez a lövésektõl ide oda toporgó szereplõk elég komikus jelenet volt... :(

cookac
09-28-2014, 09:41 AM
Voltak már dínók, alienek, predátorok, aztán jöttek a vámpírok, most meg a zombik. Úgy néz ki még jövõre is tombol a zombiipar, bár sztem egytõl egyig hülyeség. Ezt a sorozatot megnéztem, de mindig csak felidegesített a sok hülye. Baromság az egész.

TMIB
09-28-2014, 10:31 AM
Csak az zombis történeteknél lehet elgondolkodni a prepperkedésen. Mivel a filmek a zombi apokalipszisek mindig gazdasági és társadalmi összeomlással járnak. Ez pedig sokak fantáziáját beindítja. Legalább törik egy kicsit az emberek a fejüket és elgondolkoznak. :)

BragBOL
09-28-2014, 11:25 AM
Szerintem is hülyeség, pláne ennyire felkapottan!
Én a valódi zombikat nem ilyen vírusalapú sírszökevényeknek ábrázolnám,
hanem nehezen felismerhetõ (viselkedés alapján, fõleg korai stádiumában) idõzített bombáknak! :D

Grafitos
09-29-2014, 09:26 AM
Sosem hülyeség elgondolkodni egy lehetséges gebasz forgatókönyvön..ha ezt épp egy sorozat indukálja, hát legyen. Gyakran agyalok taktikákon, lehetséges zombiírtó fegyvereken, táborhely védelmi lehetõségeken és ilyesmin, mikor a WD-et bámulom..közben meg jól szórakozok:)

shadow177
09-29-2014, 10:22 AM
Az a baj az ilyen filmekkel, hogy semmi kreativitás nincs a karakterekben.

TMIB
09-29-2014, 10:28 AM
Túl okosak nem lehetnek, mert akkor nem lenne benne izgalom. Úgyhogy egyik másik meg kell hogy õrüljön, legyen benne gonoszság, meg ostoba döntések is, mert csak úgy izgalmas több évadon át.

Gondolj arra hogy befészkelnének magukat valahová, teljesen körbefalaznának mindent, vagy évekre egy bunker mélyére zárnák magukat étellel és vízzel, soha nem történne semmi és nem lenne konfliktus sem. Elég unalmas lenne. 2 rész után már senki nem lenne rá kíváncsi. :haha:

shadow177
09-29-2014, 10:39 AM
Például ésszel megtisztíthatnának egy kisvárost.
Mert, ha belegondolunk a zombik elég egyszerûek. Némi zaj, vagy egy élõ patkány és odamennek. Ha a századikat vered agyon, a százegyedik is odatartja a fejét.....
Lehetne már egy-két-három rész mikor változatos (akár humoros) módszerekkel halomra hentelnek pár száz zombit, azután kimosakszanak, ruhát váltanak, jármûveket barkácsolnak stb. Egyszóval úgy viselkednek mint akinek esze van.

Daniui
09-29-2014, 10:46 AM
Sok kritizálni való van benne, de vedd figyelembe ezek nem prepperek vagy elit katonák, ezek egyszerû tömegemberek a nagy részük. Én végignéztem az összes évadot és azért a legtöbb sorozatnál ez jobb, és az elsõ évad szerintem még a jobb zombis filmeknél is jobb.
Amúgy meg ha már kritikánál tartunk én a lopakodó zombikon szoktam nevetni akik egyszer csak a bozótosból kiugranak minden elõjel nélkül, pedig az avarban lépdelõ nyögdécselõ zombit meg lehet azért hallani, de hát vannak amelyikek lopakodnak :D

Grafitos
09-29-2014, 11:01 AM
Volt már, hogy megtisztítottak egy kisvárost (nem Rickék) és viszonylag idilli életet tudtak élni a falakon belül. Eztán a börtönben is elég sokat tanyáztak..még növényeket is tudtak termeszteni. Természetesen ennek is zombibetörés volt a vége..
Érdekesmódon sziget, vagy tó közepén egy pontomhajókból összeállított falu még nem jutott eszükbe..persze ki tudja merre csavarodik a történet. Egy atombunker, vagy egy régi vár szintén hatásos védelmet nyújtó menedék lehetne.

Például ésszel megtisztíthatnának egy kisvárost.
Mert, ha belegondolunk a zombik elég egyszerûek. Némi zaj, vagy egy élõ patkány és odamennek. Ha a századikat vered agyon, a százegyedik is odatartja a fejét.....
Lehetne már egy-két-három rész mikor változatos (akár humoros) módszerekkel halomra hentelnek pár száz zombit, azután kimosakszanak, ruhát váltanak, jármûveket barkácsolnak stb. Egyszóval úgy viselkednek mint akinek esze van.

TMIB
09-29-2014, 11:04 AM
Mikor a farmon voltak és a farm körül tartották tisztán a környéket, akkor minden nézõ panaszkodott hogy unalmas a sorozat. :hogymi: Minden fórumon azt írták hogy "ez a második évad de unalmas", "nem történik semmi", "túl kevés az akció, mindenki csak beszél mint egy szappanoperában". Gondolom hogy ezért lett a harmadik évad annyira pörgõs.

shadow177
09-29-2014, 11:25 AM
Én inkább egy hadi kikötõben foglalnék el egy atom tengeralattjárót vagy egy anyahajót.
Esetleg jó választás lehet egy laktanya is, fegyver, élelem, kerítés, robbanóanyagok, jármûvek, üzemanyag.
De, akár még az stadion is szóba jöhet. Magas falak, megerõsíthetõ ajtók, a pálya bevethetõ, az öltözõkben lehet lakni.

Daniui
09-29-2014, 11:37 AM
Én mindennap edzésnek zombikat gyilkolnék, mindig különbözõ fegyverekkel akár versenyt is lehetne belõle csinálni.

TMIB
09-29-2014, 12:03 PM
De, akár még az stadion is szóba jöhet. Magas falak, megerõsíthetõ ajtók, a pálya bevethetõ, az öltözõkben lehet lakni.

Legalább használná valaki az új stadionokat, ha már a drukkerek bojkottálják a meccslátogatást. :haha:

TMIB
10-14-2014, 02:48 AM
http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/10624028_816996538321571_1418484906_n.jpg

imi79
10-14-2014, 06:30 AM
Kezdett az 5. évad.

mmilan21
10-14-2014, 03:29 PM
Kezdett az 5. évad.

Szép kis premierrésszel ráadásul.

TMIB
10-14-2014, 05:29 PM
Az apokalipszis utáni világban követelmény a zsíros haj? :haha: Rick hogy néz már ki? Csak a latino lánynak és a vörös hajú katonának van rendes haja, mindenki másnak le van nõne és zsíros. :huuu:Rick, Carl, Daryl, Glenn, Maggie de még a tudósnak is zsíros a haja. Ráadásul ahol zombikezek százai nyúlnak azért hogy megmarkoljanak, ott mennyire logikus a hosszú haj? Érdekes hogy a Walking Dead játékban ez elõjött és lenyírták a kislány haját, pont emiatt. :)

Doom
10-14-2014, 06:28 PM
...most néztem meg...ez durva..emberi mészárszék+torok elvagdosás....hááát nem tudom...kicsit bóvli horrora hajaz...remélem több ötlet lesz a továbbiakban...mert ez így gyengusz az elõzõ évadokhoz képest....

Medve
10-14-2014, 07:25 PM
Az apokalipszis utáni világban követelmény a zsíros haj? :haha: Rick hogy néz már ki? Csak a latino lánynak és a vörös hajú katonának van rendes haja, mindenki másnak le van nõne és zsíros. :huuu:Rick, Carl, Daryl, Glenn, Maggie de még a tudósnak is zsíros a haja. Ráadásul ahol zombikezek százai nyúlnak azért hogy megmarkoljanak, ott mennyire logikus a hosszú haj? Érdekes hogy a Walking Dead játékban ez elõjött és lenyírták a kislány haját, pont emiatt. :)

Nem követelmény, de ajánlott. Gondolj bele. A zsíros haj kicsúszik a zombi markok közül. Safety feature. :D

TMIB
10-14-2014, 07:39 PM
Meg arra is gondoltam hogy ha nem tudnak fürdeni és a mocskos ruháikban vannak, akkor a hosszú, zsíros haj más miatt se jó. (Gy.K.: HAJTETÛ!) :haha:

Medve
10-15-2014, 07:49 PM
Hajtetû = Bear Grylls Update :thumbup

Grafitos
10-16-2014, 11:23 AM
-Azt ne felestsd el, hogy az elõzõ évadban sokat meneteltek, hogy ideérjenek a menedékhez, eztán itt meg mentek a mocskos vagonba aszalódni...a hajmosást valahogy kiírták a történetbõl:)
-Glen írtó nagy mázlista az biztos...
-Kicsit látszik, hogy elsõ része az évadnak..érdekes hogy most mindenki egy rész alatt egymásra talált..egész kis focicsapat jött össze (kell az áldozatnak való)
-Egy dolog most és már régebben is sántít a storryban. Ha ezek zombik annyira bugyuták, hogy Carol egy zombivéres rucival, meg arcfestéssel 100%-ban el tudta õket kerülni, akkor miért a zombikiller divat érvényesül a csapatban a mocskos zombivéres helyett? Ezt nekem nem magyarázza meg senki

TMIB
10-16-2014, 03:34 PM
Én is pont ezen gondolkoztam a mostani rész közben. ;) Utána se kaptak, nem is szagolták.

Doom
10-16-2014, 06:39 PM
http://www.filmezz.eu/film.php?n=z-nation-1-evad&q=cD0xJmU9Jmg9JnJlPSZvPWZlbHRvbHR2ZSZzPSZsPSZjPSZx PSZ0PSZ3PQ==...elég jó,ha valaki unja a zozókat :)

Utána se kaptak, nem is szagolták. ....jó nagy távolságokat legyalogolnak,élelem nélkül...szerintem már ez is szép teljesítmény egy hullától...:thumbup

TMIB
10-16-2014, 07:03 PM
Filmezz linken felugrott egy bezárhatatlan spam ablak. :(

shadow177
10-17-2014, 09:13 AM
Majd egyszer hátha kitér rá a történet, hogy hogyan fogyasztották el a zombik az összes tisztálkodó szert, ollót, borotvát és tiszta ruhát.

TMIB
10-17-2014, 07:21 PM
http://comment.blog.hu/2014/10/01/patakverrel_indit_az_otodik_walking_dead-evad

TMIB
10-21-2014, 10:01 AM
Megnéztem a tegnapelõtti részt.

Nem értem hogy Bob mi a francot csinált odakint? Miért éreznek késztetést arra hogy egyedül a vak sötétben a fák között tököljenek? Minden ok nélkül különválnak a többiektõl és egyedül vannak a sötétben. Ha zombik vannak mindenütt, meg emberrablók, de még a kannibálok egy része is valahol ott van, akkor miért császkálnak egyedül a koromsötét erdõben?

Bob is, most összejött a nõvel, erre mit csinál? Külön mászkál. Ha már annyira szerelmesek, akkor miért vannak külön éjszaka? Nappal még megértem, mikor nincs akkora veszély, de éjjel miért nem vigyáznak egymásra?

- spoiler -

A pap meg mit titkolózik? Mégis mit számít ha a fertõzés kitörése elõtt valamit csinált az orgonistanõvel? Mit számít ha együtt voltak? Ha ez minden bûne, akkor bevallhatta volna Rick-éknek.

imi79
10-21-2014, 10:43 AM
SPOILER

Eléggé maga alatt volt ott kint Bob.

Az lenne a komoly, ha a csatornában megharapta/karmolta volna a zombi, amelyik megtámadta és azért akadt ki, csak nem tudta elmondani a csajnak.
A kannibálok, meg így ettek belõle.

TMIB
10-21-2014, 11:09 AM
Annál a résznél én is elgondolkodtam hogy talán megharapták ott. Lehet hogy igazad van és azért volt kiborulva.

gyûjtögetõ
10-21-2014, 11:28 AM
És mi van ha csak térdig beásták azt a lábát a földbe hogy megvicceljék? :D

Daniui
10-21-2014, 01:59 PM
Szerintem ott rontották ezt el, hogy nem hallgattak a Rick-re, hogy vissza kellett volna menni leszámolni velük, mert az ilyenek további áldozatokat fognak szedni, amíg meg nem halnak, itt nincs pszihológus és rendvédelem hogy kigyógyítsa õket az efféle elmebajból. A véletlenre hagyni, hogy biztos megölték õket a zombik hülyeség AK-kal csak lekapják a zombikat még ha sokan is vannak és lám így lett, nem nagy meglepetés. Most meg elmebetegek mászkálnak az erdõben automata fegyverekkel.

mossberg-operator
10-22-2014, 05:23 PM
Nem lattam ezt a reszt (arbeiten), meg lehet nezni valahol? Internetadot nem vagyok hajlando fizetni!

TMIB
10-22-2014, 05:30 PM
free-tv-video-online -ra keress rá Google-n, azon az oldalon megtalálod a Walking Dead-et. (Ha nem zavarnak a felugró ablakok, akkor használható.)

Daniui
10-22-2014, 06:00 PM
Már a metrón is a WD-t reklámozzák. Fejlõdik a világ, már az egyszerû tömegemberekhez is eljut a sorozat, bár csak kábel tv-n lehet nézni.

bögre
10-22-2014, 06:02 PM
Amugy az a nagy néger azthittem agyonverte azt a csávot a kisházba. Azt nem most megint megjelent.
Amugymeg
Mikor megjelent az uj néger már gondoltam hogy valamelyik régi rosszul fog járni! :D Abba a pillanatba tudtam ahogy megjelent. És milett a vége??? :D Az egyik régi niggernek levágták a lábát és valszeg bezombol beláthato idön belül... Szörnyen rasszista sorozat. Csodálkozok hogy amerikába ezt még nem tették szová.

Jolenne már kiderülne milett a szöke lányal. Végre volt egy kis szerepe pont megkedveli az ember erre eltüni... :(

Morgant is hiányoltam a részböl.

szöged
10-25-2014, 05:23 AM
van az a régi kategorizálás, hogy 3 fajta film létezik: b#szós, kardozós, meg Dallas (illetve ezek ilyen-olyan arányú keverékei).
Én elkezdtem nézni ugyan ezt a sorozatot, de meglehetõsen gyorsan meguntam, mert jóval kevésbé kardozós, mint amennyire Dallas.

TMIB
10-25-2014, 05:56 AM
A második évad volt a Dallas. Nagyon leült a farmos résznél. De szerintem többnyire pörgõs, meg egy kis dráma is kell bele, különben érdektelenségbe fordulna az egész. Kell a nézõ és a karakterek közötti kapcsolat. Azt nem lehet körbepörgõrúgásokkal helyettesíteni. :haha:

mossberg-operator
10-27-2014, 09:59 PM
Az egy AK bajonett, amivel a BOB-ot fejbeszurja a nagydarab afro-amerikai?

TMIB
10-28-2014, 03:42 AM
Igen, szerintem az AK bajonett. :cool:

Végre egy térkép. Mikor veszekedtek arra gondoltam, hogy miért nem beszélik meg hogy merre mennek és hol állnak meg? És mondjuk megegyezhetnének abban, hogy bármelyik városban vagy településnél állnak meg, mindig a városházán, vagy annak a közvetlen közelében vernének tanyát. (Mivel hogy abból minden helyen csak 1 van. És mondjuk valami jelzésük lehetne, mondjuk a fõbejárat kilincsén egy vörös ruhadarab.

De már a térkép is haladás.

Spoiler:

Tyreese miért nézett olyan nagyra nyílt szemekkel mikor a többiek kicsinálták a kannibálokat? Eléggé egyértelmû volt hogy nem engedhették õket csak úgy el. Nem voltak megbízhatóak, de ha mégis betartották volna az ígéretüket, akkor meg nem õket, hanem másokat öltek volna halomra, úgy mint Terminus-ban. Azt meg Rick nem engedte volna meg nekik. Ráadásul fenyegették a babát és Carl-t is, azt meg Rick nem hagyja szó nélkül.

Nem szeretem hogy a végén mutatnak dolgokat a következõ részbõl. Így most már tudom hogy megtalálták Beth-et és hogy fél-kómába esett. Ez így már nem meglepetés. :hogymi:

imi79
10-28-2014, 12:18 PM
Spoiler:

Szerintem Tyreese nem azért nézett döbbenten, mert kinyírták a kannibálokat, hanem ahogy végeztek velük.

Az elõzetesbõl én azt vettem le, hogy a Beth valami városi kórházban volt, talán kísérleteztek rajta?

TMIB
10-28-2014, 04:56 PM
Lehet, szerintem egyszerûen lelõhették vagy leszúrhatták volna õket. Az a puskatus dolog elég durván nézett ki.

bögre
10-28-2014, 05:54 PM
A lövés emberséges. Mért kéne egy emberségesnek lenniük ilyenekkel? Megérdelték szerintem.

TMIB
10-28-2014, 05:59 PM
Könnyebb feltakarítani. Szegény pap másnap vakarhatta az agyat a templompadlóról. Kitoltak vele. :haha:

gyûjtögetõ
10-28-2014, 07:18 PM
Én azért sajnálom hogy nem hagytak 1et élve megkötözve hogy kiderüljön hogy a fertõzött hús evéstõl bezombulnak-e.

mossberg-operator
10-29-2014, 01:36 PM
Lehet, szerintem egyszerûen lelõhették vagy leszúrhatták volna õket. Az a puskatus dolog elég durván nézett ki.

En is puskatussal csinaltam volna. Megerdemeltek. Pont.

TMIB
10-29-2014, 03:13 PM
Megérdemelték az biztos. :)

GAZDA
10-29-2014, 05:47 PM
Takarékoskodni kell a lõszerrel.:-D Meg aztán nem árt a piros markolatú bozótvágónak egy kis olajozás!:-)

raktaros
11-02-2014, 05:26 PM
Végreee :)

Novemberben olyan saját gyártású sorozatokkal érkezik Közép-Európába a csatorna, mint a sokszoros díjnyertes Mad Men, a Breaking Bad és a The Walking Dead. A csatorna az MGM helyén lesz elérhetõ, így elsõsorban azoknál a szolgáltatóknál lesz fogható, ahol az MGM vételére is volt lehetõség

Az 5. évedból még csak az elsõ részt láttam, mert leállt az atw-s oldal ahonnan szoktam tölteni :(.

venosz
11-02-2014, 05:58 PM
http://www.filmezz.eu/film.php?n=the-walking-dead-5-evad&q=bz1uZXpldHRzZWc=

raktaros
11-02-2014, 06:08 PM
Nagyon köszönöm. :beer:

Unicornis
11-02-2014, 11:06 PM
Hát én nem tudtam megnézni, a fenti linken.
A NOD32 letiltotta, mert valami trójai program próbált onnan felkúszni a gépemre állandóan. :(

raktaros
11-03-2014, 09:31 AM
Hát én nem tudtam megnézni, a fenti linken.
A NOD32 letiltotta, mert valami trójai program próbált onnan felkúszni a gépemre állandóan. :(

Én a "1fichier"-rõl töltöttem gond nélkül. (Microsoft security essentials mellett)

Grafitos
11-03-2014, 09:42 AM
A az 5/2.-t életemben elõször magyar szinkronnal látta..nem volt olyan rossz, de köszönöm maradok az angolnál.
Csak mióta AMC bejött a szinkronnal az ATW-s oldal leállt a felíratozással..
Ha ez így van, kell egy új felíratos forrás..tudtok?

mmilan21
11-04-2014, 08:42 PM
A az 5/2.-t életemben elõször magyar szinkronnal látta..nem volt olyan rossz, de köszönöm maradok az angolnál.
Csak mióta AMC bejött a szinkronnal az ATW-s oldal leállt a felíratozással..
Ha ez így van, kell egy új felíratos forrás..tudtok?

Tessék:
Feliratok.info (http://www.feliratok.info/?search=walking+dead&soriSorszam=&nyelv=Magyar&sorozatnev=&sid=&complexsearch=true&knyelv=0&evad=&epizod1=&cimke=0&minoseg=0&rlsr=0&tab=all)
Opensubtitles.org (http://www.opensubtitles.org/hu/ssearch/sublanguageid-hun/idmovie-62008)
A két kedvenc feliratos oldalam.
Egyébként, ha Walking Dead-hoz nem készítenek feliratot, akkor gond van. (nem véletlen a több mint 10 milliós nézõszám)

TMIB
11-05-2014, 08:04 AM
Nem számítottam arra hogy ilyen lesz a mostani rész. Azt hittem hogy nem is ilyesmit mutatnak majd, hanem azt hogy Daryl-ék beviszik a templomba és ott esetleg egy részen át néhol visszaemlékszik Beth hogy mi történt vele.

Az talán kevésbé lett volna érdekes és szerintem jobb hogy emígy mutatják be a történteket.

Grafitos
11-05-2014, 08:57 AM
Köszi..ezeket én is használom. A baj az, hogy volt egy oldal, amire foeltöltötték az angol verziót, magyar felírattal. Ez király volt, de valamiért leállt. Most csak szinkronosat találtam

Tessék:
Feliratok.info (http://www.feliratok.info/?search=walking+dead&soriSorszam=&nyelv=Magyar&sorozatnev=&sid=&complexsearch=true&knyelv=0&evad=&epizod1=&cimke=0&minoseg=0&rlsr=0&tab=all)
Opensubtitles.org (http://www.opensubtitles.org/hu/ssearch/sublanguageid-hun/idmovie-62008)
A két kedvenc feliratos oldalam.
Egyébként, ha Walking Dead-hoz nem készítenek feliratot, akkor gond van. (nem véletlen a több mint 10 milliós nézõszám)

Grafitos
11-05-2014, 09:00 AM
Azt majd a következõben..
Most nem volt nagy durr a WD.
Megnéztem volna, ahogy a kannibálok átváltoznak és ezek meg jót röhögnek rajtuk. Vagy a kivégzésük lehetett volna teátrálisabb..Összekötõ rész volt.

Nem számítottam arra hogy ilyen lesz a mostani rész. Azt hittem hogy nem is ilyesmit mutatnak majd, hanem azt hogy Daryl-ék beviszik a templomba és ott esetleg egy részen át néhol visszaemlékszik Beth hogy mi történt vele.

Az talán kevésbé lett volna érdekes és szerintem jobb hogy emígy mutatják be a történteket.

raktaros
11-06-2014, 09:30 AM
http://www.filmezz.eu/film.php?n=the-walking-dead-5-evad&q=bz1uZXpldHRzZWc=

Eddig tartott :(

Kategóriák: Dráma, Horror

Leírás:

Sziasztok!

A Walking Dead sorozatot a FOX International Channels kérésére törölnünk kellett az oldalról. Minden videó és állókép szerzõi jogainak kizárólagos magyarországi jogosultja a FOX International Channels és a 21st Century FOX Inc. A honlapra feltöltött vagy azáltal elérhetõ fenti tartalmak súlyosan sértették a nevezett társaságok szerzõi jogait. Eh...
Kérlek benneteket ezzel kapcsolatban ne írjatok levelet, mert megtelt a fiókom. :)
Az oldalra többet már nem kerül fel, de bízom benne hogy feltaláljátok majd magatokat. ;)

Rick Grimes

venosz
11-06-2014, 10:33 AM
Eddig tartott :(

Hazamegyek adok másik linket, de ha rámész az oldalon valami hasonló témájú zombis sorozatra filmre a "Z akármire" nem tudom a nevét akkor van egy nagy walkingos kép ha rákattansz odavisz és nézheted :D

raktaros
11-06-2014, 10:41 AM
köszönöm, megtaláltam ;)
Itt van feliratos is elvileg.
Nem tudom hogy ez "titkos" link, azért rejtett vagy ide kiírható nyilvánosra?

Grafitos
11-06-2014, 11:25 AM
jó lenne srácok..vagy pü, akinek kell..pls.

venosz
11-09-2014, 01:04 PM
köszönöm, megtaláltam ;)
Itt van feliratos is elvileg.
Nem tudom hogy ez "titkos" link, azért rejtett vagy ide kiírható nyilvánosra?

Nem hiszem, hogy a tv társaság olvasgatná itt a linkeket :D

http://twd.link/az-otodik-evad-online/

TMIB
11-09-2014, 01:26 PM
A Google nem szereti az ilyesfajta linkeket, úgyhogy inkább csak privát üzenetben osszatok ilyet. :(

venosz
11-09-2014, 01:56 PM
A Google nem szereti az ilyesfajta linkeket, úgyhogy inkább csak privát üzenetben osszatok ilyet. :(

Ez egy kivételesen éles és veszélyes helyzet.
A twd-rõl van szó ami nem ismer tréfát.

Tudomásul vettem, szerintem 1-2 nap múlva töröld.

TMIB
11-09-2014, 02:00 PM
Ok. :)

raktaros
11-09-2014, 02:49 PM
Áhh, most látom hogy nem is az AMC-n, hanem a FOX-on megy nálunk a WD :(.

TMIB
11-13-2014, 12:39 PM
Ez az epizód se volt rossz és beigazolódott Eugene-ról amit megjósoltam. :D

Spoiler:

Azt mondjuk nem tudnám megtippelni hogy mi fog történni. A vörös hajúnak így nem tudom mi maradt, mert eddig csak az vitte elõre hogy segítsen a "tudósnak", de így most mit csináljon? Nem úgy néz ki mint aki vissza akarna vonulni egy biztonságos helyre hogy ott éldegéljen. A többiekbõl simán kinézem, de belõle nem.

Illetve mi lesz Eugene-el? Ezután hogy bíznak majd benne? Befogadják, vagy elküldik? Mindenkit becsapott, meghaltak miatta mások és akik nem, azoknak az életét is veszélybe sodorta.

Ti mit csinálnátok vele?

http://www.bromygod.com/wp-content/uploads/2014/11/daily-wtf-011-11102014.jpg

mmilan21
11-14-2014, 06:15 PM
Ez az epizód se volt rossz és beigazolódott Eugene-ról amit megjósoltam. :D

Spoiler:

Illetve mi lesz Eugene-el? Ezután hogy bíznak majd benne? Befogadják, vagy elküldik? Mindenkit becsapott, meghaltak miatta mások és akik nem, azoknak az életét is veszélybe sodorta.

Ti mit csinálnátok vele?

Nekem az elejétõl fogva egy okosabb könyvmolynak tûnt Eugene.
Valószínûleg a csapatban marad még egy darabig és próbál önállósulni, beilleszkedni és nem másokra utalva élni.
Személy szerint megmondanám neki, hogy ez volt az elsõ, egyben az utolsó próbálkozása és ha ezután nagy galibát okoz, akkor röpül a csapatból(akár szó szerint is).

TMIB
11-18-2014, 02:02 AM
Megnéztem a vasárnapi részt. Nem hittem volna hogy a Beth vonal ennyire elnyúlik. Én arra számítottam hogy az emberevõ kannibálokkal fognak csatát vívni a fél -vagy az egész- évadon keresztül. Azért lepett meg hogy rögtön lenyomták õket vagy 2 rész alatt.

TMIB
11-19-2014, 02:18 AM
Rick az elsõ évadban a kórház elõtt.

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/twd201-000041.jpg

TMIB
12-01-2014, 07:22 AM
Néztem a FB-ot, jól lespoilerezte a hivatalos Walking Dead oldal a mostani részt. :(

Egy kérdés: ha ott a rendõr mellénye, miért nem veszik el? Vagy miért nem veszik el mindegyiktõl? Bementek oda, ahol 8 pisztolyt szegeztek rájuk, besétáltak oda mellény nélkül, pedig lehetett volna 3 mellényük.

De megkereshették volna azt a sok katonát is, és levehették volna az õ mellényüket. (Emlékeztek, hogy az elsõ évadban ugyanott volt egy tank, benne több katonával? Volt sisakuk, mellényük is. Már rájöhettek volna, hogy nem csak a kóricálók jelentenek veszélyt, hanem a különbözõ csoportok is, õrültek, kisdiktátorok, emberevõk, fosztogató bandák.

bögre
12-01-2014, 04:12 PM
Spoiler!!!

Basszameg hát nem kiirták a kedvenc szereplömet??? :*( Na ez durva volt. Nyirták volna ki a shasat vagy carolt.

Amugy titeket nem idegesit ez az odegesitöen szájbarágos drámázás? A papnak a nyavajgása shasa nyavajgása a nagy néger nyavajgása stb. Senkit nem érdekelnek szerintem. Anyira jellemtelen szereplök. Szerintem senkit nem érdekelne a haláluk. Erre kinyirják Bethet az egyik leg szimpatikusabb szereplöt.

Észrevettéreka vágási hibákat? Szerintem pár jelenetet kihagytak.

Ricktöl elég durva volt hogy lelötte. Mondjuk végre eljutottak arra a pontra hogy nem drámáznak fél napot valakinek a halálán.

TMIB
12-01-2014, 06:20 PM
A pap engem is idegesít. Minek ment oda ahhoz az iskolához? Mit akart tudni? Érdemes volt kockáztatni érte 3 másik ember életét?

Erre kinyirják Bethet az egyik leg szimpatikusabb szereplöt.

Én még mindig T-Dog-ot gyászolom. :cry:

:haha:

TMIB
12-01-2014, 10:31 PM
Walking Dead - Daryl interjú

http://index.hu/kultur/media/2014/12/01/daryl_nem_egy_tipikus_deli_suttyo/

mossberg-operator
12-02-2014, 11:01 AM
Amikor a masik csaj meglatta, hogy olben hozzak a Beth-et, s rajott, hogy mi a helyzet, na az szarul esett. Az arca az utolso jelenetben....

TMIB
12-03-2014, 07:46 PM
Amikor a masik csaj meglatta, hogy olben hozzak a Beth-et, s rajott, hogy mi a helyzet, na az szarul esett. Az arca az utolso jelenetben....

Én nem értettem, mert eddig úgy tûnt hogy nem is izgatta hogy hol lehetett a testvére. Úgy tûnt hogy már nem is élt, a fórumokon is mindenütt azt írták hogy megették a Terminus-iak. Beth-et már mindenki eltemette gondolatban, ezért volt meglepetés mindenkinek hogy mégis élt. Úgyhogy furának találtam hogy Maggie annyira nem aggódott miatta. A valóságban szerintem gyászolta volna, mert nagyjából semmi esély nem volt arra hogy élve elõkerül még valaha.

mossberg-operator
12-04-2014, 02:18 PM
Én nem értettem, mert eddig úgy tûnt hogy nem is izgatta hogy hol lehetett a testvére. Úgy tûnt hogy már nem is élt, a fórumokon is mindenütt azt írták hogy megették a Terminus-iak. Beth-et már mindenki eltemette gondolatban, ezért volt meglepetés mindenkinek hogy mégis élt. Úgyhogy furának találtam hogy Maggie annyira nem aggódott miatta. A valóságban szerintem gyászolta volna, mert nagyjából semmi esély nem volt arra hogy élve elõkerül még valaha.
Ez egy klasszikus trukk konyvekben, mikor a holtnak hitt rokonrol megtudod, hogy el, varjatok a talakozast, mert meg ezt meg ezt kell csinalni, stb, aztan elpatkol, mire pont talalkoztok. Dramai hatas.

Törölt_fórumtag2
12-04-2014, 03:35 PM
Walking Dead - Daryl interjú

http://index.hu/kultur/media/2014/12/01/daryl_nem_egy_tipikus_deli_suttyo/

A motor tankján nem horogkereszt, hanem a Schutzstaffel SS jele van. Daryl nem a seriff a történetben. A motor meg szerintem nem Harley, hanem vmi épített gép.
Amúgy a cikk szerzõje képben volt...

gyûjtögetõ
12-04-2014, 04:44 PM
Daryl motorja egy Triumph volt

raktaros
12-17-2014, 09:39 AM
... Ha már mindenképpen kellett a dráma, Beth helyett inkább valamelyik újabb karaktert kellett volna kiírniuk. Vagy ha legalább élve találkozhatott volna a testvérével...

40 ezren követelik a halott karakter feltámasztását (http://www.origo.hu/teve/20141209-40-ezren-kovetelik-a-halott-karakter-feltamasztasat.html)

TMIB
12-17-2014, 12:18 PM
A feltámasztás mindig elég húzós egy sorozatban. Erre még emlékszünk?

https://www.youtube.com/watch?v=nCEjeTb1rrs

Az igaz, hogy õ vagy 1 év után tért vissza. Leforgattak vagy 50 részt, aztán lezárták annyival, hogy az csak egy álom volt.

TMIB
12-17-2014, 11:23 PM
Egy teljes topicot neki? :D Szerintem csak írja ide mindenki.

TE KIT TÁMASZTANÁL FEL A WALKING DEAD ELHUNYT KARAKTEREI KÖZÜL?

Itt az én válaszom: T-Dog! :D

Tetszett hogy sose akart belemenni a drámába, csak úgy csinálgatta a dolgait, néha hozzászólt valami okosat.

Nem emlékszem, de mint ha a hulláját se találták volna meg, csak valami rá emlékeztetõ dolgot? Ha jól emlékszem és tényleg így volt, akkor esetleg visszajöhetne és mondhatná hogy fejbe vágta valami és kitámolygott a börtönbõl, aztán sokáig azt se tudta hogy hol volt.

Beth apját nehéz lenne a fejlevágás után visszahozni. Hacsak nem úgy, hogy felébredne Rick a rendõrségen egy sezlonyon, besétálna a zuhanyzóba és ott tusolna Shane és kiderülne hogy Rick az egészet csak álmodta.

gyûjtögetõ
12-18-2014, 10:20 AM
Shane&Merle a 2ledjobb és igen még T-Dog is jó volt. Viszont ez nem a barátok közt meg a dallas hogy karakterek támadjanak fel.

TMIB
12-18-2014, 11:41 AM
Igazatok van, jobban belegondolva én is Merle-t sajnáltam eddig a legjobban. A végére látszott hogy átállt hozzájuk és segíteni akart a csapatnak.

TMIB
01-30-2015, 10:00 PM
A Miculek család is szereti a Walking Dead-et. :thumbup

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=856560414407548&id=267788486618080

TMIB
02-06-2015, 08:33 PM
Ilyet is szereztem.

http://i.imgur.com/KeSZCcv.jpg

http://xfinity.comcast.net/blogs/tv/files/2011/10/walking-dead.jpg

TMIB
02-10-2015, 03:03 AM
Most néztem meg a tegnapi részt. Nem volt benne túl sok vidámság. :hogymi:

Már az elején megéreztem hogy ez lesz, amikor a fiatal meg az idõsebb fekete egymás mellett ült a kocsiban.

bögre
02-10-2015, 10:00 AM
spoiler

Enyire rossz nyitást... Értem én hogy dráma meg minden de ez a szájbarágos érzelgösködés mindenkitöl már unalmas és szánalmas. Pl 3. évad évadkezdö epizodjában.nem rinyált senki mégis egy komor hangulatu rész volt.

És ugye jött uj n..ger. Már decemberbe mondtam hogy meg fog halni egy a régi négerek közül... Mondjuk nem igazán sajnálom. Semilyen karakter volt. Még a pap is meghalhatna a sasha is meg a többi érdektelen idöhuzo szereplö.

Amugy észrevettétek hogy amelyik zombit tyris leütötte egy kövel az kétszer volt használva? :D Tyris is mehölte meg rick is.

Na most a pozitivum. Volt a részben egy mustang! :) Meg a halucinálások is jok voltak. A vágás is tetszett.

Viszont azok a félbevágott zombik mik voltak? Azt értette valaki?

TMIB
02-10-2015, 11:44 AM
Szerintem a félbevágottakra késõbb lesz majd magyarázat. Félbevágták õket és beletették egy kisteherautó platójára, ha jól láttam. Remélem kiderül majd hogy miért. :)

TMIB
02-15-2015, 05:14 PM
Hogy halnál meg a zombi apokalipszisben? (Nem kell regelni se semmi, csak bejelölni a válaszokat.)

http://www.playbuzz.com/emilyslape10/how-would-you-be-killed-off-in-the-walking-dead-series

mossberg-operator
02-16-2015, 11:43 PM
Ha a készítõk egyszer úgy gondolják, hogy le kell zárni a történetet és a teljes sorozatot, elég ütõs befejezés lenne :)

Ez abszolút igaz, bár most csak elméletben játszunk a kérdéssel.

Én Merle-t választanám. Shane elég instabil volt a végére, bár ez már a halálához vezetõ út volt, így írták. Merle viszont igazi badass figura volt. Ha nem is egy éles fekete-fehér váltással, de egy "szürke", testvére segítségével történõ javulással a csapat oldalára lehetett volna állítani.

Mások: Dale és T-Dog hasznos tag volt, bár nem az élvonalban szerepeltek. Hershelnek több szerep jutott, a nagy öreg megmondóé, érte igazán kár volt.
Lori és Andrea szerintem mehetett a levesbe. Lori kifejezetten idegesítõ karakter volt, zéró fejlõdéssel. Carl a hisztis hülyegyerekbõl legalább egy tökös srác lett.

En a Shane-t, mert o tokos gyerek volt. Nem volt csapatjatekos, de egyeniseg. Jol nyomta, nem volt tokoles, mint manapsag nemelyik utodottnel...

mossberg-operator
02-16-2015, 11:45 PM
En tulelnem: http://www.playbuzz.com/emilyslape10/how-would-you-be-killed-off-in-the-walking-dead-series visszalinkeltem, de nem latszik az eredmeny, egy manus all szettart karral, s azt irja, hogy en tulelnem...:cool:

TMIB
02-16-2015, 11:45 PM
Most néztem meg a tegnapit. Ez is elég nyomott hangulatú volt, kíváncsi leszek hogy mi lesz a következõ részben az a "jó hír". :)

mossberg-operator
02-16-2015, 11:51 PM
spoiler

Enyire rossz nyitást... Értem én hogy dráma meg minden de ez a szájbarágos érzelgösködés mindenkitöl már unalmas és szánalmas. Pl 3. évad évadkezdö epizodjában.nem rinyált senki mégis egy komor hangulatu rész volt.

És ugye jött uj n..ger. Már decemberbe mondtam hogy meg fog halni egy a régi négerek közül... Mondjuk nem igazán sajnálom. Semilyen karakter volt. Még a pap is meghalhatna a sasha is meg a többi érdektelen idöhuzo szereplö.

Amugy észrevettétek hogy amelyik zombit tyris leütötte egy kövel az kétszer volt használva? :D Tyris is mehölte meg rick is.

Na most a pozitivum. Volt a részben egy mustang! :) Meg a halucinálások is jok voltak. A vágás is tetszett.

Viszont azok a félbevágott zombik mik voltak? Azt értette valaki?

Azt nem vagom, hogy a harckepesek, miert nem dolgoznak parokban? Mindig, s lenne valaki aki megvedene a hatad, kevesbe lepnenek meg a zombik, stb. Jobban tulelned? Tyres is elne? Mar irtam hasonlot, amikor a szigeten anyjatol 30 m-re jatszo gyerek is bekrepalt, hogy fasznak nem kovetnek par alapveto biztonsagi rendszabalyt? Ugyanazokat a hibakat kovetik el ujbol, s ujbol....

TMIB
02-24-2015, 08:39 AM
Ez a rész végre nem volt szomorú. Tele volt akcióval, sok dolog történt benne. Támadás, lövöldözés és sok zombi. :gonoszrohog:

TMIB
02-27-2015, 01:59 PM
Jól belenézett.

https://www.facebook.com/PolenarTactical/photos/a.364531543569451.79855.344861402203132/879742968714970/?type=1&theater

Ez se rossz.

http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2015/02/rick-grimes-gun-aim.jpg

TMIB
03-04-2015, 04:14 AM
A vasárnapi részt láttátok? Rick szakáll nélkül! :haha:

TMIB
03-12-2015, 06:37 PM
Spoiler

Szerintem egyre több a hiba a csapatban.

Az egyik hogy nagyon úgy tûnik hogy az egész kommuna nagyon gyenge, még a fegyvereket se hordják, holott bármikor betörhet egy invázió. Viszont megbízhatóaknak tûnnek a befogadók, csak abban az illúzióban élnek mintha a kerítésen túl nem omlott volna össze a világ.

De ebbõl következik a probléma:

Meglopják a befogadóikat? A nekik szóló fogadó-összejövetel közben? És még le is buknak vele? Meg megfenyegetik a gyereket aki meglátta a dolgot? :confused:

Rick meg rámozdul az egyik bentlakó férfi feleségére?

Michonne meg a falra akasztja a kardját? Miért? Nem lett minden tökéletes, csak egy bizonyos körbekerített területen. Azon kívül minden maradt a régiben.

Ebbõl egyenként is jó nagy dráma lesz. :hogymi:

imi79
03-12-2015, 07:23 PM
Kell valami cliffhanger az évad végére, mert az utóbbi pár részben ez inkább boring dead, mint walking dead...

Unicornis
03-12-2015, 07:48 PM
Szerintem valami nem stimmel ebben a kommunában.
Látszólag túl gyengének tûnek, és túl kevesen vannak egy ekkora fal felépítéséhez.
A kommuna vezetõnõ férje tervezte és építette "sok-sok segítséggel", de most hol az a sok-sok szorgos kéz?
Másrészt nagyon jól el vannak látva mindennel a falakon belül, több évvel az összeomlás után, de a felderítõik elég bénának tûnnek...
Meg amikor fel akart mászni a templom toronyba Szasa, a vezetõnõ elég ideges lett, és mást küldött az elsõ õrségbe.
Mi lehet a templomban??
Szerintem ezek egy gyilkos szekta!
Lefogadom hogy egyszer, ha már elültették Rick-ék gyanakvását, majd meghívják õket egy közös istentiszteletre.
És akkor kiderül minden.

TMIB
03-12-2015, 07:54 PM
Még bármi lehet. Az tényleg nagyon gyanús, hogy mindenük megvan. :hogymi:

TMIB
03-17-2015, 02:38 AM
Tegnapi részben micsoda mészárszék volt. Nem lehet panasz a dráma miatt, mert abból most elég kevés jutott.

mossberg-operator
03-18-2015, 05:21 PM
Tegnapi részben micsoda mészárszék volt. Nem lehet panasz a dráma miatt, mert abból most elég kevés jutott. spoiler:
Amikor az afro-amerikai kissrac megkapta a noteszt, mar rohogtem, hogy:na, ez se el sokaig...

TMIB
03-18-2015, 05:51 PM
Eléggé megcsappant a létszám.

Hányan vannak összesen azon a helyen? Szerintem nem említették. Többnyire csak 1-2 ember lézeng az utcán, de a partin elég sokan voltak, meg most kiderült hogy munkások is vannak akik falhoz gyûjtenek alapanyagot. Talán 40-en lehetnek? 50-en? Vagy még többen?

TMIB
03-24-2015, 04:15 AM
Ennyi bonyodalmat. :eek:

Spoiler

Sasha-nak mi baja? Csak dühös? És Michonne-nak? Õ úgy tûnik hogy soha nem akar többet harcolni és a 4 fal közé akar bújni? De akkor meg miért volt olyan, mintha azt éreztetné hogy ott akart volna lenni a többiekkel hogy megmentse a fekete srácot? Rick meg nem túl romantikus, inkább félelmetes. Az a mozgás, az a beszéd. Meg hogy azonnal a kiiktatásról beszélt, arról nem hogy a nõt és a férfjét különköltöztessék a falu két házába, egymástól távol. Elõször azt is megpróbálhatták volna. A végén meg mi volt Michonne-al? :confused:

Azt se értettem hogy Noah-t miért küldték ki begyûjtõkörútra? Oda nem valami harcképzetteket kellett volna küldeni? Eugene azért volt ott, mert õ tudta hogy milyen technikai eszköz kellett. (Bár igazából õ is feleslegesen ment oda, mert volt az eszközbõl egy náluk, tehát a többiek nélküle is megtalálták volna ami kellett nekik.) De Noah? Õ nem volt egy harcos típus, se nem jó lövõ, se nem kardos, õ csak úgy ott volt és kész. Arról nem is beszélve hogy õ akart lenni az építõ. Akkor miért nem a falépítõk között volt és miért kint a veszélyes küldetésen? Ehelyett a katonás Abraham-ra bízták a malteros talicska tologatását. De õ katona, nem építésvezetõ! :hogymi:

mossberg-operator
03-24-2015, 11:40 PM
Ennyi bonyodalmat. :eek:

Spoiler

Sasha-nak mi baja? Csak dühös? És Michonne-nak? Õ úgy tûnik hogy soha nem akar többet harcolni és a 4 fal közé akar bújni? De akkor meg miért volt olyan, mintha azt éreztetné hogy ott akart volna lenni a többiekkel hogy megmentse a fekete srácot? Rick meg nem túl romantikus, inkább félelmetes. Az a mozgás, az a beszéd. Meg hogy azonnal a kiiktatásról beszélt, arról nem hogy a nõt és a férfjét különköltöztessék a falu két házába, egymástól távol. Elõször azt is megpróbálhatták volna. A végén meg mi volt Michonne-al? :confused:

Azt se értettem hogy Noah-t miért küldték ki begyûjtõkörútra? Oda nem valami harcképzetteket kellett volna küldeni? Eugene azért volt ott, mert õ tudta hogy milyen technikai eszköz kellett. (Bár igazából õ is feleslegesen ment oda, mert volt az eszközbõl egy náluk, tehát a többiek nélküle is megtalálták volna ami kellett nekik.) De Noah? Õ nem volt egy harcos típus, se nem jó lövõ, se nem kardos, õ csak úgy ott volt és kész. Arról nem is beszélve hogy õ akart lenni az építõ. Akkor miért nem a falépítõk között volt és miért kint a veszélyes küldetésen? Ehelyett a katonás Abraham-ra bízták a malteros talicska tologatását. De õ katona, nem építésvezetõ! :hogymi:

Te kis butus! Minden amcsi filmbe kell egy elhullo, mindenki altal szeretheto (lehet fekete is, a faji diszkriminacio ellenes torvenynek/szemleletnek megfelelve) NJK, akit mindenki megsirat, mikor bekrepal. Na, ezert kellett neki menni begyujtokorutra...:gonoszrohog:

TMIB
03-25-2015, 01:33 AM
Hull mindenféle karakter, a szõke lányt is jól kiiktatták a múltkor. De annak volt értelme, hogy õt miért lõtték le, de hogy a fekete srácot miért küldték a darálóba, azt nem értettem. :haha: De lehet hogy az van ahogy gondolod, hogy muszáj volt megint ritkítani a csapatot, mert túl sokan voltak.

Arról hallottatok hogy az évadzáró befejezõ része nem 40, hanem 90 perces lesz? :thumbup

mmilan21
06-11-2015, 12:10 PM
Fear the Walking Dead
http://www.imdb.com/title/tt3743822/
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1831121177?ref_=tt_pv_vi_aiv_1

Na ez biztatóan hangzik: a kezdetekben fog játszódni Los Angelesben. A normál világ zombizónává való átalakulását mutatja majd be.
Számomra ez még talán érdekesebbnek is hangzik mint az eredeti sorozat. :)
Ráadásul nem kell októberig várni a rajongóknak. :)

Heisenberg
07-19-2015, 12:10 PM
Fear the Walking Dead
http://www.imdb.com/title/tt3743822/
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1831121177?ref_=tt_pv_vi_aiv_1

Na ez biztatóan hangzik: a kezdetekben fog játszódni Los Angelesben. A normál világ zombizónává való átalakulását mutatja majd be.
Számomra ez még talán érdekesebbnek is hangzik mint az eredeti sorozat. :)
Ráadásul nem kell októberig várni a rajongóknak. :)

A képregénnyel kezdtem, majd jött a sorozat...
Az elõbbi sokkal hihetõbb, valóságszerûbb, de ebben sincs pl. hullafertõzés... :-) Viszont itt legalább a maradandó sérülések nem csak lelkiek! :-D

Kíváncsi vagyok erre az elõzmény sorozatra is, mert a képregényben eddig nem volt szó a kezdetekrõl... Bízzunk benne, jobb lesz, mint a TWD!!

mmilan21
08-21-2015, 02:05 PM
http://www.imdb.com/title/tt3743822/?ref_=nv_sr_2

Vasárnap Amerikában, hétfõn Magyarországon lesz a Fear the Walking Dead premierje.

Unicornis
08-21-2015, 04:54 PM
Már alig gyõzöm kivárni. :thumbup

Buckalako
08-24-2015, 07:33 PM
Ha valaki zombi túlélõ készletet szeretne :D
http://apps.facebook.com/ftwd_quiz/

AMC Magyarország
·
Végre elérkezett A NAP! A hajnali 3-as premiert ma este 22:00-kor is vetítjük, nem érdemes lemaradni!
Sõt, még néhány nyereményünk is van azoknak, akik velünk nézik a sorozatot és alkalmazásunkon keresztül (lásd a linkre kattintva) megválaszolják az aktuális részhez kapcsolodó kérdésünket. Nyereményeink:
• 6 db zombi túlélõ készletet
• 6 db Fear The Walking Dead limitált kiadású pólót
• 6 db Fear The Walking Dead túlélõ poharat
• Fear The Walking Dead plakátokat

Elsõ kérdés:
Ki a sorozatban az elsõ zombik egyike?
Nick barátnõje
egy 6 éves kislány
egy chippendale

mmilan21
08-24-2015, 08:25 PM
Bazz.. Ncore-on negyed órával a kezdés elõtt fennt volt a magyar szinkronos WebDl. LOL :)

mmilan21
08-24-2015, 10:12 PM
Kezdetnek nem is rossz.
Ha lenne benne 1-2 prepper, akkor még izgalmasabb lenne. :D

Spoiler:
Azért az érdekes, hogy már az elején is átváltozott a fekete gyerek egy lövés után és kapcsolatba sem került egy fertõzöttel sem.
Valami van ott a levegõben én mondom. Ezek szerint mindenki fertõzött.
Rejtély egyenlõre hogy hogyan, de itt még belekeverhetik permetezõs/chemtailes repülõket is akár.
A végén még kiderülne hogy a GM kukorica a ludas. :haha:
Spoiler vége

Arra azért kíváncsi lennék milyen szervezet készítette a vírust és miért? Talán a 6. WD évadban elárulnak majd valamit errõl is.

Unicornis
09-02-2015, 07:10 AM
Tetszik az új sorozat. Az elsõ két részben jól mutatja be az összeomlás lefolyását és dinamikáját.
Az egész nagyon életszagú, persze leszámítva a zombikat!

TMIB
10-11-2015, 07:36 PM
Ma jön az új rész! :)

mossberg-operator
10-12-2015, 10:49 PM
Tetszik az új sorozat. Az elsõ két részben jól mutatja be az összeomlás lefolyását és dinamikáját.
Az egész nagyon életszagú, persze leszámítva a zombikat! ezt hol lehet letolteni?

mossberg-operator
10-12-2015, 10:54 PM
Ma jön az új rész! :)

Most neztem meg. Nem tetszik az osszevissza ugralas az idoben. Nem akarom leloni a poent a reszbol, ugyhogy nem is irok tobbet.

TMIB
10-13-2015, 03:53 AM
Az nekem se tetszett. Azt se tudtam mikor-mi történik. Az elsõ 5 percben meg beletekertem hogy megnézzem hogy szándékosan fekete-fehér-e a kép, vagy csak rossz a videófájl.

Volt benne akció, meg beszélgetés, meg minden, csak az nem értem hogy hogy lehet hogy még a zombikban is több élet van mint a szereplõkben. :eek: Tiszta alvajáró mindegyik. Értem én hogy fáradtak, meg fásultak, de ezt nézni is rossz. A karakterek kezdenek mind ugyanolyanok lenni. Nincs energia bennük, mindegyik szomorú, depressziós, a végletekig pesszimista, vagy mérges, vagy a megbolondulás határán vannak. :hogymi:

Unicornis
10-16-2015, 09:44 PM
itt tudod megnézni magyarul.:http://mozicsillag.cc/sorozat/fear-the-walking-dead-2015-online/1-evad
De máshol is fent van.

TMIB
10-21-2015, 05:41 AM
Morgan a fekete fickó kezd idegesíteni. Megtámadják a bázisukat, a fosztogatók késsel aprítják a lakókat, õ meg ahelyett hogy védekezne, moralizálni kezd és Carol-t oktatja arról hogy nem jó valakit lelõni önvédelembõl. Az elõzõ részben meg Rick-et traktálta ilyesmivel. Meg futni hagyja azokat akik rátámadtak a közösségükre. Ismeri õket, de akkor is. Döntse el hogy kihez tartozik, meg mit moralizál. A végítélet napján ahol az erõsebb marad életben és a csapat csak saját magára számíthat, akkor jön elõ a papolós szöveggel? Akkor amikor már a gyáva valódi pap is készen áll az erõszakkal szembeni védekezésre? :hogymi:

A mostani részeket tekintve ha 2 embert választhatnátok egy saját csapatnak, akkor ki lenne az a kettõ?

Nálam Carol és Rosita. Carol egyértelmû hogy miért, Rosita meg csak csendben csinálgatja amit kell, de nem siránkozik, nem drámázik.

mossberg-operator
10-21-2015, 11:02 PM
H
Morgan a fekete fickó kezd idegesíteni. Megtámadják a bázisukat, a fosztogatók késsel aprítják a lakókat, õ meg ahelyett hogy védekezne, moralizálni kezd és Carol-t oktatja arról hogy nem jó valakit lelõni önvédelembõl. Az elõzõ részben meg Rick-et traktálta ilyesmivel. Meg futni hagyja azokat akik rátámadtak a közösségükre. Ismeri õket, de akkor is. Döntse el hogy kihez tartozik, meg mit moralizál. A végítélet napján ahol az erõsebb marad életben és a csapat csak saját magára számíthat, akkor jön elõ a papolós szöveggel? Akkor amikor már a gyáva valódi pap is készen áll az erõszakkal szembeni védekezésre? :hogymi:

A mostani részeket tekintve ha 2 embert választhatnátok egy saját csapatnak, akkor ki lenne az a kettõ?

Nálam Carol és Rosita. Carol egyértelmû hogy miért, Rosita meg csak csendben csinálgatja amit kell, de nem siránkozik, nem drámázik.

Daryl, Carol. S kisse tupiroznam a csapat situation awareness-et.... Siralmas.

Rozsomák
10-23-2015, 03:16 PM

Ja! Carol! Van 2 rossz húzásod, mondjuk elsózod a levest meg mellélõsz egyszer és Carol egy este szép csendesen elvágja a torkod. :D

Dr. Eugene Porter viszont mindig jókor van a jó helyen :D tuti túlélõ :D

mossberg-operator
10-26-2015, 11:47 PM
Spoiler! Glenn beadta a kulcsot?

TMIB
10-27-2015, 01:48 AM
Úgy tûnik. :(

Most néztem meg, nem volt a részben túl sok próza, csak végig akció. Rick magát karcolta meg, vagy megharapták? Valami lett a kezével. Azt hiszem azzal így már nem lesz gondjuk hogy a falu esetleg túlnépesedne. Még a fõszereplõk is halnak, a mellékszereplõk meg aztán tényleg gyorsan fogyatkoznak. :hogymi:

Sipi1989
10-28-2015, 10:50 PM
Úgy tûnik. :(

Most néztem meg, nem volt a részben túl sok próza, csak végig akció. Rick magát karcolta meg, vagy megharapták? Valami lett a kezével. Azt hiszem azzal így már nem lesz gondjuk hogy a falu esetleg túlnépesedne. Még a fõszereplõk is halnak, a mellékszereplõk meg aztán tényleg gyorsan fogyatkoznak. :hogymi: Spoiler!

A börtönös résznél is így volt. Miután legyõzték a kormányzót, és megörökölték a város lakosságát, jött a járvány. Amúgy én azt láttam, hogy Glenn mellkasából beleket téptek ki. Lehet, hogy ez csak egy csali, és valójában az öngyilkos nyomi feküdt rajta, habár elég nehéz elképzelni. Nem hiszem, hogy Glenntõl megválnának, õ nem egy Tdog.

TMIB
10-28-2015, 11:07 PM
Elég egyértelmûnek tûnt, de ki tudja, lehet hogy történhet még valami.

mossberg-operator
10-28-2015, 11:51 PM
Elég egyértelmûnek tûnt, de ki tudja, lehet hogy történhet még valami.

A keoregenyben is meghal, igaz ott agyonveri valaki.

TMIB
11-02-2015, 03:15 AM
Valakinek a macskája Daryl-nek öltözött Halloween-kor. :D

http://i.imgur.com/agjj2s3.jpg

TMIB
11-03-2015, 02:00 AM
Spoiler:

A mostani rész miatt csak még ellenszenvesebb lett Morgan, pedig már eddig is az volt. Mindenféle embereket ölt, ártatlanokat is. Aztán megtámadta azt aki enni adott neki. Meg úgy általában véve is csak beállított hozzá, rálõtt, hisztizett, meg akarta ölni, ette az ételét, de közben összetörte a cuccát is, aztán megtanította a férfi a harcmûvészetre, de fizetségnek azt kapta hogy Morgan miatt megharapták. Pedig egyértelmû hogy addig éveken át nem volt gondja, mert a kezdetektõl fogva abban a kis kunyhóban lakott. Éveken át egy erdõ közepén lakott, Morgan beállított hozzá, aztán néhány hét múlva halott lett. Most meg Morgan eljátssza a szentembert. :nemnem: :huuu:

TMIB
11-17-2015, 12:37 AM
Megnéztem a most vasárnapi részt, de ebben se történt túl sok minden. Mindenki sajnálkozik, fel akarják zabálni az ételt, mert hogy "már úgyis mindegy", a polgármesternõ is depressziós, aztán vége is lett a résznek. :hogymi:

mossberg-operator
11-18-2015, 11:09 AM
Spoiler:

A mostani rész miatt csak még ellenszenvesebb lett Morgan, pedig már eddig is az volt. Mindenféle embereket ölt, ártatlanokat is. Aztán megtámadta azt aki enni adott neki. Meg úgy általában véve is csak beállított hozzá, rálõtt, hisztizett, meg akarta ölni, ette az ételét, de közben összetörte a cuccát is, aztán megtanította a férfi a harcmûvészetre, de fizetségnek azt kapta hogy Morgan miatt megharapták. Pedig egyértelmû hogy addig éveken át nem volt gondja, mert a kezdetektõl fogva abban a kis kunyhóban lakott. Éveken át egy erdõ közepén lakott, Morgan beállított hozzá, aztán néhány hét múlva halott lett. Most meg Morgan eljátssza a szentembert. :nemnem: :huuu:

Rendes gyerek, tetszik a stilusa.... :)

Sipi1989
11-25-2015, 09:34 AM
Spoiler:

"Amúgy én azt láttam, hogy Glenn mellkasából beleket téptek ki. Lehet, hogy ez csak egy csali, és valójában az öngyilkos nyomi feküdt rajta," És milyen igazam lettXD

TMIB
12-01-2015, 10:22 PM
Megvolt a féléves záró epizód.

Mi a tökömért nem rögtön a fegyverraktár épületbe mentek? Bemenekültek olyan helyekre, ahol nem volt se fegyver, se lõszer és az épületek nem nyújtottak szinte semmi védelmet. :hogymi:

Amit Morgan csinált az meg facepalm. :huuu:

TMIB
12-02-2015, 12:55 AM
Walking Dead cikk az Indexen

http://index.hu/kultur/media/2015/12/01/zombi_the_walking_dead_greg_nicotero_sorozat_amc_f ox/

mossberg-operator
12-02-2015, 01:42 PM
Megvolt a féléves záró epizód.

Mi a tökömért nem rögtön a fegyverraktár épületbe mentek? Bemenekültek olyan helyekre, ahol nem volt se fegyver, se lõszer és az épületek nem nyújtottak szinte semmi védelmet. :hogymi:

Amit Morgan csinált az meg facepalm. :huuu:
Mi a tokomert nem tisztitottak meg egy tuzter zonat a kerites korul? (Mint az eroditmenyeknel regen?) Nem is lett volna torony. Mi a tokomert nem volt masodik vedelmi vonal? Egy szem hullamlemez fal... Miert nem huztak szogesdrotot is? Vagy arkot asni? Miert nem fegyverrel jarnak mindenhol? Miert nem parokban csinalnak mindent? Miert tartanak minden fegyvert egy helyen? Miert nem astak alagutakat a hazak kozott? Miert nem eroditettek a hazakat? (Szogesdrot, bedeszkazni az ablakokat, homokzsak, ronkok, akarmi). Folytassam? Utalom, hogy ilyen nyomingernek kell lenniuk a tortenet erdekeben! Hogy mindig menekulni kelljen.

Sipi1989
12-02-2015, 09:26 PM
Hol lenne az izgalom?:D Egyébként szerintem amit leírsz túlságosan erõforrás igényes. Oké volt rengeteg nyersanyaguk, de nagyon kevesen voltak. A fal felhúzása, õrködés, élelem készítés, tehát a mindennapos tevékenység mellet elég nehéz lenne ilyen szintû erõdrendszert kiépíteni. Én inkább azt láttam, hogy rohadt nagyot markoltak, üres utcákon sétálnak, miközben sokkal biztonságosabb lenne, ha egy házban nem ketten hanem, mondjuk tízen laknának, még a kerítés is rövidebb lenne.

TMIB
12-07-2015, 08:59 PM
Kicsit túlzottan lehúzták szerintem. Nem volt ez rossz, csak kicsit másabb volt mint a szokásos évadok.

https://www.youtube.com/watch?v=t1DjObr3h30

TMIB
02-14-2016, 09:56 PM
Ma lesz a következõ rész! :cool:

mossberg-operator
02-15-2016, 10:46 PM
I
Hol lenne az izgalom?:D Egyébként szerintem amit leírsz túlságosan erõforrás igényes. Oké volt rengeteg nyersanyaguk, de nagyon kevesen voltak. A fal felhúzása, õrködés, élelem készítés, tehát a mindennapos tevékenység mellet elég nehéz lenne ilyen szintû erõdrendszert kiépíteni. Én inkább azt láttam, hogy rohadt nagyot markoltak, üres utcákon sétálnak, miközben sokkal biztonságosabb lenne, ha egy házban nem ketten hanem, mondjuk tízen laknának, még a kerítés is rövidebb lenne.
Na, mostmar erositeni akarja a falat, ujjaepiteni, meg jobba tenni, stb... :duhos: amugy jo resz volt, amikor gyaknak, a zene nagyon jo alatta, meg ahogy meg van filmezve, szinte Tarantinoi magassagokba emelkedik ott a resz. Hogy szopnak a kissracon, az egyertelmu volt. Balekok.

mossberg-operator
02-16-2016, 01:34 PM
SPOILER: http://comment.blog.hu/2016/02/16/the_walking_dead_ezt_a_tortenetet_meg_sokaig_fogja k_meselni_az_emberek?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_16&utm_campaign=index

TMIB
02-17-2016, 08:07 AM
Itt megnézhetõ a rész legálisan. :) (Csak készüljetek fel hogy vagy 40 reklám van közte, hatosával leosztva.)

http://www.amc.com/shows/the-walking-dead/season-6/episode-09-no-way-out

Spoiler:

Sajnálom hogy a nõnek annyi, reméltem hogy Ricknek lesz egy jobb idõszaka. Carl kap majd egy szemfedõt.

TMIB
02-23-2016, 03:43 AM
Ez a rész olyan volt, mintha újra néztem volna egy régebbit. Elõször azt is hittem hogy már láttam, mert a múltban játszódik és olyasmiket mutat be, amiket már láttam, vagy legalábbis egy már bemutatott helyzetet dolgoz fel, amit már régebbi részek bemutattak. A rész címe JSS, de mit jelent az? Nem derült ki.

https://www.youtube.com/watch?v=hr48pcOyB7A

Nem is értem. Nem igazán mutattak be benne új dolgokat. Ez egy régi rész újra bemutatása, ami arról szól hogy megtámadják a települést, nekimegy a kerítésnek a kamion. Az összeset láthattuk a régi részben.

Mi volt ebben az "új rész"? :confused:

mossberg-operator
02-23-2016, 05:47 PM
Ez a rész olyan volt, mintha újra néztem volna egy régebbit. Elõször azt is hittem hogy már láttam, mert a múltban játszódik és olyasmiket mutat be, amiket már láttam, vagy legalábbis egy már bemutatott helyzetet dolgoz fel, amit már régebbi részek bemutattak. A rész címe JSS, de mit jelent az? Nem derült ki.

https://www.youtube.com/watch?v=hr48pcOyB7A
Nem is értem. Nem igazán mutattak be benne új dolgokat. Ez egy régi rész újra bemutatása, ami arról szól hogy megtámadják a települést, nekimegy a kerítésnek a kamion. Az összeset láthattuk a régi részben.

Mi volt ebben az "új rész"? :confused:
Megjott Jezus!

TMIB
02-24-2016, 02:26 AM
Ó, b.sszus! Azért volt ismerõs a rész, mert tényleg láttam. Mert ez a 6. évad 2 része volt. :haha: Holott az évad második fele a 9-ik résszel kezdõdött. És a 10.-et kellett volna megnéznem, nem a 2.-at. :duhos:

TMIB
02-24-2016, 03:27 AM
Megnéztem, így már mindjárt más. :D

Spoiler:

Tényleg érdekes figura a Jézus. Gondolom hogy még az elájulást is tettette és valószínûleg kiahallgatta amit Rick és Daryl beszélgettek a kocsiban. A teherautós jeleneteknél fogtam a fejem. Ugyanazt a szállítmányt kétszer elveszíteni. Az azért kemény. :eek: A végén meg Rick és Michinne. Várható volt -fõleg a rész elején, de már régebbi részekben is volt rá utaló jel- csak arra nem számítottam hogy most 2-3 hét alatt elfelejti a szõkét. Nem gyászolta túl sokáig. :)

doki
02-24-2016, 04:04 AM
Ó, b.sszus! Azért volt ismerõs a rész, mert tényleg láttam. Mert ez a 6. évad 2 része volt. :haha: Holott az évad második fele a 9-ik résszel kezdõdött. És a 10.-et kellett volna megnéznem, nem a 2.-at. :duhos:

Akartam szólni... :haha: Nekem tetszett.

TMIB
02-24-2016, 04:25 AM
Én törtem rajta a fejem 2 napig hogy mi van, de végül csak rájöttem hogy mi volt a probléma. :)

Unicornis
03-09-2016, 02:12 AM
Huhh... Elég kemény volt a mostani rész!
Az nálam borítékolható volt hogy nagyon beletenyerelnek a szarba Rick-ék.
Nekem már a "megváltókkal" folytatott harc alatt is gyanús volt, hogy itt valami nem oké.....
Éspedig, hogy itt nincsenek nõk? Itt mindenki zsebhokizik?
Ha nem is a megváltók között, de rabságban tartott nõket sem találtak? Várható volt, hogy többen vannak, és ez csak valami elõre tolt bázis lehet. Na, így legyen ötösöm a lottón!

TMIB
03-09-2016, 04:22 AM
Pörögtek az események az biztos. Begurultak a lakókocsival, pár perc beszélgetés és már mentek is csatába, meg el is foglalták az egészet. Mindez egyetlen epizódba sûrítve. :)

Kíváncsi leszek hogy pontosan mi a helyzet azokkal akik bejelentkeztek rádión. Talán csak egy kisebb járõrcsapatról van szó? Nem lehetnek túl messze, ha látják Rickéket.

mossberg-operator
03-09-2016, 04:49 PM
Nekem tetszett a resz, vegre azt csinaltak, amihez ertenek. Majdnem jol. Daryl vegre lecserelte a szamszerijjat valami jobbra....

GAZDA
03-09-2016, 07:41 PM
Pörögtek az események az biztos. Begurultak a lakókocsival, pár perc beszélgetés és már mentek is csatába, meg el is foglalták az egészet. Mindez egyetlen epizódba sûrítve. :)

Kíváncsi leszek hogy pontosan mi a helyzet azokkal akik bejelentkeztek rádión. Talán csak egy kisebb járõrcsapatról van szó? Nem lehetnek túl messze, ha látják Rickéket.

Az épületharc az pörgõs dolog! A vége tényleg érdekes volt most körbevették Rickéket vagy csak páran maradtak valahol megbújva? Elég nagy az épület biztos nem tudták az egészet átfésülni.

mossberg-operator
03-15-2016, 12:12 AM
Ez a resz meg jobb volt. Kemenyek a csajok... Tetszik Rick stilusa! Mindig is tetszett... Nem picsazik, mint regen.

TMIB
03-15-2016, 03:29 AM
Megnéztem a mostani részt.

Rick nagyon elhamarkodta a dolgot. Nem tudom hogy tényleg a fickó Negan, mert amit a nõk mondtak kicsit olyan érzésem van, mintha Negan egy vallás lenne, vagy a csapatuk neve. Persze lehet hogy a fickó az a végén, akkor viszont annak nincs értelme amit a cigizõ nõ mondott. Hogy "mi mindannyian Negan vagyunk".

Mert annak mi értelme lenne? :confused: Pedig a Wiki is azt írja hogy a Negan csak egy férfikarakter és kész.

Ha szekta és az õ követõi voltak, akkor meg azért érdekes, mert a kereszténységet viszont alázták.

Azt nem tudom hogy Carol-nak mi volt a baja. Mindig lazá mészárol, most meg mintha baja lenne tõle. Az elején azt hittem hogy csak színészkedik hogy megtévessze vele a fogva tartóit.

Érdekes rész, sok benne az elgondolkodtató dolog.

mossberg-operator
03-15-2016, 11:47 AM
Megnéztem a mostani részt.

Rick nagyon elhamarkodta a dolgot. Nem tudom hogy tényleg a fickó Negan, mert amit a nõk mondtak kicsit olyan érzésem van, mintha Negan egy vallás lenne, vagy a csapatuk neve. Persze lehet hogy a fickó az a végén, akkor viszont annak nincs értelme amit a cigizõ nõ mondott. Hogy "mi mindannyian Negan vagyunk".

Mert annak mi értelme lenne? :confused: Pedig a Wiki is azt írja hogy a Negan csak egy férfikarakter és kész.

Ha szekta és az õ követõi voltak, akkor meg azért érdekes, mert a kereszténységet viszont alázták.

Azt nem tudom hogy Carol-nak mi volt a baja. Mindig lazá mészárol, most meg mintha baja lenne tõle. Az elején azt hittem hogy csak színészkedik hogy megtévessze vele a fogva tartóit.

Érdekes rész, sok benne az elgondolkodtató dolog.

Rick elobb lo, aztan kerdez. Ha meg mindig forditva csinalna, jobban hullana a banda. Meg igy jobban jott ki a dolog. Stilusosabb volt. persze infoszerzes caljabol ez a megoldas buktas. Carol belefaradt az olesbe. Kiegett. Ahogy nezte oket, "adok nektek jopar eselyt, mielott megollek titeket", hiaba van nalatok a fegyver, en meg megkotozve, stb. Az a nezes. Mint egy nagyhatalmu vampir, egy RPG-ben. "Senkik vagytok, kosz a kormom alatt, eltaposni valo bogarak, stb". Kiraly volt!

mossberg-operator
03-22-2016, 12:05 AM
Rick elobb lo, aztan kerdez. Ha meg mindig forditva csinalna, jobban hullana a banda. Meg igy jobban jott ki a dolog. Stilusosabb volt. persze infoszerzes caljabol ez a megoldas buktas. Carol belefaradt az olesbe. Kiegett. Ahogy nezte oket, "adok nektek jopar eselyt, mielott megollek titeket", hiaba van nalatok a fegyver, en meg megkotozve, stb. Az a nezes. Mint egy nagyhatalmu vampir, egy RPG-ben. "Senkik vagytok, kosz a kormom alatt, eltaposni valo bogarak, stb". Kiraly volt!
Megneztem az uj reszt. Mondtam, hogy kiegett a Carol... :) A Dennise meg... Hagyjuk!!!

TMIB
03-22-2016, 03:12 AM
Most néztem meg. Eugene harcolni akar. Erre vártam már egy ideje. :cool: Denise-t nem értem. Mi a fenét akart kint? Unatkozott? Vagy halálvágya lett amiért nem ment a másik nõvel a másik bázisra? :confused: Persze most már úgyis mindegy.

mossberg-operator
03-29-2016, 11:04 AM
Megneztem az uj reszt. Allapotleirasom Carol-rol tokeletes volt. Persze megint elbasszak magukat, szejjelszorodnak, feladjak eroditmenyuk biztonsagat, mert igy jobb/veresebb a sztori. Nem hiszem el, hogy milyen szervezetlenek! Nem igaz, hogy nincsenek radioik, stb..

TMIB
03-29-2016, 10:14 PM
:D

https://www.facebook.com/544392385664674/videos/602572399846672/?pnref=story

mossberg-operator
03-30-2016, 12:59 AM
http://comment.blog.hu/2016/03/29/a_the_walking_dead_rohamleptekben_assa_a_sajat_sir jat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_03_30&utm_campaign=index

TMIB
03-30-2016, 01:14 AM
Engem is felidegesített a rész. :)

1 helyen kellett volna lenniük, a falak mögött illetve a falakon, figyelni hogy támad-e az ellenség. Minden erejükre szükség volt, erre lelépett Carol, aztán Daryl, aztán még 3-an és még 2-en. Carollal ki tudja mi lett, vagy hol kódorog. A másik csapatból elõbb 2, aztán 4 esik fogságba. Aztán Rick és a botos is szétválnak. :duhos: Amit a botos fickó mondott, azon elõször azt gondoltam hogy igaza van. Mert azt mondta hogy bezárta a vadembert, a vadember túszul ejtette Denise-t, de aztán megvédte a nõt mielõtt meghalt és hogy ezért minden élet számít. Aztán viszont rájöttem, hogy nem kellett volna megmentenie a nõt, ha elõtt nem ejti túszul és nem viszi ki a zombik közé. Úgyhogy semmi értelme nem volt elõtte életben hagyni. :haha:

mossberg-operator
04-04-2016, 06:18 PM
Spoiler: http://www.origo.hu/teve/20160404-nagyon-durva-veget-ert-a-walking-dead.html

TMIB
04-05-2016, 02:59 AM
Ez nagyon keményre sikeredett. A vége tiszta félelmetes. :hogymi:

Igazam lett, elég hülye ötlet volt Rick-tõl, hogy azonnal kinyírta azt a kopasz fickót. Jó sok információt tudtak volna tõle szerezni, de rögtön lelõtte mikor azt mondta hogy õ Negan.

Volt 1-2 értelmetlen rész, meg Carol is fárasztó volt az utóbbi néhány részben, de az évzáróra szerintem nem lehet panasz.

mossberg-operator
04-05-2016, 08:13 AM
Csalodas volt a resz, csak a balekok utaznak az uton SHTF kornyezetben. Csak szopnak. Csokaland. Nem is volt annyira felelmetes a vege. Szvsz. Vajon kt olt meg?

TMIB
04-05-2016, 09:39 AM
Azt én se értettem hogy miért indultak el. Világos hogy Maggie-nek komoly baja volt, de támadásra számítottak, mindenkinek ott kellett volna lennie a faluban és védekezõ állást kellett volna foglalniuk. A gond ott kezdõdött hogy Daryl is elhagyta az õrhelyet, aztán 4-en rögtön bajba kerültek. Carol miatt õ és a botos fickó is kiestek a játékból. Viszont mi lett volna egy ésszerûbb megoldás? Ha mindenki otthon marad és védekezik, viszont 1 embert elküldtek volna orvosért a másik helyre, egy nagy kerülõ úton. Mondjuk Daryl-t, mert õ mehetett volna motorral a szántásban, elkerülve minden utat.

Negan elvileg nem ölt meg semmit, csak jól összeverte az egyiküket.

Szerintem elég félelmetes lett a vége, de akkor lehet hogy csak én éreztem úgy. :)

mossberg-operator
04-05-2016, 01:14 PM
Azt én se értettem hogy miért indultak el. Világos hogy Maggie-nek komoly baja volt, de támadásra számítottak, mindenkinek ott kellett volna lennie a faluban és védekezõ állást kellett volna foglalniuk. A gond ott kezdõdött hogy Daryl is elhagyta az õrhelyet, aztán 4-en rögtön bajba kerültek. Carol miatt õ és a botos fickó is kiestek a játékból. Viszont mi lett volna egy ésszerûbb megoldás? Ha mindenki otthon marad és védekezik, viszont 1 embert elküldtek volna orvosért a másik helyre, egy nagy kerülõ úton. Mondjuk Daryl-t, mert õ mehetett volna motorral a szántásban, elkerülve minden utat.

Negan elvileg nem ölt meg semmit, csak jól összeverte az egyiküket.

Szerintem elég félelmetes lett a vége, de akkor lehet hogy csak én éreztem úgy. :)

Azzal a bottal nem olt meg valakit? De, megolt. A felelmetes/nem felelmetes-t ugy ertettem, hogy szamomra. Persze nagyon gaz volt. De nem tudtam komolyan venni az egeszet, a csokaland volta miatt. Biztos nem vittem volna a csapatomat ebbe, hogy az ellenfel kottajabol jatszok vegig, s az a vegkimenetel, amit ok szeretnenek. Ez az ami nem tetszik.

TMIB
04-05-2016, 01:30 PM
Tényleg, azt is mondani akartam, hogy a botos végre a sarkára állt és nem tétovázott mikor meg kellett védenie Carol-t. Rendesen kiiktatta a másik fickót. :thumbup

mossberg-operator
04-06-2016, 06:06 PM
Csalodas volt a resz, csak a balekok utaznak az uton SHTF kornyezetben. Csak szopnak. Csokaland. Nem is volt annyira felelmetes a vege. Szvsz. Vajon kt olt meg?
Glenn-t.

Sergeant
04-06-2016, 07:13 PM
Nekem nem tetszett ez a rész. Rick nem arról volt eddig híres, hogy hibát hibára halmozzon.
Ebben az epizódban, gyakorlatilag csak baromságot csinált. Mindenbe beleegyezett, megosztotta az erõket, védtelenül hagyta a várost, nem igazán tudjuk, hogy miért erõlteti az utazást sem, belesétál a csapdákba is.

TMIB
04-06-2016, 09:41 PM
Glenn-t.

A képregényben igen, de a film sokszor nem követi a képregényben történteket. :)

mossberg-operator
04-10-2016, 12:50 PM
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3532192/Eenie-Meenie-Miney-Mo-Walking-Dead-superfan-cracked-Negan-killed.html

mmilan21
05-03-2016, 08:23 PM
Nem is szólt senki, hogy folytatódik a Fer the Walking Dead. :eek:

Már a 4. résznél tartanak és 15 részes lesz ez a 2. évad.

Majd bepótolom a hiányosságot. :cool:

mossberg-operator
05-03-2016, 10:14 PM
Nem is szólt senki, hogy folytatódik a Fer the Walking Dead. :eek:

Már a 4. résznél tartanak és 15 részes lesz ez a 2. évad.

Majd bepótolom a hiányosságot. :cool: honnan potolod be?

Unicornis
05-04-2016, 07:58 PM
Pl.:Innen:
http://online-filmek.tv/sorozat/2100-fear-the-walking-dead-2-evad

mmilan21
05-04-2016, 08:05 PM
honnan potolod be?

Ncore, ahogy itt Magyarországon szokás.

mmilan21
05-05-2016, 06:11 PM
Most még izgalmasabb ez mint a sima Walking Dead.

Belerakták a pszichológiai hadviselést is. Megtévesztették az "idegen légiósok" a fõhõseinket.

Ebbe azért van pár példa, hogy mennyire veszélyes is lehet állandóan úton lenni (a nyílt vízen).
Az ellenfél kihasználja az érzelmi gyengeséget.
Persze azt a legtöbb esetben nem tudhatja az ember hogy ilyenkor ki az ellenség és ki a barát.

mmilan21
08-25-2016, 12:30 PM
Folytatódik a Fear the Walking Dead 2. évada a 8. résszel.

Ádám Csaba
08-26-2016, 12:18 PM
Folytatódik a Fear the Walking Dead 2. évada a 8. résszel.

Mikor és melyik csatornán?

mmilan21
08-26-2016, 06:37 PM
Mikor és melyik csatornán?

A magyar AMC-n megy:

http://port.hu/fear_the_walking_dead/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=167085&i_city_id=-1&i_county_id=-1

Hétfõnként este 10 órakor kezdõdik. A 9. rész lesz jövõhét hétfõn. Még elõtte hajnalban 0:40-kor fog kezdõdni a 8. rész ismétlése, ha lemaradtál róla.

Mondjuk én torrentrõl szoktam beszerezni, mert egyébként szinte teljesen kimegy a fejembõl hogy mikor mi megy a TV csatornákon. Igaz nem is nézek TV-t sûrûn. :)
Az meg a másik, hogy este 10 körül nem igazán van már kedvem sorozatot nézni.

Ádám Csaba
08-28-2016, 04:20 PM
A magyar AMC-n megy:

http://port.hu/fear_the_walking_dead/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=167085&i_city_id=-1&i_county_id=-1

Hétfõnként este 10 órakor kezdõdik. A 9. rész lesz jövõhét hétfõn. Még elõtte hajnalban 0:40-kor fog kezdõdni a 8. rész ismétlése, ha lemaradtál róla.

Mondjuk én torrentrõl szoktam beszerezni, mert egyébként szinte teljesen kimegy a fejembõl hogy mikor mi megy a TV csatornákon. Igaz nem is nézek TV-t sûrûn. :)
Az meg a másik, hogy este 10 körül nem igazán van már kedvem sorozatot nézni.

Én is torrent párti vagyok, ritkán nézem a tv-t. Köszi a választ.

mossberg-operator
10-25-2016, 07:13 AM
Hetedik evad, elso resz: nem is tudom. Nem tetszett a csokaland resze. Az uj fogonosz meg nem is olyan felelmetes. Hogy ki hal meg, azt nem irom meg. Valahogy nem hozott izgalomba a dolog.

TMIB
10-25-2016, 07:44 AM
Én most néztem meg. Az a halál az elég durva volt. :hogymi: A másik is, de az különösen.

Szerintem a Kormányzónál jóval félelmetesebb -legalábbis nálam annak jön le- , mert a Kormányzó csak hatalmat akart, meg hogy fõnök legyen, ez az új gonosz karakter viszont olyan mintha Isten akarna lenni. Gondolom azért látom így, mert a Kormányzónak ott volt a kislánya, meg a múltja, meg hogy elõtte biztosan rendes ember volt csak elveszítette a hitét és emiatt változott meg. Az új karakternél viszont nincs ilyen, inkább csak élvezi az erõszakot és nem a képességei miatt követik, vagy mert bármit ígérne, hanem azért mert rettegnek tõle, valószínûleg a saját emberei is.

Én így ez után a rész után már azt várom, hogy ki lesz aki a végén kicsinálja, illetve mit fognak elõtte neki mondani.

mossberg-operator
10-25-2016, 11:19 AM
Én most néztem meg. Az a halál az elég durva volt. :hogymi: A másik is, de az különösen.

Szerintem a Kormányzónál jóval félelmetesebb -legalábbis nálam annak jön le- , mert a Kormányzó csak hatalmat akart, meg hogy fõnök legyen, ez az új gonosz karakter viszont olyan mintha Isten akarna lenni. Gondolom azért látom így, mert a Kormányzónak ott volt a kislánya, meg a múltja, meg hogy elõtte biztosan rendes ember volt csak elveszítette a hitét és emiatt változott meg. Az új karakternél viszont nincs ilyen, inkább csak élvezi az erõszakot és nem a képességei miatt követik, vagy mert bármit ígérne, hanem azért mert rettegnek tõle, valószínûleg a saját emberei is.

Én így ez után a rész után már azt várom, hogy ki lesz aki a végén kicsinálja, illetve mit fognak elõtte neki mondani.
Sokaig lesz fogeci, ugyhogy meg sokat kell varnod erre. Csak egy pszihopata, semmi mas.

Unicornis
10-27-2016, 10:12 PM
Most néztem meg ezt a részt. Annyira nem is volt durva, mint számítottam!
Ahhoz képest hogy mit tehetett volna velük az a "kedves úriember" még elég humánus is volt! És ezt most teljesen komolyan mondom. Ilyen az EMBER, az emberi természet, igen. Amit láthattunk az a hatalom gyakorlás õsi módszerének egy igen letisztult primitív formája. Viszont roppant hatékony.
Ehhez jobb hozzászokni még most.
Tudjátok mit csinált legutóbb az ISIS? Tudjátok? Nem, inkább ne akarjátok tudni! Azokhoz képest ez egy kifinomult úriember.
Ez az erõsebb kutya baszik elve volt. És Rickék pedig beleszaladtak. Azt hitték hogy a környéken õk a legerõsebbek....
Hát nem õk voltak. Ez átvitt értelemben egy oktató film is lehetne. Legalább is én ilyen szemmel is nézem. Persze a jófiúk szemszögébõl természetesen!
És hogy a saját csapata miért nem nyírja ki ezt a pszichopatát? Azért, mert hatékony, és életben tarja õket! Az õ szempontjukból ez a pszichopata a legjobb vezetõ. Egy igen durva SHTF hasonló vezetõket termelne ki magából a fosztogatók oldalán. Erre kell felkészülni.