PDA

View Full Version : Fallout

Oldalak : [1] 2 3

TMIB
04-01-2013, 03:14 PM
Ki játszik vele?

Én végigjátszottam az 1.-t, a 2.-t, a Tactics-ot és a 3.-at is. Illetve a New Vegasnak a legeslegvégén vagyok.

:D

http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2010/159/b/2/Fallout_3_Pin_up____take_two_by_LadyofRohan87.jpg

TMIB
05-31-2013, 01:00 AM
Nem Falloutozik senki?

Én egy kicsit leálltam vele, mert idegesített, hogy nem tudtam 37 tömb aranyat kivinni az egyik küldetésbõl. A bunker mindig beomlott, idõ elõtt, a trükkökkel pedig szintén nem sikerült kijutni. Úgyhogy úgy gondoltam hogy fogok 8 tömböt és úgy elég gyorsan tudok futni hogy kijussak. 29 tömb aranyat meg betemetett maga alá a bunker. :hogymi:

Szeretem a játékban, hogy komoly döntéseket kell hozni. Pl. mikor az egyik megbízó (Mr.House) mindenfélét ígért és megkért hogy öljem meg a legnagyobb csoport vezetõjét "a jó ügy érdekében". Megtettem, de utána meg azt kérte, hogy több csoportot szó szerint irtsak ki, úgyhogy úgy döntöttem hogy inkább õt vonom ki a forgalomból.

http://www.mobygames.com/images/shots/l/471558-fallout-new-vegas-windows-screenshot-the-fateful-dialogue.jpg

Hiába mondta hogy majd õ menti meg az emberiséget, az már így nem fog megtörténni. :rolleyes:

Tegnap egy másik megbízó szólt, hogy meg kellene keresnem valakit aki neki dolgozik de eltûnt. A segédemmel, Veronikával indultam útnak. Mikor megtaláltuk, keresztre volt feszítve a szerencsétlen fickó. Lesegítettem, de Veronika bekattant és ott azonnal megölte a férfit. Nem tudom miért, talán arra tudok tippelni, hogy Veronika a Cézár nevû diktátor hadseregének egyenruháját hordta, ezért a férfi rátámadt õ meg ezért megölte? Olyan gyorsan történt, hogy fel se fogtam. :confused:
Aztán visszamentünk a megbízóhoz és mondtam neki, hogy "a keresett személy sajnos elhalálozott". Hogy hogy halt meg, azt szerencsére nem kérdezte. :haha:

Ugyanaz a megbízó adott egy csomagot, hogy vigyem el egy másik banda vezetõjének. Mikor bementem a helyre, akkor már láttam hogy korábban én már elég nagy pusztítást rendeztem, magyarul kiirtottam az összes törvényen kívülit. A fõnökük még élt, de hiába mentem oda hozzá a csomaggal, nem tudtam neki átadni. Csak két dolgot mondhattam neki, azt hogy azért jöttem hogy megöljem, illetve azt hogy "elnézést a zavarásért, már itt sem vagyok".
Úgy gondoltam hogy ha már nem veszi át a csomagot, akkor kinyírom. Így is tettem. A két kutyájával meg Veronika végzett. :D

http://fallout.wikia.com/wiki/Veronica_Santangelo

TMIB
06-13-2013, 01:04 AM
Még mindig senki? :)

http://farm6.static.flickr.com/5225/5571600041_583afdab6f.jpg

TMIB
06-13-2013, 03:51 AM
Miután végigjátszottam a Fallout 3-at és az összes kiegészítõ küldetéscsomagot, aztán a Fallout New Vegas-t és a kiegészítõ csomagokat azt kell mondjam, hogy az alapjátékok jók, de a kiegészítõk általában elég vérszegények.

Operation: Anchorage

Se halálkarmok, se más falloutos dolgot vagy élõlények. Ráadásul ez szimulátor, tehát hiába lövöd a kínai kommunistákat hiszen ez csak játék a játékban.

The Pitt

Ez talán egész tûrhetõ volt, megvolt a stílusa, ijesztõ is volt, igaz némelyik része nem volt túl izgalmas.

Broken Steel

Erre nem is emlékszem...

Point Lookout

Ez az "amerikaiparasztos" stílus szerintem nagyon kilógott a sorból. Sérülést is alig okozó cowboy fegyverek és élesztõgyûjtés piafõzéshez.

Mothership Zeta

Ez is teljesen kívül állt a Fallout világából. Ufók.

És a New Vegas DLC-k

Dead Money

Sierra Madre kaszinó. Idegesítõ lila köd ami mérgezõ. Lelõhetetlen hologramok. Robbanó nyakörv, a pittyegés. Alig vártam hogy kijussak onnan.

Honest Hearts

Utah-i indiánok. Ez is elég idegesítõ volt. Az elején gondoltam hogy majd a kis csapattal megyek, meg volt egy kedvelhetõ karakter is, erre mi történt? Az elsõ pillanatban szitává lõttek mindenkit. Aztán meg kolbászolhattam mindenfelé, valami szerencsétlennek kerestem rádió alkatrészeket meg hasonlókat. Néha vad indiánokat kellett móresre tanítani, de nem volt túl érdekes az egész.

Old World Blues

Tudományos kísérleti hely. A játék elején jutottam oda, és nem volt egyszerû dolgom. Erõszakos elmebetegeket kellett baltával agyoncsapdosni. Meg láthatatlan kutyaszörnyeket. A fegyvereket el is lehet felejteni, mert elégé használhatatlanok. Legalábbis amiket odavittem, az mind túl gyenge volt. Viszont van ilyen plazmabárd, az az egy amivel érdemes menni. Aztán meg egy antennával kell csapkodni a szörnyetegeket. Van benne néhány monitorfejû robot. Borzasztó unalmas velük beszélni, de muszáj.
Még be se fejeztem azokat a küldetéseket, alig vártam hogy eltûnjek a DLC-bõl, úgyhogy mikor végeztem a fõ vonallal azonnal elhagytam a helyet.

Lonesome Road

Félõrült fickót kell benne megállítani, aki atomot akar küldeni New Vegas-ra. Ha a lassan beszélõ robotok idegesítettek akkor ezt utálni fogod. Annyira sokat beszél ez a szerencsétlen és olyan szörnyen lassan... :duhos:

Ezzel a kutyával meg mi lett? Rex a cyberkutya.

http://multiplayerblog.mtv.com/wp-content/uploads/2010/09/falloutnewvegas_companions.jpg

Veronica és Cass oké, de mi a helyzet vele? http://fallout.wikia.com/wiki/Raul_Tejada
Végig idegesített a nyavajgásával.

imi79
06-13-2013, 05:15 AM
Én anno 1000 éve toltam az elsõ részt, bejött.
Stalker még ami hasonló FPS.

TMIB
06-13-2013, 01:57 PM
Szerintem a második a legjobb, igaz az nem FPS. Volt benne sok felnõtt humor, de még scientológus (hubologists) szektások is. :haha:

http://fallout.wikia.com/wiki/Hubologists

TMIB
07-08-2013, 12:59 AM
Azóta is a New Vegas-ban vagyok. Visszamentem az Old World Blues-ba maradék küldetéseket csinálni. Ellenség már alig maradt a pályán, csak néhol tűnik fel egy-egy magányos robot-skorpió.

http://img.bhs4.com/b4/b/b4bc8feb3649b31c6d22702d4de8f53dd98212e0_large.jpg

Teljesen kihalt a környezet. Alapjáték is eléggé megüresedett, minden halálkarom leölve, minden bandatag felaprítva.

De mivel már 120 órája játszok vele, így gondolom hogy megérte az árát. :haha:

Daniui
07-08-2013, 08:45 PM
Én toltam a fallout 3-at. Tetszett, nagyon is, kedvenc játékaim eggyike. Kicsit idõigényes azaz ha elkezdek vele játszani 2 hétig kempelek a szobában kb. :DDD
Azért jó game mert szabad vagy benne, persze vannak keretek, de eddig ebben a játékban lehettél a legszabadabb, te irányíthatod a sorsodat, fejlesztheted magad és a grafika se rossz.
Plusz posztapokaliptikus az egész játék aminek megvan a hangulata. Nekem nagyon tetszett.
Egy volt a baj az egyuik DLC nél bugos lett és mivel a bug a DLC végén volt nem maradt elõbbrõl mentésem, nem tudtam tovább menni se betölteni egy DLC elõtti részt. Újra kellett volna kezdenem az egészet ahhoz már nem volt kedvem így ennyi volt a fallout pályafutásom. A New Vegast majd kijátszom, csak a nyáron nem akarok kockulni...

TMIB
07-08-2013, 09:05 PM
Én megvettem a F3-at az 5 vagy hány DLC-vel együtt. Bugok nem voltak, a New Vegas-nál viszont előfordul hogy kilép, vagy lefagy. Persze nem olyan nagy ügy, ha épp automatikusan mentette az állást, de olyan is volt hogy leöltem vagy 10 halálkarmot és akkor lépett ki. Attól kicsit ideges lettem. :haha:

TMIB
07-28-2013, 01:07 PM
Nem csak a Nuka Cola második évada jön ki hamarosan, hanem egy másik Fallout project is.

http://www.youtube.com/watch?v=PRZfR1Wz4kg

:cool:

Yrkon
08-07-2013, 08:22 PM
http://www.youtube.com/watch?v=np531fzqWAY

Kis elõjáték a Nuka Break S02-höz. Jó szórakozást!

Fallout11
08-07-2013, 09:00 PM
Az elsõ két rész lett a legjobb a többi már nem hozza azt a hangulatot, sajnos... :(
A New Vegas kivételével minden pc-re megjelent részel játszottam és meg is vannak :thumbup

TMIB
08-07-2013, 10:53 PM
Egyetértek. Az 1. és a 2. volt A Fallout. A Tactics-ot végigvittem, de annak teljesen más volt az egész rendszere. Utána volt egy, ami PC-re ki se jött. Azt nem próbáltam, de azt mondják hogy az bûn rossz volt. A F3-at, New Vegas-t szeretem, viszont nem mondanám õket szerepjátéknak, vagy RPG-nek. Inkább egy post apokaliptikus FPS. Nem rosszak, tetszenek, csak az eredeti két Fallout játékhoz semmi közük sincs.

TMIB
08-08-2013, 12:26 AM
Kis elõjáték a Nuka Break S02-höz. Jó szórakozást!

Megnéztem. Tetszett! :thumbup

TMIB
08-27-2013, 02:48 PM
Újabb fallout rövidfilm.

http://www.youtube.com/watch?v=WCrM1_7wnDU

A másik jobban tetszett, de ez is jó volt. :cool:

TMIB
08-28-2013, 08:50 PM
http://www.youtube.com/watch?v=wwvHhWzlTZE

TMIB
08-29-2013, 10:56 PM
http://www.youtube.com/watch?v=aXHR_l5X7C4

http://www.youtube.com/watch?v=R0u1liQqQdM

Fallout11
08-30-2013, 11:18 AM
Nem rosszak, bár vannak benne azért bakik.
Látszik rajtuk, hogy leginkább az újabb részek irányába húznak.
Kíváncsi lennék az eredeti 2 részt hányan szeretik/ismerik ezek a készítõ fanok közül.

TMIB
08-30-2013, 12:43 PM
Igaz. Bár NCR (North California Republic) volt a Fallout 2-ben is. Csak akkor még nem volt annyira militáns, csak egy nagyobb város. De voltak zöld egyenruhás õrei jó fegyverekkel. Tudom mert tömegével lehetett tõlük lopni a sörétes lõszert. :haha: A Fallout 2-nél alapkövetelmény hogy beállítsam a lopási értéket a lehetõ legmagasabbra. Nagyon jól jön és nem csak a játék elején. :D

Fallout11
08-30-2013, 04:44 PM
Igaz. Bár NCR (North California Republic) volt a Fallout 2-ben is. Csak akkor még nem volt annyira militáns, csak egy nagyobb város. De voltak zöld egyenruhás õrei jó fegyverekkel. Tudom mert tömegével lehetett tõlük lopni a sörétes lõszert. :haha: A Fallout 2-nél alapkövetelmény hogy beállítsam a lopási értéket a lehetõ legmagasabbra. Nagyon jól jön és nem csak a játék elején. :D

A legjobb cuccokat én is úgy szereztem :-)

Fallout11
09-30-2013, 06:06 PM
Egy kis segítség kellene, a Fallout 3 Point Lookout dlc-t tolom épp(régen csak az alapot vittem végig) és a kinai kémes küldetésben elakadtam ott ahól bekéne jutom a bunkerbe a kuri mellet.
Azt írja használjam a szemüveget, amit meg is tettem így látom a jelölést a "vázákon" amiket a számsorba le is nyomogatok de nem történik semmi :-/

TMIB
09-30-2013, 09:38 PM
Én ha elakadtam, akkor mindig megnéztem Youtube-on. Van ott egy csomó végigjátszás, és mindent bemutatnak bennük. Fejből nem tudnék segíteni, mert a kínais kiegészítő nem tetszett túlzottan, mert nem volt elég "falloutos". Se halálkarmok, se mutánsok, se semmi, csak katonák, meg valami kardos nindzsák. :)

Fallout11
10-01-2013, 05:14 PM
Majd utána nézek :-)
Valamilyen modot használt valaki?
Én csak házakat próbáltam.

TMIB
10-01-2013, 08:40 PM
Én nem, csak normálon játszottam végig az egészet. A F3-at meg vagy háromszor.

Fallout11
10-02-2013, 05:27 PM
Néztem közben videókat, mindent jól csináltam valami bug miatt nem mûködhet... :-(

TMIB
10-02-2013, 08:51 PM
Bug. Abból annyi van a F2-ben, hogy egyszer azért nem sikerült végigjátszanom. Belefektettem vagy 80 órát, hetekig játszottam vele, bementem egy épületbe és akkor egy ajtó úgy gondolta, hogy örökre bezárul. Nem lehetett kinyitni, úgyhogy kezdhettem elölről az egészet.

A Fallout Tactics-ról mi a véleményed? Azt próbáltad? Én végigjátszottam azt is. Valahogy sokkal másabb mint a F2, a harci rendszere, meg nem lehet annyira szabadon járni-kelni a pályákon, és persze csapatot kell irányítani. A legvége a történetnek nagyon jó, úgyhogy engem az kárpótolt a zavaró dolgokért.

Érdekes volt, hogy összeállítottam egy csapatot, de a 2. küldetésre mindig le volt sérülve mindenki, pedig az első küldetés után még egészségesek voltak. A második pályára érve törött végtagjaik voltak és egyéb problémáik. Nem tudtam rájönni hogy mitől. Aztán egyszer észrevettem, hogy a ghoul-ok rádioaktívak és megsugárfertőzik az egész csapatot mikor egy kocsiban utazik a többiekkel. Ez lett volna az utolsó dolog amire gondoltam volna. :hogymi:

Fallout11
10-02-2013, 09:25 PM
Igen, az F2 sajnos félkész lett... :-( Volt hogy én is szívtam hasonlókkal. Ott megtanultam, mindig legyen egy pár régebbi biztonsági mentésem is...

Igazából én azt is szerettem, tetszett, hogy ott még megvolt az eredeti karakterfejlõdés, meg irányíthattál más fajokat is az emberen kívül(mármint a csapatodban), viszont zárt a világa és a szerintem kevés a 20 küldetés.
Sok minden hiányzott belõle. Jó volt, de inkább csak olyan hiánypótló míg ki nem jön az újabb rész. Ami meg olyan lett amilyen...
Ghoulokkal én is így jártam mondjuk hamar észre vettem, úgy emlékszem ha azt a gázálarcos vegyvédelmis páncélt adtad rájuk nem sugároztak annyira.

Persze az össze részben megtartottam azt a rossz szokásom, hogy az össze karakter televolt pakolva és ha felvettem még pár apróságot már csak sétáltam :-D

TMIB
10-02-2013, 10:46 PM
Az az új Fallout játékokban is probléma. Felszedek egy csomó szakadt könyvet meg rozsdás konzervdobozt, aztán mozdulni se bírok. De sajnálom ott hagyni a sok szemetet, mert a játékban ha keveset is érnek, de azért adnak érte valamennyit. :haha:

Fallout11
10-02-2013, 11:49 PM
Nekem fegyverekkel szokott tele lenni a "zsákom" mondván majd csak jó lesz valamire :-)

Daniui
10-03-2013, 07:29 AM
És hogy nyomjátok milyen taktikát használtok?

Az én taktikám a lopakodás, messzirõl leszedni az ellenfeleket úgy hogy lehetõleg ne vegyenek észre. Mondjuk már egy ideje nem toltam a Falloutot, most inkább a Skyrimet tolom, az ugyanúgy Bethesda, nagyon hasonló játék csak az kardozós korban van. De itt is a taktikám maxra lopakodás, kés, odalopakszom és leszúrom, meg van íjjam azzal is lopakodva messzirõl kapom le, már 40-es szintü vagyok de csak a játék elején kellett pár darab élettöltõt használnom, pedig azért voltak erõs ellenfelek.

TMIB
10-03-2013, 07:50 AM
A régi Falloutokban az alap volt, hogy a lopást speciális képességnek adtam meg. Azt hiszem hogy az "Endurance" (erőnlét) pedig a lépésszámot határozta meg. És persze mivel minden hülyeséget felszedtem, így az erőre is mindig adtam pontot. Ez utóbbi az új Falloutoknál is szükséges.

Fallout 3-NV-ban nem állítottam be a lopást, ott inkább a speech (beszéd) a fontos, meg a barter sem árt, hogy ha már összeszedem a sok konzervdobozt, akkor rendes pénzt kapjak értük.

Vicces ahogy a Fallout 3-ban a végén már 100.000 darab lőszer volt a zsákomban. A való életben az kb. 1,3 tonna! Nem biztos hogy elbírnám. :D

Mindig jó karaktert szoktam játszani, például elég nagy dilemma volt, mikor Mr.House megparancsolta hogy irtsam ki a Brotherhood of Steel bázist. Inkább őt irtottam ki. Előtte viszont lelőttem az NCR elnökét, amit később megbántam. Hallgathattam a sok szomorú NCR katonát, ahogy mondták hogy "mi lesz most velünk, meghalt az elnökünk".

New Vegas-ban nem tetszett a kutya, túl robotos volt. A mexikói szerelő meg csak idegesített az állandó nyavalygásával. Inkább Cass-al jártam a sivatagot.

http://www.mmo-game.eu/wp-content/uploads/sites/2/2011/09/fallout_cass_ft.jpg

Harci technika? Nincs igazán. Rendőrségi fél-automata sörétes puska, meg az AK és szaggatom az szupermutánsokat. New Vegas-ban pedig az M4 volt a kedvencem.

Daniui
10-03-2013, 08:21 AM
Engem a pénz nem szokott érdekelni mindig a harci képességemet fejlesztem fel, úgy vagyok vele ami jó azt úgyse boltban szerzed meg. Tárolóhelynek is elég az alap, mert úgyis csak kell egy vagy két jó fegyver, azt csókolom végig megyek a pályán :D Persze azért élettöltõvel meg a fontos dolgokkal fel vagyok szerelve vészhelyzet esetére.

Én is jófiú vagyok, az olyan küldiket ahol másnak kell ártani azokat én se csinálom meg, viszont ha kell egy jó fegyver azt megszerzem bármi áron.

TMIB
10-03-2013, 08:32 AM
Indításnál a szerencse (Luck) az ami legkevésbé szokott érdekelni, úgyhogy annak általában csak 1 pontot adok. Az intelligencia se számít túlzottan, illetve az olyan dolog amit később is fel lehet majd pontozni.

Azt sose értettem, hogy a morálnak miért jó az, hogy ha a megvadult ghoulokat beengedem Tenpenny tornyába hogy ott mindenkit lemészároljanak, nőket, gyerekeket, időseket, mindenkit. Ez a játék készítői szerint jócselekedet. Miért?! :confused:

Daniui
10-03-2013, 08:40 AM
Azt sose értettem, hogy a morálnak miért jó az, hogy ha a megvadult ghoulokat beengedem Tenpenny tornyába hogy ott mindenkit lemészároljanak, nõket, gyerekeket, idõseket, mindenkit. Ez a játék készítõi szerint jócselekedet. Miért?! :confused:

Biztos rossz emberek lakták a tornyot. A rossz embereket el kell ítélni, aki bûnös bûnhõdjön... ez a szeretet ünnepe:D... Idézve a majálisból.

TMIB
10-03-2013, 08:45 AM
A Tenpenny torony lakói nem szeretik a ghoulokat, de mikor beengedtem a toronyba őket és mindenkit lemészároltak, akkor az azért elég jó bizonyíték arra, hogy nem véletlenül éreztek ellenszenvet irántuk az ott lakók.

http://www.youtube.com/watch?v=ajnJDofD5nM

Volt még egy amit nem tudtam előre. Az egyik férfi lakónak viszonya volt az egyik boltos nővel. Erről van egy levél valahol. Ha azt a levelet átadjuk a férfi feleségének, akkor a nő megőrül. Ha jól emlékszem megöli a férjét és a boltost, aztán egy szál hálóingben elrohan és eszét vesztve mászkál a sivatagban. Mikor ez történt, elég rosszul éreztem magam miatta. :haha:

Yrkon
10-03-2013, 11:21 AM
Azért jár pozitív karma a ghoulok bejuttatásáért, mert békés megoldást találtál. Azt persze nem tudhattad, hogy aztán a ghoulok mit tesznek. Tehát te jót tettél, csak a ghoulok átvertek.
Egyébként azt sajnálom, hogy a Tenpenny tornyot nem lehet u. úgy leatomozni, mint Megaton-t. Pedig a Constantine erõdben van egy ki nem lõtt rakéta, csak az indítási protokollja krepált be.
Ami a szerencsét illeti, szerintem igenis fontos, hogy kritikus találatot érhess el, valamint NV-ban a szerencsejátékhoz is jól jön. Itt már Hardcore módban (persze azért így is túl könnyû) szerencsére van súlya a lõszernek. Én általában sniper/shotgun kombóval szoktam menni. ( vagy tisztán energiafegyverrel) ( Az anti-materiel rifle - a kedvencem - jól használható, ha a látótér túlsó végén akarsz leszedni valakit - csak kell hozzá az erõ, meg a súlyt felére csökkentõ perk. Meg a jó öreg Dinner Bell a másik :)

F3-ban meg sikerült összehoznom egy Tactics kaliberû csapatot, bár elég sokáig tart, de aztán annál jobb :)
/igaz egy valószínû bug miatt két állandó társ is velem volt, a mutáns és Cross star paladin. + Spangli, a csaj a múzeumból, meg Dogmeat.

Viszont MR. House-nál mintha úgy rémlene, valahogy el lehet kerülni a BOS bunker lerombolását (vagy valamelyik perk kell hozzá, vagy BOS tagnak kell lenned - sajnos pontosan nem emlékszem, az a történetvonal annyira nem jött be) - vagy az csak Yes Man-nél van...?

Fallout11
10-03-2013, 11:41 AM
Én az Érzékelésre és az Ügyességre szoktam leginkább gyúrni. Fegyverbe a sima .32-es vadászpuska lézerpuska kombó-t használom :-)
Egy jó múlti hiányzik az új falloutokból, közösen végig tólni nagyobb élmény minden játékot...

TMIB
10-03-2013, 11:43 AM
Számomra egyértelmű volt hogy nem jó ötlet őket bejuttatni, úgyhogy legelőször inkább a Tenpenny-i biztonsági parancsnok (Gustavo a neve, úgy emlékszem) utasításait hajtottam végre. Persze az meg karmatéssel járt. Aztán gondoltam, hogy ha ez a rossz választás mert 3 életet követel, akkor kipróbálom a másik lehetőséget. Az horrorisztikus vérfürdővel járt és pozitív karma lett a jutalma.

Google-n már néztem egy párszor és ezen rengeteg fórumon vitatkoznak is, hogy mi a jó és a rossz a Tenpenny küldetésnél.

Tenpenny "vezérkara" egyértelműen a sötét oldalhoz tartozik, mert Megaton-t fel akarják robbantani. Viszont csak azért mert ő és a jobbkeze ezt tenné, az még nem azt jelenti hogy maga a csoport akik a vezérük tervéről semmit nem tudnak a rossz oldalon állnának. Azt kimondják hogy nem akarnak ghoulokat a lakhelyükön, mert erőszakosnak, félelmetesnek és bajkeverőknek tartják őket. Erre mondhatnánk hogy Tenpenny csapata emiatt gonosz, vagy rossz, viszont a küldetés után kiderül hogy igazuk volt és valóban veszélyes a ghoul sereg. Az idős ázsiai nő aki fánkot árul az egyik boltban, ő biztosan nem érdemli azt hogy a ghoulok széttépjék.

Úgyhogy nem tudom. A játék készítők nagyon naivnak gondolhatták a játékosokat, ha úgy vélték hogy majd mindenki bedől a ghouloknak. :haha:

A másik dolog pedig, hogy a Fehér háztól nem messze volt egy ghoul csoport, akikhez mehettek volna azok a ghoulok is, akik Tenpenny tornyába áhítoztak. Illetve nem mehettek volna oda se, mert a ghoul "városban" azt mondták, hogy a megvadultakat ők is agyonlövik, mert azok már olyanok mint az állatok. Ezek szerint a ghoul város ghouljai is gonoszok lennének? Hiszen ők is lenézik azokat a ghoulokat akik már nem tudnak gondolkodni és vadak.

Bonyolult egy téma ez. :)

A szerencse azért nem fontos -legalábbis nekem-, mert FPS-ben szerintem nincs hatással a lövésekre, VATS módot pedig nem szoktam használni. Szerencsejátékot se igazán próbáltam, mert van elég pénz, csak össze kell szedni mindent és el kell adni.

Ha már szerencsejáték. Tudja valaki hogy hogy kell karavánozni? Én próbáltam kártyázni a játékban, de nem tudtam hogy hogy kell, vagy hogy mik a kártyajáték szabályai. Csak klikkelgettem az egérrel a kártyákra.

http://imageshack.us/a/img197/636/ihavenoideawhatimdoingd.jpg

Yrkon
10-03-2013, 11:51 AM
A Karavánra én sem bírtam rájönni :( - a szabályokat egyébként Goodspringsben elmagyarázza a fickó, akit meg kell menteni a Puskaporosoktól, sõt paklit is ad. A szerencse pedig VATS-on kívül is hatással van a lövésekre. (gyakrabban sikerül a kritikus találat) És persze mindig "rejtve" kell lõni, mert az ugyebár további pluszt ad. Egy jó fegyverrel, szerencsével, meg a critical+stealth sebzéssel simán megvan a one shot/one kill arány, még a halálkarmoknál is, sõt, albínó radscorpionnal is nemegyszer összejött. + egy kis Pszicho/Zúzó esetleg :mad:

TMIB
10-03-2013, 11:58 AM
A szerencse pedig VATS-on kívül is hatással van a lövésekre.

Azt nem tudom, én 1 szerencseponttal is ledarálom az összes ellenséget.

Na jó, ez így nem feltétlenül igaz, mert a halálkarmokat azokat nem. Főleg New Vegasban nem. Az építkezéses terület például 100x leizzasztott. Nem csak azért mert hármasával jöttek a halálkarmok, hanem mert az Alpha Male halálkarom, meg az anyahalálkarom is ott voltak. Csak csellel tudtam őket kilőni. Felmásztam magas helyekre és onnan soroztam őket vadászpuskával. A lángszóró, a gránát, a géppuska semmit nem ért ellenük.

Yrkon
10-03-2013, 12:19 PM
Végülis, ha nálad van a CZ57-es, meg néhány ezer 5mm PT, akkor nem lehet akadály semmi 630

Én néhány napja jöttem rá, hogy a legegyszerûbb a kõfejtõs rész: a Kán táborozástól kell támadni, tehát nem Sloan felõl, hanem Goodspringsbõl a hegyeken át a hágókon kell bejutni. Onnan aztán kõteraszról kõteraszra lefelé haladva egy rombolópuskával simán leszedtem õket egyenként - persze chemekkel telenyomva, meg PT lõszerrel.

TMIB
11-04-2013, 07:58 PM
http://imageshack.us/a/img571/975/phrt.jpg

Fallout11
11-04-2013, 08:04 PM
Szerintem mi nem az menedékben vészelhetjük átt...

imi79
11-04-2013, 08:35 PM
Állítólag decemberben bejelentik a 4. részt.
Ezt is túléljük :)

Fallout11
11-04-2013, 08:39 PM
Remélem az visszatér az eredeti játékmenethez, ez az fps-es már nem tud újatt nyújtani.

TMIB
11-04-2013, 08:43 PM
A Wasteland 2 a Fallout 1-2 stílusában készül.

Nem tudom, akármilyen lesz a Fallout 4, én biztosan megveszem. (Ha PC-re is kijön. Az nálam alapkövetelmény.)

TMIB
11-16-2013, 01:20 AM
Feltűnt egy weboldal, lehet hogy nem csak valaki szórakozik, hanem tényleg a Fallout 4-ről van szó?

Van benne néhány szám, szöveg és audio fájlok is.

http://www.youtube.com/watch?v=0jSYIsL4qR8

:)

Jó lenne ha a F4-ben rágyúrnának a játék kinézetére, mert a Tombrider olyan élethűre sikeredett, hogy a F4 is tehetne valamit. Mondhatják hogy RPG, de igazából nem RPG hanem FPS. Egy FPS meg nézzen ki jól. RPG a Fallout 1 és 2 volt, ha olyan stílusban jönne az új Fallout 4 akkor nem érdekelne hogy hogy nézne ki. :)

BragBOL
11-23-2013, 11:13 PM
Ó de király! Mindenáron megszerzem a gamet! :D

http://www.youtube.com/watch?v=9XjqAXDVrIk

http://www.youtube.com/watch?v=md3Orv7iwTo

Egyébként házon vagy bérelt szobán kívül nem lehet a cuccokat lepakolni?
Pl: ha egy épületet félig kifosztottunk, de nem bírunk többet vinni, akkor lepakolni ideiglegesen pl a bejárathoz legközelebbi szekrénybe, majd késõbb visszamenni érte?
Mert szinte minden videóba csak azt hallom, hogy válogatnak a cuccokban, nem szedegetnek fel mindent.

Yrkon
11-28-2013, 04:24 PM
Üdv!
Nem semmi lehetett ilyen szépen lepakolni a cuccokat. Ami az ideiglenes tárolást illeti, meg lehet csinálni, de egy-két helyszín kivételével nem biztos, hogy ott lesz, amikor visszatérsz (igaz, én egyszer Megaton közepén leraktam egy tonna fegyvert, meg páncélt, de egy hónap múlva is ott voltak.)

TMIB
11-28-2013, 04:31 PM
Szerintem Megaton-ban mindig ott marad minden. Nekem is ott volt a "bázisom", hegyekben állt a ház körül a felhalmozott páncél, fegyver és lom. :haha:

TMIB
12-10-2013, 01:27 AM
Feltűnt egy weboldal, lehet hogy nem csak valaki szórakozik, hanem tényleg a Fallout 4-ről van szó?

Van benne néhány szám, szöveg és audio fájlok is.

http://www.youtube.com/watch?v=0jSYIsL4qR8

Jó lenne ha a F4-ben rágyúrnának a játék kinézetére, mert a Tombrider olyan élethűre sikeredett, hogy a F4 is tehetne valamit. Mondhatják hogy RPG, de igazából nem RPG hanem FPS. Egy FPS meg nézzen ki jól. RPG a Fallout 1 és 2 volt, ha olyan stílusban jönne az új Fallout 4 akkor nem érdekelne hogy hogy nézne ki. :)

Átverés volt. :cry:

imi79
12-10-2013, 06:43 AM
Ja, kapja be aki kitalálta...

Amatorpe
12-10-2013, 11:00 PM
Átverés volt. :cry:

Én annak idején az avatárral szívtam meg... youtubon néztem volna trailert (már nem emlékszem miért) látom rögtön megjelenik, hogy official trailer2. Mármint a második rész hivatalos elõzetese... Juhé, mondom ide vele, de aztán jött a hidegzuhany, valami puhapöcs idegbeteg otthoni tákolmánya volt, köszönõviszonyba se az igazival (na jó a lények olyanok voltak, de kb ennyi). Az ilyeneket kellene leküldeni paint ballra egy parittyával egy szál semmiben egy profi csapattal szemben, aztán meglátnánk, legközelebb eszükbe jut-e mások agyát csesztetni.

fater.lajos
12-12-2013, 07:26 PM
A múltkor olvastam, hogy a paintballt vágómarhák megjelölésére találták ki... :haha::D:haha:

TMIB
12-13-2013, 12:43 AM
Újabb hírek futottak be, most néhány dokumentummal együtt, bizonyítékként. Persze így sem biztos, de esély van rá hogy ez most valódi hír. Az új Fallout Bostonban játszódna.

http://www.youtube.com/watch?v=Rfwd1P2yF9c (https://www.youtube.com/watch?v=Rfwd1P2yF9c)

A GOG.COM -ról 48 órán át ingyen lehet letölteni a Fallout 1-et, 2-őt és a Tactics-ot.

http://www.gog.com/game/fallout

http://www.gog.com/game/fallout_2

http://www.gog.com/game/fallout_tactics (http://www.gog.com/game/fallout_tactics)

TMIB
12-15-2013, 03:26 AM
A múltkor "falloutosat" álmodtam. Nem is ez az érdekes, hanem az hogy nem ember voltam, hanem szupermutáns. :haha:

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120404010513/fallout/images/8/8d/Super_mutant_overlord.png
Egy emberrel kint voltunk a pusztában és találtunk valami chip-et egy romos katonai épületben, de mikor visszavittük a bázisra, akkor ránk szólt a vezető, hogy az a chip veszélyes és el kell pusztítani. Én meg mondtam neki hogy letettem az egyik asztalra, keresse meg és törje össze.

imi79
12-15-2013, 07:24 AM
Leszedtem a fallout 1-2 -t, nekem ezek anno jobban bejöttek, mint az fps nézetes 3. rész.
Csak sajnos mai szemmel már nem hozza azt a feelinget mint akkor.
Egyébként van magyaritás is hozzájuk.

TMIB
12-15-2013, 07:45 AM
Én azért 1-2 éve végigjátszottam mind a kettőt és azért a feeling is megvolt. (Persze az nem tetszett mikor bebugosodott a vége felé és kezdhettem elölről az egészet.) :duhos: De aztán végig tudtam játszani. Csak elég rossz volt hogy vagy 80 óra játék után beszorultam egy helyre és az ajtó nem akart többet kinyílni. Se zártörni, se megpiszkálni, se felrobbantani nem lehetett. :hogymi:

A Fallout 3 és New Vegas is jó, csak nem feltétlenül adják vissza az eredeti Fallout-ot. Az egész stílus más, nem RPG, hanem valóban FPS. A belassítást meg sose használtam bennük, mert minek. Ha első személyben látom a karaktert, akkor nem fogok leállni hogy a PIP BOY-t buzeráljam célzáshoz, hanem akkor már szaggatom az ellent az AK-val. :haha:

TMIB
01-04-2014, 05:35 PM
http://www.youtube.com/watch?v=AmhzdPyQ_9I

:tapsol:

kovu78
01-04-2014, 05:38 PM
Miután végigjátszottam a Fallout 3-at és az összes kiegészítõ küldetéscsomagot, aztán a Fallout New Vegas-t és a kiegészítõ csomagokat azt kell mondjam, hogy az alapjátékok jók, de a kiegészítõk általában elég vérszegények.

Operation: Anchorage

Se halálkarmok, se más falloutos dolgot vagy élõlények. Ráadásul ez szimulátor, tehát hiába lövöd a kínai kommunistákat hiszen ez csak játék a játékban.

The Pitt

Ez talán egész tûrhetõ volt, megvolt a stílusa, ijesztõ is volt, igaz némelyik része nem volt túl izgalmas.

Broken Steel

Erre nem is emlékszem...

Point Lookout

Ez az "amerikaiparasztos" stílus szerintem nagyon kilógott a sorból. Sérülést is alig okozó cowboy fegyverek és élesztõgyûjtés piafõzéshez.

Mothership Zeta

Ez is teljesen kívül állt a Fallout világából. Ufók.

És a New Vegas DLC-k

Dead Money

Sierra Madre kaszinó. Idegesítõ lila köd ami mérgezõ. Lelõhetetlen hologramok. Robbanó nyakörv, a pittyegés. Alig vártam hogy kijussak onnan.

Honest Hearts

Utah-i indiánok. Ez is elég idegesítõ volt. Az elején gondoltam hogy majd a kis csapattal megyek, meg volt egy kedvelhetõ karakter is, erre mi történt? Az elsõ pillanatban szitává lõttek mindenkit. Aztán meg kolbászolhattam mindenfelé, valami szerencsétlennek kerestem rádió alkatrészeket meg hasonlókat. Néha vad indiánokat kellett móresre tanítani, de nem volt túl érdekes az egész.

Old World Blues

Tudományos kísérleti hely. A játék elején jutottam oda, és nem volt egyszerû dolgom. Erõszakos elmebetegeket kellett baltával agyoncsapdosni. Meg láthatatlan kutyaszörnyeket. A fegyvereket el is lehet felejteni, mert elégé használhatatlanok. Legalábbis amiket odavittem, az mind túl gyenge volt. Viszont van ilyen plazmabárd, az az egy amivel érdemes menni. Aztán meg egy antennával kell csapkodni a szörnyetegeket. Van benne néhány monitorfejû robot. Borzasztó unalmas velük beszélni, de muszáj.
Még be se fejeztem azokat a küldetéseket, alig vártam hogy eltûnjek a DLC-bõl, úgyhogy mikor végeztem a fõ vonallal azonnal elhagytam a helyet.

Lonesome Road

Félõrült fickót kell benne megállítani, aki atomot akar küldeni New Vegas-ra. Ha a lassan beszélõ robotok idegesítettek akkor ezt utálni fogod. Annyira sokat beszél ez a szerencsétlen és olyan szörnyen lassan... :duhos:

Ezzel a kutyával meg mi lett? Rex a cyberkutya.

http://multiplayerblog.mtv.com/wp-content/uploads/2010/09/falloutnewvegas_companions.jpg

Veronica és Cass oké, de mi a helyzet vele? http://fallout.wikia.com/wiki/Raul_Tejada
Végig idegesített a nyavajgásával.

hát ilyen világban nem szeretnék élni :D

TMIB
01-06-2014, 11:57 PM
Fallout 4 petíció

http://www.change.org/petitions/bethesda-softworks-llc-announce-fallout-4 (https://www.change.org/petitions/bethesda-softworks-llc-announce-fallout-4)

TMIB
06-17-2014, 07:09 PM
Érdekes hogy 140 óra játékidõ után is találok új küldetéseket New Vegasban. Pedig már elég csendes a pusztaság, mert az állatvilágot -és az embervilágot is- erõsen megritkítottam. :gonoszrohog:

Fallout11
06-17-2014, 09:53 PM
Én a hármat már oda vissza végigtoltam kiegészítõstül. A New Vegas még elég drága felénk kiegek nélkül is. :-/

TMIB
06-18-2014, 05:52 AM
Én mind a kettõért 20-20 dollárt adtam. (A teljesekért, amikben már a kiegészítõk is benne voltak.) :)

TMIB
06-18-2014, 04:59 PM
Egy bug. Belebotlottam egy csatába, 3 mutáns épp szétlõtt 3 casador rovart és három zsoldost. Aztán a mutánsok fõnöke beszélt velem hogy segítsek nekik, tárgyaljak a zsoldosok vezetõjével, vagy lõjem le õket. Elkezdtem keresni a zsoldosokat, de sehol se találtam, pedig körbejártam a területet. Késõbb visszamentem a mutánsokhoz és megnéztem hogy kiket lõttek le. Persze hogy a zsoldosokat és a vezetõjüket. De akkor hogy fejezzem be a küldetést? Hogy beszéljek vagy öljem meg a zsoldosokat, ha már halottak? :confused:

A másik gond hogy az NCR megkért hogy beszéljek a Helios bázison a többi NCR katonával és kérdezzek meg tõlük valamit. Ezzel az a gond, hogy a Helioson csak hullahegyek vannak, amiket én hagytam hátra. Véletlen volt, nem akartam õket megölni, de mikor elindítottam a napkollektor gépet, akkor rám támadtak. Tehát a sok halottal nem igazán fogok beszélgetni. :hogymi:

Fallout11
06-18-2014, 07:33 PM
Én a 3-at 2.500-ért vettem kiegekkel. :-)

Akadnak hibák. Volt nekem is, hogy valaki hamarabb "kifeküdt" mint kellet volna :-/

Fallout11
06-24-2014, 06:33 PM
Fallout New Vegas Ulitimate Edition most csak 6,79 euró a Steam-en!
Mostanában nem hiszem, hogy lesz olcsóbb aki teheti most csapjon le rá :thumbup

TMIB
06-25-2014, 12:23 AM
Itt van. http://store.steampowered.com/agecheck/app/2028016/

:beer:

keeper
07-03-2014, 11:04 AM
Unatkoztam :)

http://www.youtube.com/watch?v=T66qJIg5aMI&list=UUVndx7SP91pwyYSnKj3uyLQ

TMIB
07-24-2014, 05:34 AM
Hamarosan indul a 3. Fallout sorozat készítése. Talán összejön nekik 60 ezer dollár. A kickstarter mellett PayPal-on is gyûjtenek.

https://www.kickstarter.com/projects/waysidecreations/fallout-nuka-break-tales-from-the-wasteland

Õ meg egy híres cosplay-es. Úgy tûnik hogy neki is jut szerep a sorozatban. :)

http://www.yayahan.com/images/made/uploads/images/Modeling/Amber_-_Sucker_Punch/amber-glass2_600_951_s.jpg

TMIB
08-01-2014, 05:00 PM
http://i.imgur.com/fNkibmt.jpg

TMIB
08-14-2014, 06:14 AM
Fallout New Vegas helyek a valóságban.

http://www.youtube.com/watch?v=M6qw0i5xpJQ

:thumbup

https://www.facebook.com/photo.php?v=10154385050315012&set=vb.826335011&type=2&theater

cookac
10-02-2014, 05:54 PM
Vault 101... in the dorms...:haha:

https://www.youtube.com/watch?v=ekFBQbjRNBg

TMIB
11-18-2014, 02:08 AM
Nincs Fallout 4 és semmilyen bejelentés nem érkezett arról hogy terveznék a 4. részt.

Viszont úgy néz ki hogy a Fallout rajongók fogják a New Vegas-t és készítenek belõle egy "új részt". Illetve teleteszik új dolgokkal, új története lesz, új társak a játékban. Külön-külön már rengeteg módosítás született, de most összefognak és elkészítenek valami teljesen újat, együtt.

Persze csak PC-n jelenik meg és mivel a játék nem az övék, így minden bizonnyal teljesen ingyen lesz majd elérhetõ, ahogy az eddig megjelent többi módosítás is.

https://www.youtube.com/watch?v=801udOUwmKA

http://kotaku.com/modders-are-turning-fallout-new-vegas-into-a-whole-new-1659760109

TMIB
12-11-2014, 06:07 AM
Fallout Pip Boy 3000

http://zachariahperry.com/2012/10/26/fallout-3-pipboy-3000-finished-pictures/

:tapsol:

Lekvár
12-16-2014, 08:58 PM
4510Tiszteletem!
Hadd meséljek egy érdekeset:
Jó egy éve toltam végig a Fallout3-at és nagyon megragadott az atmoszférája. Vannak hasonló játékok (Half Life2, STALKER) de ez más, tudjátok mirõl beszélek...
Egy hónapja sikerült megvennem hozzá a két DLC lemezt. Örültem mint majom a farkának, bontom az elsõt...minden ok, de a "Broken Steel és Point Lokaut" doboz kinyitásakor meghûlt bennem a vese velõvel! A következõ lemezt találtam benne: Pszcotka Maja, vagyis Maja a méhecske lengyelül. Mondom hátha csak a borító hibás, de nem...az ismerõs dallamok és Villi tücsök kiábrándított. Vaterán vettem, telefon az eladónak...õ a Pécsi teszkóban vette fél éve, nagyon sajnálja de ez van.
Kicsit tipródtam, aztán jöjjön a diplomácia. Írtam egy elsõrangú dícsérõ hangvételû levelet a cnghungary eladási menedzserének, "Sajnálatos tévedés" címmel.
Tararará... egy hét múlva itt volt a lemez, csak annyit kértek, a Majásat küldjem el, gondolom hadd röhögjenek egy jót.
Úgyhogy, ezen a fórumon jó egészséget kívánok :Tolnai Gábor, Cenega Hungary Kft., Stefánia út 75, H-1143 Budapest, Hungary
Békesség:
Lekvár

TMIB
12-16-2014, 09:43 PM
Bontatlanul volt benne Maja? :eek:

Én vártam az F3-al és a New Vegassal is, amíg 20 dollár nem volt darabja, minden kiegészítõvel együtt. Nem akartam kiadni rá egy rakás pénzt. A Fallout 1 és 2 az teljesen más, de azokat is végigjátszottam. Nehezebbek mint végigvinni ezeket az új FPS Falloutokat. A TacTics-ot is végigjátszottam. Az kevésbé tetszett, de a legvégén ami történt ajátékban, az kárpótolt.

Lekvár
12-17-2014, 12:41 PM
Bizony én téptem fel a celofánt, a srác aki eladta õket, az alapjátékot se tudta elindítani a gépén, a kiegészítõket ki se bontotta.
Ami érdekes, a cenegás fiúk a lengyel raktárból rendelték meg a kiegészítõt, és nem nagyon csodálkoztak a cserén. A DVD is lengyel volt.
Teszkós holmiknál rendkívül gyakran fordulnak elõ ilyen "véletlen" dolgok.
Visszatérve a játékra: a Tactics-ot a Diablo után kezdtem el tolni, de nem értem a végére, õszintén szólva nem kötött le a hangulata.
A Fallout3 most újrajátszva is rendkívül érdekes. Moira kráterszéli lerakata még mindig jó üzlet... :) Vannak új küldetések, amiket elõször kihagytam, vagy fel se ajánlották, új emberekkel beszélek, új infók... Gondolom neked nem sok újdonság maradt benne!
Egyébként régi vason tolom, egy Barton 2500-as procival, régi agp-s videokártyával, néha lassul de nem érdekes. Megvan a fíling.

TMIB
12-17-2014, 12:59 PM
Mindig van benne újdonság. Mikor harmadszor játszottam végig, akkor is találtam benne új dolgokat. :)

New Vegas-t próbáltad már?

Lekvár
12-17-2014, 05:45 PM
Ja, egy dologra rájöttem, nem szabad "csúcsra járatni" a felszerelést, mert nem lesz érdekes a játék.
Szervópáncél, mini atom, Fawkes+kutya, nyomozó kinézetû segítõ aki levadássza az ellent... oda a küzdelem sava borsa.
Úgyhogy, vadászpuska-távcsöves puska-repeszgránát... nagy fegyvereket inkább kerülöm, nehezebb és izgalmasabb.
Ami vacakokat találok azokat Bethesda romjainál van egy iroda munkaasztallal, mind odahordom. Ha lesz leírásom fegyverekhez, ott mindig lesz kacat. :)
Vew Vegas...megnézem a gépkövetelményeket. A game nincs meg, ha elmegy a konfigomon, megveszem valahonnan.
Már nem nagyon akarok újabb gépet venni, ebbe ami most van, tavaly vettem egy új videokártyát a Fallout kedvéért (HD2600pro)

Kérdésem lenne: egy éve mikor játszottam a játékkal, volt egy település (valami sztrádahídon), a feladat az volt hogy egy srácot kellett visszahoznom a vámpíroktól.
NEM TALÁLOM!!! A vámpíros küldetést akarom újra elkezdeni, mert akkor belesültem, és nem csináltam meg. Mincs tipped hol lehet, valahol nem messze Megatontól, de hiába mászkálok nics meg. Végigjártam a sztrádahidat is...semmi. Nincs tipped hol lehet?

Lekvár
12-17-2014, 05:49 PM
Minimum requirements:
CPU: dual core 2.0 GHz
Memory: 2GB RAM
Storage: 10GB free hard drive space
Video card: NVidia GForce 6 series, ATI 1300XT series

Hááát, a dual core az nincs meg. A többi ok, te mivel tolod?

TMIB
12-17-2014, 06:05 PM
Ja, egy dologra rájöttem, nem szabad "csúcsra járatni" a felszerelést, mert nem lesz érdekes a játék.
Szervópáncél, mini atom, Fawkes+kutya, nyomozó kinézetû segítõ aki levadássza az ellent... oda a küzdelem sava borsa.
Úgyhogy, vadászpuska-távcsöves puska-repeszgránát... nagy fegyvereket inkább kerülöm, nehezebb és izgalmasabb.
Ami vacakokat találok azokat Bethesda romjainál van egy iroda munkaasztallal, mind odahordom. Ha lesz leírásom fegyverekhez, ott mindig lesz kacat. :)
Vew Vegas...megnézem a gépkövetelményeket. A game nincs meg, ha elmegy a konfigomon, megveszem valahonnan.
Már nem nagyon akarok újabb gépet venni, ebbe ami most van, tavaly vettem egy új videokártyát a Fallout kedvéért (HD2600pro)

Kérdésem lenne: egy éve mikor játszottam a játékkal, volt egy település (valami sztrádahídon), a feladat az volt hogy egy srácot kellett visszahoznom a vámpíroktól.
NEM TALÁLOM!!! A vámpíros küldetést akarom újra elkezdeni, mert akkor belesültem, és nem csináltam meg. Mincs tipped hol lehet, valahol nem messze Megatontól, de hiába mászkálok nics meg. Végigjártam a sztrádahidat is...semmi. Nincs tipped hol lehet?

Igaz, a Fallout 3 nem egy F1 vagy F2. Azoknál megizzasztott minden ellenfél. F3-nál ha van jó fegyver, fõleg van 1-2 segítõ, akkor úgy már túl könnyû a játék.

A vámpír csapatot itt találod: keresztül mész a folyón, ott egy kisbolt. A kisbolt mellett egy metrólejárat. Ott lemész. Van ott egy ghoul zombi és egy másik alak (talán egy nõ). Menj be hozzájuk, jobb oldalt van egy kis kamra. Ott egy csatornafedél. Ott kell lemenni. És ott a metróalagútnál felmész, ott keresheted meg a vámpír szektát. Beszélj a fõnökükkel, akkor talán beenged majd a sráchoz, aki ott lesz a hátsó szobában. Átadhatod úgy neki a levelet és beszélhetsz vele. :)

TMIB
12-17-2014, 06:08 PM
Minimum requirements:
CPU: dual core 2.0 GHz
Memory: 2GB RAM
Storage: 10GB free hard drive space
Video card: NVidia GForce 6 series, ATI 1300XT series

Hááát, a dual core az nincs meg. A többi ok, te mivel tolod?

i5-ös Processzor, 3.4 GHz.
8 GB RAM
Radeon HD 7800-as video kártya

Azt hiszem tavaly vettem a gépet. Vagy 2 éve? Már nem emlékszem. Még jónak számít, úgyhogy remélem hogy a GTA 5 is elfut majd rajta. :)
Nálam a gép az munkagép is egyben, úgyhogy muszáj is hogy erõs legyen. :beer:

Lekvár
12-17-2014, 06:50 PM
Igaz, a Fallout 3 nem egy F1 vagy F2. Azoknál megizzasztott minden ellenfél. F3-nál ha van jó fegyver, fõleg van 1-2 segítõ, akkor úgy már túl könnyû a játék.

A vámpír csapatot itt találod: keresztül mész a folyón, ott egy kisbolt. A kisbolt mellett egy metrólejárat. Ott lemész. Van ott egy ghoul zombi és egy másik alak (talán egy nõ). Menj be hozzájuk, jobb oldalt van egy kis kamra. Ott egy csatornafedél. Ott kell lemenni. És ott a metróalagútnál felmész, ott keresheted meg a vámpír szektát. Beszélj a fõnökükkel, akkor talán beenged majd a sráchoz, aki ott lesz a hátsó szobában. Átadhatod úgy neki a levelet és beszélhetsz vele. :)

Na ja, de a küldetést hol kapom, ez a kérdésem. Hol a település? Valami sztrádahídon dekkolnak, a srác kinyírta a szüleit, a környéken mocsári leselkedõk vannak dögivel, van valami istálló is mellettük, meg egy karaván is mindig mászkál arra.

TMIB
12-17-2014, 06:52 PM
Keresd a térképen Arefu -t. Az lesz az.

http://fallout.wikia.com/wiki/Arefu

;)

Lekvár
12-17-2014, 06:52 PM
i5-ös Processzor, 3.4 GHz.
8 GB RAM
Radeon HD 7800-as video kártya

Azt hiszem tavaly vettem a gépet. Vagy 2 éve? Már nem emlékszem. Még jónak számít, úgyhogy remélem hogy a GTA 5 is elfut majd rajta. :)
Nálam a gép az munkagép is egyben, úgyhogy muszáj is hogy erõs legyen. :beer:

Ez nem ér! Így könnyû! :)

Lekvár
12-17-2014, 06:58 PM

;)

EZAZ, Arefu!
Kösz a segítséget! Este elindulok... :)

TMIB
12-18-2014, 03:43 AM
Kedvenc zeném a Fallout-ból.

https://www.youtube.com/watch?v=GLrVpHVYlzg

Mindenki dicséri a harmadik és a New Vegas zenéit, de én azokra nem is emlékszem. Nálam a F2 zenéi a nyerõk. :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=068638LoYig

Lekvár
12-18-2014, 07:16 PM
Tudod a zenék a legszemélyesebb dolgok egy játékban, olyanok mint egy régi gyerekkori illat.
Rögzülnek valami lelkiállapotban, és a zene ezt a lelkiállapotot hívja elõ a tudatalattiból. Nekem is vannak ilyen zenéim.
Valamikor egy másik életben, egy játékban éltem. Ott jól éreztem magam, volt mindenem... kalandok, szoba, nõ. A valódi életem akkor egy katasztrófa volt...
Gothic2... hátamon végigfut a hideg, ha a zenéit hallom.

Fallout11
12-18-2014, 09:41 PM
Kedvenc zeném a Fallout-ból.

https://www.youtube.com/watch?v=GLrVpHVYlzg

Mindenki dicséri a harmadik és a New Vegas zenéit, de én azokra nem is emlékszem. Nálam a F2 zenéi a nyerõk. :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=068638LoYig

Ezeket én is szeretem. Jó pár órán át hallgathattam õket anno :)

Lekvár
12-30-2014, 10:02 PM

;)

Kösz a tippet, megvolt Arefu és a vámpír banda, most nem toltam el... elõször nekiálltam lehentelni õket, mert a gyomrom felfordult az ideológiájuktól.
Most simán megegyeztünk... van pár megoldási lehetõség! :) Sok új lehetõséget találok a kérdezz-felelek játékban, képlékeny a játék.

Sipi1989
12-30-2014, 10:46 PM
Ha összehozod az üzletet Arefu, és a vámpírok között, és visszamész a vámpírokhoz, akkor megkapod a gázlángpallos leírását, és még a vércsomagok felhasználásának módját is. Én megvettem a gázlángpallos leírását elõször, majd aztán megkaptam a vámpíroktól is, így már egy 10%-al hatékonyabb fegyvert tudtam építeni.

Lekvár
12-31-2014, 11:02 PM
Ha összehozod az üzletet Arefu, és a vámpírok között, és visszamész a vámpírokhoz, akkor megkapod a gázlángpallos leírását, és még a vércsomagok felhasználásának módját is. Én megvettem a gázlángpallos leírását elõször, majd aztán megkaptam a vámpíroktól is, így már egy 10%-al hatékonyabb fegyvert tudtam építeni.

Nekem kapásból odaadták a gázláng pallos leírását, egy üzletet ajánlottam, ha békén hagyják Arefut, kapnak vércsomagokat... Több verzió is volt, ezt szúrtam ki.
A vércsomagok felhasználásáról nem tudok semmi! (Legalábbis itt nem volt szó róla) Másodszor játszom a játékot, és a játék gerince nem változott, de a küldetésekben ismeretlen opciókat találok. Tetszik ez a fajta képlékenység.
Hadd kérdezzem: minden helység része valamelyik x helyen felvehetõ küldetésnek, vagy ad-hoc?

TMIB
01-03-2015, 07:58 AM
Bajban az NCR

https://www.youtube.com/watch?v=ogLvYW-YEP4

TMIB
01-03-2015, 08:09 AM
https://www.youtube.com/watch?v=HBd_QhuNll8

TMIB
01-03-2015, 08:26 AM
A zsákmány

https://www.youtube.com/watch?v=HF3ywueCA2c

Sipi1989
01-03-2015, 08:46 AM
Én már sokadjára játszom, és az alapján minden helyszín ad küldetést, viszont a felfedezésükben nem mindig kapsz segítséget. Tehát pl.: Oázisról soha nem beszélt nekem egy NPC sem, csak a felfedezõ perk felvétele után láttam meg a térképen, akkor van egy pici város 2 kalibából, ahol egy nõ megkér, hogy vigyek neki Nuke Cola Kvantumot, na errõl se beszélt senki, de ad küldetést. Ellenpélda Nagyváros, ahol megkapod Paradise Falls irányát, majd ott Kislámpafény koordinátáit, ami mellesleg a fõküldetéshez kell. Szerk: lemaradt, hogy vannak olyan helyszínek, mint pl.: néhány menedék, amit a fellegvár számítógépébõl szedsz ki, ahova szerintem semmilyen küldetés nem tartozik, bár megtudhatod, hogy esett el a menedék, de ezen kívül vannak erõmûvek, és hasonlók, ahol tényleg nincs küldetés.

TMIB
01-03-2015, 10:46 AM
Én már sokadjára játszom, és az alapján minden helyszín ad küldetést, viszont a felfedezésükben nem mindig kapsz segítséget. Tehát pl.: Oázisról soha nem beszélt nekem egy NPC sem, csak a felfedezõ perk felvétele után láttam meg a térképen, akkor van egy pici város 2 kalibából, ahol egy nõ megkér, hogy vigyek neki Nuke Cola Kvantumot, na errõl se beszélt senki, de ad küldetést. Ellenpélda Nagyváros, ahol megkapod Paradise Falls irányát, majd ott Kislámpafény koordinátáit, ami mellesleg a fõküldetéshez kell. Szerk: lemaradt, hogy vannak olyan helyszínek, mint pl.: néhány menedék, amit a fellegvár számítógépébõl szedsz ki, ahova szerintem semmilyen küldetés nem tartozik, bár megtudhatod, hogy esett el a menedék, de ezen kívül vannak erõmûvek, és hasonlók, ahol tényleg nincs küldetés.

Én is végigvittem 3x is, de mindig találtam új helyeket. A felfedezõ perk nélkül sose tudtam volna mindent végigjárni. New Vegasban pedig van egy hely amit nem tudtam elérni. Egy hegy tetején lehet, de hiába jártam körbe mindent, hiába kerestem bejáratot, ösvényt, hiába ugráltam felfelé, egyszerûen nem bírtam odajutni.

TMIB
01-03-2015, 12:22 PM
Ez se rossz. Az eleje lassan indul, de aztán van benne harc meg a végén is el lehet gondolkodni.

https://www.youtube.com/watch?v=abvc3JyZ9pY

Lekvár
01-28-2015, 09:06 PM
Help!
Játszott valaki a Fallout3, Point Lookout kiegészítõvel?
Ha igen, legyen szíves megmondani, a megszentelt mocsárból hogyan lehet kihozni a pungamagokat.
Amikor szüretelem a magokat, valami gázt lélegzem be, és igencsak varázsgombás látomásaim lesznek.
A problémát az jelenti, hogy késõbb egy atomvillanással kizsebelnek...
Tudom hogy ez sokkal kisebb probléma, mint ha a "nagylábamujján benõ a köröm", de ez lett volna az esti kikapcsolódásom... :)

Annyira röhelyes a kérdés, hogy ég a pofám, hogy megjelenik az "új hozzászólások" között.

TMIB
01-28-2015, 09:31 PM
Szerintem jó kérdés, de már elég rég játszottam vele. Mi a küldetés pontos neve? :)

mmilan21
01-28-2015, 10:25 PM
Help!
Játszott valaki a Fallout3, Point Lookout kiegészítõvel?
Ha igen, legyen szíves megmondani, a megszentelt mocsárból hogyan lehet kihozni a pungamagokat.
Amikor szüretelem a magokat, valami gázt lélegzem be, és igencsak varázsgombás látomásaim lesznek.
A problémát az jelenti, hogy késõbb egy atomvillanással kizsebelnek...
Tudom hogy ez sokkal kisebb probléma, mint ha a "nagylábamujján benõ a köröm", de ez lett volna az esti kikapcsolódásom... :)

Annyira röhelyes a kérdés, hogy ég a pofám, hogy megjelenik az "új hozzászólások" között.

Az én karakteremnek nem emlékszem hogy lett volna ilyen gondja, hozzátéve a T51b téliesített páncélt használtam.
...........
Most már beugrott -talán- el kell menjél ahhoz a szektához a templomba(úgy emlékszek hogy õ náluk volt). .... Vagy elõbb mást kell még megoldjál a pályán ... nem tudom pontosan, de már találkoztam vele.

Lekvár
01-29-2015, 06:30 AM
Az én karakteremnek nem emlékszem hogy lett volna ilyen gondja, hozzátéve a T51b téliesített páncélt használtam.
...........
Most már beugrott -talán- el kell menjél ahhoz a szektához a templomba(úgy emlékszek hogy õ náluk volt). .... Vagy elõbb mást kell még megoldjál a pályán ... nem tudom pontosan, de már találkoztam vele.

A szektások zavartak el a megszentelt mocsárba a magokért...
Leszedem a magokat, aztán a látomások...
Fejjel lefelé pálya, lebegõ halottak, lángfürész vágja a dombot, hatalmas tû férceli össze az ösvényt, támadó hangok... elég pszihederikus.
Ja és mindenhol limitált kiadású bólogatós figurák, a talpukon feliratokkal: jól rácsesztél...
Aztán a végén egy atombomba, és hiába futok az ajtóhoz, mindig elkések.

TMIB
01-29-2015, 06:48 AM
Itt egy videó a küldetés végigjátszásról.

https://www.youtube.com/watch?v=qzmx2S8rn3s

Lekvár
01-29-2015, 08:01 AM
Itt egy videó a küldetés végigjátszásról.

https://www.youtube.com/watch?v=qzmx2S8rn3s

Kösz a tippet... nem ez a videója. A "Séta a lelkekkel" a küldetés. Amit küldtél, abban csak felveszem a missziót.
De megtaláltam: https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422411861&x-yt-cl=84924572&v=ja4YpqQioxo
Nagyon eltalálták a fiúk ezt a hangulatot...

Az a helyzet, hogy nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Vagy ezt a küldetést így nem lehet "sikeresen" megcsinálni?
Lehet nincs is szükségem azokra a nyamvadt magokra. :)
Ma este megpróbálok továbbmenni a katedrálishoz, hátha így is jó.

TMIB
01-29-2015, 08:04 AM
Ha nem halsz meg a végén, akkor az a küldetés. Mindenképpen mérgez a fa, mindenképpen látod a fura dolgokat. A végére nem emlékszem a küldetésnek.

Lekvár
01-29-2015, 08:15 AM
Ez se rossz. Az eleje lassan indul, de aztán van benne harc meg a végén is el lehet gondolkodni.

https://www.youtube.com/watch?v=abvc3JyZ9pY

Ajánlom mindenki figyelmébe, mert tényleg jó film, bár tényleg lassan indul, és ahogy Tulelo írta, lehet a végén gondolkodni... nagyon is!
Aki fogja a zsákot és megy, elõbb-utóbb ide jut. Persze ezen lehet vitatkozni. :)

TMIB
01-31-2015, 03:51 AM
Ezt a fan filmet tegnap néztem meg.

https://www.youtube.com/watch?v=bs0reGdXQl4

70 perces, láthatóan fillérekbõl hozták ki, pénz helyett lelkesedésbõl. Ahhoz képest szerintem elég jó lett. A hozzászólásoknál néhányan elég csúnyán beszólnak nekik, de szerintem ok nélkül.

Persze, a hang nem a legjobb, néhol feltûnnek autók, a koreográfia és a színészkedés se a legjobb, de a semmibõl nem lehet 200 milliós szuperprodukciót megvalósítani. :)

Nekem tetszett és végignéztem.

Lekvár
02-18-2015, 10:37 AM
Hadd kérdezzek:
Tudja esetleg valaki, hogyan lehet Point Lookaut-ról visszatérni a fõjátékba?
(Elõzmény: lelõttem a kapitányt a gépházban, mert az agylebenyem piszkálta szikével. a hajón csak egy félnótás csaj van aki csak annyit tud: "Most már jól érezzük magunkat, ugye...?"
Szóval a legtöbb küldetést megcsináltam, és akár úszva is, de lelépnék innen...jegyem van a hajóra, csak sofõr nincs. :)

TMIB
02-18-2015, 03:02 PM
Menj fel a hajóra, menj oda az ágyhoz, kattints rá és utána jön a két választható lehetõség, hogy maradnál, vagy visszahajóznál. :thumbup

TMIB
03-02-2015, 12:21 PM
Azon gondolkoztam, hogy vajon miért utálják annyian Moira-t?

http://i.imgur.com/uS6YrIb.jpg

Szerintem fõnyeremény. Hogy miért? A világégés után született, az emberek nagy része úgy viselkedik mint egy vadállat, a nõket kampókról lógatják a plafonról, senkinek sincs kegyelem, ugyanakkor õ mégis jól eléldegél. Nem csak csinos, de saját háza is van. Esze is van, mert ért valamennyit a gyógyításhoz, technológiához, tudományokhoz is. Saját üzlete van. Nem utolsó sorban még szórakoztató is és van humora. Szerintem õ a tökéletes nõ a Fallout világában. :D

http://newfallout.com/images/cosplay/dragon-con-2013/dragon-con-2013-moira-brown.jpg

Lekvár
03-02-2015, 12:30 PM

http://i.imgur.com/uS6YrIb.jpg

Szerintem fõnyeremény. Hogy miért? A világégés után született, az emberek nagy része úgy viselkedik mint egy vadállat, a nõket kampókról lógatják a plafonról, senkinek sincs kegyelem, ugyanakkor õ mégis jól eléldegél. Nem csak csinos, de saját háza is van. Esze is van, mert ért valamennyit a gyógyításhoz, technológiához, tudományokhoz is. Saját üzlete van. Nem utolsó sorban még szórakoztató is és van humora. Szerintem õ a tökéletes nõ a Fallout világában. :D

http://newfallout.com/images/cosplay/dragon-con-2013/dragon-con-2013-moira-brown.jpg

Teljesen igazad van, oda ilyen csajok kellenek. Élõben teljesen kicsinálna... :D

TMIB
03-02-2015, 12:39 PM
A Fallout 3 története lehetne ez is:

A 101-es pincébõl kalandos úton került ki a pincelakó, aki az édesapját szerette volna megtalálni. Alig hagyta el a pince bejáratát, mikor megpillantott egy települést. Belépett a rozsdás kapun és azonnal kérdezõsködni kezdett az apja holléte felõl, remélve hogy valaki látta és tudja merre ment. Betért a büfébe, a kocsmába és a sheriffel is beszélt. Eszébe jutott hogy nem ártana vásárolnia pár eszközt, mert a pusztaság veszélyes és nem indulhat bele a vakvilágba csak úgy, felszerelés nélkül. Ezen morfondírozva betért a falu kisboltjába. Ott megpillantotta Moira Brownt, a kisbolt tulajdonosát, és egybõl szerelembe esett. Feleségül vette, felnevelték 9 közös gyereküket, majd együtt öregedtek meg. A pincelakónak az élete 67 évében eszébe sem jutott hogy az apja után botorkáljon a semmi közepén. Vége

Medve
03-02-2015, 05:05 PM

Azért mert nem lehet lerázni. :D Felrobbantod Megaton-t, azt is túléli. :D

Lekvár
03-02-2015, 05:21 PM

Ne idegesíts...:eek: Hogyan éli túl? Kicsit ütõs a megatoni bomba!
Ezt az opciót nem játszottam le, nem illik az egyéniségemhez, meg a seriffel is jóba vagyok :)

mmilan21
03-02-2015, 08:31 PM

Az nem semmi! Biztos van protekciója Mr. Burke-nél... :haha:

Komolyra fordítva a szót:
Nekem igen szimpatikus volt - a hangját is eltalálták. Még állatbarát is volt - sajnálta szegény mocsárlakókat és a lerobbant fejû vakondlényeket is. Egy légynek se ártott volna.

Tulelo:
Ezek szerint az Amcsi "gémplé" játékosok többsége inkább bukik a butus szõkékre mint a vörös, szép és okos Moirára. Micsoda intelligencia. :huuu:

TMIB
03-02-2015, 11:27 PM

Lerázni? :D Az övé a bolt és soha ki se mozdul onnan. Lehet hogy inkább õ panaszkodhatna hogy van aki mindig az üzletében lóg. :haha:

TMIB
03-02-2015, 11:31 PM
Tulelo: Ezek szerint az Amcsi "gémplé" játékosok többsége inkább bukik a butus szõkékre mint a vörös, szép és okos Moirára. Micsoda intelligencia. :huuu:

Szerintem a legtöbben úgy vannak vele. A panasz általában az, hogy idegesítõ a hangja és ahogy beszél, meg hogy veszélyes dolgokat csináltat meg a könyve érdekében. Szerintem a hangjával nincs baj, ráadásul csak akkor beszél ha valaki kérdezi. A könyvet pedig nem kötelezõ csinálni, viszont a rádioaktív és a csonttörõ feladatoknál meg is gyógyít. :)

Medve
03-03-2015, 08:08 AM
Ne idegesíts...:eek: Hogyan éli túl? Kicsit ütõs a megatoni bomba!
Ezt az opciót nem játszottam le, nem illik az egyéniségemhez, meg a seriffel is jóba vagyok :)

https://www.youtube.com/watch?v=05akmWwvzBQ

TMIB
03-12-2015, 12:03 AM
Ha de-aktiválod az atombombát Megaton-ban, akkor apa büszke rád és el el is mondja mikor a Jefferson Memorial-nál a Project Purity-n dolgoztok. De mi van akkor, ha felrobbantod Megatont? Akkor mit mond apa? :confused: Sose próbáltam, de a múltkor eszembe jutott és kíváncsi vagyok rá.

Lekvár
03-12-2015, 07:17 PM
Ha de-aktiválod az atombombát Megaton-ban, akkor apa büszke rád és el el is mondja mikor a Jefferson Memorial-nál a Project Purity-n dolgoztok. De mi van akkor, ha felrobbantod Megatont? Akkor mit mond apa? :confused: Sose próbáltam, de a múltkor eszembe jutott és kíváncsi vagyok rá.

Én se próbáltam, de rögtönözzünk... mit mondana nekünk apa, egy nagy elcseszés után?

A, Nagyot csalódtam benned!
B, Mehetsz közmunkásnak Megatonba, romot takarítani!
C, Ebben a hónapban nem kapsz kupakot!
D, El kell venned Moirát...!

TMIB
03-12-2015, 07:28 PM
Mivel az öregnek nincs túl szélsõséges szövege, így szerintem csak odalökné az A,-t.

Fallout11
03-12-2015, 09:49 PM
Én egyszer csináltam egy "gonosz" karit kíváncsiságból...
A tanulság az lett belõle, hogy mint más hasonló játékban is sokkal nehezebb rossznak lenni mint jónak. Kevesebb a lehetõség és maga a játék és a történet is inkább jó irányba sodor...
De nem emlékszem mit mondott a fater, sokáig nem is vittem ezt karaktert. :rolleyes:

Medve
03-13-2015, 08:10 PM

https://youtu.be/t2fyfbBBMe0?t=25m3s

TMIB
03-13-2015, 08:32 PM
:D Nem tûnik túl mérgesnek.

Az is eszembe jutott, hogy Fallout 3-ban és New Vegas-ban nem lehet lelõni a gyerekeket. (Fallout 2-ben lehetett.) Mert hogy szörnyû és olyat nem lehet tenni többé a Fallout-ban. Szóval szörnyû lelõni, de felrobbantani õket egy atombombával, az valahogy mégis elfogadott? :haha: Megaton-ban Simms sheriff fia is gyerek, meg úgy emlékszem hogy volt ott egy kislány is. Jól fel lehet õket robbantani atommal. :huuu:

De látom hogy valaki megoldotta a dolgot egy MOD-dal.

https://www.youtube.com/watch?v=5xA7rpQpckQ

Lekvár
03-22-2015, 04:31 PM
Kérdésem lenne:
A Tanpenny tornya küldetést próbálom összehozni. Ha valaki tolta a vérengzésmentes opciót, segítsen.
A "biztonság kedvéért" elvállaltam hogy kiirtom a ghulokat, és azt is hogy beengedem Roy Phillipset a toronyba.
Mentésbõl végigtoltam mindkettõt, és nem tetszett a végeredmény... :(
Most a torony lakóit masszírozom, hogy engedjék ott lakni a civilizáltabb ghulokat...
Ha igaz mindenkit rádumáltam hogy szóljon Tanpenny-nek, hogy nincs ellenére a ghul szomszédság, de hiába megyek az öreghez, nincs új opció a mondanivalójában.
Hol lehet a hiba?

TMIB
03-22-2015, 04:59 PM
Gondolom hogy két dolog lehetséges. Vagy elfelejtettél valakit, vagy a játéknak gondja van.

mmilan21
03-22-2015, 08:28 PM
Kérdésem lenne:
A Tanpenny tornya küldetést próbálom összehozni. Ha valaki tolta a vérengzésmentes opciót, segítsen.
A "biztonság kedvéért" elvállaltam hogy kiirtom a ghulokat, és azt is hogy beengedem Roy Phillipset a toronyba.
Most a torony lakóit masszírozom, hogy engedjék ott lakni a civilizáltabb ghulokat...
Ha igaz mindenkit rádumáltam hogy szóljon Tanpenny-nek, hogy nincs ellenére a ghul szomszédság, de hiába megyek az öreghez, nincs új opció a mondanivalójában.
Hol lehet a hiba?

Ismerõs a dolog. Én is pont ugyanígy jártam.
Mr tízpennyt pedig inkább meg kéne röptetni a szeretett tornyának felsõ erkélyérõl. Ezt nem tudtam kivitelezni, így otthagytam õket ghoulostól mindenestül. :haha:

TMIB
03-22-2015, 08:33 PM

https://www.youtube.com/watch?v=1SO4UPpMSks

TMIB
03-22-2015, 08:44 PM
Mod

https://www.youtube.com/watch?v=Hm0guGPQbqg

:haha:

Sipi1989
03-22-2015, 10:14 PM
Kérdésem lenne:
Hol lehet a hiba?

Ha jól emlékszem, akkor nem Tanpennyvel kell beszélned, hanem a ghoullal, és kapni fogsz tõle egy maszkot, amit ha felveszel nem támadnak meg a vadghoulok:D

TMIB
03-22-2015, 10:23 PM
Nem, van egy olyan, hogy Tenpenny azt mondja, hogy ha megkérdezel 3-4 embert és azok a lakók beleegyeznek hogy a ghoul-ok is beköltözhessenek a toronyba, akkor az egész küldetést meg lehet oldani vérfürdõ nélkül.

TMIB
03-29-2015, 02:06 AM
Fallout Cosplay

http://i.imgur.com/4rKddQq.jpg

https://www.facebook.com/video.php?v=10155231033675012

Lekvár
03-29-2015, 07:30 PM
Kösz a segítséget, a Tanpenny tornyot otthagytam, oldják meg a problémáikat... végülis nem jó ötlet különbözõ nációkat összezárni, csak balhé lehet a vége.
Ami tetszett, hogy saját szobám van a torony tetején, bólogatós figura állvánnyal.

Új kérdésem lenne: Az "Örökzöld malom" sima hentelõs hely, vagy része valami küldetésnek?
Azért érdekes, mert van üzlet, bazár, madam, sõt van egy csaj a cellában, de alapból zabos rám, úgyhogy nem tudtam vele mit kezdeni.
Megpróbáltam még egyszer bemenni, "kezdjük újra" alapon, de valamiért kipécéztek, ezért hazavágtam az egész bandát.

TMIB
03-29-2015, 08:40 PM
A föld alatt vannak dolgok, de nem emlékszem arra hogy fontos küldetés része lenne a hely.

Yrkon
03-31-2015, 11:57 AM
Tenpenny Tower (SPOILER!!!):
Ha ráveszed a lakókat, hogy engedjék be a ghoulokat, azok mindenkit lemészárolnak, kivéve Burke-öt, aki ezentúl a ghoul fõnök "tanácsadója" lesz. (ez utóbbi nem 100%). Én úgy csináltam, hogy megszereztem a maszkot - mert az jól jön késõbb is-, aztán kinyírtam a ghoulokat. Ez a kaland szvsz az egyik sötétebb hangulatúak közül való - bár az tetszett benne, hogy nem amolyan happy endes, mint a többség.
Evergreen Mills: mivel fosztogatók lakják, sehogy sem lehet velük összehaverkodni, még ha maga a sátán is vagy karmailag. Van viszont egy bobblehead a barlang végében, odakint pár rabszolga, akit elengedhetsz pozitív karmáért + egy szupermutáns behemót.
A barlangban az egyetlen nem ellenséges NPC a kereskedõ, ugyanott, ahol a bábu is van.

https://www.youtube.com/watch?v=idjM3Jrp4Yw

Lekvár
04-23-2015, 07:56 PM
Kérésem lenne:
Az általatok leghangulatosabbnak ítélt küldetés-(ek) címét (és pár mondatban hogy mirõl szól) írjátok le, és azt is hogy hol, kinél lehet felvenni.
Kicsit egyeztethetnénk az ízlésünket/ízléstelenségünket. :) Következõ hozzászólásban én is megírom a "best" küldetéseket.
Jó ideje már csak csatangolok, és jó lenne valami zúzós mission.

TMIB
04-23-2015, 08:25 PM
Az eredeti Fallout 3-ban én nagyon bírom az összes Moira küldetést, gondolom azért mert õ a kedven karakterek egyike.

A legidegesítõbb küldetés az, mikor az egyik pincében beragad a karakter a számítógépes ál-valóságba. Onnan mindig próbálok minél hamarabb kijutni.

A Dunwich épület és az a pince ahol rózsaszínben jelenik meg a múlt, az a frászt hozza rám, nem tudom eldönteni hogy melyik a félelmetesebb. :)

A kannibál falus küldetés se rossz, mert az is elég ijesztõ, vagy inkább a felkavaró a jobb szó rá.

A Tenpenny-s küldetés pedig csak felidegesít. Mert érdekes, de semmi értelme hogy akkor kapsz karmát, ha lemészároltatsz mindenkit. Van magyarázat, de engem az nem gyõz meg.

mmilan21
05-12-2015, 06:06 AM
https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.05.07./33516

"Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on

A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelõre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelõre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart."

Talán a Fallout 4-et várom a legjobban, hogy kiadják. Egy GTA-t csak tényleges kikapcsolódásra használok, de a Fallout és a Stalker... na ezek már játékok. Az ember kíváncsi a történetre, a karakterekre, a zónára és a betonpusztára. Bele lehet ölni akár több mint 100 óra játékidõt is. Azt hiszem ezeket érdemes lesz megvásárolni.

A Fallout 4 készül már javában, a Stalker 2-t ott folytatják ahol abbahagyták. A lehetõ legjobb hírek játékfronton.
Csak támogassák a Windows 7-et, mert nem fogok frissíteni Windows "újabbra".

Lekvár
05-12-2015, 08:42 AM
https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.05.07./33516

"Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on

A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelõre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelõre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart."

Talán a Fallout 4-et várom a legjobban, hogy kiadják. Egy GTA-t csak tényleges kikapcsolódásra használok, de a Fallout és a Stalker... na ezek már játékok. Az ember kíváncsi a történetre, a karakterekre, a zónára és a betonpusztára. Bele lehet ölni akár több mint 100 óra játékidõt is. Azt hiszem ezeket érdemes lesz megvásárolni.

A Fallout 4 készül már javában, a Stalker 2-t ott folytatják ahol abbahagyták. A lehetõ legjobb hírek játékfronton.
Csak támogassák a Windows 7-et, mert nem fogok frissíteni Windows "újabbra".

Nagyon jó meglátás, a Fallout és a Stalker, ezek tényleg játékok! :thumbup
De mondanám még a Half Life2-t, igaz kötöttebb a játéktér, de az izgalom kárpótol mindent.
Amikor játszottam, a feleségem a kisszéken izgulta végig, és hordta a szenyát és a teát.
Ott tényleg a NAGY gebasz utáni hangulat van, orosz lakótelepekkel, csatornákkal és a Ravenholm pálya a csúcs.

Nade maradjunk a Falloutnál, most is tolom, de jó az idõ és sok a munka... :)

Medve
05-12-2015, 09:49 AM
Budget kiadásként vettem meg, mégis adtak hozzá egy hangulatos kis kézikönyvet.

5483

A játék amiben a kézikönyv is hangulatot teremt. :D

5484

mmilan21
05-14-2015, 03:49 PM
Nem tudom mi baja pontosan a Fallout 3-nak, mert nemrég feltelepítettem és mikor megszületik a karakter az után random helyeken le szokott fagyni.
Úgy lefagy, hogy megáll a kép, de a hang megy tovább. Gondolom nem szereti az új GTX 750 videokártyát.
A New Vegast még megpróbálom, de az is az elõzõ GTX 460 kártyával is fagyott.
Remélem a Fallout 4-et már optimalizálják a 64 bites rendszerekhez és a random lefagyásokat is kiküszöbölhetnék igazán.
A Skyrim ami ugyanezt a játékmotort használja, ott már kicsit jobb a helyzet, de az új kártyával mintha ott is több lenne a lefagyás.

Persze a GTA IV, a COD és hasonlók meg jól mûködnek, 0 fagyás.
Fura módon a frissített STALKER (Call of Pripyat éa Clear Sky) is szeretett bizonyos beállítások mellett lefagyni, még a régi kártyával is.
(A legrégebbi Shadow of Chernobly még viszonylag szépen fut)

A Fallout esetében beállítottam minden javasolt beállítást, de akkor is fagy. Volt régebben egy idõszak amikor nagyon szépen mûködött a Fallout 3, de egy újratelepítés után már nem volt ugyanaz, pedig akkor már modokat sem használtam.

Van pár lehetséges magyarázat, hogy mi okozhatja a hibát a Fallout 3 esetében:
- valamelyik driver frissítés
- valamelyik Windows frissítés
- nem kompatibilis hivatalosan a Windows 7 64 bit op. rendszerrel
- valamelyik beállítást át kéne állítani a .ini fájlokban
- 4 magos processzor
- újabb videokártyák
- lehetnének a modok is, de nem használom õket

Állítgattam már szinte mindent a Windowsban és a játékban is, de észre sem venni a különbséget.

Így hát várom a Fallout 4-et mert nincs egy itthon stabilan futó verzió sem. :confused:
A Skyrim meg unalmas egy idõ után, úgyhogy inkább várok 1-2 évet a Fallout és a Stalker következõ részére.

Egy valamit azért kérdeznék:
Aki játszik a Fallouttal az milyen konfiguráción fut?
Gondolok ilyenre hogy pl.: Windows 7 64 bit op. rendszer, GTX 750 videokártya, 4 magos FM1-es Athlon processzor.
Egyesek szerint az operációs rendszer, a videokártya és kis részben a processzor okolható a lefagyásokért a Fallout esetében, ezért érdekelnének ezek az adatok.

TMIB
05-14-2015, 04:33 PM
A legújabb driver van fenn? Többi programot próbáltad kikapcsolni addig? Abból kiderülhet ha valamelyiket nem szereti a játék.

Én bevallom õszintén, a F3-at kipróbáltam kalózkodva is. Állandóan lefagyott. Aztán megvettem eredetiben és soha többet nem volt fagyás, a játék szerintem egyszer se omlott össze utána. Jó nagyot dobott a hangulaton hogy nem kellett többé minden ajtónyitáskor azon aggódnom hogy kifagy az egész.

Nálam is Win 7 64 van. Csak a kártyám egy 7770-es Radeon. A processzor Intel.

Medve
05-14-2015, 05:00 PM
Nekem anno AMD sempron 140 / athlon 440e processzorral 1 / 2 giga rammal 8600GT videókártyával tökéletesen ment... a kalóz is.. ennek az eredetinek ami nekem van megvan az az érdekessége, hogy crackelni kell mert különben nem indul :D + a most nem tudom melyik DLC amivel Open ended lesz a játék nem mûködik. Azért írtam így mert a sempronnál feloldottam egy plus processzor magot. Meg eredetileg 1 gigával volt a gépem majd vettem bele még 1 gigát.

Random idõközönként fagy, vagy van valami rendszer benne?

UI: Tulelo! Le ne merd szólni a 7770 Radeon-t. Mert nekem is az van. :D Intel G2020-as procival.

TMIB
05-14-2015, 05:22 PM
Dehogy szólom, ez a 7700 nagyon jó. A GTA 5 is szépen fut vele. :thumbup

mmilan21
05-14-2015, 07:06 PM
Random idõközönként fagy, vagy van valami rendszer benne?

Van a fagyásokban rendszer, már annyira, hogy el sem lehet kezdeni a játékot. Rá megyek arra, hogy new game és utána elindul a játék, megszületik a karakter, majd nemet választok neki, de miután beírtam a karakternevet azután kicsit fut a játék (4 másodperc kb.) és lefagy a videojel. Az audio "alapzaj" megy tovább, de nem beszél tovább a fater. Nem lép ki az asztalra program, hanem áll és nem reagál semmire. Azután Alt Ctrl Del és feladatkezelõvel le lehet állítani.
Lehet hogy a vírusirtó szól közbe vagy a tûzfal - még megnézem, csak elõbb újra kell telepíteni a játékot.

A legújabb driverek vannak fenn egyébként.

Medve
05-14-2015, 07:29 PM
Eredeti?

Lekvár
05-14-2015, 07:51 PM
Tiszteletem.
Nekem még régi AGP foglalatos alaplapom van, Barton AMD 2500 proci, ATI HD2600XT kártya, 2 giga RAM.
Nekem is fagyott régebben, de a beállítások között van egy ami nagyon érzékeny (verjetek meg, de nem tudom már melyik...:( ) azt visszavettem, szinte alapra, azóta a fagyást nem ismerem. Ha legközelebb berúgom a játékot megnézem!
Játék eredeti.

mmilan21
05-14-2015, 08:08 PM
Meg van a hiba - megtáltosodott a játék. A vírusvédelem egyik része túl érzékeny ezek szerint, mert amint letiltottam, már hibátlanul fut a játék. Kijutottam a betonpusztába.

Egyébként nem eredeti egyenlõre, de tervezem, hogy megveszem - pár ezer Ft-ot jóárasítva megér így hogy tudom, hogy futni fog rendesen.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!:thumbup

Van egy elõre elkészített .ini fájlom, amiben be van állítva minden az igényeimhez (a rejtett beállításokkal együtt), ezért álltam értetlenül a dolgok elõtt.

Egyébként fura így utólag belegondolni, hogy eddig a vírusirtóra nem gyanakodtam. Pedig amikor Windows újratelepítés volt akkor programverzió is frissült a víruskergetõnél és azután kezdett el lefagyni idõnként.

Most már remélem hogy menni fog hosszabb távon is. :)

TMIB
05-14-2015, 08:12 PM
Akkor jól tippeltem. :D :beer:

mmilan21
05-15-2015, 09:30 AM
Végül is úgy alakult, lévén hogy crackelt a játék, ezért a DRM (Digital Rigths Management/Digitális Jog Kezelelõ platform) random módon lefagyasztja a játékot, úgy 30 - 120 perces változó idõ intervallumokban.
Na így már sokkal játszhatóbb lett a tegnapihoz képest.
Ennél a mostani spontán hibánál ugyanúgy a kép fagy le, de nem programhibát észlel és xy probléma miatt leáll (ahogy tegnap sem). Ez maga a DRM mûve ami bele van építve a játék minden szoftveres részébe, ezáltal véletlenszerû idõközönként lefagyaszt(hat)ja a játékot. Nem akciójelenet közben fagy le, "csupa" nyugalom van a játékon belül. Gondolom a vírusvédelmi szoftverek befolyásolják a DRM mûködését, ezért is nem szeretik pl.: a Loadereket vagy a Crackeket és fenyegetésnek jelölik.

A New Vegasban volt egyébként olyan, hogy fõként lövöldözés (saját fegyverrel) kilépkedett ritkán, de random módon az asztalra - az is a DRM sara lehetett.

Így legalább tudom, hogy érdemes lesz megvásárolni, mert akkor a DRM miatt nem fog lefagyni.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a vírusvédelem mit szól majd hozzá vagy a tûzfal "Application Controll" része

Amikor lesz rá pénz, akkor tuti megrendelem. Addig is elvagyok a mostanival.

Medve
05-15-2015, 03:20 PM
Javaslom, GOTY kiadásban vásárold meg. Amit én vettem meg az jó mûködik stb, csak az eredeti játékom csak crackel megy... meg egyes dlc-k nem mennek rendesen.

mmilan21
05-15-2015, 03:38 PM
Javaslom, GOTY kiadásban vásárold meg. Amit én vettem meg az jó mûködik stb, csak az eredeti játékom csak crackel megy... meg egyes dlc-k nem mennek rendesen.

Igen az lesz. A Fallout 3-t GOTY kiadásban, a New Vegast pedig Ultimateban fogom megvenni. Így legalább eleve frissebb verziót adnak az összes DLC-vel együtt.

mmilan21
05-15-2015, 05:27 PM
Nemrég kikapcsolt vírusirtóval is lefagyott 1 perc után a Fallout 3, úgyhogy ment a rendelés. :)
Keddre szállítják elvileg.
Ez az a játék ami tényleg a szívemhez nõtt, 3290 Ft + házhoz szállítást már megér nekem. Így olcsóbb mint Steamen 20 Euróért megvenni és nem kell csak ezért Paypalt vagy bankkártyát csináltatni.
A New Vegasra most nincs keret, de tervben van az is.

Egyébként mondok egy aktuál poént - nincs éppen DVD meghajtó a gépembe, de semmi baj mert a Steam majd le fogja tölteni szépen nekem a játékot a telepítõkulcs beírása után. Legalább szûz marad a DVD. :thumbup Tervben van még egy külsõ optikai meghajtó is, de sok lesz ez már.... :rolleyes:

Legutóbb a COD Black Ops-al jártam így (~4 évvel ezelõtt), hogy szórakozott a DVD lemez és nem települt fel 3 óra alatt sem. :haha:
Aztán fél nap után rájöttem, hogy csak be kell írni a termékkulcsot és letölti nekem a kliens, nem kell hozzá a DVD.
Akkoriban kezdett elterjedni a kötelezõ Steam használat (CODWAW-nál még nem volt ilyen), ezért nem sokat értettem hozzá.

TMIB
05-15-2015, 06:29 PM
Itt meg az enyém. :)

http://i.imgur.com/nmhsszt.jpg

Medve
05-15-2015, 06:33 PM
Azért én biztos ami biztos egy szûz windows-ra raknám. A külsõ meghajtót meg felejtsd el. Az az abszolút utolsó ments vár. Lassú, sérülékeny és pont akkor adja meg magát mikor szükség lenne rá. Tapasztalat. 3ból csak 1 mûködött és az is csak enyhén karcolt lemezekkel. Se új, se régi agyon karcossal nem ment. The paths are open. But you have to choose. :D

mmilan21
05-15-2015, 08:46 PM
Azért én biztos ami biztos egy szûz windows-ra raknám. A külsõ meghajtót meg felejtsd el. Az az abszolút utolsó ments vár. Lassú, sérülékeny és pont akkor adja meg magát mikor szükség lenne rá. Tapasztalat. 3ból csak 1 mûködött és az is csak enyhén karcolt lemezekkel. Se új, se régi agyon karcossal nem ment. The paths are open. But you have to choose. :D

Elõször is kipróbálom a jelenlegi rendszeren. Ha ne megy csak akkor telepítem újra a Windowst. Elég sok munka lenne vele.

A külsõ meghajtó végül is csak azért kellene, mert ritkán használnám.
Viszont ha már egy belsõ meghajtó, akkor kéne egy kapcsoló amivel le lehet kapcsolni a tápellátását.
Nem akarom hogy akkor is mûködjön - még készenlétben sem - amikor nem akarom használni. Kicsit zavaró számomra a meghajtó felesleges zajongása.
Habár le lehet húzni a kábelt róla, de a kapcsoló összességében gyorsabb.
Tudom, tudom nagynak tûnnek az elvárásaim, de végül mindig meg szoktam oldani az ilyesfajta kihívásokat. :)

Medve
05-16-2015, 08:47 PM
Ha nincs benne lemez, egy meghajtó sem ad ki zajt. Maximum bekapcsoláskor, vagy ha sajátgépben a meghajtóra nyomsz. De akkor is csak egy piciny hangja van mert megnézi van e lemez benne és annyi. Az energiaszükségletnél ugyan ez a téma.

mmilan21
05-17-2015, 06:14 AM
Ha nincs benne lemez, egy meghajtó sem ad ki zajt. Maximum bekapcsoláskor, vagy ha sajátgépben a meghajtóra nyomsz. De akkor is csak egy piciny hangja van mert megnézi van e lemez benne és annyi. Az energiaszükségletnél ugyan ez a téma.

Igen, valahogy sejtettem hogy az Energy Star ide is begyûrûzött.

Kell a hely a 2 db HDD dokkolóknak + a ventilátor vezérlõnek :D Csak 3db 5 hüvelykes slot van a gépben.

Akkor szerintem veszek egy belsõ meghatót és kivezetem a kábeleket hátul a vízhûtésnek szánt furatokon. :)
A meghajtó meg elfér a gépház tetején. Pár gumibak a meghajtó alá és remegés sem okoz majd gondot.

Amatorpe
05-17-2015, 03:01 PM
Akkor miért nem a ventivezérlõt viszed ki? Maradhatna a masszívabb befogatásban a az optikai meghajtó, kintre meg olyan külsõt faragsz a pár kapcsolós és kisebb pöcköknek, amilyet akarsz...

mmilan21
05-17-2015, 05:05 PM
Akkor miért nem a ventivezérlõt viszed ki?

Valószínû hogy az lesz a végsõ megoldás.

Visszatérve a lényegre a Fallout 3 menni fog lemez nélkül is, elég csak a termékkulcsot megadni a Steamen belül.

mmilan21
05-19-2015, 02:36 PM
Végre :cool:
5503

mmilan21
05-19-2015, 02:37 PM
Már csak várni kell...

TMIB
05-19-2015, 03:19 PM
1.7 MB/s-el csak nem kell olyan túl sokat várni. :haha:

mmilan21
05-19-2015, 06:17 PM
Megérte megvenni, mert eddig nem fagyott le. :thumbup

TMIB
05-19-2015, 07:11 PM
Mondtam, nálam is így volt. :beer:

TMIB
05-19-2015, 11:57 PM
Fallout 2 összes zene

https://www.youtube.com/watch?v=PSNue3tZZac

TMIB
05-23-2015, 04:30 AM
Fallout 2 villám végigjátszás (speedrun)

https://www.youtube.com/watch?v=7C7EPaJfud0

Medve
05-23-2015, 03:06 PM
Gondolkozok megvenni fizetés napján a New Vegas-t magába. Nem az ultimatet. Azon vacillálok, hogy vegyem meg most, vagy várjam meg míg akciós lesz ez, vagy az Ultimate. De keddig van idõm eldönteni megvegyem-e (é).

mmilan21
05-23-2015, 03:19 PM
Én a Vegas Ultimatet venném meg, még ha kicsit késõbb is. Jobban megéri pénzügyileg egyben megvenni, fõleg ha nem Steamen vásárolsz, hanem futár hozza.

Az Utimatet fogom meg venni - idõvel.

Medve
05-23-2015, 04:53 PM
Én is csak a kézzelfogható (lemezes) játékvásárlásban hiszek. Az a baj hogy kevés helyen lehet kapni, viszont ahol lehet is kapni és raktáron is van, ott meg túl drága. Mármint az Ultimate.

mmilan21
05-23-2015, 08:01 PM
Tényleg csillagászati árat kérnek sok helyen. A Steamen kb. 6000 Ft.
a supergamer.hu-n (inen rendeltem a Fallout 3-at) kijönne 6300 Ft-ból szállítással, de nincs készleten kb. 1 hónapja(talán lesz).

Esetleg ezt meggondolhatod:
Fallout: New Vegas Ultimate Edition (új) (bontatlan csomagolás) Angol nyelvû
http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/jatekszoftver/pc_jatek/rpg_szerepjatek/fallout_new_vegas_ultimate_edition_uj_2076963173.h tml
Megbízhatónak értékelt eladó (100%-os) és 3100 Ft körül jön ki szállítással, ha villámáron megveszed.
Csak annyi, hogy elõre kell neki utalni. Ez esetleg vissza tarthat.
Nem mondom, hogy feltétlenül vedd meg, de ez most szerintem a legjobb ajánlat a piacon.

OFF
Emlékszek még amikor a nyílpuskámat vettem a Vateráról - sokat filóztam, mert több tízezer Ft-ot kellett átutaljak, de bíztam az eladóban.
Nagyon jó kis cucc teljes fa tussal, mint valami régi bolt action rifle. Lényeg az hogy azóta már hiszek a tisztességes Vaterás eladók létezésében.
Volt még a más is. Egy kínai ember aki Magyarországon élt és Vaterázott. Airsoftos shotgunt rendeltem tõle ami a mai napig szépen mûködik - jó erõs, néha törnek is a golyók a falba csapódáskor.
Végül is ki kell fogni a jó terméket és eladót.

Medve
05-24-2015, 07:45 AM
Pár szösszenet A Menedéklakók Túlélési Zsebkönyvébõl

553955405541554255435544554555465547

Ne feledjétek, hogy bizalmas! :thumbup

Medve
05-24-2015, 07:59 AM
Az a legviccesebb, hogy a legtöbbnek még lenne is értelme a valóvilágban. :D

TMIB
05-25-2015, 10:52 PM
Kicsit photoshoppoltam. :D

http://i.imgur.com/gpbyAnA.jpg

Medve
05-26-2015, 03:43 AM
hülye :haha:

TMIB
05-31-2015, 03:57 AM
Van hozzá angol feliratozás. (De alig beszélnek benne.)

https://www.youtube.com/watch?v=1dyQSw6PHBQ

Ez is jó. Ez valami sóbánya lehet?

https://www.youtube.com/watch?v=JByg1osBNnM

TMIB
06-02-2015, 05:06 PM
Az megvan hogy valószínûleg jön a Fallout 4?

https://www.facebook.com/GamingMemesCentral/photos/np.1433259637004661.100001490964446/976775849039363/?type=1&ref=notif&notif_t=notify_me

http://fallout.bethsoft.com/

:jolnezki:

mmilan21
06-02-2015, 06:22 PM
Az megvan hogy valószínûleg jön a Fallout 4?

Igen már pár hónapja :)
Írtam is itt róla és cikket is linkeltem róla.

TMIB
06-02-2015, 06:25 PM
Az kizárt, mert eddig senki nem tudott róla. Volt néhány pletyka, de még most se 100%-ig biztos hogy ez Fallout 4 lesz, mert még nem jelentették be. Ebbõl F4 helyett akár Fallout iPhone app is lehet. :haha:

TMIB
06-02-2015, 10:59 PM
http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2015/034/d/3/fallout__2_001_by_tatyanache-d8gij9k.jpg

TMIB
06-03-2015, 03:50 PM
Itt a trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=Lnn2rJpjar4

mmilan21
06-03-2015, 04:18 PM
Itt a trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=Lnn2rJpjar4

A hangot valamiért eltorzította youtube, de a képi anyag alapján jól néz ki. A régi bevált recept szebb grafikával és új helyszínnel.

TMIB
06-03-2015, 04:26 PM
Eléggé COD-os a képi világa, de ez Fallout-nál nem hátrány. :)

KUTYAAA!!! :haha: Örömmel látom hogy nem csináltak belõle fél-robotot mint a New Vegas-ban.

mmilan21
06-04-2015, 07:49 PM
Egy kis hírcsokor:

https://ipon.hu/hir/meg_iden_megjelenhet_a_fallout_4/33824

"Ahogy tegnap írtuk, megerõsítést nyert a Fallout 4 helyszíne: Boston, Massachusetts. Az elõzetesben látható a Massachusetts State House, a Paul Revere szobor, a Bunker Hill emlékmû és a USS Constitution is, bár utóbbiból úgy tûnik, hogy egy léghajó készült.

Szintén megerõsítették, hogy a Fallout 4 fejlesztéséért a Bethesda Game Studios keménymagja felelõs, a legendás Todd Howard vezetésével, aki a The Elder Scrolls-játékok és a Fallout 3 fejlesztését is irányította. "Tudjuk, mit jelent ez a játék mindenki számára. Az idõ és a technológia lehetõvé tette, hogy minden korábbinál bátrabbak és ambíciózusabbak legyünk. Soha nem izgultunk még ennyire egy játékunk miatt, és alig várjuk, hogy többet mondhassunk róla." - nyilatkozta Howard.

Szinte hihetetlen egyébként, hogy a stúdió a 2011-es Skyrim óta nem jelentkezett új játékkal, a Fallout 4 tehát vélhetõen már jó ideje készül. Éppen ezért lehet alapja annak, hogy a játék még idén megjelenhet. Errõl ugyan hivatalosan a Bethesda egyáltalán nem beszélt, de a stúdió saját áruháza elõször "TBA 2015"-ös dátummal tüntette fel a játékot, mielõtt módosították simán csak "TBA"-ra. Ezzel együtt azonban több másik külföldi áruház is a 2015-ös évet adja meg a megjelenéshez.

Akárhogy is, az biztos, hogy a Bethesda június 14-én tartandó E3-as sajtókonferenciáján egy alapos bemutatót kapunk, talán a megjelenési dátum is ekkor derül majd ki."

TMIB
06-04-2015, 07:51 PM
Fallout 3-ban volt egy felirat. Boston 2015

:D Szerintem NEM véletlen!

http://i.imgur.com/ApDaUsu.png

Fallout11
06-04-2015, 08:14 PM
Én nem várok sokat az új résztõl. A Bethesda minden játékánál csiszolnak egy kicsit a grafikán, kapunk valamilyen unalmas fõ sztorit és nesztek új epizód, de meg maradnak az elõzõ részek hibái gyerekbetegségei meg persze a végeláthatatlan DLC-rengeteg jó pénzért.
Lassan már egy telyesárú játék áráért kapsz egy negyed játékot... :cry:

TMIB
06-04-2015, 08:22 PM
Ha vársz, akkor majd lesz Ultimate Edition és abban már benne lesz az összes DLC is. :)

Nálam alig volt 1-2 bug a Fallout 3-ban és NVegasban.

Fallout11
06-04-2015, 09:12 PM
Nálam azért akadtak, de szerintem amit te vettél nem ugyan az ami nekünk lehet itt Európába... de egyébként nem kimondottan bugokra gondoltam hanem az úgy mond, szerintem a bethesda játékokra jellemzõ dolgokra.
Például szerintem alapból érdemes nehéz nehézségi szinten kezdeni a játékokat mert túl könnyûek. Egy atom háború utáni világban minden romos házban élelmiszert, lõszert, fegyvert találsz.
A fõb karaktereken kívül nagyon egyformák az npc-k szinte csak a hajuk és a ruhájuk változik az sem olyan jelentõsen. stb...
Érted, oké lehet ezek az apróságok csak engem zavarnak, de vissza köszönnek más bethesda játékoknál is...

Az meg mire ez jó árasítva lesz még sok sok idõ :(

TMIB
06-04-2015, 09:16 PM
A könnyûség az tényleg gond volt, bár a nagy homokbányában ami tele volt halálkarmokkal, az a rész megizzasztott.

Amúgy igazad van a DLC-kel. Mi lenne ha mondjuk teljesen megváltoztatható lenne a játék és új történeteket lehetne benne készíteni egy kis utánajárással? Meg új pályákat, új világokat. Mindjárt másképp nézne ki a helyzet.

mmilan21
06-05-2015, 10:20 AM
Fallout 3-ban volt egy felirat. Boston 2015

:D Szerintem NEM véletlen!

http://i.imgur.com/ApDaUsu.png

Jó kis easter egg. :thumbup

Ekkora nagy játékban el tudnak rejteni ezt-azt.

Nálam a Fallout esetében azért a nyitott világ feledteti a "hibák" nagyobbik részét.

mmilan21
06-05-2015, 11:37 AM
5623

Fallout leárazások a Steamen és elõrendelhetõ a Fallout 4.
Cirka 60 Euró az elõrendelés, vagyis kb. 18000 Ft. :eek:
Azt hiszem várok én is az Ultimate verzióra.

Fallout11
06-05-2015, 09:05 PM
5623

Fallout leárazások a Steamen és elõrendelhetõ a Fallout 4.
Cirka 60 Euró az elõrendelés, vagyis kb. 18000 Ft. :eek:
Azt hiszem várok én is az Ultimate verzióra.

Nekem jócskán a 'lélektani határ" felett van...

TMIB
06-05-2015, 09:18 PM
Ennyibe kerül mostanában egy új játék. :(

És ez még nem is számít soknak. Van amelyik elkéri a 60-at, ugyanakkor ilyen mikromanagement-re építi a játékmenetet, tehát vásárolni kell hogy rendesen játszhass. Pénzbe kerül a fegyver, pénzbe kerül a ruha, pénzbe kerül a lõszer, minden valódi pénzbe kerül.

TMIB
06-07-2015, 03:47 AM
http://i.imgur.com/QTy2zgL.jpg

http://www.guns.com/wp-content/uploads/2013/07/Fallout-Girl-10.jpg

http://www.guns.com/wp-content/uploads/2013/07/Fallout-Girl-5.jpg

http://tesall.ru/uploads/gallery/category_32/gallery_118179_32_415902.jpg

http://i.imgur.com/nnTKzD2.jpg

http://i.imgur.com/snubYgN.jpg

Medve
06-07-2015, 07:44 AM
Amúgy igazad van a DLC-kel. Mi lenne ha mondjuk teljesen megváltoztatható lenne a játék és új történeteket lehetne benne készíteni egy kis utánajárással? Meg új pályákat, új világokat. Mindjárt másképp nézne ki a helyzet.

Nem akarom lelõni a poént, de a G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) (http://geck.bethsoft.com/) már akkor elérhetõ volt a játékhoz mikor én megvettem. :thumbup Ingyé :)

TMIB
06-07-2015, 08:13 AM
Tudom hogy sok mod van a Fallout 3-hoz, de az egész játékot nem lehet átírni. Se új küldetések, se egyszerû pályaszerkesztõk, se új használati tárgyak. Régen mikor sok idõm volt, foglalkoztam ilyesmivel. Például csináltam Doom II pályákat is. :haha: De nem csak abban, volt egy rakás játék amit megváltoztattam, volt amit kicsit, volt amit nagyon.

Vagy mondok mást. Régen voltak olyan játékok, hogy megnyomtál egy gombot, és a játék generált egy új pályát. Végtelen számú pályalehetõség volt. Nem bonyolultat, de dombokkal, épületekkel, fákkal, bokrokkal, ellenséggel. Ha 15 évvel ezelõtt ezelõtt létezett ilyesmi, akkor a mostani szoftware technológiával miért nem csinálnak ilyeneket? Nem tudnak, vagy nem akarnak? Inkább az utóbbi.

Én például nem vagyok annyira multiplayer fanatikus, jobban szeretem a single playert. Meg a gép elleni játék még nagyon jó. Modern Warfare 2-ben voltak egyéni -a történetet kívüli- küldetések, azokkal sokat játszottam.

Nem tudom, de remélem hogy a Fallout 4 nagyot fog szólni. Az biztos hogy a grafikát jól feltolták, mert elég szépen néz ki az elõzetes. Remélem hogy jó lesz a sztori is.

Medve
06-07-2015, 08:24 AM
Ez nem mod, ez mod maker. Hivatalos bethesda. Nem egyszerû, de ha megírsz egy fegyvert, lemodellezed belehet tenni. Pályát is lehet, küldetéseket is. Csak marha nagyon nagyon elkell merülni benne, hogy látszatja legyen. :D

Én anno a win98-at változgattam meg ahogy nekem tetszett. Ami kimerült, egy saját magamáltal csinált témában, és saját magamáltal kreált boot screennel. :thumbup

TMIB
06-07-2015, 08:34 AM
Én figyeltem, de nem hiszem hogy bárki csinált volna a motorból és az alapokból egy új játékot. :( Fent vagyok néhány Fallout helyen, de soha hírét se hallottam hasonló dolognak. Új fegyver az nem sok. Olyanokat én is csináltam a régi játékokban. Új pályák / világ és új történet és küldetések nélkül 1-2 új fegyver vagy tárgy csak néhány percig szórakoztató.

mmilan21
06-07-2015, 09:49 AM
Június 14-én kezdõdik az idei E3 ahol részletesebb bemutatót tartanak majd a Fallout 4-rõl.
Egy hét múlva érdemes lesz elkezdeni lesni a híreket. :)

Medve
06-07-2015, 10:56 AM
Hát ha már ennyire kell a mindenbõl új, akkor arra ott van az UDK amivel létrehozhatod a saját játékod, de ugye azt nem hívhatod falloutnak a szerzõi jogok miatt.

TMIB
06-07-2015, 05:36 PM
Sajnos én már biztos nem, mert nincs idõm semmire. :) Most azért lenne lényeg hogy lehessen új történeteket írni, új pályákat készíteni és új dolgokat tenni a játékba, hogy mások megtegyék és én játszhassak. :haha:

Medve
06-07-2015, 08:17 PM
Hát ha van laptopod, akkor székelés közben is eltudod készíteni a játékot úgy 6 hónap alatt. Így nem vész el az idõdbõl semmi. Bár, ha olyan az emésztésed mint nekem akkor elég 1 hónapnyi székelés is. :haha:

TMIB
06-12-2015, 11:14 PM

https://scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11391399_982527628464185_3184530009801204928_n.jpg ?oh=bf3103cde12937029ac0d8bbd5d7aaa3&oe=55F96E4F

TMIB
06-12-2015, 11:27 PM
Itt lehet megnézni hogy a Fallout 4 megy-e majd a gépeden.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=5013&game=Fallout%204

mmilan21
06-13-2015, 12:06 PM
Bõven el fog futni a leírtak alapján, fõleg mert elég nekem a 4x élsimítás és a 4x AF.
Plusz nálam a Win7 kb. fele annyi erõforrást igényel, az alap állapothoz képest.

TMIB
06-15-2015, 05:25 AM
1 óra 4 perc-tõl.

https://www.youtube.com/watch?v=2KApp699WdE&feature=youtu.be&t=1h4m16s

TMIB
06-15-2015, 06:15 AM
http://i.imgur.com/ixgFKvm.jpg

TMIB
06-15-2015, 06:51 AM
Ezek nem csak hogy kiadják a Fallout 4-et, de készítettek egy Fallout játokot mobilra is, ami letölthetõ. INGYEN! Én semmi micromanagement, meg fizetõs vásárlós akármi, semmi trükk meg semmi lehúzás. :tapsol: Ilyenkor bánom hogy nincs mobilom. :haha: De a lényeg hogy még ilyen játékot is adnak a rajongóknak.

TMIB
06-15-2015, 09:39 AM
Elõ-rendeltem.

http://rs1img.memecdn.com/when-fallout-4-is-going-to-be-announced_o_995890.jpg

mmilan21
06-15-2015, 10:12 AM
1 óra 4 perc-tõl.

https://www.youtube.com/watch?v=2KApp699WdE&feature=youtu.be&t=1h4m16s

Nagyon jónak ígérkezik az új Fallout.
Az ahogy testre lehet szabni a páncélokat és a fegyvereket, házat építeni, az már eleve az összjátékidõmet megduplázhatja. :D

mmilan21
06-18-2015, 05:39 PM
Fallout hírcsokor:
https://ipon.hu/hir/e3_fallout_4___csupa_vidamsag_es_halhatatlan_kutya k/34022

"Több új információ is napvilágot látott a Fallout november 10-én megjelenõ negyedik részérõl. A játék munkálataiért felelõs Todd Howard elmondása szerint az új epizód jóval színesebb és élénkebb látványvilágú lesz a korábbiaknál, erre bizonyíték a konferencián levetített anyag is.

Az ég például jellemzõen rikítóan kék lesz, mert Howard úgy véli, a Fallout 3 szürke látványvilága hosszabb kalandozás után alaposan le tudta hangolni az embert. Azonban mindez magától értetõdõen nem fogja azt jelenteni, hogy egy Disney-rajzfilmbe csöppenünk majd. Jócskán akadnak majd sötét és ijesztõ szakaszok is, és természetesen Boston és környéke tömve lesz az életünkre törõ ghoulokkal, robotokkal, mutánsokkal és egyéb kreatúrákkal. De az tény, hogy a térkép abszolút része jóval színesebb lesz a megszokottnál.

A program hosszáról is esett pár szó. Jeff Gardiner, a vezetõ producer állítása szerint összesen négyszáz órát töltött a játékkal és még mindig talál benne új elemeket. Ez ugyan kissé meseszerûen hangzik, de Howard nyilatkozata alapján a fejlesztés során elsõdleges célként lebegett a kollégái szeme elõtt, hogy minél több tartalommal töltsék fel az egyes helyszíneket.

Az állatbarátok számára pedig mindenképpen örömteli hír, hogy a prezentációs anyagon látott kutya halhatatlan lesz. Lehet, hogy mi magunk majd futhatunk a sok emberevõ mutáns elõl és még a puszta létfenntartás is gondokat okozhat, de legalább bundás barátunk jövõje miatt nem fog fõni a fejünk."

Jól hangzik az a 400 óra a Fallout 3 200 órájához képest. :rolleyes: Nagyobb lesz a térkép is gondolom.

Elõ is jegyeztettem a játékot.
A konzolos verziókért azért sokallanám a 21.000 Ft-ot, de 14.000 Ft-ot a PC-s talán még megér.
Steamen meg 60 Euró, azaz közel 20.000 Ft a PC-s verzió. Abból inkább egyenlõre nem kérek. :)
A Pipboy edition meg 40.000 Ft-ért rendelhetõ. Nincs okos telefonom hozzá, ezért nálam nincs létjogosultsága. :haha:

TMIB
06-18-2015, 09:37 PM
A Fallout 3 -hoz volt egy kék ég mod, ami mindenkinek tetszett. Gondolom hogy a Fallot fejlesztõi is arra a döntésre jutottak hogy szép, tehát legyen ilyen a F4. Bár szerintem inkább a látvány a lényeg, mert az ha egy post apokaliptikus játék nyomasztó, az egy fontos eleme! Nem? :haha: Ha egy játék arról szól hogy 7-bõl 6 milliárd ember meghalt, akkor úgy nem túl vidám az alapja.

Én mikor harmadszorra játszottam végig a F3-at, akkor is találtam benne új dolgokat. A 400 óra tényleg még jobban hangzik.

A halhatatlan kutya viszont... A Fallout 2-ben például tetszett hogy a kutyára vigyázni kellett. Ez a halhatatlanság szerintem nem jó. Persze, sokan panaszkodtak hogy elpusztult a kutya, de az a reális.

A Pipboy edition

Kapható az még? Az biztos hogy én még idõben megrendeltem. Okostelefon ide vagy oda. :haha:

mmilan21
07-02-2015, 05:09 PM
A Fallout 4 E3-as konferencia legjobb jelöltjei:

A show legjobbja:
1. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
Horizon: Zero Dawn (Guerrilla Games/SCE)
Oculus Touch (Oculus VR)
Star Wars Battlefront (DICE/EA)
Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog/SCE)

A legjobb konzoljáték:
1. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
Horizon Zero Dawn (Guerrilla Games/SCE)
Super Mario Maker (Nintendo)
Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog/SCE)

A legjobb PC-játék:
DOOM (id Software/Bethesda)
2. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
Just Cause 3 (Avalanche Studios/SquareEnix)
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (Ubisoft Montreal/Ubisoft)

A legjobb szerepjáték:
Dark Souls 3 (From Software/BandaiNamco Games)
2. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
Fire Emblem Fates (Intelligent Systems/Nintendo)
Mario & Luigi: Paper Jam (AlphaDream/Nintendo)
Sword Coast Legends (nSpace/Digital Extremes/Wizards of the Coast)

mmilan21
07-03-2015, 07:04 PM
Újabb jó hírek:

https://ipon.hu/hir/fallout_4___szabadon_bejarhatjuk_majd_bostont_es_k ornyeket/34192
"Újabb, alighanem sok játékost örömmel eltöltõ információk derültek ki a november tizedikén érkezõ Fallout 4-rõl. Todd Howard, a játék munkálatait irányító fejlesztõ elmondása alapján búcsút inthetünk a néha idegölõen hosszú töltõképernyõknek. Így végre úgy mehetünk majd be a házakba, hogy nem kell hosszú másodpercekig arra várnunk, hogy átlépjünk egy küszöböt és a nagyobb régiók között is akadálytalanul haladhatunk majd át. :thumbup

Howard nyilatkozatából az is kiderült, hogy a bejárható játéktér nagysága elvileg megegyezik majd a Skyriméval, azaz egy hozzávetõlegesen harminckilenc négyzetkilométeres térképen kell majd megküzdenünk a túlélésünkért. Azonban mivel a játékban jóval kevesebb lesz a nehezen, vagy sehogy sem megközelíthetõ terület, összességében jóval nagyobbnak fog tûnni a tényleges méreténél. A szakember kiemelte, hogy az évek során hosszasan elemezték a játékosok igényeit és reakcióit, és felfogták, hogy a többség a felfedezést támogató és jutalmazó játékmenetet részesíti elõnyben. Ezért a program tele lesz érdekes és meghökkentõ helyszínekkel, valamint színes és egyedi karakterekkel." :thumbup

TMIB
07-03-2015, 07:06 PM
Sose játszottam Skyrimmel. Remélem a Fallout 4 nehezebb lesz. Láttam néhány Skyrim játszós videót, 2 kardcsapás és kimúlik egy sárkány. WTF. :hogymi:

Fallout 3-ban is az átlag szupermutánsok nem voltak túl kemények. Emlékszem hogy Fallout 2-ben több sorozatot rájuk kellett lõnöm automata fegyverekbõl, mire eldõltek. :D

mmilan21
07-03-2015, 09:20 PM
Láttam néhány Skyrim játszós videót, 2 kardcsapás és kimúlik egy sárkány. WTF. :hogymi:

Azért a legtöbbször alsó hangon 1 tucat csapás kell egy két kezes fegyverrel egy sárkány likvidálásához. Fõleg a tûz/vér/jég sárkányokhoz.
Az viszont lehet, hogy valamilyen rituális tárggyal felerõsítette a csapások erejét vagy csak ki van maxolva a karakter. :)

Up:

Itt egy érdekes hír: :)

"Mindenki Pip-boyt akar magának

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Fallout 4 egy Pip-boy tokot is tartalmazó, gyûjtõknek szánt kiadása hallatlanul népszerû. A hisztéria mértékét jól mutatja, hogy akkora érdeklõdés támadt a közel beszerezhetetlen variáns iránt, hogy a Game webáruháza nem bírta a rohamot és összeomlott. Mivel a Game az Egyesült Királyság egyik legnagyobb forgalmazója, el lehet képzelni, micsoda iszonyatos roham indult a száz fontot kóstáló játékért.

Due to increased number of Dwellers trying to access Vault 111 we are experiencing some issues. Please bare with us.
— GAME.co.uk (@GAMEdigital) July 3, 2015"

mmilan21
07-03-2015, 09:23 PM
Én inkább veszek pár vesszõt a nyílpuskámhoz és várom a sima Fallout 4 verziót. :)

TMIB
07-03-2015, 10:00 PM
Az a helyzet hogy nem lesz túl érdekes, mert folyamatosan újratöltik a limitált verziót. Ha meg ez van, akkor hiába vettem meg, ha egyszer a végén mindenkinek lesz.

TMIB
07-04-2015, 10:19 PM
Saját. Nyomtatóval készült kép aztán zsírkréta. :D Elég jól sikerült, bár itt-ott elrontottam kisebb részeken, és jobb oldalt az arc résznél.

http://i.imgur.com/gAjVAhf.jpg

mmilan21
07-09-2015, 06:42 AM
https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.07.08./34246
"Kevésbé lesz bugos a Fallout 4, mint a Skyrim

A Skyrim ugyan nagyon jó játék volt, ennek ellenére bõven maradtak benne hibák - ami persze elkerülhetetlen egy ekkora játéknál. A kisebb bugokat még el is nézik a játékosok, de a Skyrim esetében olyanok is akadtak, melyek teljesen tönkretehették valakinek a játékát - és itt ezt szó szerint kell érteni, hiszen néha a mentési fájlok romlottak el.

Todd Howard, a játék vezetõ tervezõje elmondta, sokat tanultak a Skyrim alatt, és kifejlesztettek egy teljesen új módszert, amivel már menet közben ki tudják szûrni a legnagyobb hibákat - elsõsorban azokat, amik tönkre tehetnék a mentéseket -, de a kisebb bugokkal is sokkal jobban boldogulnak majd."

A Skyrim esetében érdekesek voltak a visszafelé repülõ sárkányok. :)
Ezt még Daenerys Targarian is megirigyelte volna. :haha:
Ezt a hibát egy hibás patch okozta.

https://www.youtube.com/watch?v=OtGFRA5GgRI

A viccet félretéve, jó lesz ha nem megy legutóbbi mentés a kukába, attól hogy a játék "gondolt egyet" és bebugosodott.
Mondjuk a New vegasban is voltak érdekes hibák.
A Steames Fallout 3 meg mindig lefagy pár perc után - kvázi nem szereti az új videokártyámat.
Van mit optimalizálniuk és javítaniuk.
Legalább most úgy tûnik, hogy jobban foglalkoznak a kiadás elõtt ezzel a témával.

mmilan21
07-10-2015, 09:19 PM
"QuakeCon 2015 – Komoly mûsorral készül a Bethesda

A Fallout 4 E3-on való bemutatkozása parádésan sikerült és a program teljes joggal nyerte el a legjobb számítógépes játék és RPG díja mellett a show legkitûnõbb alkotásának járó elismerést is. A rajongók java része vágja a centit a novemberi rajtig és alighanem a jövõben még nehezebb lesz kivárni a megjelenésig hátralévõ napokat. A Bethesda reklámgépezete ugyanis egyetlen percre sem áll le. Todd Howard július 24-én újabb részleteket oszt majd meg a közönséggel a népszerû posztapokaliptikus szerepjáték legújabb epizódjáról."

Nekem szerencsére nem kell centit vágjak, hanem inkább építgetem az álmaimat.
Persze azért várom, de le tudom foglalni magam mindig.
Ezért jobb ha az ember nem csak a számítógépes játékok fanja, hanem kertészkedik, íjászkodik vagy éppen barkácsol. Ezek alapján van pár fanklub tagságom:)
Jön majd a tél, akkor ha nem kell majd a betol.. pardon :) a bevándorlókkal viaskodni akkor lesz idõ napi 1-2 óra az új Falloutra is.

TMIB
07-10-2015, 09:22 PM
Én várom, de én se unatkozom. Dolgozom meg minden, aztán meg jön az október/november/december hajtás, úgyhogy valószínûleg úgyis inkább Januárban lesz idõm játszani vele. :)

http://social-media-news.com/upload/items/image_1435510814_98999753.jpg

Lekvár
07-11-2015, 09:49 AM
Kérdésem lenne:
Meg szeretném venni a Fallout New Vegas c. játékot, de nem tudom elmegy-e egymagos procin.
Aki esetleg próbálta régebbi vason a játékot, kérem ossza meg a tapasztalatát.
VGA, memória, HDD... mind megfelelõ, de a procim sajnos Barton 2500-as, feltépve a plafonra. (3200-ra)
Köszönöm!

TMIB
07-11-2015, 02:47 PM
Kétmagost írnak neki. http://www.systemrequirementslab.com/cyri?itemId=11035

mmilan21
07-18-2015, 08:51 AM
"Todd Howard, a Bethesda vezetõ dizájnere elmondta, a színészek az utóbbi két évet folyamatos felvételekkel töltötték, és ez alatt több, mint 13 ezer sornyi szöveget mondtak fel.

Érdekes, hogy a karakterünk neme szerepet játszik majd abban, hogyan alakulnak a történések. "Szerencsések voltunk, mert két remek színészt találtunk a fõszerepre. A dolog azért érdekes, mert lehet, hogy egy sort a nõ másképpen játszik el, mint a férfi, úgyhogy az egyes jeleneteket is ennek megfelelõen alakítottuk ki, amik így különbözõ módokon végzõdhetnek"."

Legalább az irányított karakter is beszélni fog. :thumbup
Ha két munkaévet beleöltek, akkor remélem nem csak egy tucat színész adja majd a szinkronhangokat, mint a Fallout 3-ban. :)

TMIB
07-19-2015, 12:06 AM
Te honnan jöttél? :D

http://i.imgur.com/w2cZWZY.jpg

mmilan21
07-23-2015, 09:17 AM
Nem a grafika a legfontosabb a Fallout 4-ben a Bethesdának

Bár a Bethesda november tizedikén érkezõ alkotása méltán nyerte el az E3 legjobbjának járó díjat a kritikusoktól, többen is úgy vélték, hogy a játék grafikája messze van a tökéletestõl. Pete Hines, a Bethesda marketingért és közösségi kapcsolatokért felelõs alelnöke szerint azonban komoly hibát követ el az, aki a látványvilág alapján ítéli meg a Fallout negyedik részét. Hines leszögezte: nem az volt a céljuk, hogy elkészítsék minden idõk legjobban kinézõ RPG-jét, hanem az, hogy egy olyan, csúnyának semmiképpen sem nevezhetõ játékot tegyenek le az asztalra, ami ha nem is teljesen korlátlan, de ahhoz nagyon közeli szabadságot kínál majd a felhasználóknak.

A szakember elmondása szerint ugyanis a népszerû posztapokaliptikus széria legújabb epizódjában nem lesznek csak esztétikai célokat szolgáló tárgyak, hanem ha meglátunk valamit, akkor ilyen vagy olyan formában, de interakcióba tudunk majd lépni vele. Éppen ezért, Hines kifejezetten örülne annak, ha a Fallout 4 grafikáját senki sem hasonlítaná össze az olyan, ezen a területen jóval kevesebb lehetõséget kínáló sikerjátékokkal, mint például a Batman: Arkham Knight, hiszen azoknál teljesen mások voltak a prioritások.

https://www.youtube.com/watch?v=GrX-QT19Ro0

TMIB
07-23-2015, 06:00 PM
Nem tudom mit nyavalyognak annyian a grafika miatt.

http://cdn.meme.am/instances/500x/62858519.jpg

Ha Bethesda készített volna egy olyan Fallout-ot ami pont úgy nézne ki mint a Fallout 2, csak új történetekkel, én annak is örülnék. Akkor is ha 640x480-ban kellene vele játszanom. Akkor is ha olvasni kéne minden hosszú szöveget és nem beszélne benne senki. :haha:

Nekem az a bajom, hogy az új játékokba nem lehet új sztorit tenni, új küldetéseket, csak kisebb módosításokat. Pedig úgy lenne a jó, mert akkor az a játék biztosan örökké élne, mivel új küldetések minden héten. :)

mmilan21
07-31-2015, 04:39 PM
"Fallout 4 - Soha nem volt még ilyen fontos a SPECIAL

Todd Howard jóvoltából számos újdonságot megtudhattunk a Fallout negyedik részérõl a QuakeCon 2015-ön. A legfontosabb, hogy igaznak bizonyult az a rajongói feltételezés, hogy a SPECIAL rendszernek jóval nagyobb lesz a szerepe, mint korábban. A karakternek jelentõs bónuszokat nyújtó, a harmadik epizódhoz hasonlóan minden szintlépés után választható perkek ugyanis a tulajdonságainkhoz lesznek kötve. Minden pont egy új perket fog elérhetõvé tenni. Ha tehát egy tulajdonságra nem pakolunk majd pontot, akkor ahhoz kapcsolódóan csak egy, különleges bónuszokat nyújtó extra képességet fogunk tudni felvenni. Ezért megéri majd specializált karaktereket indítani, hiszen a legerõsebb perkeket csak a tízes tulajdonsággal bírók szerezhetik majd meg. Mivel a legtöbb képesség fejleszthetõ lesz, összesen 275 különféle erõsségû bónuszt szerezhetünk meg, így a maximalistáknak többször is neki fog kelleni futniuk a játéknak, ha több kombinációt is ki akarnak majd próbálni.

Tekintve, hogy az új rendszerben jóval nehezebb lesz egy mindenhez jól értõ szuperkarakter összerakása, a kísérõink szerepe alaposan fel fog értékelõdni. Howard elmondása szerint „hozzávetõlegesen egytucatnyi” segítõtárssal futhatunk majd össze, akik a jelek szerint nem csak a fegyveres harchoz fognak érteni, hanem egyéb módokon is hasznukat vehetjük majd. Ha pedig nagyon jól kijövünk majd velük, akkor egyesekkel a nemünktõl függetlenül romantikus viszonyba keveredhetünk." - (Csak nehogy szivárványos kapcsolat legyen az, mert akkor inkább nem kell. Egyébként egy igaz kapcsolat azért megadná a hangulatot.)
"A demóból az is kiderült, hogy a sugárzás ezúttal a maximális életerõnket fogja lecsökkenteni, és hogy egy kis ügyeskedéssel kijátszhatjuk majd egymás ellen a rivális frakciókat."

https://ipon.hu/hir/fallout_4___soha_nem_volt_meg_ilyen_fontos_a_speci al/34433

TMIB
07-31-2015, 05:20 PM
Van olyan mod amivel szinte minden karaktert rá lehet venni arra hogy lefeküdjön veled, és még nemi betegséget is lehet kapni. :haha:

Viszont most jut eszembe, hogy nemi betegséget még a Fallout 2-ben is lehetett kapni és az nem mod volt, hanem benne volt a játékban. Ahogy az is hogy pornósztár lehetett a játékosból.

Szóval ezt tekintve egy kis romantika/szerelem már nem is hangzik túl vad gondolatnak. :gonoszrohog:

Fallout11
08-01-2015, 06:19 PM
Feleséged is lehetett a kettõben :D

TMIB
08-01-2015, 06:27 PM
Arra nem emlékszem. Hol volt az?

Azt tudom hogy New Reno-ban volt az egyik bandavezérnek a lánya, vagy barátnõje, akivel le lehetett feküdni. :D

Sipi1989
08-03-2015, 09:08 PM
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2345/6399/original.jpg Rohadt nagy:D

TMIB
08-09-2015, 03:11 PM
http://pre08.deviantart.net/5eb6/th/pre/i/2013/159/a/c/vault_suit_by_capmac-d629pzl.jpg

TMIB
08-27-2015, 04:16 AM
Azt mondják hogy PC-n is meg lehet oldani a Fallout Shelter futtatását.

https://www.youtube.com/watch?v=W0GWDapRqyk

TMIB
08-31-2015, 09:26 PM
https://scontent.fdtw1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11949316_487385551430817_6279892415477296026_n.jpg ?oh=5762e5e44ce1b584dda1291e9c4ce2d2&oe=566DEDC9

TMIB
09-11-2015, 05:32 AM
https://www.youtube.com/watch?t=142&v=Yuo7AuDGNN8

TMIB
09-12-2015, 05:14 AM
104 Fallout cosplayer kép

https://www.facebook.com/VictorVoyeur/photos_stream

https://scontent.fdtw1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11046785_946517592079099_6102392681367539724_n.jpg ?oh=8a92c2123d65afe8323ab5d9605b59f9&oe=56A117E1

Medve
09-12-2015, 06:06 PM
Érdekesség:

Ismeritek a fallout sorozat arcát:

http://i.stack.imgur.com/YqDV2.png

Na ez egy gyakorlati oktató kép az 50-es évekbõl. (Mikor mindenki attól tartott hogy atomháború lesz) A lényege annyi, hogy ha látsz egy atomrobbanást, kinyújtod a karod, feltartod a hüvelyk ujjad, becsukod az egyik szemed és ha az ujjad kitakarja a robbanást akkor biztos távolságban vagy. :thumbup

TMIB
09-12-2015, 06:10 PM
Errõl már én is írtam. :D

Mondjuk ha valami atomrobbanna elõttem, akkor lehet hogy inkább a középsõ ujjamat mutatnám fel. Még egyszer. Utoljára. :haha:

Medve
09-12-2015, 06:16 PM
Ja akkor nem szóltam. :D Én ha atom robbanna elõttem, jól megnézném mert többet nem látnék olyat. :D :thumbup

Medve
09-12-2015, 06:33 PM
Lenne egy kérdésem hozzád túlélõ, mert ezt is tuti elmagyaráztad már :D

Hogy van az, hogy egy atombunkerben nevelkedtél fel a föld alatt, mégis mikor kijutsz a bunkerból tudsz úszni? :D

TMIB
09-12-2015, 07:08 PM
Ezt nem tudom, szabad a gazda. :haha:

Takács
09-15-2015, 05:32 PM
medence

Takács
09-15-2015, 05:33 PM
Tegnap kezdetem a fallout shelternek.
Eltöltök vele egy kis idõt kellemesen míg kijön a 4.

TMIB
09-28-2015, 12:32 AM
Fallout Cosplay

http://41.media.tumblr.com/83122b2fb87114962e3420da6fd236f7/tumblr_nv79yzqufX1te7qjvo1_1280.jpg

TMIB
10-03-2015, 07:11 PM
Sokan várják már a Fallout 4-et. :D

https://scontent.fdtw1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12079219_906562326100591_8015550025400895910_n.jpg ?oh=ce3daed75522100f3c3a31a04dfa8af7&oe=56A4F008

mmilan21
10-15-2015, 08:17 PM
"Felszerkesztettem" PC-re a Fallout Sheltert.
Itt a program hozzá: http://www.bluestacks.com/apps/fallout-shelter-on-pc.html

Így mûxik :
http://i.imgur.com/Tna1ORk.jpg

TMIB
10-15-2015, 08:47 PM
Bonyolult, vagy könnyen ment? Ha könnyû akkor én is megpróbálnám. :)