PDA

View Full Version : www.vadaszexpedicio.hu

Soldat
04-22-2013, 08:14 PM
2009-ben 81 napos vadászexpedíción hajtottam végre Észak-Amerikaában.
Alaszka 3 vadászterülete, NWT két területe, Wyoming, Montana és Nebraska vadászterületeit érintettem. Büszkáén mondhatom, hogy sem azelõtt, sem azóta senki nem csinált ennyire hosszú és összetett expedíciót.
Az útról írtam egy könyvet, ami a fenti linken online olvasható, eBook formátumokban letölthetõ, profi szinkronszínészek tolmácsolásában meghallgatható és a hanganyag letölthetõ, és még angolul is fent van. Mindezt ingyen.
Minden kedves olvasónak nagyon örülök.

www.vadaszexpedicio.hu

TMIB
04-22-2013, 08:20 PM
Azt hiszem megnézem majd az összes videódat. :tapsol:
Rögtön fel is iratkoztam a Ytube csatornádra. :)

Soldat
04-22-2013, 08:23 PM
Köszönöm szépen!
Jó sok idõdet fogja elvenni!:)

TMIB
04-23-2013, 03:46 AM
Idõm az van. A videók felén lassan túl vagyok. Kicsit "Nutnfancy"-s a stílusuk, tetszik. :D :thumbup

TMIB
04-24-2013, 01:54 AM
Megnéztem az összes videódat, mind a 83-at. Nem is tartott olyan sokáig. :D

Szerintem teljesen jók, kalandos út, szép tájak és humor is. A kameramunka is jó, csak néhol a szél kavart be, de ott meg úgyis készítettél neki feliratot, szóval az se volt zavaró.

A legnézettebbeknél gondolom azért tiltottad le a hozzászólásokat, mert sok volt a "minden vadász gyilkos, miért lõsz le egy állatot, ha ehetsz hús helyett mákos tésztát", meg a "nagyon rosszul lõttél mert ezt így kell meg így kell" típusú hozzászólás?

Úgy döntöttem hogy meghallgatom a hangoskönyvet is. :thumbup

Tervezel még hasonló vadászvideókat?

szöged
12-06-2013, 02:59 PM
nekem valami szutyok társasházi adatkezelést hoz be a link
:confused:

TMIB
12-06-2013, 03:10 PM
Most már nekem is. Kár, pedig egy jó részét meghallgattam, a videókból pedig az összeset megnéztem.

A Youtube csatorna még működik. https://www.youtube.com/user/HuntingExpedition09/videos

A weboldalnak biztosan lejárt a domain neve és megvette az a biztonsági cég.