PDA

View Full Version : Világvége Derren Brownnal

raktaros
04-27-2013, 09:02 PM
A témába vág, most volt az elsõ része :)
http://megneztem.blog.hu/2013/04/21/vilagvege_derren_brownnal_a_discovery_channelen

A tavalyi év egyik legnagyobb port kavaró pszichológia kísérlete Derren Brown brit illuzionista és mentalista nevéhez köthetõ. A Világvége Derren Brownnal egy elképesztõ kísérlet bemutatása.

Grafitos
04-29-2013, 09:24 AM
Meg fogom nézni...kíváncsi vagyok a fickóra, aki megeszi ezt az egész Truman Show baromságot...Ha az én életembõl vannének el idõt hogy manipulálva a környezetemet lejárassanak az egész világ elõtt, hát nem lennék hepi..
sõt asszem zabos lennék rendesen

:confused:

raktaros
04-29-2013, 02:05 PM
Lehet annyit pénzt kapott a végén, hogy elmúlt a morcossága :)

cereal killer
04-30-2013, 06:22 AM
Derren Brown egy kitûnõ angol bûvész, az elmúlt 10-12 évben avanzsált mentalistává. Neki köszönhetõen lett korunkban egy elismert és felkapott dolog ez. (én láttam még õt lufit hajtogatni is :))

Volt neki régebben sok jó mûsora, fõleg színházi estek, de amit mostanában mûvel a TV mûsoraiban az vicc. Ahogy egy ismerõs mentalista barátom fogalmazott: mese habbal.

Ha akartok tõle jót, akkor nézzétek a régi színházi mûsorait, az mentalizmus. Ez a fenti meg csak showbiznisz és parasztvakítás sajnos.

Yosihiro Sato
05-22-2013, 02:56 PM
Megnézetem egy részt nekem is kissé mesterkéltnek tût de két dolgot érdemes levonni belõle. Az elsõ,hogy mi játszódik le egy emberben ha tényleg beüt a ménkû mik a reakciói. A második ,hogy milyen egyszerûen befolyásolhatóak vagyunk.