View Full Version : bear grylls kollekció
astonferi
05-13-2013, 06:26 PM
MOL kutaknál tankolás után pontot kapsz és tényleg olcsóbban tudod megvenni a cuccokat. akinek nincs kocsija de szeretne szóljon mert a haverom mol kuton dolgozik hátha tud segíteni :)
zukajev
05-13-2013, 07:20 PM
Én is nézegettem a cucokkat be is nevezek néhányra :)
A bajom csak az az egésszel, hogy van olyan pl. ami 10 matricát kér, a másik 20-at, és erre ad x% kedvezményt, ha már amúgyis otthagysz KU***va sok pénzt náluk mondhatnák hogy 100 matrica és viheted. de nem....
Azért ennek is örüljünk, mert amúgy meg baromi drága és nem hiszem hogy annyira jó. (ár/értékben)
(a victorinox-os akcio meg a vartás jobb volt, de a puzlés nagy bukta lehetett)
astonferi
05-13-2013, 07:37 PM
Én is nézegettem a cucokkat be is nevezek néhányra :)
A bajom csak az az egésszel, hogy van olyan pl. ami 10 matricát kér, a másik 20-at, és erre ad x% kedvezményt, ha már amúgyis otthagysz KU***va sok pénzt náluk mondhatnák hogy 100 matrica és viheted. de nem....
Azért ennek is örüljünk, mert amúgy meg baromi drága és nem hiszem hogy annyira jó. (ár/értékben)
(a victorinox-os akcio meg a vartás jobb volt, de a puzlés nagy bukta lehetett)
én is az olcsóbb ár miatt gondolkodom pár dolgon mert ennyit még meg ér pláne hogy nem tankolok érte mindig. fiskars is jó lehet.