View Full Version : Online játékok
fisligery
06-09-2013, 08:22 PM
Zombie train (http://www.jatekstart.com/jatekok/l%C3%B6v%C3%B6ld%C3%B6z%C5%91s-j%C3%A1t%C3%A9k/20110904/zombie-train)
Végigvittem:D
Majdnem 17.000 pont. Kész horror a játék irányítása. :haha:
Fallout11
01-03-2014, 04:58 PM
Valaki már próbálta?
http://www.thehunter.com/
shadow177
10-27-2014, 10:54 AM
Keresztfiam végletesen megfertõzött a WoT-al. Nem halmozok sikert sikerre, de haladok.
A http://www.conflictnations.com -al játszok. A játék az elején lerak egy országba, amit épp megtámadnak. Engem Dél-Afrikában tett le. Nambia nekem jött, mire legyalultam õket. Aztán Mozambik-ot és Angolát is. Gondoltam hogy gyorsan elintézem Kongót is, de elég kemény falat. Eddig csak szórványosan volt gyalogság a többi országban, itt viszont már tankok serege, helikopterek is vannak.
A játék egyszerû, fejleszd a bázisokat, a hadsereget, védekezz és támadj. A játék arra épít hogy mindenki pénzt költ, de persze anélkül is lehet játszani. 3 országot szépen legyõztem. És a 4. is kezd megtörni.
Amit jónak találok az a motorizált gyalogság, de késõbb jobb áttérni a helikopteres deszantos egységekre. Gyorsabbak, dzsungelharcra külön ki lehet õket képezni. A nehéz tankok eddig nem arattak nálam túl nagy sikert, a könnyû tankok jobban tetszenek. Mirage repülõkkel meg lehet támogatni a földi egységeket.
Elég szórakoztató játék, egész nap megy a gépen, néha igazgatok rajtuk. Kicsit Panzer General fílinges. :)
https://i.ytimg.com/vi/4xzPtzhpxC4/hqdefault.jpg
Újra elővettem a játékot. 2017 óta jó sokat változott. :haha: 7 év...
Ezúttal sikerült elfoglalnom kb. egész közép-Amerikát. Épp csak aztán jött Idaho, és Arizónán meg Texas-on kersztül megtámadt. Hatalmas és nagyon fejlett hadsereg, észak felől, sok helyen átlépve a határt. A légierővel sikerült 1 támadást visszavernem, de jött az újabbnál újabb támadás, ezt lehetetlen megállítani. Úgyhogy északról minden létező egységgel elkezdtem délre menekülni és egész dél-amerikából csapatösszevonást csináltam Hermosillo-ban. Szerencsére a sok reptéren keresztül az gyorsan ment.
2 könnyűpáncélos csapat (alap kiképzett)
1 helikopteres kézifegyveres század (alap kiképzett)
12 fejlett motorizált gyalogsági század (jól kiképzett)
9 nemzeti gárdisa század (elég jól kiképzett)
van még 10 vadászgépem ami 13 volt de minden egyes támadás során kilőnek belőle egyet
Velük várom be az ellenséget, ami elit kiképzett és nehézpáncélosokkal van tele.
https://i.imgur.com/KnLnKXl.png
Csak hát mint látható, annyian vannak, hogy mindenfelől nyomulnak dél felé, a város nem állja útját mindegyiknek. Azért kíváncsi leszek hogy mit bír a gyalogság és a nemzeti gárda ilyen helyzetben...
https://i.imgur.com/WhNy2Id.png
Végül megérkezett az első hadosztály a városhoz, szerintem meglepődött a másik hadúr hogy mi fogadta. A vadászgépeimből 5 maradt. Elküldtem őket délre, útközben szembejött 6 nehézbombázó, amikből 1-et sikerült kilőnöm.
De Hermosillo kapuihoz megérkezett a következő hadosztály is. Őket is szanaszét lőttem, 50%-uk megsemmisült a támadásban.
Én eddig 1 század motorizált gyalogságot és 1 század nemzeti gárdistát veszítettem az ütközetben.
Épp csak most jelent meg a város felett egy rakás vadászgép, meg bombázók is.
Meg gondolom hamarosan még odaér néhány hadosztálynyi tank és gyalogság, meg a bombázó visszafelé jövet megszórja a várost, úgyhogy nem fogunk túl sokáig kitartani. Mondjuk csoda hogy ilyen jól beásták magukat a katonáim és még nem morzsolódtak fel.
BragBOL
04-09-2025, 08:23 AM
Foglalt városba mi működik, mit érdemes építeni?
csak 8 épület fér be?
Engem is megfertőzött :D
Milyen néven vagy?
Az ellátmányos városokat érdemes annexálni, mert rögtön megduplázódik a napi bevétel. Repülőteret is érdemes rájuk építeni, meg kikötőt. Mindegyik növeli az ellátmány mértékét.
Amíg nem annexálsz egy várost, addig a reptéren kívül nem igazán érdemes építgetni. Legalábbis toborzóirodát, kaszárnyát semmiképp, mert hiába építed fel, senki nem fog jelentkezni katonának... Ha "kifizetted a várost" akkor utána már igen.
Kifejesztettem valami drogot is a katonáknak, de építeni kellett hozzá titkos katonai labort. Felépítettem aztán a játék valódi pénzt kezdett kérni érte, szóval az is felejtős. Talán lehet más úton is hozzájutni, de nem jöttem rá hogy hogy.
Én végig fejlesztettem a gépesített gyalogságot és a nemzeti gárdát. A vadászgépek is elég jó szolgálatot tesznek. A tankokból sikerült hármat legyártanom, de azzal elkéstem. Kifejlesztettem egy brutális légvédelmi technológiát is, de abból egyet sem sikerült legyártanom, mert Idaho és Michigan lerohant. Mondjuk nem tudom hogy honnan lehetne tudni hogy a két összefogott terület az két ember-e vagy esetleg egy ember két regisztrációval... Ki tudja.
MR.T.M.I.B. néven vagyok.
Volt egy vicces helyzet.
https://i.imgur.com/a9I5hoF.png
Írtam ugye hogy Hermosillo-nál nagy csata volt. Igazából csodák-csodájára két hadosztályt is ledarált a gyalogságom. Ezek után megijedt egy kicsit az ellenség és nem jött a város közelébe, helyette máshol erőt gyűjtött. Én meg közben az összes gyalogságot kimenekítettem a katlanból, az éj leple alatt kivonultattam őket és uszályra szállt az összes, elhagytuk a területet a közeli város kikötőjén keresztül. Akkor jelent meg az ellenség és körbevette a várost, de nem merték megtámadni, mert az hitték hogy még mindig ott állomásoztak a katonáim. Az üres város körül voltak 3 hadosztály és vártak, gondolkoztak hogy mi legyen, támadjanak-e vagy túl veszélyes.
Közben a katonáim a hajón már dél felé úsztak...
Aztán elfoglalták, de nem tudták hogy hová lett mindenki. És valami felderítő drónrepülőgéppel pásztázta a partokat. Szerintem pont nem vett észre, mert nem támadt a hajóra. Ha meglátott volna akkor gondolom rám küld néhány bombázót.
Sokáig tart az út, az anyaországba küldtem őket, de még messze vannak. Szerintem egy végső összecsapás lesz még ott. De vannak bombázók is, sőt, ballisztikus rakétákkal is lövöldözik a várost ahol állomásozik a megmaradt seregem másik fele.
3 tank, 1 helikopteres század, 1 hegyivadász század, 3 motorizált gyalogság és 10 nemzeti gárda század.
Hozzájuk csatlakozhat majd a hajóútról visszatérő haderő.
https://i.imgur.com/CtS6z8t.png
Az első háborúban érdemes tesztelgetni. Én a hegyivadászokat véletlenül fejlesztettem ki. Helyettük érdemesebb lehet a helikopteres századot fejlesztgetni. Az elején fontos a gyorsaság. Meg a gép ellen érdemes menni az elején, általában nincs túl nagy hadserege.
Még valami vicces.
Az útvonal az uszájhajózás után a kikötőben repülőre szállás, majd onnan átrepülés Tuxtla városba. 2 napja adtam meg ezt az útvonalat. Igen ám, csak tegnap rommá bombázták a Tuxltal-i repülőteret. Gondoltam hog akkor az útvonal változik, de nem. A gyalogság ennek ellenére repülőre szállt és útban vannak a város felé. De hogy fognak leszállni? Illetve hová? A város mellett van egy kukoricás ahol majd landolnak? :confused: :haha:
Majd kiderül. Gondolom simán landolnak a nem létező reptéren...
https://i.imgur.com/4XNHdAf.png
BragBOL
04-10-2025, 07:32 AM
Annektálnám ha lenne alkatrészem hozzá...
8 épületet lehet csak építeni egy városban?
Szállítóhajókkal meg lehet akasztani a behajózást?
Zsoldosokkal nem lehet várost megszállás alatt tartani, még ha kettőből csak az egyik is az!
Min. 2 területfoglalásra alkalmas egység kell hozzá! (friss tapasztalat)
Foglalt várost állítólag 35% morál felett magára lehet hagyni, kórház építésével gyorsítható.
Az alkatrészeknél úgy kell hogy az anyaországban a városokban építs fegyvergyárakat (az az ipar), reptereket, meg ahová lehet hajódokkokat. Azok felpörgetik a gazdaságot.
8 épület... Nem tudom, az is lehet hogy akkor utána lesz csúszka amivel lejjebb lehet vinni. Igazából sehová nem építettem 8-at, úgyhogy nem tudom.
A szálllítóhajók rejtettek, azokat nem kell megépíteni, csak ha küldöd valahová a hadsereget akkor ott megjelenik a szállítóhajó amint felszállnak rá.
Zsoldosaim nem voltak inkább csak gyalogsággal és a nemzeti gárdával vonultam mindenfelé.
A túl alacsony morál az nem jó az biztos, mert akkor megjelennek a tüntetők molotovokat dobálni. Nem erősek, de 1-1 század nemzeti gárdista nem árt, ők már meg tudják úgy védeni ha kitörnek a zavargások. :)
(A tegnapi repülős dolog érdekes volt.) Szállt a gép a város felé, elmentem aludni, mikor visszajöttem az egész hadosztály ott vesztegelt a kikötővárosban, mintha előző nap fel se szálltak volna. :confused:
BragBOL
04-10-2025, 08:48 AM
Nem figyeltem :duhos: 8 építhető épület van csak az építési listában képtelenség túllépni :haha:
értemén, csak arra gondoltam hogy egy gyalogos egységet vízre tennék két szárazföld közé, hogy idegen hajók ne tudjanak behajózni, ez lehetséges?
ÉS, a két partra tüzérséget tennék.
Jaaa.... hát ha olyan helyre rakod ahol lehetetlen őket megkerülni, akkor gondolom. Esetleg összebalhéznak a vízen és ott fognak csatázni? Nem tudom de lehet hogy az történne.
BragBOL
04-10-2025, 09:35 AM
Ha összebalhéznak akkor elkezd lőni a tüzérség,
de a szomszédom írta hogy nincs védelmi értékük tehát nem tud feltartóztatni
legalább korvetthez nem kell alkatrész, és csak 2-3 kel Görögország kis térképes védelméhez.
BragBOL
04-10-2025, 09:59 AM
A Deszantosokkal viszont hadilábon állok..
Földi mozgásuk szinte nincs, korrigálni nem lehet a levegőben célt, csupán álló célpontok ellen lehet bevetni.
Elvileg tud területet foglalni, de nem tudom hogy kell..
Az a helikopteres egység? Én mire eljutottam volna a bevetésükig, akkor megtámadt a két nagy hadsereg észak felől. Pedig a helikopteres egységekkel akartam megszállni Kubát...
BragBOL
04-10-2025, 05:07 PM
Igen az.
Rájöttem, nem vártam meg a kiszállás végét.. :huuu::D
Vagy nem pont a központban landolt.
A tankokat úgy sejtem, nem jó egyedül használni, kell hozzá a gépesített gyalogság, azért van a játék szerint.
Aki ledarálta a birodalmam az is kevert hadosztályokkal támadt rám. 1 tank, 1-2 gépesített hadosztály, légvédelmi egység. És így együtt rohanta le a városokat.
Most már csak várom hogy elfoglalja a másik játékos a maradék területem. Te hogy állsz? Ha vége lesz nálad is, majd szólj aztán talán lehetne egy közös térképen egy játék? :) Akár szövetséges szinten?
BragBOL
04-11-2025, 11:11 PM
4 pályán vagyok az egyik 4xes felejtős (Kuba)
Kezdőpálya Magyaros 3-mas szövetséggel (Görögország)
a harmadik 4x-es Afganisztánnal bekebeleztem Pakisztánt, Kasmírt, Tajikistan nemtomelyik, Kirgisztán, Üzbegisztán, Türkmenisztán, India hamarosan bekebelezve, és most léptem be egy erős szövetségbe.
negyedik 4x-es Malajzia, de azt is el tudom engedni egy szövis közösért :)
Nemtudom törölni lehet-e pályát
Nem sürgős, csak szólj majd ha aktuális én meg itt leszek. :beer:
Lehet külön topicba kéne szednem ezt a játékot.
Most lett vége. Hm... Hogy lettem csak a 15.-ik a 32-ből? Az enyém volt a 3. legerősebb birodalom. Egész Közép-Amerika...
https://i.imgur.com/g17Fiuv.png
BragBOL
04-12-2025, 05:09 PM
A titkos fegyverlabort hova kell építeni? Mindegy hova?
Rakéta programhoz kellene.
Szerintem mindegy, de nem tudom. Én a gyalogság gyógyszerezésére fejlesztettem ki, de aztán nem jöttem rá hogy hogy kell gyógyszert készíteni nekik. Valódi pénzt kért érte (pontosabban aranytömböket).
BragBOL
04-13-2025, 07:16 AM
Csakis kis térképű pálya jöhet szóba, mert nagyon laggolok
BragBOL
04-14-2025, 09:09 PM
Nem tudom jó-e egybe rakni a harckocsi/gyalog kombival a légvédelmiket meg az önjáró tüzérséget, főleg az utóbbi működik-e együtt?
Az ideálisnak gondolt teljes zászlóalj:
1. Harckocsi
2. Páncélozott harcjármű
3. Felderítő jármű
4. Gépesített gyalogság
5. Gépesített gyalogság
6. Gépesített gyalogság
7.Önjáró föld-levegő rakétaindító
8. Önjáró légvédelmi jármű
9. Önjáró tüzérség
Egyáltalán elférnek-e vagy hatékonysági büntetést kap
BragBOL
04-15-2025, 07:34 PM
Indonéziámban megkaptam az első radioaktív küldeményt :D
S most majd jön az invázió..
Nem tudom jó-e egybe rakni a harckocsi/gyalog kombival a légvédelmiket meg az önjáró tüzérséget, főleg az utóbbi működik-e együtt?
Az ideálisnak gondolt teljes zászlóalj:
1. Harckocsi
2. Páncélozott harcjármű
3. Felderítő jármű
4. Gépesített gyalogság
5. Gépesített gyalogság
6. Gépesített gyalogság
7.Önjáró föld-levegő rakétaindító
8. Önjáró légvédelmi jármű
9. Önjáró tüzérség
Egyáltalán elférnek-e vagy hatékonysági büntetést kap
Nem tudom, de nekem néha úgy tűnt hogy a sebesség is random. Biztosan van büntető-sebességcsökkenés bizonyos terepfajtáknál. Meg lassabb a csapatmozgás ellenséges területen. Illetve ha sok egység van együtt akkor úgy lassabban haladnak...?
BragBOL
04-16-2025, 09:10 AM
Nem tudom, de nekem néha úgy tűnt hogy a sebesség is random. Biztosan van büntető-sebességcsökkenés bizonyos terepfajtáknál. Meg lassabb a csapatmozgás ellenséges területen. Illetve ha sok egység van együtt akkor úgy lassabban haladnak...?
Az egységenként meg tudod nézni a leírásban hogy melyik tereptípuson mekkora a sebesség
Gondolom a csoport olyan gyorsan megy mint a leglassabb járműve
9-10 egység fér egy zászlóaljba, figyelni kell a fehér oszlopba az egységstatisztikát, amikor kijelölöd
az ikonok sárgára és gondolom pirosra váltanak ha a hatékonyság leesik mert túl sokan vannak, ekkor a harci értékük és a sebességük is csökken
Hajóztatásnál/reptetésnél mégkisebb egységekre kb 3-4 kell bontani
BragBOL
04-23-2025, 11:43 AM
Indulhatunk, már csak 1 játékom maradt.
Tehát kis pályát, és lehetőleg Európa, esetleg ha Óceánia tibeti és a mellette lévő része szabad ha neked is megfelel.
Európába a legjobb nekem szerintem Spanyolország, főleg ha neked jó és jut Franciaország, Szíria - Törökország, a védett Kanada - Usa, Norvégia - Svédország.
Magyar idő szerint 8 körül leszek biztosabban gépnél.
Várom a pályaszámot.
BragBOL
04-23-2025, 03:55 PM
Nem Óceánia hanem Csendes óceáni hadszíntér bocsi.
Esetleg még USA: Florida - Georgia, Quebec - Ontario
BragBOL
04-23-2025, 05:16 PM
Most indult Európa! 9986375
Mehet? Melyik ország jó neked?
Biztosan helyes a szám? Rákerestem csomószor, de nem mutat semmit. :(
Ahogy nézem arról én pont lemaradtam.
9986361 -et látok, meg 9986377 -t. De a kettő között nincs semmi.
BragBOL
04-23-2025, 06:23 PM
Szűrő kis pálya
Legfrissebb európa
már 16/30
Még látom
"Ha a játék már elindult, és nincs szabad hely, nem jelenik meg a keresési eredmények között."
Szerintem lemaradtam róla.
BragBOL
04-23-2025, 06:34 PM
Rákerestem a számra és kidobja
Norvégia és svédország még szabad
Nekem elrejti. Rákeresek, klikk, de semmilyen találat nincs.
https://i.imgur.com/s32wg0d.png
Lehetséges okok és megoldások:
Privát vagy jelszóval védett játék: Ha a játék privát, csak meghívólinkkel vagy jelszóval lehet csatlakozni. Kérd meg a játék szervezőjét, hogy ossza meg veled a szükséges információkat.
Játék már folyamatban van: Ha a játék már elindult, és nincs szabad hely, nem jelenik meg a keresési eredmények között. Ellenőrizd, hogy valóban van-e még szabad hely a játékban.
Hibás játékazonosító: Győződj meg róla, hogy helyesen írtad be az azonosítót (9986375). Egy elírás is megakadályozhatja a játék megtalálását.
Technikai problémák: Előfordulhat, hogy a játék szerverei vagy az internetkapcsolatod okoz problémát. Próbáld meg frissíteni az oldalt, vagy csatlakozni egy másik eszközről.
Fiók korlátozások: Bizonyos játékokhoz csak meghatározott szintű vagy típusú fiókokkal lehet csatlakozni. Ellenőrizd, hogy a fiókod megfelel-e a játék követelményeinek.
BragBOL
04-23-2025, 06:47 PM
Usa? 9982834
Nuevo vagy arizona? én chihuahat néztem ki magamnak
..
á nemjó 4 országgal határos
BragBOL
04-23-2025, 07:00 PM
Idaho esetleg és akkor ha Montana neked jó
vagy Saskatchewan és Montana
Ezt se találod?
BragBOL
04-23-2025, 07:44 PM
Lehet hogy amerika meg európa két külön szerveren van és ezért nem tudunk egy játékban játszani?
Nem tudom, de nekem nem jelent meg, hiába kerestem rá egy csomószor. Néztem a listát, ott sem láttam. :(
"Usa? 9982834" - Ezt se mutatja.
BragBOL
04-26-2025, 03:14 PM
Dobjál már te is egyet megnézném én is.
Itt van egy. Ezt látod? 9996199
BragBOL
04-26-2025, 05:12 PM
A keresés eredménytelen..
---
Battleground USA?
Át kell állítani a nyelvet
BragBOL
04-26-2025, 05:26 PM
9996552 Eu
9996199 usa
átállítod magyarra és úgy keresed
válassz egyet
BragBOL
04-26-2025, 06:07 PM
áá a tiedet linkeltem...
az már tele
Ez a helyes: 9990687 USA
SIKERÜLT! :-) Én vagyok Nicaragua.
Tényleg a nyelvet kellett átállítani oldalt.
BragBOL
05-02-2025, 08:21 PM
Talán hatékonyabbá lehetne tenni a harcot ha bevetnénk egy egy drágább, frontális esetleg középső alakzati pozíciójú erősebb egységet.
Támadó alakulat A.
Zsoldos
Motorizált gyalogság
Motorizált gyalogság
Felderítő jármű
Támadó alakulat B. (Ez csak szárazföldön képes mozogni)
Zsoldos
Tengerészgyalogság
Motorizált gyalogság
Felderítő jármű
Védekező alakulat A.
Gépesített gyalogság
Motorizált gyalogság
Motorizált gyalogság
(Felderítő jármű)
[⚠️ Suspicious Content]
Talán hatékonyabbá lehetne tenni a harcot ha bevetnénk egy egy drágább, frontális esetleg középső alakzati pozíciójú erősebb egységet.
Támadó alakulat A.
Zsoldos
Motorizált gyalogság
Motorizált gyalogság
Felderítő jármű
Támadó alakulat B. (Ez csak szárazföldön képes mozogni)
Zsoldos
Tengerészgyalogság
Motorizált gyalogság
Felderítő jármű
Védekező alakulat A.
Gépesített gyalogság
Motorizált gyalogság
Motorizált gyalogság
(Felderítő jármű)
Ezeket tudom, először is ilyen kombókkal győztek le.
A gond hogy se pénzem, se nyersanyagom, úgyhogy csak ilyen teszkó gazdaságos csapatokkal tudok egyenlőre mozogni. Meg a helyzet Haitin az totál katasztrófaként indult. Ráadásul volt két csata a felkelőkkel is, rögtön a két nyugati város elfoglalása után. Azt hittem le is csapják a kezemről. Alig tudtam őket visszaszorítani.
Északra küldtem a vadászgépet, meg a föld levegő-gépet is. Igaz, csak egy kisebb szárazföldi csapatot tudtam egyelőre odatenni az északi határra. De talán több lesz a semminél. :) Igazából minden csak pénz és nyersanyag kérdés.
Ez meg mi a túró fent? Azt írja hogy "suspicious content".
:confused:
(Rákerestem, úgy tűnik hogy a fórum szűrője azért tette rá, mert "spam gyanús".) :)
Rozsomák
05-03-2025, 07:02 AM
Valheim el nem játszik senki? Egyedül már unalmas. Majd 2 ezer órám van benne, szégyellem is.
https://www.g2a.com/valheim-pc-steam-key-global-i10000236813001?uuid=fc32e252-d40f-4dff-81da-9e23dd152ce8&tduid=0864c2dcba7f838067761a352b7c23c6&progId=368513&affId=3203291&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Shopforward+HU&adid=AFI_HU_PB_DIGI_GAM_MIX_tradedoubler-HU_3203291&utm_term=HU&utm_content=3203291&id=449
9535
BragBOL
05-03-2025, 12:05 PM
Ami pedig a nemzeti Gárdát illeti:
9536
És az a gyanúm hogy 4! gárdista gyorsabban elhullik mint 2 motorizált gyalog.
Azért kedvelem őket, mert sokkal gyorsabban mozgósíthatóak. 8-10 óra alatt megvan egy, alap fokozaton. A motorizált egységnek majdnem egy teljes nap kell. De legalábbis kétszer annyi idő.
Motoros gyalogság (Motorized Infantry)
1. szint: 18 óra
2. szint: 19 óra
3. szint: 20 óra
4. szint: 21 óra
5. szint: 22 óra
Nemzeti gárda (National Guard)
1. szint: 8 óra
2. szint: 8 óra 30 perc
3. szint: 9 óra
⚖️ Összehasonlítás
Toborzási idő: A nemzeti gárda egységek jelentősen gyorsabban toborozhatók, mint a motoros gyalogság.
Költségek: A nemzeti gárda egységek olcsóbbak és kevesebb erőforrást igényelnek.
Harci képességek: A motoros gyalogság erősebb harci egység, jobb támadó- és védelmi értékekkel rendelkezik, különösen magasabb szinteken.
Használat: A nemzeti gárda ideális gyors védelemhez és városok garnizonozásához, míg a motoros gyalogság alkalmasabb támadó műveletekhez és területfoglaláshoz.
Kár hogy milíciát nem lehet toborozni. :haha:
A szemét...
Nem bír velem, mert erős a védelmem és erős a légierőm is. Támadta a seregem egy ideig, de aztán taktikát váltott. Mivel nem bírt kinyírni egyetlen egységet sem, még a nemzeti gárdisták közül sem, így nekiállt és népirtásba kezdett. Bemegy területekre és a lakosságot lövi tömegsírba.
És sajnos működik neki. A légierőt megosztja hogy kis béna egységekkel megy civilek ellen, így bár folyamatosan kilövöm őket, de az időbe telik. A gárdisták lassan foglalnak vissza területeket, az is idő. De a lakosság kiirtását nem tudom így megakadályozni. Északon is foglalok el városokat de nem elég gyorsan.
Pedig az volt a tervem hogy ráeresztem a légierőt a fővárosára.
https://i.imgur.com/wb5IjAT.png
Azt hittem hogy végleg elbuktam, de nem... folyamatosan repülőkkel támadtam, sorra leszetem az összes motorizált gyalogságát, a zsoldosait, a tankjait, a vádászbombázóját, aztán egyszer csak megállt a támadás és az ellentámadásban mindent visszafoglaltam és beküldtem a területére a nemzeti gárdát, éket verve a védelmébe. A légierőt még a fővárosa ellen is bevetettem, miközben északról is elkezdtem támadni. Úgy begazolt hogy Floridának szólt hogy üzenjen nekem hadat. Florida próbálkozott, de levertem a gyenge próbálkozást amit dél-Amerika felől indított. Most megyek és bevonulok ott a városba, hogy többet onnan ne érjen támadás. Vajon tudok majd győzni egyedül 3 ellen? :eek:
Egy játékos szólt hogy ne menjek északra mert az túl messze van és akkor elbukok. De tévedett, szerintem csak az mentett meg hogy északon terjeszkedni tudtam.
Ha nem kezdett volna népirtásba a civilek ellen, akkor most tudnék sokkal több katonát toborozni, de így elhúzódik majd a háború...
https://i.imgur.com/3CCHB4l.png
Hol van ilyenkor BragBOL, miért nem segít? :)
Vele másik térképen vagyunk. :)
De lehet hogy elbírok egyedül is vele. Gyártja a tankokat és a gyalogságot, meg próbálkozik légvédelemmel is, de nem győzi. Kifut a pénzből és az alapanyagokból. Közben északról egy egész hadosztállyal török előre. A közelében építek egy új repteret és akkor onnan fogom támadni a fővárosát.