View Full Version : Marine Corps edzéstervek
Don't Panic
03-20-2013, 05:42 PM
Na, aki érti az angolt és minimum egy tengerészgyalogos fittségével szeretne rendelkezni, annak itt a hivatalos ajánlás minden porcikára:
Marine Corps Workouts (http://www.military.com/fitness-center/military-fitness/marine-corps-workouts/archive)
Don't Panic
03-20-2013, 05:51 PM
Bocs, elgépeltem a topic nevét! :duhos:
Don't Panic
03-21-2013, 09:01 AM
Köszi! Pedig még a karomon is ott a tetkójuk! :D
Sgtmaj.Prepper
04-05-2013, 06:27 AM
A fegyenc edzés is nagyon jó, kipróbáltam. Egy gond van vele, hogy sok idõt igényel. Ez egy sittesnél valóban nem probléma, mert ráér egész nap ezzel tökölni, de munka, család mellett erre egyszerûen nincs idõ.
ganheddo
08-20-2013, 01:02 AM
A fegyenc edzés is nagyon jó, kipróbáltam. Egy gond van vele, hogy sok idõt igényel. Ez egy sittesnél valóban nem probléma, mert ráér egész nap ezzel tökölni, de munka, család mellett erre egyszerûen nincs idõ.
Szerintem meg nem gond a fegyenc edzés. Én minden olyan alkalommal nyomom mikor van egy kis idõm a család mellett. Bárhol-bármikor csinálható és alap jó kondit erõnlétet ad. Futással kombinálva kiváló! ;-) És csinálható úgy is hogy bevonod a gyerkõcöket (pl. ráül valamelyik a hátadra fekvõtámasznál, stb.).