PDA

View Full Version : Bunkerépítõk

fisligery
06-25-2013, 09:58 AM
Tegnap láttam a sprektrumon van benne szó a prepperekrõl is.

"A Bunkerépítõk címû sorozat annak jár utána, hogyan épülnek a világ legbiztonságosabb menedékhelyei. Legyen szó polgárháborúról, nukleáris katasztrófáról, terrortámadásról, földrengésrõl, szökõárról vagy éppen gazdasági válságról vannak, akik nem félnek a legrosszabbra gondolni, és fel is készülnek a túlélésre. Olyan bunkereket építenek, amelyek minden csapást kibírnak, így gazdájuk akár egy kényelmes fotelbõl figyelheti az apokalipszis eseményeit. Az új sorozat június 8-án 15:05 perctõl lesz látható a Spektrumon."

delta12
06-27-2013, 01:06 PM
Nem július? Valaki felvehetné ha van ideje és megoszthatná. Sajna nekem nincs spektrumom se pár milliárdom álombunkerre :( de ábrándozni néha jó :D

Grafitos
06-27-2013, 08:38 PM
Én is néztem tegnap valószínûleg az ismétlést..egy vállalkozóról szólt, kb OCC stílusban, aki különbözõ bunkereket tervez, mindenféle természeti katasztrófákhoz és atomcsapásokhoz. Szót ejt a megrendelõkrõl, háttérsztorival alátámasztva meg a bunkerkészítés folyamatát is bemutatja. Volt benne egy gömb alakú, vízhatlan,2 ember számára készült fém fülke, ami nincs földhöz rögzítve. Ha jön a szökõár felkapja a gömböt, ami így úszik a vízen, alul egy tõkesúly tartja egyensúlyban a szerkentyût. Nem is rossz elképzelés..és jó business
Már tudom honnan jött az ötlet:)
http://www.designboom.com/design/noah-emergency-capsule-for-tsunamis/