PDA

View Full Version : Battlefield 3

TMIB
08-18-2013, 04:03 AM
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TuleloTMIB/stats/902829510/pc/

:D

Az elsõ órában szánalmas volt amit csináltam. Az RPK-74M -el futkároztam, de felaprítottak és meg nem lõttem le egy katonát se.

Aztán váltottam a TYPE 88 LMG -re és mindjárt más lett a helyzet. Lehet hogy most is lelõnek, de ezzel a könnyûgéppuskával jól megszaggatom az ellent. A legutóbbi csatában 24-25 volt az ölés/halálozás arányom, ami már egyáltalában nem olyan rossz (a tegnapi 3/19-hez képest kifejezetten szuper). Közelharcra is jó, meg magas helyrõl is lehet vele szórni az ellenséget.

A fegyverállvány elég idegesítõ, ha lõnék mindig letámasztja a géppuskát, amitõl lehet hogy pontosabb lesz, de idõbe telik és nem fordul 180 fokban. Inkább hátrány mint elõny.

Ha már lõnek, akkor nem érdemes földre vetõdni, mert az is idõbe telik, meg onnan is újra kell célozni. Addig 2x kilõnek.

A játék teljesen más mint a Call of Duty. :thumbup

TMIB
08-29-2013, 12:33 AM
13 és fél óra játékidõnyi tapasztalat.

Az ASSAULT a szanitéc, én abban vagyok a jó. A lényeg hogy a csatatér ne legyen túl nagy és sok katona legyen. Menni kell a csapattal és közéjük vágni egy elsõsegélycsomagot. Kézbe venni a defibrillátort és élesztgetni õket, ha valószínûleg nem tud az ellenség odalõni. Saját sérülést is lehet gyógyítani. Ha beállok egy védett sarokba és ledobok egy elsõsegélycsomagot, akkor lehet vadászni, ha visszalõnek, a csomag ott van és gyógyít.

ENGINEER (mérnök), a nagyobb területû pályákon hatásos, illetve azokon ahol vannak gépjármûvek. Van RPG-je, illetve légerhárító lövege. Emellett tud jármûveket javítani, aknát fektetni.

SUPPORT (támogató), viszi a nehéztüzérséget és osztja a lõszert a többieknek. C4-es is lehet nála, késõbb aknavetõt és számszeríjat is használhat.

RECON (talán felderítõ?), mesterlövész, rádiós. Nem tudom miért de én rettenetesen béna vagyok a mesterlövészpuskával. Kész csoda ha eltalálok az ellenség katonái közül egyet.

Jeep-el lehet csapatni, árkon-bokron át. A tank se rossz, meg a szállítójármûvek. A helikopterrel nem nagyon próbálkozom, nehéz vele repülni, nem is kell az ellenségnek lelõnie, lezuhanok magamtól. :haha: Vadászrepülõhöz jutni szinte képtelenség, de ha már sikerült, akkor is gyorsan lelõnek, repülni tudni kell, de nem egyszerû. Én egyszerûen csak bevágódok a terepjáróba és odahajtok ahová kell, vagy tankkal próbálok más tankokat kilõni, vagy a tank fedélzeti géppuskájával kaszálok míg mások vezetik a tankot, de a repülõ szerkezeteket hanyagolom.

Fegyvernek AK és M16/A4. A mesterlövészpuskákkal nem szerencsétlenkedek. A fegyverállvány idegesítõ, azt lecseréltem mindegyiknél elõ-markolatra.

TMIB
09-08-2013, 11:38 PM
Egy tipp:

A konténeres pályán használjátok a 870-es sörétest. Közeli célpontok ellen nagyon hatásos. Nálam nagyon bevált. :cool:

Medve
05-29-2014, 07:51 PM
Ha valakit érdekel, most ingyenes a Battlefield 3 az originen.

Daniui
05-30-2014, 02:44 PM
Ha kiismered a mapokat jobb leszel, majd felveszlek barátnak, ha tudlak eddig senkit nem tudtam felvenni... Még nem sokat toltam majd mondok én is tapasztalatokat, elõzõ bf-ben a bolt action csipát szerettem, azzal arattam nagy mapokon. Amúgy call of duty után itt sokkal könnyebb lõni, mert bénábbak az ellenfelek, viszont itt nagy hangsúly van a jármûveken és a csapatmunkán, nagyon attól függ milyen statod lesz hogy miylen a csapatot, nem úgy mind a Cod-ban ahol egyedül fel tudtad húzni a csapatot ha jó voltál.

Daniui
05-30-2014, 03:07 PM
Na elvileg elküldtem egy barát kérelemet :D Daniui ott is a nevem.

TMIB
05-30-2014, 03:27 PM
Sikerült megtalálni. Elfogadtam a barátkérelmet. :beer:

TMIB
05-30-2014, 03:28 PM
Majdnem mindig a "Canals" pályán vagyok. Az a kedvencem.

TMIB
06-01-2014, 04:58 PM
Amióta ingyenes a BF3, azóta nem lehet felcsatlakozni a szerverekre, mert mind tele van játékosokkal. :hogymi:

Medve
06-11-2014, 05:55 PM
Unatkoztam

https://www.youtube.com/watch?v=Q9LLU2njJYg

Medve
06-11-2014, 06:35 PM
1:15-tõl jön az érdemi rész. A youtube feltöltés után 1 perccel már nyavajgott a 3. féltõl való tartalom miatt..

TMIB
06-11-2014, 08:58 PM
Én single playerrel még nem is játszottam, csak a multival.

Medve
06-11-2014, 09:42 PM
Nem vesztettél sokat. Csapni való a kampány része.. Arra jó, hogy tutorialként szolgáljon a multihoz.

imi79
06-12-2014, 06:09 AM
Sajnos nekem már nem viszi a gépem a 3. részt sem, ellenben pár napja találtam ingyenes battlefieldet, arra most egészen rákattantam :)

Medve
06-12-2014, 09:58 PM
A Battlefield Play 4 Free is egy Battlefield. Ami mondhatni garancia, hogy jó játék. :) Én is azt nyomtam, amíg nem vitte a gépem a 3-at. Pontosabban amíg meg nem sütöttem a gépem. Meg amíg nem lett ingyenes a BF3 :)

Medve
06-21-2014, 05:40 AM
Srácok, nem tudja valaki miért van az, hogy játék közbe az irányítás befagy egy pillanatra? Nem a játék, csak az irányítás. Rohadt idegesítõ.

TMIB
06-21-2014, 08:51 AM
Nem tudom, de nálam is csinálta, csak nem a BF, hanem a COD.