PDA

View Full Version : Fórum információ

Oldalak : 1 [2]

TMIB
11-02-2016, 09:57 PM
Kicseréltem a bannert hogy a mostani domain-t mutassa, és kicseréltem a facepalm smiley-t egy jobbra.

TMIB
11-02-2016, 10:12 PM
A régi választható avatarok el voltak tûnve, úgyhogy újraraktam õket a szerverre. Azt hiszem hogy már megint mûködnek. :)

Törölt_reg
01-28-2017, 04:42 AM
..elõre is elnézést kérek,de pár fórumozót letiltottam...így ha nem válaszolok..az nem illetlenség a részemrõl...csupán nem látom.

TMIB
01-28-2017, 04:58 AM
Ok.

Rozsomák
01-28-2017, 10:35 AM
Bocsánat, de mindenkit letiltottam, így csak a saját magam hozzászólásaira tudok reagálni, amit meg is teszek igen gyakran, mert fent vagyok vagy 15 nickkel. Ez nem bunkóság tõlem, csak a kezdeti skizofrénia, és a velem született elmezavar igen egyedi keveréke.
Most nézem... Miket írkálok! Letiltom saját magam is. Ja nem Légyszíves Túlélõ töröld a nickemet véglegesen , de tényleg véglegesen egy két napra. Most köszönöm meg, mert egy két napig nem lesz alkalmam rá.

TMIB
03-17-2017, 10:34 AM
Tegnap (március 16) volt a fórum 4. születésnapja.

:)

coco
03-17-2017, 11:38 AM
Gratulálok, még sok boldog születésnapot! :)

WestBam
03-17-2017, 01:43 PM
:thumbup
Köszönjük!!!

TMIB
04-17-2017, 09:03 AM
Ma átjutott egy spambot, de töröltem. :)

TMIB
04-30-2017, 08:21 PM
Mivel két fórumtag is szólt hogy van néhány gyanúsan szabályellenes hozzászólás még tavaly augusztusból, így azokat a hozzászólásokat most töröltem.

coco
05-04-2017, 11:36 AM
Mennyire oké ólomgolyók kilövése számszeríjból (http://magyarprepperforum.net/showthread.php?485-%CDjakr%F3l-%E9s-%EDj%E1szatr%F3l-%E1ltal%E1noss%E1gban&p=80587&viewfull=1#post80587)? Szerintem erõsen túl van a rendeltetésszerû használaton, legalábbis itthon.

Viszont ha már itt tartunk, meddig lehet törvényesen elmenni? A fenti példát alapul véve ennek a megoldásnak a linkelése mint érdekesség teljesen OK. Megvalósíthatóság, hatékonyság szigorúan elméleti, akadémikus szinten? Esetleg skiccek, rajzok, animációk? Mit gondoltok?

TMIB
05-04-2017, 02:20 PM
Nem tudom, nekem ez a dolog törvényesen hangzik. Az hogy golyó, vagy nyílvesszõ, az mindegy, ez csak olyan átalakítás lenne mint amilyeneket a "csúzlicsatornás" német pasas szokott csinálni. :)

Úgyhogy a fenti beszélgetéshez nem nyúlok, szerintem rendben van. :)

De ha van valami kérdéses, mindig szóljatok. :thumbup

Zacskóbicska
05-05-2017, 07:23 AM
Mennyire oké ólomgolyók kilövése számszeríjból (http://magyarprepperforum.net/showthread.php?485-%CDjakr%F3l-%E9s-%EDj%E1szatr%F3l-%E1ltal%E1noss%E1gban&p=80587&viewfull=1#post80587)? Szerintem erõsen túl van a rendeltetésszerû használaton, legalábbis itthon.

Viszont ha már itt tartunk, meddig lehet törvényesen elmenni? A fenti példát alapul véve ennek a megoldásnak a linkelése mint érdekesség teljesen OK. Megvalósíthatóság, hatékonyság szigorúan elméleti, akadémikus szinten? Esetleg skiccek, rajzok, animációk? Mit gondoltok?

Nincs benne semmi jogszabályba ütközõ. A csúzlihoz is lehet ólomgolyót használni, közelrõl simán embert ölhet, így az sem veszélytelen. Közös nevezõ, hogy egyiket sem lehet használni közterületen.

TMIB
10-14-2017, 09:03 AM
Nem tudom hogy meséltem-e hogy még a legelején hogy intézõdött a fórum indulása.

Nem volt egyszerû, tisztán emlékszem a bonyolult helyzetre.

Megvettem a tárhelyet és a domaint, semmi gond nem volt. Utána viszont vagy 2 hétig egy üres lap volt fenn, egy Youtube zenés videóval. Erre az a magyarázat, hogy próbáltam kártyával fizetni a fórummotorért, de a weboldal egyszerûen nem vette át a kártya adatait, visszadobta. Másnap mentem a bankba, mondták hogy letiltotta a bank a tranzakciót mert gyanús volt. (Nem tudom mi volt rajta a gyanús, azt nem mondták el.) Mindenesetre feloldattam velük a tiltást. Aztán fizettem, de valahogy megint nem sikerült, azt írta hogy sikerült és átment, de aztán napokkal késõbb visszajött a pénzt, és nem tehettem semmit, mert képtelen voltam a kártyával úgy fizetni hogy átmenjen a pénz. Ezen a ponton már meg is untam és áttettem a pénzt PayPal-ra, ami szintén napokig tartott, majd PayPallal fizettem a fórummotorért. Akkor végre úgy már sikerült, épp csak eltelt vagy 2 hét és már szétrágott az ideg az egész átutalási-bonyodalom miatt.

Ezért volt a domainen 2 hétig zenés videó.

raktaros
10-14-2017, 08:09 PM
En lemaradtam a zenérõl :)

TMIB
10-14-2017, 08:19 PM
"A készülõdõ dal" volt az. :)

https://www.youtube.com/watch?v=t6U7y5avhC8

TMIB
12-02-2017, 05:02 PM
Nem tudom hogy sikerült-e, de szétküldtem egy fórum-üzenetet. Talán néhány régi tag újra visszajön. Úgysem küldtem üzenetet a tagoknak már vagy 2 éve.

Törölt_reg
12-03-2017, 05:39 AM
Nem tudom hogy sikerült-e, de szétküldtem egy fórum-üzenetet. Talán néhány régi tag újra visszajön. Úgysem küldtem üzenetet a tagoknak már vagy 2 éve.

Igen + jött!Kösz és viszont minden jót!

TMIB
12-03-2017, 05:56 AM
Köszönöm hogy megírtad, nem voltam benne biztos hogy sikerült. Valamiért az én email címemre nem érkezett meg. Nem tudom miért, de nem is számít, a lényeg hogy mindenki máshoz odaért. :beer:

Laci
12-03-2017, 06:01 AM
Sikerült .

LSVF
12-05-2017, 01:02 PM
Köszönöm! Én is megkaptam.
Viszont kívánom!

coco
12-10-2017, 02:48 PM
Megkaptam, hasonló jókat kívánok!

TMIB
03-06-2018, 07:27 AM
1 tag töröltette magát, az illegális bevándorlós topic miatt.

fater.lajos
03-06-2018, 01:06 PM
Elolvastam a hozzászólásait. Megsértõdött, mivel nem volt képes a vitára.

WestBam
03-06-2018, 03:21 PM
Tippelni szabad ki volt az?

raktaros
03-06-2018, 10:44 PM
Nem értem. Mire jó ez hogy vagy nyolcadjára törölteti magát és kis idõ múlva újra regisztrál? Stílusáról, gyorsan változó véleményeirõl úgyis felismerhetõ.
Vannak jó meglátásai néha, de már megfogadtam nem állok le vele véleményt cserélni, csak néha nehéz kibírni :)

Dream_walker
03-07-2018, 08:39 AM
Ignore lista, és máris szebb a fórum :)

Alpha
03-07-2018, 08:44 AM
Nagy gondok vannak ezzel az emberrel. Most nem ércelõdök rajta, hanem tök komolyan gondolom.
Személy szerint örülök, hogy nincs itt, de sajnálom, hogy ilyen mentális problémákkal küzd.

TMIB
04-11-2018, 04:26 AM
Oké emberek, megindultunk, gurulunk. :)

Rövid helyzetjelentés:

2 nappal ezelőtt megjelent egy üzenet, ami szerint az Opera/Yandex hibát talált a fórumon. (Valamilyen kódot.)

A biztonság kedvéért bezártam az egészet, töröltem a régi fórumot, az adatbázist elmentettem. Új verzió letölt, 2 verzióval magasabb szám, és sok biztonsági javítás update is lett. Az egész fájlrendszer és java file és cserélve lett, a fórum most 100% hogy tiszta.

Az Opera viszont addig be fog jelezni, amíg nem megyek személyesen a Yandexhez kérni hogy vegyék le a tiltólistáról. Elvileg a többi keresőnem nem is volt baja a fórummal, 67-ből csak 1-nek. De azért a nagy frissítés megtörtént, a biztonság kedvéért.

Nem volt egyszerű, ráadásul a chat-et és a tetszikelős részt is le kellett kapcsolnom, az új verzió nem tudta őket kezelni. De gondolom megleszünk nélkülük. Annyira nem óriási veszteség. Chat-re ki lehet találni majd valami mást is, majd gondolkodom rajta.

TMIB
04-11-2018, 05:25 AM
Az előbb megjavítottam a smiley-kat is, de még előfordulhatnak kisebb hibák. Privátban jelezzétek, vagy a hibejelentő topicban.

Intézkedtem az Operával kapcsolatban is, remélhetőleg pár nap és az is megoldódik.

Al Bundy
04-11-2018, 12:01 PM
Koszonjuk a munkadat

coco
04-11-2018, 03:43 PM
Már kezdtem aggódni. Köszi, csak így tovább! :thumbup

WestBam
04-11-2018, 05:43 PM

TMIB
04-15-2018, 01:49 PM
Intézkedtem az Operával kapcsolatban is, remélhetőleg pár nap és az is megoldódik.

Ok, úgy tűnik hogy az is rendben van. Operával megnyitottam a fórumot és nem jelzett biztonsági hibát. :beer:

TMIB
04-17-2018, 07:11 AM
Remélem a hét második felében lesz időm, és akkor visszahozom majd a Chat funkciót.

TMIB
04-20-2018, 12:46 PM
Új chat feltelepítve. Mindenkinél működik?

mmilan21
04-20-2018, 05:09 PM
Új chat feltelepítve. Mindenkinél mûködik?

Nálam megy.

TMIB
04-27-2018, 08:22 PM
Az előbb hozzáadtam a tetszikelés-diszlájkolás dolgot. Ez utóbbi eltávolítható, ha esetleg összebalhézna rajta a fórumtagság. :haha:

Azt hittem bonyolultabb lesz, de kevesebb mint fél óra alatt meglett. Remélem működik majd rendesen.

TMIB
06-06-2018, 11:18 PM
Lekapcsoltam a diszlájkolást, csak tetszikelni lehet. Úgyse használta senki a lepontozást, így csak a helyet foglalta és zavaró volt.

TMIB
08-26-2018, 05:59 AM
Az egyik tagot folyamatosan kilépteti a fórum. Van másnak ilyen gondja? Van más is akit a fórum pár perc elteltével kiléptet?

mmilan21
08-26-2018, 06:14 AM
Az egyik tagot folyamatosan kilépteti a fórum. Van másnak ilyen gondja? Van más is akit a fórum pár perc elteltével kiléptet?

Nem tapasztaltam eddig ilyesmit.
Még amikor szórakozik is az internetkapcsolatom, akkor sem szokott ilyen történni nálam.

Javaslom hogy próbáljon meg egy másik böngészõvel vagy eszközzel bejelentkezni ide, hogy meglássa akkor is ez lesz-e a helyzet.
Lehet hogy a böngészõvel, annak egy beállításával, az egyik kiegészítõjével, egy háttérben futó másik programmal, netán vírusvédelmi szoftverrel lesz a gond.

Ha korábban nem jelentkezett nála a hiba, akkor a rendszert érdemes lehet visszaállítani egy korábbi mentési pontra.
Ha vírusról/kártékony programról van szó, akkor ez a megoldás nem feltétlenül mûködik, mert a megfertõzhette akár a visszaállítási fájlokat is.

Egy teljes körû vírus/nemkívánatos szoftver keresést is érdemes lefuttatni, ha az elõbbiek nem oldják meg a gondot.

TMIB
08-26-2018, 06:48 AM
Már meglett a probléma, elvileg ki kell pipálni az "Emlékezzen rám"-ot a belépésnél és akkor nem léptet ki a fórum.

TMIB
02-12-2019, 10:27 PM
Már csak 1 hónap van a fórum újabb költözéséig.

TMIB
03-01-2019, 04:34 AM
Aki adakozna az szóljon! Tudjátok, itt lehet: http://magyarprepperforum.net/donations/adakozas_MPF.htm

Hamarosan megkezdem a munkát az átálláshoz, új tárhely, új domain név, stb. Nagy munka lesz megint, de csak így oldható meg anyagilag. A következõ napokban elkezdek majd dolgozni a fórum áthelyezésén, biztonsági frissítésekkel, add-onokkal (a chat és a likolás) és egyebekkel.

TMIB
03-02-2019, 02:27 AM
Nagy a munka, remélhetõleg sikerülni fog. Az adatbázist lementettem, szóval amit ez után írtok, az lehet hogy nem lesz a másik helyen.

De ha ma sikerül áttenni, akkor nem lesz gond az átállással.

TMIB
03-02-2019, 04:37 AM
Nagyon lassan haladok. 80-100 kb/s -el töltöm le és fel a másfél GB-os adatbázist. :huuu:

TMIB
03-02-2019, 09:59 AM
Harcolok az adatbázis dologgal, de egyelõre nem mûködik. Pedig elvileg jól van beállítva. :hogymi: Lehet hogy ebbõl alvás lesz és utána folytatom...

TMIB
03-02-2019, 11:38 AM
Database Error... PHP beállítva, domain beállítva, minden stimmel az SQL-el is, de mégis hibát jelez. Gõzöm sincs mi lehet a baja. Holnap tovább próbálkozom.

TMIB
03-02-2019, 10:23 PM
Megvan a probléma, csak adminjogokat kellett adnom az adatbázishoz. Anélkül hiába volt jó minden beállítás...
A fórum magyar idõ szerint hajnalban költözik. Addig még lehet írni, az egész adatbázist letöltöm hajnalban és megy majd a másik helyre. :beer:

Az új hely olcsóbb, de kicsit lassabb. Ráadásul nem is olyan nagyon olcsó, mert most látom hogy a tárhelyet 3 évre vettem, de a domain-t évente újra kell venni. Tehát aki tud adakozni az tegye, a fórum köszönettel vesz minden adományt, legyen az 10 vagy 20 vagy akárhány dollár. :)

Minden oké lesz az átállással, csak még lesz vele egy fél napos munkám...

TMIB
03-03-2019, 07:10 AM
A fórum gyors, épp csak a reklámok nem akarnak megjelenni, se a chat, se a "tetszikelés". Gõzöm sincs hogy miért, de azt majd megoldom késõbb. Egyelõre örülök hogy a többi mûködik.

TMIB
03-04-2019, 02:58 AM
A fórum néha gyors, néha belassul. A hozzászólásszerkesztés nálam pl. nem mûködik, mert ha ráklikkelek, akkor egyszerûen semmi szöveg nincs ott. Az új hozzászólásoknál kiírja hogy "elhagyod az oldalt? ha igen akkor lehet hogy elveszik amit beírtál".

Ebbõl kifolyólag szerintem csinálok egy "tiszta feltelepítést" a fórumnak, nem lesz benne semmilyen mod és add-on, egyelõre. Azzal valószínûleg meg tudok majd oldani egy-két dolgot. Ha az után is gond lesz, akkor beleásom majd magam a témába és kiderítem hogy mi lehet a gond. Több napos munka lesz, de - ahogy szoktam - majd megoldom.

st.jimmy
03-04-2019, 11:17 AM
Köszönjük!!

Dream_walker
03-05-2019, 06:26 AM
Jól mûködik! Nem semmi munka lehetett, gratula!
Gondolom egyszer-egyszer még majd jönnek elõ hibák, de ahogy látom, sikeresen költöztettél :)

TMIB
03-05-2019, 06:51 AM
Nálad jó? Hm. Nálam szenved, de majd megtalálom rá a megoldást.

Tervezek egy tiszta-feltelepítést. Aztán ha az nem javít meg mindent, akkor beleásom magam és kiderítem hogy mi lehet a gond.

Egyelõre megyeget, a többit megoldom késõbb.

:beer:

TMIB
03-11-2019, 06:05 AM
Tiszta fájlok feltéve, PHP újabb verziója beállítva, illetve a PHP a régi arculatára konfigurálva.

TMIB
03-11-2019, 06:49 AM
Úgy tűnik hogy az utólagos szerkesztést sikerült megjavítanom. :thumbup

TMIB
03-11-2019, 07:01 AM
AJAX automata-frissítés kikapcsolva. A fórum már nem dobálja a pop-up-ot arról hogy elhagyod-e az oldalt.

Mindkét probléma megoldva. Szerintem mostantól okés a fórum.

(Igaz, hiányzik a chat és a lájkolás, de a lényeg a stabil működés, ami most a 2 hiba megoldásával és a PHP magasabb verziójára váltásával és beállításával most már szerintem menni fog.)

BragBOL
03-11-2019, 10:19 AM
Egy ideje, még az elõzõ helyen is nem maradt bejelentkezve hiába pipáztam bejelentkezésnél.

WestBam
03-11-2019, 11:11 PM
A hiba szerintem Nálad volt/van, nekem tökéletesen ment 3 gépen + telefonon is, sehol nem voltam kilépve. Az új címen is csak egyszer léptem eddig be, azóta benn vagyok, megjegyezte. Nincs valami beállítva a böngészõdben, hogy kikapcsoláskor törölje a sütiket pl.? Mert elvileg abban tárolja az infót, hogy be vagy lépve.

TMIB
03-12-2019, 02:39 AM
Valami ilyen hiba volt már másnál is, keresd vissza a hozzászólásokat, szerintem megtalálod. Ha jól emlékszem a megoldás valóban valami böngésző-átállítás lett annál a fórumozónál. :)

TMIB
03-12-2019, 08:31 PM
Észrevettem hogy a szmájliknak csak egy része működik. Majd később ezt a hibát is javítom.

st.jimmy
03-13-2019, 03:55 PM
Az legyen a legnagyobb baj, nem hiszem, hogy nagy gondot okoz

BragBOL
03-14-2019, 07:20 AM
A süti tiltást kell kivételeztetni.
Tegnapelõtt bejelentkezve csináltam, még jó hogy kivártam para helyett :D

st.jimmy
03-14-2019, 07:55 AM
BragBOL õszintén nem tudom mirõl beszélsz :D

Lehet ennek valamilyen jelentõssége számomra?

TMIB
03-14-2019, 08:41 AM
Az előző hozzászólásában írta hogy mindig kiléptette a böngészője a fórumból. Most pedig azt írta rá, hogy a süti-engedélyezés volt a megoldás. :)

TMIB
03-15-2019, 03:27 AM
A smiley-k megjavítva.

BragBOL
03-15-2019, 08:55 AM
A fejléc (banner, logó) csak nálam nem jelenik meg?

TMIB
03-15-2019, 09:05 AM
Az AD-blockod be van kapcsolva? Ha igen, az lehet baja. Amúgy a reklám az egyáltalán nem jelenik meg egyelőre, és még nem jöttem rá hogy miért nem. :hogymi:

BragBOL
03-15-2019, 11:10 AM
Be van, de a régi oldalon látszik pedig üres a fehérlistám, de mintha egy darabig itt is jó volt, csak ma vagy tegnap tûnhetett el.

TMIB
03-15-2019, 08:10 PM
Nálam ott van fent, úgyhogy elvileg működnie kellene.

TMIB
03-17-2019, 07:54 AM
De jó... a gmail szabotálja a kiküldött értesítést.

https://i.imgur.com/J6PEZan.jpg

Az AdSense is írt. Először annyit hogy a fórum chatet használ és az nem jó. Igaz hogy nincs is chat, nem számít... Aztán beikszeltem hogy javítva és hogy vizsgálják felül. Majd kaptam egy új üzenetet hogy a weboldal "még nincs kész". Nem lényeg hogy több mint 6 éve kész van. Meg az se hogy az előző két domainen chat is volt. Amikor alig volt hozzászólás és volt chat, akkor nem volt probléma, most hogy nincs chat és sokkal több hozzászólás van, most meg gond van? Marhára logikus. :rolleyes:

Igazából a legjobb lenne ha le lenne kapcsolva az egész reklám izé. Mondjuk akkor több adomány kellene a közösbe. Nem tudom...

Mizu
03-17-2019, 02:02 PM
Nekem szépen átjött az üzi! Köszi ezúton is! :)

TMIB
03-17-2019, 07:50 PM
Igen, úgy tűnik hogy mindenki megkapta. Kár hogy a gmail megkérdőjelezte a tartalmát, de ez van. :)

raktaros
03-17-2019, 08:58 PM
Én is megkaptam :)

TMIB
03-29-2019, 08:13 AM
Vajon hová lett a fórumbanner? :confused: Ott volt, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt.

TMIB
03-31-2019, 02:54 AM
Megjavítottam a bannert, illetve a linket is kijavítottam benne az újra. Töröltem a privát üzeneteim egy részét mert tele volt az "üzenet-ládám", úgyhogy akinek segítség kell ott újra elérhet. :)

st.jimmy
03-31-2019, 09:37 AM
likeoltam volna ezt a kommentedet, aztán rájöttem, hogy az most nincs :D

Na sebaj, íg +1 hozzászólás

király vagy!

TMIB
03-31-2019, 09:50 AM
Na igen, az még várat magára. De nem felejtettem el, majd azt is megcsinálom. :)

BragBOL
03-31-2019, 07:11 PM
Na mostmár nálam is megjelenik a banner! :thumbup

TMIB
04-01-2019, 01:17 AM
Vagy 3 órán át próbálkoztam de nem jött össze a "tetszikelés" gomb visszahozatala. Van 1 sor amit meg kellene változtatni a fórumkinézetben, de a szerver nem enged hozzáférést. Egyelőre még nem jöttem rá hogy hogy lehet megoldani. De az agyam lefárasztotta a dolog, úgyhogy majd valamikor máskor újra próbálkozom vele. Most meg inkább pihenek....

st.jimmy
04-01-2019, 09:18 AM
Hagyd a fenébe :D

TMIB
04-24-2019, 08:59 AM
Újra próbálkoztam, elvileg ki van kapcsolva valami, de ha bekapcsolom, akkor 500-as hibát jelez. Egyelőre nem piszkálom, majd akkor próbálkozom vele újra, amikor otthon éjszaka lesz. Most hogy mindenki ébren van és fórumozik, most inkább nem babrálok vele. :)

TMIB
05-02-2019, 06:30 AM
Most jött egy értesítés, hogy végre újra vannak reklámok engedélyezve, de nálam nem jelenik meg. Mi a helyzet? Ti látjátok a reklámokat a fórumon? Elvileg működnie kellene, de nálam nem mutat semmit. Mi a helyzet nálatok?

st.jimmy
05-02-2019, 06:41 AM
most pont laptop.hu itt virít

TMIB
05-02-2019, 10:04 AM
Köszönöm. Akkor talán csak működik. Nem mintha sokat számítana, de az a pár fillér is besegít a szerver/domain számláknál.

TMIB
05-27-2019, 03:12 PM
Infó:

A fórum 4 órája leállt. Azt írta ki hogy felfüggesztett szolgáltatás. Nem írta a szolgáltató eddig hogy bármi problémája lett volna. Emailjeimben már csak a felfüggesztésről írtak hogy "túl sok energiát használ a fórum". Írtam nekik hogy 50 aktív tag van, és más szolgáltatónak akkor se volt gondja mikor 4x ennyi ember használta egyszerre. Azt üzentem nekik hogy vagy kapcsolják vissza, vagy adják vissza a pénzt. És most úgy tűnik hogy visszakapcsolták. Magyarázatot nem adtak semmire, szóval nem tudom mi volt a bajuk. A lényeg hogy újra működik minden.

TMIB
08-26-2019, 07:08 AM
A lájkolás újra itt van a fórumon. Annak idején sok órát eltököltem vele és most újabb 3 és fél órámba telt, de sikerült. Minden file-t újra feltettem. Majd ki kellett kapcsolnom valamit, és a beállítás-file kódot is meg kellett változtatnom. Majd rájöttem hogy nem pluginnak, hanem product-nak kellett importálni a fájlokat. De úgy sem működött. Aztán rájöttem hogy nem a 2 XML fájlt kellett oda importálni, hanem van egy 3. XML file is, amiről a telepítős leírás egy büdös szót se szólt. Úgy sikerült feltölteni a 3. fájlt. Megjelentek a dolgok a fórumon, de hibát jeleztek. A PHP verzió átállítása után a hiba megszűnt.

Leteszteltem a lájk gombot, és úgy tűnik hogy jelenleg működik.

TMIB
10-13-2019, 04:02 AM
A topic-nézettség számláló nem igazán működik. Valami beállítás hiba miatt vagy egyáltalán nem, vagy erősen kihagyással számolja hogy hányan néznek egy topicot.

st.jimmy
10-14-2019, 05:04 PM
remélem nem a likeolás tette tönkre :D

TMIB
10-14-2019, 08:05 PM
Nem, már jóval előtte tönkrement. Hiba-emaileket is küldöz, de azon túl nem jelent problémát a fórum működésében.

TMIB
03-19-2020, 08:51 AM
A múltkor valami 50 aktív tagra esett vissza a napi látogatottság. Most ez felment 81-re. Nem is tudom mikor volt utoljára ennyi aktív tag a fórumon. Elég régen...

Mindemellett üdvözlöm az új embereket. Január közepe óta kicsit megemelkedett az új tagok száma.

TMIB
06-09-2020, 02:35 PM
Csak nálam nem megy rendesen a fórum? Nagyon belassult és mikor hozzászólást írok akkor átmegy ugyan, de kiírja hogy duplán lett betéve a fórumra, holott nem.

st.jimmy
06-09-2020, 03:45 PM
Most egyelõre nem látok problémát, de enneél a hozzászólásnál kiderül

TMIB
08-02-2020, 03:50 AM
Egy kérdés: Változtassak a fórumon annyit, hogy ne 10, hanem 20 poszt jelenjen meg egy oldalon? Vagy akár 25. Igaz hogy így sem hoz semmi reklámpénzt a fórum, de pont azért teljesen mindegy is. Hogy havi másfél dollárt hoz vagy 75 centet, az már édesmindegy. Így sem, úgysem elég arra hogy fedezze a tárhelyet és az egyéb kiadásokat.

Viszont 20-25 hozzászólás jobban átláthatóvá tenné a fórumot. :) Vélemények?

Alpha
08-02-2020, 05:04 PM
Szerintem jó ez így, hagyd a francba.
Mikor lesz aktuális a tárhelyért fizetni?
Idén is beszállok a költségekbe...

WestBam
08-02-2020, 08:05 PM
Na telefonról meg sem tudtam írni:
- szerintem felesleges változtatni rajta, telón így is sokat kell tekergetni az aljáig
- ha már telóról akartam nyomkodni feltûnt, hogy telefonon mindig kidobált, hiába léptem be. Egy hozzászólást tudtam megírni, erre a posztra már nem tudtam válaszolni pedig beléptem elvileg 3x is. Lehet ezt a részt kellene megnézni, hogy miért léptet ki automatikusan.

TMIB
08-03-2020, 12:40 AM
Akkor jó hogy megkérdeztem. Telefonon nem tudom hogy néz ki és hogy milyen a használhatósága, én 27"-os monitoron nézem. Mindig számolgatnom kell hogy hány hozzászólás van, mert ha a 9, akkor ha bárki válaszol akkor az enyémért vissza kell tekerni, ha a 10, akkor pedig az nem fog látszódni hogy én mire válaszoltam és ahhoz kell majd visszatekerni, hacsak nem használom az idézet funkciót.

Az Index fórumán az tetszik, hogy mindenki beállíthatja rajta hogy laponként hány hozzászólást szeretne látni. Általában én beállítom 500-ra, aztán ha tovább is tart betölteni a rossz netemmel, legalább nem kell klikkelni sehová. :)

De akkor hagyom így, ha mobilon a több hozzászólás zavaró.

A kilépés sokszor saját beállítási probléma, esetleg böngészõé, a fórum alapjában a kiléptetést vagy 24 órára adtam meg, vagy még többre, tehát az nem lehet gond.

Mikor lesz aktuális a tárhelyért fizetni?

A múltkor kifizettem nekik egy zsák pénzt, úgyhogy azt hiszem hogy a következõ tárhely-fizetés majd csak jövõ év elején lesz. (Ha jól emlékszem, de utánanézhetek.) Persze adakozni bármikor lehet rá. :)

P. Dude
08-03-2020, 06:54 AM
Szerintem is jól átlátható így. Legtöbbször én tableten használom, azon nem kell annyit görgetni, de lehet telefonra valóban optimálisabb a 10 hozzászólás.

st.jimmy
08-11-2020, 03:25 PM
Én full megszoktam a lapozgatást, nem nézem, hogy hánynál tartunk

Akkor van egy kis idõveszteségem, ha nagyon elszalad egy topic és nem elég egyet visszalapozni, mert akkor nem tudom, hogy 2-t vagy 3-mat kell, de szerintem is jó így

P. Dude
09-16-2020, 07:23 AM
Azt vettem észre, hogy ha egy új hozzászólásra Thumbs Upot nyomnék, akkor szinte sosem engedi. Elõször mindig kell egy plusz kattintás. Tehát rányomok, hogy töltse be a topik elõzõ oldalát. Aztán visszamegyek a legfrissebb oldalra, és akkor már rögtön engedi a Thumbs Upot. Legalábbis tableten. Majd megnézem, asztali gépen is így van-e.

TMIB
09-16-2020, 08:27 AM
Nálam akkor nem engedi, ha egy oldalt sokáig nyitva hagyok. Az esetben ha "adnám a lájkot" akkor egy hibaüzenet jelenik meg. Akkor újra be kell töltenem a lapot és utána nincs gond.

P. Dude
12-11-2020, 01:15 PM
Ha esetleg lehetne csatolni a hozzászóláshoz mobi kiterjesztést, akkor megtaláltam az "Európa végnapjai" könyvet, amit Ged keresett, meg talán mást is érdekelne. Pdf-ben is megvan, úgy viszont nagyon nagy.

TMIB
12-11-2020, 01:47 PM
Régen meg volt osztva néhány könyv, mire megkeresett egy kiadó hogy szedjük le az egyiket. Gondolom ha feltöltöd máshová és úgy osztod meg az elérhetõségét a rejtett részen, akkor az úgy rendben lesz.

TMIB
12-24-2020, 05:01 PM
Az utóbbi 365 napban 40 új tag regisztrált és kb. 6000 új hozzászólás érkezett. :)

TMIB
03-01-2021, 05:55 PM
A szerveresek zargatnak hogy "túl sok adatot használ a fórum" és hogy nekik több pénz kell emiatt. Hát én erõsen kétlem hogy túl sok lenne az adatforgalom. Átlag 50 ember fórumozik 2 naponta. Bot-ok vannak, de annyira kevés a kép a fórumon, meg a fórum fele el is van rejtve, hogy kétlem hogy bármilyen zavart kellene hogy a botok okozzanak. Most vitatkozom a tárhely szolgáltatóval.

P. Dude
03-01-2021, 07:07 PM
Ez elég meglepõ. Épp a napokban csodálkoztam, hogy mondjuk öt évvel ezelõtt mennyi hozzászólás volt itt a fórumon, meg milyen beszélgetések mentek. Akkor ahhoz mit szólt a szolgáltató...

TMIB
03-01-2021, 07:28 PM
Átköltözés után a mostani rám szólt hogy "miért van annyi forgalom" és lekapcsolták a tárhelyet. Mondtam nekik hogy ez egy fórum, nem generál adatforgalmat. Erre visszakapcsolták egy szó nélkül.

P. Dude
03-01-2021, 07:45 PM
Nem is értem, mi bajuk lehet...

TMIB
03-02-2021, 03:47 AM
6 GB adatforgalom teljes hónapban. Az soknak számít? Másfél DVD az szerintem semmi...

Amit viszont észrevettem az az, hogy míg a fórumozók 600 MB-ot használnak egy hónapban, addig a bot-ok 5 és fél GB-ot. Amivel nincs gond, viszont lehet hogy ez nem tetszik a szolgáltatónak. Írtam nekik egy emailt, majd elmondják mi a kínjuk. Csak sejtem hogy ez lehet a gondjuk.

TMIB
03-02-2021, 06:09 PM
Úgy tûnik hogy megoldottam a problémát. Blokkoltam a legrosszabb botokat, a többit pedig kicsit lekorlátoztam, ez visszavette az adatforgalmat. A szerverparktól meg visszaírták hogy megnézték, valóban botokról van szó és látják hogy sikeresen elintéztem, úgyhogy figyelik az adatforgalmat de egyelõre rendben vagyunk.

raktaros
03-02-2021, 10:55 PM
Úgy tûnik hogy megoldottam a problémát. Blokkoltam a legrosszabb botokat, a többit pedig kicsit lekorlátoztam, ez visszavette az adatforgalmat. A szerverparktól meg visszaírták hogy megnézték, valóban botokról van szó és látják hogy sikeresen elintéztem, úgyhogy figyelik az adatforgalmat de egyelõre rendben vagyunk.

Na de miféle szolgáltató ilyen hogy 6GB problémás neki...

TMIB
03-27-2021, 10:44 PM
Rozsomák hozzászólását áttettem a "Covid-19 napló" topicba.

TMIB
10-27-2021, 05:44 AM
Kevesebb mint 1 hónap maradt a fórumtárhely és az új domain kifizetésére. Ahogy nézem ugyanaz a kb. 100 ember jár vissza a fórumra, többség olvasni, pár tucatnyian kommentelni, úgy mint az ezt megelõzõ domainnél.

Majd megnézem hogy mennyibe fog kerülni az újabb hosszabbítás, és majd ideírom az infót. Remélem össze tudjuk dobni a pénzt. :)

TMIB
11-07-2021, 01:52 AM
Csináltam egy Discord szervert a fórumnak.

Ezen a linken találjátok meg:

https://discord.gg/XPTr9hSS

A Discord az kb. olyan mint egy csoport-chat. Mivel itt a fórumon nincs Chat, így gondoltam hogy Discordon úgy megoldható és akkor nem kell érte a Fórum szerkezetébe belenyúlni. :)

Majd írjatok oda valamit, csak hogy lássam hogy mûködik-e.

TMIB
11-11-2021, 08:51 PM
Fogta magát a szolgáltató és kérdés nélkül hosszabbított. 550 dollárt vettek le a bankkártyámról. Most vitatkozom velük hogy mi volt ez és miért csinálták. Valahogy vissza kell szereznem a pénzem. :(

TMIB
11-11-2021, 10:46 PM
$554 dollárt. Próbáltam elérni õket, nem sikerült. Most valami chat-en beszéltem egy segítõ emberrel, azt mondja hogy a domain-ért nem adják vissza a pénzt. A másik, ami a nagy összeg, azt lehetséges. Nagyon remélem meg megõrülök ha nem kapom vissza a pénzt... :mad:

Így már biztos hogy elhúzok más tárhelyszolgáltatóhoz. 2019-ben már mondtam nekik hogy a kártyámhoz sose nyúljanak, ha nekem kell valami, majd én fizetek érte. Erre megint eljátszották. :duhos: Csak most nagyban.

A domain is, egyetlen év, 14.99. Amúgy meg lenne vagy 1 dollár, de a hosszabbítással rátesznek 14 dollárt. Az email amit meg kaptam, félig le volt vágva. Külön kellett klikkelni hogy megjelenjen hogy õk majd jól fizetnek a kártyámmal és megveszik akkor is ha nem kell.

Az adatbázist letöltöttem, ha a pénzt visszakapom, akkor keresek valami olcsó másik helyet. Tényleg az ember esze megáll hogy mi folyik itt. :(

P. Dude
11-12-2021, 11:57 AM
Agyam elszáll... Nincs valami ÁSZF, amibe sutyiban beleírták, hogy automatikusan hosszabbítanak?

TMIB
11-12-2021, 12:24 PM
2019 végén? volt valami változtatás a TOS-ban, de arról nekem nem küldtek semmit. De alapból milyen az hogy ilyen bonyolultra csinálják? Miért nincs ott egy gomb hogy kapcsold ki vagy be az automatikus hosszabbítást. Azért nincs, mert mindenki alapból kikapcsolná. Sunyi banda, arra pályáznak hogy majd nem veszik észre a felhasználók. :hogymi:

st.jimmy
11-12-2021, 08:23 PM
Köszi ezt a sok munkát mindig a fórummal!

Szólj, ha kell Zs, meg küldj mailt, hogyha egyszer nem találnám meg a fórumot a domain baszakodás miatt, hogy mi az új

Mostanában elég ritkán járok, szóval minél elõbb szólsz, annál jobb, most is majdnem lemaradtam az október 27-i üzenetrõl

TMIB
11-12-2021, 11:36 PM
Üdv! Ha van adomány, szívesen fogadom, eddig 32 dollár jött össze az adományokból, $120 körül lesz az új tárhely. A domain még kétséges, mert a mostani tárhely szolgáltató variált vele, meg jól bekavart. Az még majd kiderül. Az új fórumot 26.-áig kell kifizetnem és átraknom. Már csak 2 hét maradt rá.

TMIB
11-14-2021, 07:09 AM
Itt a terv: 26.-án fog megszûnni ez a domain és tárhely. Addig össze kéne jöjjön minél több adomány, az új tárhelyre és domain-re. Nézegettem már szolgáltatókat, a $120 az reális lehet majd, fõleg ha jön a fekete péntek/cyber week és esetleg az még egy picit visszább veszi az árakat.

Amikor látom a leárazásokat, elõfizetek mindenre, addig persze elõtte le kell majd szedtem az SQL adatbázist meg mindent, az új feltelepítéséhez/visszaállításához. Ha minden jól megy akkor az átállást/telepítéseket meg tudom oldani 1 nap alatt. Általában annyi elég szokott lenni neki, ha nincs semmilyen komplikáció a szerverrel.

Lehetõleg amerikai szervert keresek majd, hogy ne kelljen ezzel a felugró ablakos ökörséggel szenvedni.

Kb. ennyi. Majd folyamatosan írom ha van elõrelépés. :)

TMIB
11-25-2021, 03:59 PM
Több adomány nem jött az új tárhelyre és domainre, de muszáj intézni, úgyhogy ma leszedem az adatbázist meg mindent. Aztán napokra rá majd indul az új helyen. (Legalábbis ez a terv.)

Addig ott a Discord, a FB oldal, és a blogom, ha valaki esetleg el akarna érni.

TMIB
11-29-2021, 09:35 AM
Ok, működik az új fórum, igaz napokon át dolgoznom kellett rajta. Az ára is elég borsos volt. $150. Az adományokat aki tud és szeretne az küldhet. Az új domain indulásakor reklámot sem tudok rá tenni hónapokig, szóval az sem hozza a havi fél, esetleg 1 dollárt.

Sok probléma volt, az egyik az adatbázis, külön kellett kérni a céget hogy rakják fel, mert 256MB volt a limit, az adatbázis meg 850+ . Aztán nem ment a fórum, újra kellett pakolni, de FTP-vel. Aztán PHP átállítgatás, karakterkészlettel szenvedés, banner-kép linkjét megtalálni. Aztán nem mentek a topicok, ott rá kellett jönnöm hogy azért mert a lájkolós rendszer bekavart és azt le kellett kapcsolni. Most egyelőre minden működik, legalábbis úgy tűnik. Ha láttok valami problémát, szóljatok.

Majd szétküldöm a hírlevelet is az indulásról.

raktaros
11-29-2021, 02:49 PM
Köszönjük a sok munkádat amit beleölsz.

TMIB
11-29-2021, 03:09 PM
Na ja, kicsit megszenvedem vele. :)

A tetszikelés (még?) nem működik, mert muszáj volt lekapcsolnom. A topicok nem nyíltak meg miatta az új tárhelyen. Esetleg majd valamikor újra bepöccintem, de ahhoz bele kell nyúlni a PHP kódokba, szóval most egyelőre örülök hogy a fórum alap része megy.

P. Dude
11-29-2021, 07:25 PM
:cool: Hurrá! Köszönjük!

Alpha
11-30-2021, 10:14 AM
Köszi

coco
11-30-2021, 01:59 PM
Köszi! :admire:

Fekete-Báró
11-30-2021, 07:03 PM
Köszönet! Tegnap láttam meg a blogodon, hogy mi az új cím. Már attól féltem, eltűnt ez a fórum...

TMIB
11-30-2021, 08:23 PM
Á, ha tőlem függ akkor sokáig marad még. Egyre több a cenzúra mindenhol, itt legalább átlag dolgoknál nem kell attól félni hogy eltűnnek a beszélgetések. :) Már csak ezért is érdemes életben tartani a fórumot.

TMIB
12-03-2021, 02:08 AM
Valóban jó lenne visszahozni a tetszikelést a posztokra. Majd vasárnap vagy hétfőn lehet hogy beleásom magam.

TMIB
12-08-2021, 01:13 AM
A lájkolás add-onon dolgoztam egy kicsit, felraktam a fájlokat. Bekapcsolásnál már nem romlik el a fórum. Ugyanakkor a régi már átszerkesztett fájlok nincsenek meg, úgyhogy azokat újra meg kell változtatnom PHP-ben.

TMIB
12-08-2021, 05:42 PM
Dolgoztam rajta még pár órát, de nem sikerült elindítani. Először a fájlokkal variáltam, majd a fórum beállításokkal, töröltem, majd újratelepítettem a lájk-rendszert, de nem megy. Egyelőre fogalmam sincs mi lehet a baja. Ha mindent bekapcsolok, akkor nem nyitja meg a topicokat. Hát, majd néha próbálkozom vele meg kutakodok. Egyszer talán majd rájövök hogy mi a gondja. :hogymi:

P. Dude
12-08-2021, 09:32 PM
Abból a szempontból kicsit kellemetlen, hogy egyébként is elég kevés hozzászólás volt, de legalább a lájkolással tudtuk jelezni, hogy olvastuk és értékeltük. Néha még mindig reflexből nyomnék rá itt is. :) Nem egyszer ha éppen nem volt időm írni, akkor csak lájkoltam, aztán később válaszoltam. Félek, hogy ez most így még visszább veszi a kommunikációt.

TMIB
12-08-2021, 10:34 PM
Így van, nekem is azért hiányzik és azért akarnám visszahozni. Ha valaki beír valamit és kap rá egy tetszikelést, akkor tudja hogy a másik ember megnézte. De ha nincs ott a lehetőség, akkor nem tud rá senki klikkelni és nem érzi azt az ember hogy "na, valaki elolvasta amit ideírtam".

Még szerencsétlenkedek majd vele, de egyelőre nem tudom hogy mi lehet a baja. A fájl-beállításoknál tesztelgettem, a fórum belső beállításainál is, töröltem az add-on-t, újra feltelepítetettem, néztem a PHP kódokat, azok is rendben vannak. Mégis, ha mindent bekapcsolok hogy fusson az APP, akkor csak egy üres oldal jön be a topicok helyén "Error 500"-as hibakóddal.

Nem értem hogy mi lehet a gondja. Elvileg működnie kéne.

:confused:

TMIB
12-20-2021, 05:38 AM
A pozitív dolog, hogy az új domain miatt a spambot roham elcsendesült. A múltkor az utolsó hetekben már napi 10 spambot is beregisztrált ide (csak nem engedélyeztem őket hanem töröltem). Amióta elindult az új fórum, egyetlen egy sem jutott el a regisztrálásig. :)

TMIB
01-04-2022, 07:46 PM
A "nem biztonságos" hibaüznetetet úgy tűnik sikerült kijavítanom, most már nem jelenik meg. A hiba ott volt hogy a fórum HTTPS-ben titkosított és extra biztonságos besorolású, viszont a fórumnál csak simán HTTP volt beállítva címnek. Hozzáadtam az S betűt és most már nincs hibaüzenet.

(Most már csak a tetszikelős dolgot kéne valahogy működőképessé varázsolni.)

st.jimmy
01-06-2022, 05:13 PM
igen, amikor félig végigolvastam, már akartam is nyomni a tetsziket megszokásból

TMIB
02-01-2022, 09:02 AM
Az AdSense/Google szerint a fórum még mindig "szexoldal/pornóoldal". Elég fárasztó, főként hogy nincs egyetlen email cím amivel el lehetne érni a Google-t... Most komolyan az fáj nekik hogy a Youtube-ról be van linkelve néhány TikTok videó? Valahogy el kéne érni valami Google embert aki ránézne és megmondaná hogy mi a bajuk és hogy pontosan mit akarnának hogy ne legyen a fórumon...

Irritál az is hogy a tetszikelést még nem sikerült visszahozni a fórumra, de majd agyalok rajta. Kár hogy nincs alapból beleépítve, mert eléggé alapfunkció.

TMIB
02-09-2022, 12:17 AM
Dolgozom azon hogy a domain megjelenjen a Google keresőben. Meglátjuk hogy sikerül-e... Kódokkal kell szerencsétlenkedni hozzá.

TMIB
02-09-2022, 02:28 AM
Dolgozom azon hogy a domain megjelenjen a Google keresőben. Meglátjuk hogy sikerül-e... Kódokkal kell szerencsétlenkedni hozzá.

Elvileg működött. Aztán kaptam üzenetet hogy nem megy a fórum. Ebből az jön le hogy a Google cucc bekavart valamit, hiába csináltam úgy ahogy kellett és hiába írta ki hogy tökéletesen sikerült. :huuu: Tehát ha sikerül valami, akkor utána az nem lesz jó? Érdekes hogy sok éve vásárolok domain neveket, de eddig még mindig megjelent az összes keresőben néhány nap után. Most meg eltelt vagy 2 hónap, de még mindig sehol semmi...

Al Bundy
02-09-2022, 05:32 AM
Most mar mukodik nalam ujra a forum. ezekk szerint biztos az allitas kavart be

TMIB
02-09-2022, 11:32 AM
Ok, akkor megnyugodtam. :) Remélhetőleg most már nem lesz vele gond. Kis szerencsével meg majd megjelenik Google keresőben is a fórum neve. :beer:

TMIB
02-10-2022, 12:56 AM
Úgy tűnik hogy sikerült. Most látom a Google-Bot-okat, teszik be a keresési találatokba a fórum topicjait. :)

Remélem néhány nap és aki rákeres a Magyar Prepper témára az megtalálja majd a fórumot.

P. Dude
02-16-2022, 11:03 PM
Érdekes, egy mozgó gif fájlt csatoltam az egyik hozzászólásomhoz, a gif szerepel a lehetséges csatolható kiterjesztések között. De automatikusan átírta jpg-re, és képként csatolta.

TMIB
02-16-2022, 11:20 PM
Ne csatold, hanem linkeld, így:

Kép beillesztése, ott a "From URL", és ne legyen kipipálva.

Akkor elvileg működni fog.

P. Dude
02-17-2022, 01:22 AM
Ne csatold, hanem linkeld, így:

Kép beillesztése, ott a "From URL", és ne legyen kipipálva.

Akkor elvileg működni fog.

Köszi, így már működik. :thumbup

TMIB
02-22-2022, 07:17 AM
Nagy nehezen, de a sok beállítás, domainnal tökölés és egyebek után, meg hetekkel az után hogy a Google elkezdte listázni a fórum topicjait, végre megjelenik a fórum a Google keresőben is. Emiatt láthatóak a magyar IP címről az olvasók akik most már ide-ide járnak. A lap.hu -nak is írtam tegnap, beajánlottam a fórum új linkjét hogy tegyék be a prepper-bushcraft linkgyűjteményükbe. :)

st.jimmy
02-23-2022, 06:45 AM
Szuper vagy TMIB! Le a kalappal!

Azt gondolom, hogy nem vagy a legjobb programozó, meg seo optimalizáló, de szerintem simán meg tudnál élni (a jelenleginél lényegesen jobban) Weboldalak, fórumok istápolásából, mert meg tudsz valósítani ilyen jellegű dolgokat. És lehet, hogy neked triviális, hogy ezt egy ember meg tudja csinálni kellő törelemmel, de van aki bele sem kezd (pl én) és szívesen adna érte pénzt.

TMIB
02-23-2022, 07:00 AM
Programozáshoz nem értek, csak a PHP-t változtatom néha, ha nagyon muszáj. A fórumot meg csinálom mert kell, felelősségvállalás a közösséért, de amúgy ritka idegölő tud lenni a dolog amikor valami nem akar menni (most például a tetszikelés, és gőzöm sincs hogy hogy kéne megoldani).

Weboldal-szerkesztést csináltam régen meg hasonlókat, igaz nem éltem meg belőle, de azért zsebpénznek elment. Sima HTML weboldalakkal dolgoztam. Igaz hogy egyszerűek voltak és elmaradottak, de azt soha senki fel nem törte, pont amiatt hogy nem volt mit feltörni rajtuk. :)

Ha egy fórum kellene, ilyen vagy hasonló, és van tárhelyed is hozzá domainnel, akkor abban tudok segíteni.

TMIB
03-07-2022, 01:10 AM
Kezd egyre több találatot kapni a fórum a Google keresőben.

Annyira nem sok, de azért aki rákeres, az megtalálja.

"Congratulations! Your site reached 40 clicks from Google Search in the past 28 days"

Az az előtti hónapban 5 klikk volt, az előtte lévőkben pedig 0-0-0...

TMIB
03-28-2022, 11:44 AM
Most ment át a link a lap.hu moderálásán.

Az alábbi emailt most kaptam:

"Tisztelt Linkajánló!

A linkeket továbbítottuk a szerkesztő felé. A linkek 2 héten belül aktiválódnak. 5 linkje lesz ezzel együtt a hálózatban.
Ha szeretne még több linket, érdeklődjön itt.
*********@***********.hu

Üdvözlettel:
Lap.hu"

TMIB
06-13-2022, 07:03 PM
Takarítottam, 20 spam reget töröltem. A regelésen túl nem jut egyik sem. :)

TMIB
07-10-2022, 02:51 AM
120 spam-reget töröltem. 2 új tagot beengedtem.

TMIB
07-30-2022, 04:09 PM
Lekapcsoltam a regisztrálási lehetőséget. Így új tagok most nem jöhetnek, viszont a tömérdek bot-reg sem tud bejutni a fórumra.

Aki gyanús privát üzenetet kapott, az ne nyissa meg, csak törölje le.

coco
08-05-2022, 07:13 AM
Esetleg olyat érdemes lenne csinálni, hogy aki szeretne csatlakozni, az küldjön egy rövid bemutatkozó emailt. Azzal nagyon jól meg lehetne szűrni a "jelentkezőket" :)

TMIB
08-07-2022, 12:18 AM
Hááát... nem tudom hogy most mitől működik, eddig meg miért nem ment, de feldobtam a fájlokat, bekapcsoltam a módosítást, töröltem a módosítás-blokkolót, és itt van, újra működik a tetszikelés a fórumon. legalábbis úgy tűnik hogy működik...

De ha bármi gond van vele, jelezzétek! :beer:

Ja, és mivel a módosítás-blokkolót lekapcsoltam, így most már újra működik a fórum blog-részlege is. :)

P. Dude
08-07-2022, 07:49 AM
Wow! :cool:

TMIB
12-25-2023, 11:41 AM
Átment a fórum email üzenete? Elküldtem, de az én email címemre nem érkezett meg. A spamban sincs benne... Ti megkaptátok?

Al Bundy
12-25-2023, 09:13 PM
En sem kaptam semmit

TMIB
12-25-2023, 10:20 PM
En sem kaptam semmit

Hm... Akkor lehet valami nem sikerült küldésnél. Megpróbáltam még egyszer. Ha működik működik, ha nem akkor majd jövő karácsonykor megpróbálom újra. :)

coco
12-29-2023, 11:57 AM
Én sem. Viszont azért érdemes lenne kideríteni az okát, nehogy egy fontosabb értesítés küldésekor is cserbenhagyjon...

TMIB
12-30-2023, 07:05 PM
Kétszer próbáltam, másodszorra duplán megnéztem hogy nehogy csak teszt-ben küldjem el, hanem élesben menjen. De úgy néz ki hogy hiába, mert a szerver nem küldte tovább valamiért.

coco
12-31-2023, 08:38 AM
Esetleg meg kéne kérni a szerver gazdiját, hogy nézzen utána a hibának. Csak ez nem működik vagy teljesen halott a levelezés?

TMIB
12-31-2023, 09:40 AM
Nem tudom, az biztos hogy nem ment át, úgy emlékszem hogy már tavaly sem. A Contact-on keresztül email küldés az elvileg működik. Legalábbis tavaly működött.

TMIB
01-10-2024, 04:18 PM
In 2023, your website attracted 6,431 visits

March was your most successful month with 732 visits

Most of your website traffic came from
Hungary (82%)
United States (6%)
Canada (4%)

TMIB
01-15-2024, 05:51 PM
22.-én az oldal szerverén dolgoznak majd, úgyhogy itt-ott számítani lehet majd 10-20 perces kimaradásra.

"We will perform scheduled server maintenance, and your website(s) may experience service interruptions for up to 20 minutes within the time window specified below:

Start Date: 2024-01-22 11:00 UTC
End Date: 2024-01-22 13:00 UTC"

TMIB
08-22-2024, 03:41 AM
Hm... a botok tömegével jönnek, most is 1000 van itt vendégként. Belépni nem tudnak, de ennyi bot már lehet hogy lassítja a fórum működését. Gondolom kicsit nem ártana visszaszorítani őket egy kicsit...