PDA

View Full Version : Számkivetett

bögre
08-25-2013, 06:29 PM
Csodálkozmom hogy ennek még nincs témája! :) Egyik kedvenc filmem. Sajnos sokan nem értékelik mert unalmasnak találják... Pedig rengeteg mondanivalója és üzenete van. Mindig megnézem ha megy a TV ben. Az idõ fontosságát nagyon jol érzékelteti.
Bár nem igazán prepper téma nincs benne egy fögköcsög keménygyerek aki keményebb mindenél és mindenkinél csak egy átlag ember akinek nem átlagos dolgokat kell megélnie.
Olyan jól szinész van benn hogy hihetetlen. Én nem vagyok egy érzelgös ember de mikor Wilsont elvitte a viz nekem a szivem szakdt meg! :cry::)

TMIB
08-25-2013, 07:15 PM
Láttam néhányszor, lehet megnézem újra, mert már alig emlékszem rá. Klasszikus, mert a focilabdás részre sok filmben és sorozatban van utalás.

http://www.imdb.com/title/tt0162222/

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1mkivetett

Batka
08-25-2013, 10:22 PM
Nem rossz film, bár a szponzorok jelenléte nyilvánvaló és a reklám néha kissé tolakodó...
Érdekes jelenet, amikor a repülõgép lezuhanásakor a fõhõst a felszínre húzza a mentõtutaj. (egyébként is ez a rész a legpörgõsebb akció, kezdve a radaron látszódó viharfronttal...)
Van egy kis piros tartály a heveder végén, ami beakad a roncsba, de aztán szerencsésen leszakad és eltûnik a mélyben: abban volt a tutajhoz tartozó túlélõcsomag, gyufával, késsel, másegyébbel... pech.

dínó
10-09-2013, 07:03 AM
Csak részben kapcsolódik ide, de ezzel a bolond angollal (Ed Stafford?)indul egy új sorozat önkéntes számkivetett címmel. Ez a jóember már végig járta az amasonas-t eredettõl torkolatig.
Most asszem két hónapot tölt egy szigeten pucéran, minden nélkül.

mossberg-operator
10-09-2013, 09:51 AM
Csak részben kapcsolódik ide, de ezzel a bolond angollal (Ed Stafford?)indul egy új sorozat önkéntes számkivetett címmel. Ez a jóember már végig járta az amasonas-t eredettõl torkolatig.
Most asszem két hónapot tölt egy szigeten pucéran, minden nélkül.

Errol mar irtunk valahol itt, egyszer orvosi beavatkozasra van szuksege, masodszor meg az a beakadt kecske nekem nagyon gyanus, miutan hetekig probalkozik levadaszni eggyet...

hwahun
12-02-2013, 11:17 AM
Ez egy rohadt jó film! Nagyon tanulságos! Nekem tetszett!!! :)

Durbints sógor
01-20-2014, 03:36 PM
Ez az egyik legkedvencebb filmem. A legjobban azt a részt szeretem amikor a szigetre kerül és bénázik, illetve a kontraszt, amikor évekkel késõbb már profi õsemberként nyomja. Ja, meg Wilson, az lélektanilag is egy érdekes elem...

Grafitos
01-20-2014, 06:41 PM
a film remek..a fõszereplõ béna..vagy inkább úgy fogalmaznék: nem prepper

Ez az egyik legkedvencebb filmem. A legjobban azt a részt szeretem amikor a szigetre kerül és bénázik, illetve a kontraszt, amikor évekkel késõbb már profi õsemberként nyomja. Ja, meg Wilson, az lélektanilag is egy érdekes elem...

bögre
01-20-2014, 07:06 PM
Én azt a részt szerettem nagyon mikor a végén a szállodában kapcsolgatja a villanyt játszik az öngyujtovan és végül a padlon alszik....

Amatorpe
01-20-2014, 11:30 PM
a film remek..a fõszereplõ béna..vagy inkább úgy fogalmaznék: nem prepper

Naná, hiszen nem mindenki rambó, terminátor vagy szuperhõs, így nem is mindenki prepper... Nem béna, csak átlagember, de hihetetlen élni akarással. Nyilván nem fórumozott ilyen témában... Viszont megvan benne a túlélõ-piramis legfontosabb eleme, a többit meg összeszedte. Szerintem is jó film.