PDA

View Full Version : Threads (1984)

mossberg-operator
09-29-2013, 09:42 PM
http://www.youtube.com/watch?v=w8R-dSsFg2M

TMIB
09-29-2013, 09:49 PM
Áthelyeztem a hozzászólást új topicba.

A film nyelve angol, lefordítottam a film ismertetőjét:

"Dokumentumfilm stílusban készült film egy nukleáris holokausztról. Hogy milyen hatással van Sheffield város munkás közösségére és hogy a nukleáris mellékhatások hogyan hatnak hosszú távon a civilizációra."

"Documentary style account of a nuclear holocaust and its effect on the working class city of Sheffield, England; and the eventual long term effects of nuclear war on civilization."

mossberg-operator
09-30-2013, 12:50 PM
Áthelyeztem a hozzászólást új topicba.

A film nyelve angol, lefordítottam a film ismertetõjét:

"Dokumentumfilm stílusban készült film egy nukleáris holokausztról. Hogy milyen hatással van Sheffield város munkás közösségére és hogy a nukleáris mellékhatások hogyan hatnak hosszú távon a civilizációra."

"Documentary style account of a nuclear holocaust and its effect on the working class city of Sheffield, England; and the eventual long term effects of nuclear war on civilization."

Kemeny.

mossberg-operator
10-01-2013, 05:45 PM
Megnezte mar valaki?

TMIB
10-01-2013, 08:38 PM
Még nem, de tervezem. Csak ma történt velem néhány igen érdekes dolog. Még nem tudom hogy leírjam-e.

Yrkon
10-02-2013, 06:56 AM
Én már láttam korábban, szerintem is kemény. SPOILER! Viszont a városi tanácsot csak halálra védte (vagyis nem tudtak kijutni) az óvóhely, de még így is a végsõkig dolgoztak. Azért nem vagyok benne biztos, hogy IRL is így történne.

mossberg-operator
10-02-2013, 03:39 PM
Még nem, de tervezem. Csak ma történt velem néhány igen érdekes dolog. Még nem tudom hogy leírjam-e.

Mi? Gaaaz van?

fisligery
10-02-2013, 03:46 PM
Írd ,kezdek kíváncsi lenni:)

TMIB
10-02-2013, 08:55 PM
Mi? Gaaaz van?

A bankunkkal volt egy fura történetünk.