PDA

View Full Version : Honnan találtál a fórumra?

TMIB
11-09-2013, 08:23 PM
Hogy találtál ide?

raktaros
11-09-2013, 08:38 PM
Opsz, én voltam az elsõ :).
Nem emlékszem, talán a fegyverlabor fórumról vagy a blogodról...

imi79
11-09-2013, 09:12 PM
Jól van, nem Én vagyok az egyetlen, aki már nem emlékszik.

Csak a konzervnyitót ne felejtsem el soha, hogy hova raktam :D

Vasember
11-09-2013, 09:15 PM
A blogodról.

fisligery
11-09-2013, 09:16 PM
Vagy a blogodról vagy index túlélõs fórumáról jutottam el az oldalra.

YoungPrepper
11-09-2013, 09:17 PM
Én gugliba találtam rá a fórumra kb.1 hete,de csak ma regisztráltam közétek.:)

BragBOL
11-09-2013, 09:21 PM
Én se emlékszem, pedig nemrég volt, talán a Nationalos filmek után kerestem rá a gugliba.

astonferi
11-09-2013, 09:27 PM
irtál emailt hogy megcsináltad a forumot :D mert már agyaltunk rajta hogy kéne egy ilyen

TMIB
11-09-2013, 09:31 PM
Na igen, annyian mondták a VárosiTúlélő blogon, hogy akkor gondoltam hogy útjára kellene indítani egy fórumot. Aztán szétküldtem egy csomó meghívót azoknak akiknek a cikkek alatt jó hozzászólásaik voltak. :beer:

Daniui
11-09-2013, 10:05 PM
Ezek szerint túlélõ tiéd a városi túlélõ blog? ezt nem is tudtam.
Én amúgy a googlen keresztül jutottam ide, elsõnek dobta ki.

TMIB
11-09-2013, 10:11 PM
Nem dehogy, a VárosiTúlélő blog nem az enyém.

Az én blogom itt van: http://tuleloblog.blogspot.com/ .

A VárosiTúlélő blogon csak olvastam és hozzászólásokat írtam, csak úgy mint a többiek. Csak mikor pörgött az a hely, akkor sokan mondták hogy milyen jó lenne egy fórum, de nem valósult meg, úgyhogy gondoltam hogy ha ott nem jön össze, akkor majd készítek én egy fórumot mindenkinek. Kérdeztem a VárosiTúlélő blog tulajdonosát/szerzőjét, hogy nem fogunk-e össze, de valamiért az nem jött létre, persze ha szeretne ő is írhatna ide, meghívtam őt is. :)

mossberg-operator
11-10-2013, 12:06 AM
Na igen, annyian mondták a VárosiTúlélõ blogon, hogy akkor gondoltam hogy útjára kellene indítani egy fórumot. Aztán szétküldtem egy csomó meghívót azoknak akiknek a cikkek alatt jó hozzászólásaik voltak. :beer:

Na, en igy talaltam ide...koszi!

Daniui
11-10-2013, 12:10 AM
Nem dehogy, a VárosiTúlélõ blog nem az enyém.

Az én blogom itt van: http://tuleloblog.blogspot.com/ .

A VárosiTúlélõ blogon csak olvastam és hozzászólásokat írtam, csak úgy mint a többiek. Csak mikor pörgött az a hely, akkor sokan mondták hogy milyen jó lenne egy fórum, de nem valósult meg, úgyhogy gondoltam hogy ha ott nem jön össze, akkor majd készítek én egy fórumot mindenkinek. Kérdeztem a VárosiTúlélõ blog tulajdonosát/szerzõjét, hogy nem fogunk-e össze, de valamiért az nem jött létre, persze ha szeretne õ is írhatna ide, meghívtam õt is. :)

Akkor valahogy ezt félreértettem.

TMIB
11-10-2013, 12:15 AM
Szerintem már más is összekevert minket. Biztosan azért, mert a tuleloblog és a varositulelo nem különbözik túlzottan.

Aki a VárosiTúlélő blogot írta, az ő neve (vagy regisztrált beceneve) valamilyen Martin, ha jól emlékszem.

Kisss
07-26-2014, 07:26 PM
Ha jol emlexem akkor en is a varosi tulelo blogrol talaltam ide!

TMIB
11-15-2014, 04:05 PM
Bump. :) Van még szavazó?

Medve
11-15-2014, 05:30 PM
Közbe eszembe jutott, AR15-öket nézegettem neten, gázriasztó konverzió miatt. Majd ráakadtam túlélõ blogjára. Mondtam is magamban, hogy a hülye éles fegyvere van és így videózza? Onnan találtam ide és jöttem rá, hogy amerikában él. :thumbup

TMIB
11-15-2014, 05:57 PM
Mondtam is magamban, hogy a hülye éles fegyvere van és így videózza?

:haha: lol

Medve
11-21-2014, 06:32 AM
Hát most na... Bárki hülyének nézné azt, aki Magyarországon lakik és amperkodik hogy éles fegyvere van. :D Illetve vagy nagyon hülye aki Magyarországon ezt megcsinálja, vagy nagyon bátor. :D

De ha a hozzászólásom bármelyik értelmezési permutációján megsértõdtél, én kérek elnézést! :thumbup

TMIB
11-21-2014, 01:05 PM
Dehogy sértõdtem. :)

Igazad van, Magyarországon ritka aki felvállalja. Csak néhányan Indexen, vagy akik komolyabb sportlövõk. Esetleg akik vadászvideókat osztanak meg.

TMIB
12-16-2014, 01:04 PM
Bump, ki honnan jött? :)

Picsogi
12-16-2014, 01:10 PM
Regisztráltam egy domaint erre a célra, de megelõztél kb. 2 héttel. :D
Egy prepper Wikit is akartam a fórum mellé, amolyan lexikonként feltenni, ehhez nem lenne kedved?
Ott szívesen lennék admin, rendszerezni/bõvítgetni az infókat, nem lenne rossz... hatalmas információ mennyiség van itt már most is, és a beszélgetésekbõl kivonatolva lehetne igazán jól (és gyorsan) felhasználni.

TMIB
12-16-2014, 01:24 PM
Ha van domain-ed és tárhelyet, csináld meg a wikit és kösd össze a fórummal. Csinálhatsz neki topicot, hátha a többi fórumozó is segít majd szócikkeket írni. Meg átlinkelhetek rá a blogomról is. Igazából az se lenne rossz, ha valaki a Wikipédián írná a szócikkeket, mert ott még több ember találná meg. Esetleg a domainedet azokra is irányíthatnád. Persze ezek csak ötletek / javaslatok. :beer:

sukran4fish
03-10-2017, 08:51 PM
Már nem emlékszem mire kerestem, de engem is valami keresõszolgáltatás hozott ide. A politikai véleményem általában nagyon elüt az itt tapasztaltaktól, de úgy általánosságban ahogy olvasgattam tapasztalt (vagy legalábbis kreatív) emberek vannak itt, így úgy éreztem regisztrálok és majd meglátjuk. A közös érdeklõdés minden esetre adott.