View Full Version : Figyelmeztetések
Gladius-nak egy figyelmeztetés személyeskedésért és offolásért. Tisztességesen kell beszélni mindenkivel, akkor is ha más a véleménye a többieknek. Illetve nem kellene minden egyes topicból származásra vonatkozó dolgokat írni, ez nem az a fórum ahol ezt szívesen vesszük.
Ha prepperkedésrõl van szó, akkor ez a fórum, ha a másik témáról szeretnél másokkal beszélni, akkor azt itt megteheted: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005529&la=128563592
gladius
01-09-2014, 07:48 AM
Túlélõ,látom megint törölted a véleményem,ezért véleményt alkotok:1. Regisztrálhattam egy zárt csoportba 2.Nem fogadnak a zárt csoportba,a regisztráció csak egy dolog 3.Nincs szabad véleménynyilvánítás! 4. A véleménybe köthetnek,és ha reagálok vagy én jövök ki hibásan vagy törlik a véleményem. Akkor kérdem én minek van ez a fórum ha zárt csoport és nem fogadnak be,és csak védik egymást.Ha belémköt az egyikük és én reagálok rá,akkor jön a többi és támadnak és én jövök ki hibásan a többiek szemében.
gladius
01-09-2014, 08:17 AM
Túlélõ,elmagyarázom hogy hogyan kezdõdött.Az edzés topicban azt írtam hogy a favágás a legjobb edzés,ezzel nem szóltam senkihez,nem személyeskedtem,és szerintem nekem is jogom van a véleményilvánításhoz,mégis a Matt magára vette és belémkötött én erre megvédtem magam,utána már a Gazda is támadott,ellene is védtem magam akkor nem értem miért én kapok figyelmeztetést,ja és a Maree a troll szóval nem személyeskedik az edzés topicban?
Nem a te véleményed töröltem, hanem vagy 5 oldalnyi értlemetlen vitát.
Nincs szabad véleménynyilvánítás!
Az van, de a szabályzatot be kell tartani. A szabályzat a fórum védelmére lett megalkotva. Nem kötött beléd senki. Ahogy én láttam az egyikben, hogy önvédelemrõl volt szó, udvaron ásott kis gödörrõl vagy valami ilyesmirõl, erre írtad minden ok nélkül, hogy "aki másnak vermet ás". Ennek semmi értelme nincs, miért állnál ki egy valaki otthonába betörõ bûnözõ mellett egy fórumtaggal szemben?
Meg azt is megbeszéltük, hogy nem kell a rasszizmus szítása, amit te eddig már háromszor megtettél. Elõszörre csak töröltük az egészet és láttad, senki nem akarta folytatni a vitát, mert ez nem az a fórum ahol ez téma lenne. Néha egy félmondatban elõkerülhet esetleg, de egyáltalán nem jellemzõ. Index fórumon 1 millió ilyen hozzászólás van, de az ott van. Itt nem divat. 9 hónapos a fórum, eddig elõ se került ez a téma, te beregeltél talán 2 hete és már 3x elõhoztad. Minek?
Az offolás sem tetszik. Minden topicban ugyanúgy elõhozod a dolgot. Ezt a fenti panaszodat is a "közbiztonság" topicba írtad be. Szerinted oda való volt?
Nem a befogadás a lényeg, hanem a beilleszkedés. Rómában, mint a rómaiak.
Itt a fórumon beszélgetünk a közbiztonságról, politikáról és az ország (illetve az egész világ) problémáiról is, de minden témát ugyanarra terelsz el, ami úgy tûnik hogy zavarja a többséget. Nem akarunk mindenféle kisebbségekrõl beszélni, nem érdekel a származás, hogy kinek milyen a színe. Van akit nem érdekel ez a téma, van akit zavar, van akinek rossz kedve lesz tõle, vagy dühös lesz miatta, a fórumnak is egyértelmûen árt. Ez itt egy prepperfórum, ha mégis ilyesmirõl akarsz vitatkozni másokkal, akkor ahogy fentebb írtam, az Index fórumon azt megteheted. Ott van belõle vagy 1 millió hozzászólás.
Itt az ilyesmit törölni fogom. Ahogy az értelmetlen veszekedéseket és beszólogatásokat is.
gladius
01-09-2014, 08:21 AM
Túlélõ.Nem én tettem származásra utalást hanem a raktáros.Kérlek idézz ha tudsz a tegnapi hozzászólásaim közül ha utaltam volna a származásra!
gladius
01-09-2014, 08:27 AM
De ahogy írtam Matt kötött belém a semmiért és utána kezdõdött.Szerintem te el sem olvastad a Mattes történetemet amit az elöbb írtam.Kérlek olvasd végig amit leírtam pár perccel ezelött vagy az edzés topicot onnan hogy a favágás a legjobb edzés.És majd látod hogy nem én kezdtem.
Annyit láttam hogy írtál valamit a favágásról, hogy az a legjobb edzés, de nem értem miért lenne az, ha egyszer az a lábizmokat nem edzi. A favágás nem jár se futással, se guggolással, se gyaloglással. Ezt valaki megjegyezte -nem tudom már ki-, erre begorombultál és visszaszólogattál.
A másik topicban valaki azt mondta hogy vannak "élõsködõ férgek", ami igaz, minden országban vannak olyanok akik mások munkájából, vagy épp az államkasszából élnek. Erre te azokat vetted védelmedbe akik ilyet tesznek. Teljesen értelmetlen dolog.
Hogy a vadászatról szóló topicban kicsit erõsek voltak az érvek, azt megértem. Az egyik oldalon egy lelõtt háziállat/barát, a másik oldalon vadászat melletti érvek.
Azt viszont nem értem hogy te miért vitatkozol össze mindenkivel, meg ugyanazt a vitát éleszted fel újra és újra. Prepper fórumokon az önellátás -vagy az arra való törekedés- az alapszempont, tehát a mások kárára élõsködés az nem népszerû dolog. Az önvédelmi szempontoknál pedig a bûnözõk nem népszerûek, hiszen az önvédelem az pont a velük szembeni legális védekezésrõl szól. Szerintem ez a két dolog teljesen egyértelmû.
Ha valami nem világos a fórumról, akkor kérdezhetsz, vagy ott a szabályzat, azt is olvasd el. Nincs harag.
Matt -ha azt mondod hogy õ volt, biztosan, nem emlékszem ki írta- annyit írt, hogy talán nem ismersz más fajtát, ha azt állítod hogy a favágás a legjobb edzés. Teljesen mindegy, egy véleménybõl nem kell nagy ügyet csinálni, de aztán erre írtál egy csomó mindent, hogy aztán a végén törölhettem vagy 2 oldalnyi értelmetlen offolós vitatkozást. Ha egy vitának semmi értelme, elfajul és még egy topicot is tönkretesz, azt nem fogom megtartani, hanem törlöm az egészet.
gladius
01-09-2014, 08:40 AM
Miért a Matt tehet megjegyzéseket és a Maree is személyeskedhet a trollozással.Olvassd el a Rendet tett. topic:Raktáros 20:41 .Nem én kezdtem. És szerintem a Maree is megérdemel egy figyelmeztetést.Ha nem teszed meg akkor kivételezel.
Matt-tõl ilyet nem láttam. Maree írta hogy trollokat kellene kitiltani, de nézd meg hogy mit jelent a fogalom.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
Az igaz hogy nagyon durva vita lett abból amit elindítottál. (1 nap alatt 200 hozzászólás egyetlen topicban, ami rekord.) És végül is nem volt ok arra hogy elindítsd.
Ha gondolod, indíthatok egy szavazást arról, hogy igazad van-e. Aztán meglátjuk hogy a többség -felhasználó név nélkül- mire szavaz. Az úgy elég demokratikus lenne. Te döntesz. Legyen szavazás?
gladius
01-09-2014, 08:53 AM
Szerintem legyen,de te már úgyis tudod hogy mi lesz a végeredmény,ahogy azt írtam zárt csoport vagytok.És még a Maree személyeskedését is kimagyarázod.
gladius
01-09-2014, 08:58 AM
Ja és akkor is odaírom a véleményem az edzés topicba.Lehet hogy más a véleményünk de ne próbáljuk megváltoztatni a másikét.Majd jelentek ha támadják a véleményem,vagy nézd meg te is az edzés topicot.Én nem fogok már reagálni rájuk.
Nem személyeskedett. Azt mondta hogy szerinte troll vagy. A troll a Wikipédia szerint azt jelenti hogy valaki egy közösségben szándékosan olyan vitát generál ami bomlaszt. A közösséget egy bizonyos kényes téma felhozásával igencsak bomlasztottad. (Ami 200 letörölt hozzászólást jelentett 1 nappal késõbb.) Ezen szerintem nincs mit magyarázni. Ezzel úgy tûnik hogy gyanús lettél mások szemében. És miért is akarna bárki ilyen vitát generálni? :confused:
A végeredményt pedig úgy tûnik hogy te is tudod. De ha tudod hogy a többség szerint nincs igazad, akkor miért provokálod a többieket? Nem értem. Itt szerintem senki nem akar arról vitatkozni, amit elõször elõhoztál, majd még 1-2 alkalommal. Az a téma itt nem népszerû. Nem akarunk se 200, se 100, se 50 hozzászóláson keresztül arról beszélni. Én sem, de úgy tûnik hogy a többiek sem.
Annak sincs értelme hogy azon megsértõdj, hogy mások szerint a favágás nem a legtökéletesebb az egész test megmozgatására. :hogymi: Nem mindegy hogy ki mit gondol róla? Megcáfolhattad volna azt hogy nem a legjobb, illetve mondhattál volna érveket mellette.
gladius
01-09-2014, 09:08 AM
Maree nem a 200 topicosról beszélt hanem a tegnapiról.szerintem te kevered a kettõt össze mert neked nem tetszett az a 200-as topic.Még benned van a tüske,ha igy van akkor nem érdemes vitatkoznunk egymással,mert a harag beszél belõled.
Véleményt támadni lehet. Érvekkel és ellenérvekkel, kulturáltan, barátságosan. Ahogy a szabályzat is elõírja.
Többen is mondták vagy 5 hónapja, hogy én vagyok az admin, tehát szigorítsak a szabályokon és tartassam be õket, teremtsek rendet, döntsek, moderáljak. Úgyhogy ezt teszem.
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/119/900/king-cat-boss.png
Itt van valami a szabályzatból:
"10. Ne használj olyan szavakat és kifejezéseket, amik a fórumot illetve a prepper közösséget rossz színben tüntethetik fel. "
Ez érvényes arra is, hogy ne indíts olyan vitát, ami a fórumot és a közösséget rossz színben tünteti fel, illetve ne provokálj ki másokból olyan dolgokat, amik a fórumot esetleg rossz színben tüntetik fel.
Ez igen fontos szabály.
Maree nem a 200 topicosról beszélt hanem a tegnapiról.szerintem te kevered a kettõt össze mert neked nem tetszett az a 200-as topic.Még benned van a tüske,ha igy van akkor nem érdemes vitatkoznunk egymással,mert a harag beszél belõled.
Én nem haragszom. Hogy a favágás mennyire jó sport azt nem tudom. Lényegtelen. Nem kell megsértõdni, az is a szabályzat része. Ne sértegess senkit, ne sértõdj meg ha mások írnak valamit ami esetleg szarkazmus, vagy hasonló. Mindenki megvan mindenkivel, a vadászat topicon kívül nem volt nagy vita már hónapok óta. Te 1 hét alatt vagy 3-4 -teljesen értelmetlen- vitában vettél részt.
Abban pedig igazad van, hogy nem tetszett a 200 hozzászólásos topic. Senkinek nem tetszett. És nem is tudom hogy mire volt jó, hogy elindítottad, azon kívül hogy mindenkinek rossz kedve lett tõle.
gladius
01-09-2014, 09:14 AM
Én a 200 topic óta nem hoztam elõ a témát csak te egyedül hozod elõ én nem.
gladius
01-09-2014, 09:17 AM
Te neked lehet folytatni?
Te írtál nekem ide, kérdéseid voltak. Válaszoltam. Vagy megértetted a lényegét, vagy nem. Nekem mindegy, csak ne szegd meg a szabályzatot.
gladius
01-09-2014, 09:22 AM
Matt személyeskedik az edzés topicban.Azt írta Gladius ez nem te vagy és feltett egy képet.Ez sem személyeskedés?
BragBOL
01-09-2014, 09:22 AM
Nem kéne harcolni a (vélt) trollok ellen, ha egyéni szinten tudná kezelni mindenki a (vélt) támadásokat!
A Wiki is írja, hogy nem kell reagálni, ennyi az egész, elõbb utóbb megunja.
gladius
01-09-2014, 09:26 AM
Túlélõ Matt megszegte a szabályzatot.Kivételezünk?
Matt személyeskedik az edzés topicban.Azt írta Gladius ez nem te vagy és feltett egy képet.Ez sem személyeskedés?
Nem. Az humor. Ha nekem írta volna, akkor elintéztem volna ennyivel:
"De, én vagyok. :D"
És most már tényleg ne írj ilyeneket. Szerintem már mindenkit fáraszt ez a dolog.
gladius
01-09-2014, 09:30 AM
Jó nem írok többet de akkor nekem is szabad viccelni?
mossberg-operator
01-09-2014, 10:59 AM
Ugy nez ki lemaradtam valamirol...
raktaros
01-09-2014, 03:15 PM
Miért a Matt tehet megjegyzéseket és a Maree is személyeskedhet a trollozással.Olvassd el a Rendet tett. topic:Raktáros 20:41 .Nem én kezdtem. És szerintem a Maree is megérdemel egy figyelmeztetést.Ha nem teszed meg akkor kivételezel.
Gladius!
Mi a fenét kezdtem???
Betettem egy hírt amit a média valószínûleg nem szellõztet meg. Tehetek én róla hogy megint ork-ok nem bírtak magukkal?
Amúgy meg te szóltál be: Mivan raktáros nem tudsz aludni?
Én nem vettem fel, inkább viccesen lereagáltam.
Kicsit bántott hogy a kényes téma tárgyalása után töröltetted magad.
Aztán örültem hogy visszajöttél, biztos rengeteg más dolog van amiben jól le tudsz beszélgetni itt bárkivel.
De már úgy tûnik neked mindenrõl a szegény, áldozat, kirekesztett, elnyomott nemhiábaszületettek jutnak eszedbe, hozzászólásaid 90% errõl szól.
Így azt hiszem nem maradok le semmi fontosról, ha innentõl:
gladius has now been successfully added to your ignore list.
gladius
01-09-2014, 03:31 PM
Ne haragudj Raktáros! Azért nem kell szívre venni.
gladius
01-09-2014, 09:09 PM
Túlélõ megmondom mindenki elött hogy én saját magamnak adok igazat a tegnapi dologban is és a múltkori dologban is.Én is leszarom a te véleményed ha te is leszartad az enyémet.Én ilyen fórumon nem maradok ahol diszkrimináció van és ezért is jött létre.Adjatok egymásnak igazat.
fisligery
01-09-2014, 09:14 PM
Túlélõ megmondom mindenki elött hogy én saját magamnak adok igazat a tegnapi dologban is és a múltkori dologban is.Én is leszarom a te véleményed ha te is leszartad az enyémet.Én ilyen fórumon nem maradok ahol diszkrimináció van és ezért is jött létre.Adjatok egymásnak igazat.
1:Ezt miért ebben a topikban?
2:Túlélõ mikor szarta le a véleményed?
3: Diszkrimináció? Csak kimondjuk az igazat.
Áthelyeztem.
Túlélõ megmondom mindenki elött hogy én saját magamnak adok igazat a tegnapi dologban is és a múltkori dologban is.Én is leszarom a te véleményed ha te is leszartad az enyémet.
Csak annyira "sz*rtam le" a véleményt, hogy 3 oldalon keresztül próbáltam elmagyarázni hogy hogy kell viselkedni hogy a többség befogadjon egy új tagot.
Még arra se szóltam semmit, hogy megpróbáltál gyagyásnak beállítani.
A törlés mellé ezúttal egy kitiltást is kaptál. Ne gyere vissza, nincs szükségünk olyan tagokra akik képtelenek normálisan viselkedni és mindenkit provokálnak.
Vasember
01-09-2014, 10:56 PM
Elvis has left the building
gladius
01-17-2014, 06:46 PM
vasember nem vagyok Elvis
Hello Vietnámiveterán te egy jó haver vagy!Csak vigyázz a többiekkel.Úgyis hamarosan törölni fognak engem.
..háááátt , ha így állsz a dolgokhoz...
Ismered biztos a viccet a vadász és a medve kapcsán?!?!?
"...Vadász! Te nem is vadászni jársz ide!" :D
Nem nagy figyelmeztetés, csak mondom hogy nehogy a vitából veszekedés legyen. Fõleg a történelmi és a Belföldi gazdaságos topicban.
Maradjon a vita barátságos, nehogy elszabaduljanak az indulatok.
Wannabe, mzperix
1-1 figyelmeztetés.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?3-Szab%E1lyok
1., 2., 3., 10. fórumszabály megsértése miatt.
Ha nem kedvelitek egymást, letilthatjátok a másik hozzászólásait. A fórum színvonalát ne húzza le se a trágárkodás, se a veszekedés.
Többen is jelezték hogy nagyon nem lesz ez így jó. :nemnem:
Ha mégis muszáj balhézni, akkor oldjátok meg a fórumon kívül, Skypon, kocsmában, mindegy, csak ne itt. :nanem:
mzperiksz
08-01-2014, 04:37 PM
Mar letiltottam, tobbet nem fordul elo :)
Lekvár, ilyeneket ne írj. :nanem: Némelyik része tényleg sértõ lehet. :(
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?1017-Fogalmak&p=58645&viewfull=1#post58645
Lekvár
05-29-2015, 05:54 AM
Lekvár, ilyeneket ne írj. :nanem: Némelyik része tényleg sértõ lehet. :(
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?1017-Fogalmak&p=58645&viewfull=1#post58645
Köszönöm a figyelmeztetést és a törlést, a felháborodás jogos volt!
Csak nem akarom hogy összebalhézás legyen belõle, mert most is egész éjjel dolgozom és idõm sincs hogy moderáljak. :)
DerWolf kapott figyelmeztetést a 10. szabálypont többszöri megsértéséért.
Egy hozzászólás törölve.
DerWolf
07-27-2022, 09:48 AM
DerWolf kapott figyelmeztetést a 10. szabálypont többszöri megsértéséért.
Egy hozzászólás törölve.
Köszön szépen de attól még, hogy letörlöd a valóságot az még valóság marad leíratlanul is
Antiszemita kép feltöltéséért kellett adnom figyelmeztetést.
(Arra is megkérek mindenkit hogy halottakról, megkínzott emberekről ne töltsön fel senki fotót, akkor sem ha történelmi kép.)
A fentebb említett képeket töröltem.