PDA

View Full Version : Honnan jott a felhasznaloneved?

mossberg-operator
01-11-2014, 09:36 AM
Az enyem egy varos -ahol regen laktam-. s a gyerekkori becenevem kombinacioja.

TMIB
01-11-2014, 09:44 AM
Én ezen a néven indítottam el régen a blogomat. Nem Bear Grylls miatt lett választottam ezt a nicknevet, hanem mert elég sok mindenen túl vagyok. (Tehát túléltem.) :) Gondolok itt a kis híján végzetes autóbalesetre. Többek közt.

Amatorpe
01-11-2014, 09:53 AM
Az enyém a hiányos tudásomból adódik - amatõr.
A törpe meg a világban betöltött jelentéktelen kis porszem szerepünkbõl származik.
A kettõ összemosva meg rövidítve adta magát.

Doom
01-11-2014, 10:14 AM
A kedvenc játékom....ha szahar a világ,felteszem a fülest és elveszek a sötétbe egy szál zseblámpával meg a sohtgun-nal...és mindenki hagyjon békén,,,,,,,

bögre
01-11-2014, 11:38 AM
Hát én nem akartam a szokásos felhasználo nevem adni a forumba ezért hosszas gondolkozás után jutottam a bögre névre! :) Mindig egy saváló bögréböl iszom a csapvizecskémet és mindig itt van melletem gépelésnél. (mostis itt figyei a történéseket! :D De sajnos üres fel kéne tölteni fris a klortol fehét csapvizzel! :D ) Szegényt már ahányszor leejtettem horpadt csálé a füle már van másik ujj fullos bögrém is de nekem akkor is ez a régi csodabögrém! :) (Egyes emberek azthiszik azért iszok mindig ebböl mert szerencsét hoz! :)
Éshát nicknévválsztáson elmélkedés közben magakadt a szemem a saváló bögrémen és beirtam felhasználonak azt hogy bögre! :D
Nagyon kreativ és tanulságos történet ugy hiszem! :D

Daniui
01-11-2014, 12:27 PM
Az én nick nevem nagyon régrõl jön, legalábbis az életem hossza tekintetében régrõl. Kb. 12 éves voltam amikor elkezdtem játszani a Diablo 2-vel akkor adtam a karakteremnek a nevet de azért Daniui mert Dani nevû karakter már volt és randomra beírtam a Dani szó után két betût, és ez így megmaradt mert a kedvenc karakterem volt egy barbár.

Vietnamiveteran
01-11-2014, 02:10 PM
Na akkor én is , nekem a kedvenc játékom kb 10 éve a Battlefield Vietnam volt , akkoriban regisztráltam be egy csomó fórumra és hát minden felhasználónév foglalt volt már , erre betoltam azt ,hogy Vietnámiveterán és ezt elfogadta.Azóta is így regeltem be majdnem mindenhová ez a név sosem foglalt :) , bár nem volt mindig szerencsés a névválasztás mert sokan félreértették és valami nagyképû hülyének gondoltak pedig ha tudták volna ,hogy honnan jött ez a név :)

raktaros
01-11-2014, 02:30 PM
Én is sokat gondolkodtam hogy a szokásos felhasználónevem helyett mit kellene.
Aztán mivel gyûjtögetek mindent, amirõl úgy gondolom még jól jöhet, (egyik szobát már csak raktárnak hívjuk :) ), így lett raktáros.
Inkább tartogatok felesleges dolgokat is, minthogy kidobjak olyant is ami késõbb hiányozna :).

fisligery
01-11-2014, 03:36 PM
Csak kivettem 3 betût a nevembõl és összeraktam.:)

M-torolt_forumozo
01-11-2014, 03:42 PM
Szeretek sakkozni. :D

benson
01-11-2014, 04:55 PM
A másik, rendszeresen látogatott fórumon (sportfogadas.org) is ezen a néven futok. Oda meg egyik kedvenc filmbeli karakterem adta az ötletet:

http://www.port.hu/nagy_durranas_hot_shots!/pls/w/films.film_page?i_film_id=6168

Dream_walker
01-11-2014, 05:50 PM
Ha jól emlékszem, anno egy fantasztikus könyvben olvastam ezt a nevet, egy észak-amerikai indián törzset hívtak így (irl nem hinném, hogy léteztek), aztán azóta ez az egyik nickem :)

Vasember
01-11-2014, 06:40 PM
Már kiskoromban nagy képregény fan voltam. Norvégül "olvastam" sokat mert azokat itt nyomták a Kossuth nyomdában a nyolcvanas években. Thor, Tarzan, Pókember, Batman, Fantasztikus négyes, Vasember...
Tony Stark-al bizonyos dolgokban (sajnos nem a bankszámlánkban) hasonlítunk.

környész
01-11-2014, 07:22 PM
Nagyon szeretek kirándulni, túrázni, kint lenni a természetben, a környékünkön nagy sétákat tenni, jó idõben kerékpározni, így lett ez a környész név.

astonferi
01-12-2014, 06:57 AM
tízen éve egy aston martin-nal járkáltam. nem az enyim volt sajnos de akkor rajtam maradt a név ismerõsöktõl így megtartottam

fater.lajos
01-12-2014, 10:42 AM
Kellet valami zoknibáb, mert a saját nevem, az az enyém. Ha már olyan hülye vagyok hogy itt ott regisztrálok, hülye név kellett. Fater Lajos...

mossberg-operator
01-12-2014, 10:56 AM
tízen éve egy aston martin-nal járkáltam. nem az enyim volt sajnos de akkor rajtam maradt a név ismerõsöktõl így megtartottam

Melyikkel?

astonferi
01-13-2014, 06:37 AM
Melyikkel?

vanquish

Grafitos
01-13-2014, 08:29 AM
1300

A kis csubakkafejû túratársam neve szürke színe folytán Grafit...így én lettem Grafitos:D

BragBOL
01-13-2014, 08:42 AM
A nevem betûibõl raktam ki még rég, márkanévnek, arra az esetre ha beindítanám a tolltartógyáramat. :haha:
A fantáziálásomnak köszönhetõen, meglett a felhasználónevem, ami egyedi a neten. :D

Jah és a BOL azért nagy, mert sajnos valószínûleg jelenlegi házunkban kell átvészelni az idõket, ami sajna eléggé repedezik.

P
03-23-2014, 07:57 PM
Szeretek sakkozni. :D

Öhm, poén, vagy komoly? :)

Az enyém két keresztnevem nászának fõként elsõ betûibõl jött világra...

kheopsz
03-23-2014, 08:13 PM
A kedvenc játékom....ha szahar a világ,felteszem a fülest és elveszek a sötétbe egy szál zseblámpával meg a sohtgun-nal...és mindenki hagyjon békén,,,,,,,

A NAM-ot ismered, egyfajta duke nukem a vietnami háborúban?
Én azt nyomtam sokáig, ráadásul úgy, hogy betettem apám egyik komolyzenei cdjét a gépbe, azt hallgattam játék közben.
Nagyon érdekes élmény volt egy egy komolyabb zenénél felhangzott a géppuska hangja :)

kheopsz
03-23-2014, 08:17 PM
Az én nick nevem nagyon régrõl jön, legalábbis az életem hossza tekintetében régrõl. Kb. 12 éves voltam amikor elkezdtem játszani a Diablo 2-vel akkor adtam a karakteremnek a nevet de azért Daniui mert Dani nevû karakter már volt és randomra beírtam a Dani szó után két betût, és ez így megmaradt mert a kedvenc karakterem volt egy barbár.

A barbár mellett én még a lovagot komáltam nagyon benne.
Amit sajnáltam, hogy nem volt benne a tárgyak között egy agy. Az elsõ részben volt, és amikor ledobtad egyedi placcsanó hangja volt. Néha elszórakoztunk az öcsémmel, hogy megálltunk dobálni az agyat :)
Tudom, nem vagyok normális.
A 3-at kipróbáltam, de szép szép, de már nem diablo érzetû.

kheopsz
03-23-2014, 08:30 PM
Az én nevem a fáraótól jön. (Micsoda meglepetés :) )

Alkotása benne van a világ csodái között, már az ókori világ csodái között is számon tartották, már akkor is õsöreg volt, amikor Rómát megalapították, és nagy esély van rá, hogy akkor is ott fog állni, amikor mi kis porszem-emberek eltûnünk és nézeteink, társadalmunk átalakul vagy megsemmisül.
Mindeközben senki sem tud szinte semmit Kheopszról a fáraóról, csak néhány kisebb dolgot, a valódi céljairól, az építés igazi módjáról, a piramis tartalmáról.

Ironikusan két ismert tárgyi emlék maradt utána: egy 7,5 centis kis szobor és egy 146 méter magas piramis...

"mindenki fél az idõtõl, de az idõ fél a piramisoktól"

Daniui
03-24-2014, 10:37 AM
A barbár mellett én még a lovagot komáltam nagyon benne.
Amit sajnáltam, hogy nem volt benne a tárgyak között egy agy. Az elsõ részben volt, és amikor ledobtad egyedi placcsanó hangja volt. Néha elszórakoztunk az öcsémmel, hogy megálltunk dobálni az agyat :)
Tudom, nem vagyok normális.
A 3-at kipróbáltam, de szép szép, de már nem diablo érzetû.

Én csak az elsõ mapon a harmadik küldinél szerezned kell egy falábat, azt neveztük el WC pumpának mert hasonlított rá.

Amúgy télleg a paladin volt az egyik legjobb karakter annak a sebzését ki lehetett húzni elég rendesen. Barbárnak inkább az élete volt nagy meg a védelmét tudtad még nagyon kihúzni a kiáltásokkal.
De minden karakternek megvolt a jó oldala, mondjuk az amazonnál erre nem jöttem rá, de elég idõt se fektettem bele.

Én a 3-ommal már nem is toltam, nem tetszett az egész grafikai kivitelezés a 2-õ után.

kheopsz
03-24-2014, 10:48 AM
Én csak az elsõ mapon a harmadik küldinél szerezned kell egy falábat, azt neveztük el WC pumpának mert hasonlított rá.

Amúgy télleg a paladin volt az egyik legjobb karakter annak a sebzését ki lehetett húzni elég rendesen. Barbárnak inkább az élete volt nagy meg a védelmét tudtad még nagyon kihúzni a kiáltásokkal.
De minden karakternek megvolt a jó oldala, mondjuk az amazonnál erre nem jöttem rá, de elég idõt se fektettem bele.

Én a 3-ommal már nem is toltam, nem tetszett az egész grafikai kivitelezés a 2-õ után.

Az is rémlik azt hiszem valahonnan.
Igen, a lovagnál még az volt a jó, hogy telerakhattad mindenféle páncéllal, meg pajzzsal, a barbárnál az az ijesztõ ordítás volt a legjobb, amikor szétszaladt az ellenség. :) Meg az sem volt hülyeség, hogy a barbár alap-védettségét a tûzzel, jéggel stbvel szemben lehetett növelni.
Amazont nem próbáltam, a nekromantával is keveset játszottam, inkább barbárt/lovagot csináltam, vagy néha egy egy erdõjárót, vagy mit.

A diablo3 olyan volt nekem, mint a starcraft 2: szép új grafika, okosabb ellenségek, stb de ez már valahol egy másik játék, másik hangulattal, nem ugyanaz.

Kisss
07-26-2014, 07:28 PM
Az enyem a valodi nevembol van... :)

Pityubá
07-26-2014, 08:10 PM
Nomen est omen. :)

Zöld Október
08-24-2014, 05:13 PM
Valamilyen sakkos oldalra regisztráltam ezzel a névvel, onnan hoztam át anno. Amikor oda regéltem, akkor meg épp a Vendettától a Zöld Októbert hallgattam, hát az lett a regnevem is. A Zöld Október meg a Vörös Október ellenpárjaként mûködik. Vörös október: bolsevista hatalomátvétel Oroszországban, zöld október: hungarista hatalomátvétel '44-ben. Röviden ennyi. :)

kubikus
08-24-2014, 07:27 PM
azt hiszem hogy hiányszakma, nem sok közöm van hozzá, elrejtõzni pont megfelelõ!

cookac
09-14-2014, 07:55 PM
Kedvenc vizslám neve volt Kukac, ezt "angolosítottam" Cookac-ra.

szerafine
01-09-2016, 08:24 PM
Szerafin= Angyal. Szeretem az angyalokat.:)

Ihasz Laci
01-09-2016, 09:30 PM
foreswalker-erdojaro a youtube csatornam neve. onnan jott, hogy szeretek erdoben maszkalni, micsoda meglepetes:)

ZeroPont
01-10-2016, 03:19 PM
Gyerekkoromban olvastam William Gibson: Számláló nullára - Neurománc 2. címû regényét és imádtam. Az egyik fõ karakter beceneve volt Gróf Zéró Megszakítás, innen kölcsönöztem a Zérót. A Pont pedig végül is ugyanaz mint a Zéró, vagyis nulla, semmi. A kettõ együtt pedig egész jól hangzott. :D És a jelentése is tetszett, ZeroPont vagyis Nullpont, a kezdõpont. Ami van is, meg nincs is. Mert önmagában semmi, mégis ehhez van viszonyítva minden. Azt hiszem egy kicsit elkalandoztam, nézzétek el nekem. ;)

varég
01-10-2016, 03:30 PM
Varég: keleti viking.
Hagyományõrzõként ezt a korszakot jelenítem meg(sajna egyre kevesebbszer :( )