PDA

View Full Version : Legend of Mick Dodge

M-torolt_forumozo
01-24-2014, 08:13 PM
Elkezdtem nézni ezt a sorozatot, egy erdei emberrõl szól aki 25 éve az erdõben él, ott edz és alkalmazkodik a környezethez. Ismeri a hasznos gyógynövényeket, füveket és különbözõ rejtekhelyeket is használ (pl. korhadt fatörzs belseje). Sajnos még csak angolul nézhetõ.
http://www.watchseries-online.eu/2013/12/legend-of-mick-dodge-s01e00-sneak-peek-the-legend-begins.html

https://www.youtube.com/watch?v=7o7UzYDQtmM

Grafitos
01-24-2014, 09:57 PM
Ma én is utánanéztem...köszi, hogy linkelted

MaRee
01-26-2014, 06:02 PM
Nagyon jónak tûnik, le is szedem vhonnan.

Grafitos
01-26-2014, 06:19 PM
Ha megtaláltad mond honnan,mert nekem sehonnan nem jön..pls

Nagyon jónak tûnik, le is szedem vhonnan.

MaRee
01-26-2014, 10:58 PM
Piratebayon elég sok rész fent van.

MaRee
01-27-2014, 08:32 AM
Na megnéztem pár részt belõle, sajnos csak 20perces egy epizód, és ne is várjunk magasszintû túlélési praktikákat, inkább a szórakoztatás a cél. Azt mondjuk nem értem, hogy hogy a fenébe nem halt éhen 20év alatt az erdõben, ha bergrilsz módjára ez is dögbõl meg kakából kibányászott férgeket eszik, fõleg hogy állandóan futkározik mindenhova. Valami itt sántít nekem :) De viszont nincs benne az a szintû gagyiság mint a History Channeles sorozatokban, nem hatásvadász, nincsenek kamu farkas vonyítások alá vágva meg medvék meg holló huhogás. A tájak nagyon szépek, szívesen élnék én is ilyen helyen. A tûzrakás mondjuk érdekes lehet, meg azt sem értem, hogy akkor most hol is lakik tulajdonképpen.

M-torolt_forumozo
01-28-2014, 09:59 AM
Szerintem van neki egy kis faháza az erdõben. Lehet hogy vadászik is, csak azt nem mutatják. Biztos foglalkozik cserekereskedelemmel, faanyagot meg lekvárt, esetleg gyógynövényeket cserélgethet. Számomra is érdekes, hogy a testsúlyát meg tudja tartani, megnézném azért a saját szememmel mondjuk egy héten keresztül, mit is eszik. Amit eddig láttam: kukacok, bogyók, elütött állatok, rák, halak. Valószínûleg ehetõ növényeket is eszik még.

MaRee
01-28-2014, 11:09 AM
Hát épp ez az, kukacokból bogyókból meg roadkillbõl nem lehet 25 évig életben maradni. Valami turpisság van itt, vagy nagy orvvadász az öreg :D Mindenesetre jópofa fickó.