View Full Version : Safety First
Vietnamiveteran
01-30-2014, 06:50 PM
Elkészült a honlapom , beteszem ide is a linkjét mert ahhoz ,hogy a googleban elõbbre kerüljek muszáj a nézettséget javítani , légyszi segítsetek az indulásban .
http://www.munkabiztonsag.info/
a barátnõm honlapja lehet többeteket érdekel ezért ezt is beteszem ide .
www.uleshuzat.info
Elõre is köszönöm :thumbup
raktaros
01-30-2014, 11:18 PM
Néztem az üléshuzatokat, nagyon ügyes a barátnõd :thumbup
Grafitos
01-31-2014, 08:19 AM
Tényleg szép munkái vannak..
Egy MPF logós vészhelyzeti polártakaró jó lenne a kocsiba:thumbup
Lett egyáltalán logónk? azt hiszem nem lett megegyezés végül, vagy tévedek?
Vietnamiveteran
01-31-2014, 10:47 AM
Én most ezzel a címerrel csináltatok polártakarót magamnak . Nagyon tetszik a magyar honvédség logója , és mivel voltam katona még kicsit magaménak is tekintem . Ha elkészül majd felteszem ide , ha esetleg másnak is kellene .
1623
Grafitos
01-31-2014, 10:56 AM
Én is voltam még fél évet:) Jól néz ki ez a sas meg a kard pajzs kombó...nem tudnánk a címerpajzsba egy MPF feliratot varázsolni..még 1-2 dolgot változtatni, mondjuk színeken, meg a sas egy túlélõkésen ülne aztán jó lenne MPFcímernek is.
Én most ezzel a címerrel csináltatok polártakarót magamnak . Nagyon tetszik a magyar honvédség logója , és mivel voltam katona még kicsit magaménak is tekintem . Ha elkészül majd felteszem ide , ha esetleg másnak is kellene .
1623
Vietnamiveteran
01-31-2014, 03:44 PM
Hát megmondom õszintén én nem szívesen változtatnék a Magyar Honvédség logóján ennek elvi okai vannak , inkább akkor találjunk ki egy tök újat , végül is a net tele van jobbnál jobb logókkal inkább azokat barkácsoljuk :)
Grafitos
01-31-2014, 05:21 PM
Értem mire gondolsz(bár akkor a takaróra hímzése, engedély nélküli felhasználása nem sért semmilyen elvet?)..nekem akkor is nagyon tetszene valami hasonló..a pajzs, zászló,sas, penge, koszorú..ezeket nem az MH találta fel..bárki felhasználhatja, ha más kontextusba helyezi el õket..nemdebár?
De ez itt már nagyon OFF..sorry
szia..extrém ötletem lenne,ezt a két logót tudjátok hímezni?
16271628
és azt hiszem a polár anyag élbõl 150 vagy 140 cm széles,220 hosszban,és a két oldalára felhímezni minél nagyobba,a közepén egy bebújót a fejnek...magyarul egy polár poncsó elöl,hátul faca logóval....mibe lenne,ha kivitelezhetõ barna alapom sárga hímzés)..az ötlet levédve;)
Vietnamiveteran
02-01-2014, 10:46 AM
Beszéltem barátnõmmel a dologról , azt mondja a logó 10x10 cm es lehet mert csak ekkora a hímzõkeret vagy mi , és ha megvan a minta azt neki is meg kell szerkesztetnie ami kb 4000 ft ,hogy a hímzõgép meg tudja csinálni , szóval akkor éri meg bárkinek is ilyet csináltatni ha többen rendeltek egy fajta logóval mert akkor a szerkesztési díj eloszlik . Viszont a belebújós köpenyt polár anyagból meg tudják csinálni simán azt mondta kb 3000 ft lenne az ára .