View Full Version : Sapka, kendõ, sál
TruSpec 5 Star shemagh
http://www.youtube.com/watch?v=hw5Lc4S4ZSw
Vettem belõle 3-at. Jó árban volt, a -18 fokban is jól teljesített sálként. (Csak jól össze kell hajtani és úgy nem fúj át rajta a szél.)
Pakisztánban gyártott import.
:thumbup
Daniui
02-15-2014, 11:20 AM
TruSpec 5 Star shemagh
Vettem belõle 3-at. Jó árban volt, a -18 fokban is jól teljesített sálként. (Csak jól össze kell hajtani és úgy nem fúj át rajta a szél.)
Sapka, kendõ, sál... És ezen a 3-om funkción kívül még sok midnenre használható, sebkötözés, borogatás, törlõkendõ, törülközõ, izzadtságfelszívás, étkezéshez terítõnek mert ugye terepen jó ha van amire le tudod tenni az ételt. Persze nem az összes funkcióra használjuk egyszerre, épp amire szükség van és ki lehet mosni a nap végén akár, mert gyorsan megszárad.
Jó cucc!:thumbup
Vettem egy zöldet, aztán úgy megtetszett, hogy vettem még egy zöldet és egy barnát is. Az ára jó volt és olcsó jó dolgokra meg nem sajnálom a pénzt. :)
Atyesz
10-11-2016, 08:33 PM
A sapka, kesztyû, sál, és jó zokni elég, hogy az ember ne fagyjon meg. Komolyan mondom, ha a kiegészítõk jók, a kabát másodlagos.
Ráadásul, ha az ember lábát fûti a talpbetét, rendesen melege van -10 ig.
Ha már kabát.
Én már jártam szarul láthatósági kabátba.
Bepárásodtam alatta, majd lefagytam.
fater.lajos
10-12-2016, 10:45 AM
Atyesz!
Mondtál egy nagyon okosat!
-az ember lábát fûti a talpbetét- (Szakszerûbben jól hõszigetel alulról.)
Ezt ne felejtsétek el! Nem csak lúdtalpasoknak való!
Dream_walker
10-12-2016, 01:20 PM
Nekem télre az alumíniumos talpbetét vált be, nagyon jó hõszigetelõ. Emellé decathlonos csõsálat használok munka közben, amit szükség esetén kényelmesen az orrom fölé tudok húzni, az alja pedig be van tûrve a zubbony alá (bár a munkatársak szerint néha ijesztõ tud lenni, ilyenkor szoktak beszólni a rádióba a kamera mellõl, hogy megint egy maszkos bankrabló mászkál a raktárban :D ). Ez nagyon jól jön, mikor nagyon száll a por, vagy erõs a szél. Arra kell figyelnem, hogy izzadós meló közben idõrõl idõre meg kell állnom "megszáradni", mert olyankor elég pár percre nyitva hagyni a nyakrészt, a meleg miatt extra gyorsan begyullad a torkom.
Atyesz
10-12-2016, 08:23 PM
Van olyan Dechatlonos termék, amit a zoknidra teszel, és fût. Szóval tényleg melegít.
fater.lajos
10-13-2016, 10:30 AM
És cipelsz magaddal minden napra elemet...
Atyesz
10-13-2016, 07:51 PM
NEm, nem! Ez egy lapocska. Fóliában van. Ha kibontod, és levegõ éri, melegedni kezd. Aztán órákig melegen tart. Ezzel vége. Egy nadrág zsebben, elfér két hétre való belõle.
Egyébként sem vagyok elem párti, mert amíg a káoszra várok, lemerül az elem.
A napelemes, vagy kézi tekerõs kütyüket jobban favorizálom.
Alpha
01-28-2017, 09:35 PM
TruSpec 5 Star shemagh
Ezt hol rendelted?
Opticsplanet-rõl. Úgy emlékszem hogy 6 dollár körül volt.
Alpha
01-29-2017, 06:47 PM
Opticsról nagy a postai díj. Gearbest-en találtam ilyen sálat, arra pamut van írva, mint anyag de kételkedek benne. Egyet szerintem azért rendelek tesztelés képpen. Mondjuk pont tél végére veszek sálat...
Jó elõrelátó felkészülõ vagyok.
Rendkívül vékony, de rétegesre összehajtva nyakban nagyon jó. Nem fúj át rajta a szél.