View Full Version : Kyani (egészség,erõnlét)
knife1
03-02-2014, 11:46 AM
Nemrég találkoztam ezzel a termékcsaláddal, már az elsõ adag után elmúlt a gyomorfájásom (amivel kb. 20 éve élek a túlzott savtermelésem és a reggeli kávé miatt). Most várom az allergiám elmúlását (kb.30 éve ez is megvan) és a kezdõdõ asztmám javulását! majd beszámolok róla (mondjuk aki bemutatta nekem, az autoimmun betegségben haldoklott évekig, de 2 éve, mióta szedi, még orvos sem látta). Üzletnek sem rossz (legalább lesz mibõl prepperkednem!). Ismeritek?
knife1
03-02-2014, 11:48 AM
http://www.youtube.com/watch?v=vJqaVnI4rxQ&feature=em-share_video_user
Itt a bemutató!
knife1
03-02-2014, 11:50 AM
Az FX extreme terméküket sportolók szedik, a teljesítményt 20-25%-al megnöveli, a szervezt fokozott oxigénfelvétele miatt (és nincs a doppinglistán!).
Amiben a terméknél több hangsúlyt kap a marketing, az szerintem mindig gyanús. A videóban többször is kimondja a marketingszót már a legelején, már akkor amikor termékeket még meg se említett.
Volt hogy mi is vettünk csodaterméket, aztán mikor már régóta vettük, akkor kiderült hogy soha nem is volt az országban engedélyezve. Nem ártott, nem használt, de egy engedély nélkül forgalmazott lötty volt. :hogymi:
Jól vizsgáld meg hogy mit árulnak, hogy van-e rendes engedélyük. Lehet hogy legális és jól mûködõ, de a hangsúlyt jobban fektetik a pénzre és a marketingre, mint magára a termékre, ami nálam mindig rossz elõjel.
Majd írd meg hogy bevált-e a termék és jobb lett-e tõle az egészséged. :)
knife1
03-10-2014, 10:43 AM
A marketing és a pénz az MLM rendszereknél mindig fontos, mivel így lehet gyorsan elterjeszteni a terméket.
Ennél a terméknél 100%-os pénzvisszafizetési garancia van, ha szerinted nem érte meg az árát, visszakéred és már küldik is.
A tulajdonos 3 milliárdos mormon család, a bevétel 72%-át visszaosztják, a többi megy fejlesztésre és jótékonykodásra. (nem vesznek ki semmit az üzletbõl).
Amin a termékek mûködése alapul: nitrogén-monoxid és a tokotrienol, utána lehet nézni. Van pár anyagom, magyar orvosok ajánlásával, ha valakit érdekel privátban elküldöm. Az ismerõsömet 7 évig kezelték kórházban (32 évesen betegedett le) ismeretlen eredetû autoimmun betegséggel, ez hozta vissza.
Én egy hete szedem, és pörgök napközben, éjszaka meg jól alszom.
A Nitro Fx-et szerintem a fél hazai sportológárda szedi (Erdei Zsolt, Kálnoki Kis Attila, az egész LOKI biztosan!)
Minden engedélyük megvan, nagyon sok patika és drogéria is forgalmazza (csak hálózatban lényegesen olcsóbb).
Nekem a bevétel meg jól jön a prepperkedéshez is!
Amiben a terméknél több hangsúlyt kap a marketing, az szerintem mindig gyanús. A videóban többször is kimondja a marketingszót már a legelején, már akkor amikor termékeket még meg se említett.
Volt hogy mi is vettünk csodaterméket, aztán mikor már régóta vettük, akkor kiderült hogy soha nem is volt az országban engedélyezve. Nem ártott, nem használt, de egy engedély nélkül forgalmazott lötty volt. :hogymi:
Jól vizsgáld meg hogy mit árulnak, hogy van-e rendes engedélyük. Lehet hogy legális és jól mûködõ, de a hangsúlyt jobban fektetik a pénzre és a marketingre, mint magára a termékre, ami nálam mindig rossz elõjel.
Majd írd meg hogy bevált-e a termék és jobb lett-e tõle az egészséged. :)
M-torolt_forumozo
03-10-2014, 12:28 PM
A Nitro Fx-et szerintem a fél hazai sportológárda szedi (Erdei Zsolt, Kálnoki Kis Attila, az egész LOKI biztosan!)
Ezt mibõl gondolod? A legtöbb sportolónak ha fizetnek, akár a kólát is reklámozzák illetve párhuzamot vonnak a kóla és egészség között. :duhos: De van sokféle természetes teljesítményfokozó, mint pl. szõlõcukor, ginzeng, L-Arginin, aranygyökér, koffein stb. Ezekbõl a Nitro Fx árának töredékébõl össze lehet állítani egy hatékony, személyre szabott teljesítményfokozó komplexet. De pl. a nagy étrendkiegészítõ gyártók termékei között is vannak már elkészített teljesítményfokozó komplexek (Biotech, Scitec) amiknek a hatóanyagai az általad felsoroltak (nitrogén-monoxid, tokotrienol).
Biztos jó termékek, de számomra eléggé túlárazottak.
knife1
04-14-2014, 01:06 PM
Ez így lenne, de ezt nem reklámozzák, hanem fogyasztják!!!
Próbálj meg összeállítani hasonlót, akár ilyen áron is, megveszem, ha ugyanezt tudja! Egyébként próbáld ki, a stopper nem hazudik!
Ezt mibõl gondolod? A legtöbb sportolónak ha fizetnek, akár a kólát is reklámozzák illetve párhuzamot vonnak a kóla és egészség között. :duhos: De van sokféle természetes teljesítményfokozó, mint pl. szõlõcukor, ginzeng, L-Arginin, aranygyökér, koffein stb. Ezekbõl a Nitro Fx árának töredékébõl össze lehet állítani egy hatékony, személyre szabott teljesítményfokozó komplexet. De pl. a nagy étrendkiegészítõ gyártók termékei között is vannak már elkészített teljesítményfokozó komplexek (Biotech, Scitec) amiknek a hatóanyagai az általad felsoroltak (nitrogén-monoxid, tokotrienol).
Biztos jó termékek, de számomra eléggé túlárazottak.
knife1
04-14-2014, 01:20 PM
Ehhez kicsit ki kellene vesézni, mi a piramis-játék?!
A piramis játékban nincs termék, a bevétel csak a belépési díjakból származik.
Ha van termék, az csak valami gagyi és valóban lényegesen túlárazott.
A piramis játék tiltott, az MLM nem, hiszen teljesen más alapokon nyugszik. (Mondjuk röhej köpködni az MLM rendszert az interneten, ami maga is hálózat).
A világ legnagyobb cégei közt számos MLM rendszerût találunk (lásd. Avon, FLP, NuSkin, Zepter, Amway, stb), jelenleg a legdinamikusabban fejlõdõ üzlet,mivel pontosan az emberek személyes hálózati rendszerére építkezik.
A Kyani ezenkívül senkire nem tukmálja magát, ki kell próbálni, ha jó, helyben vagy, ha nem visszakapod a pénzed. Mi ebben az átverés???
Egy hónap után elértem az elsõ lépcsõt (Jade szint).
Érdemes utánanézni a termékeknek (már csak azért is , mert különben mirõl beszélünk?)!
Piramis-játék szagú minden olyan, ahol a direkt-marketing meg a network-marketing csodáit hozsannázzák ennyire túllihegve: a videóban 5 perc 10 a "fantasztikus" üzletrõl, aztán 1 perc 36 a termékrõl, aztán még 1 perc 36 az üzletrõl. Mondjuk itt legalább termék van, nem úgy, mint sok MLM "üzletnél".
Ui. ha az antioxidáns termékben tényleg az van, amit mondanak, még jó is lehet.
knife1
04-15-2014, 05:52 PM
Az jó ha utánanéztél a termékeknek, nálunk a család egy hónapja eszi is, nem csak olvas róla, de több barátom van , akik két éve élnek a Kyanival (cukorbeteg gyerek, pikkelysömörös asszony) a gyereknek I. típusú cukorbetegsége van, de ezzel szinten tudják tartani, a pikkelysömör eltûnt, nekem az allergiám és a refluxom szûnt meg gyakorlatilag egy hét alatt. De nem erõltetem senkire, van aki szerint a pókhálóban van a legtöbb penicillin!
Már az elõtt megnéztem a videókat és utánanéztem a termékeknek, mielõtt hozzászóltam. Ezért is írtam az utóiratot a végére.
(Mellékesen az Avon, Oriflame, és társai nem klasszikus MLM, az Amway viszont az, mert nem lehet kapni csak a hálózatban és csak azon belül fogják a hálózati embert, ellentétben az elõzõekkel. Sok MLM-nek mondott "cégnél" nincs is termék, vagy pofátlanul hazudnak a nem létezõ termékrõl/cégrõl/részvényrõl létezõt, lásd sitetalk. Az internet meg egy számítógéphálózat, az MLM hálózat egy újabb elnevezés, gyenge kifejezéslopás, mert az internet nem alá-fölérendelt piramis, ha halászhálónak neveznék - egyébként jobban illene rá - akkor a kikötõben lenne "röhej" MLM-et köpködni?)
M-torolt_forumozo
04-15-2014, 07:57 PM
Próbálj meg összeállítani hasonlót, akár ilyen áron is, megveszem, ha ugyanezt tudja! Egyébként próbáld ki, a stopper nem hazudik!
Ha felmegyek az oldalukra, tele van reklámszöveggel. Illetve az értékesítõk is ódákat zengenek róla. Kétlem hogyha a magyar sportoló gárda ezt szedné, nem lenne mindenütt fenn az oldalon, jó nagy betûkkel. Érdekes módon nem található pontos összetevõ lista az oldalon, ráadásul egyik összetevõje sem újdonság. Nonit már 15 évvel ezelõtt ittunk, azon kívül hogy jó íze volt (meg jó drága volt) semmi más hatását nem éreztük. Nitrogén-monoxidos cuccok meg halomra vannak a különbözõ nagy cégek palettáján.
Jön be egyébként mindig valami újdonság, ami az eladók szerint csodaszer és drága ugyan, de ha megveszed egészséges leszel. Ezért is vagyok szkeptikus. Egészséget nem lehet csak úgy étrend-kiegészítõkkel vásárolni, életmódváltás szükséges hozzá.
Ettõl függetlenül biztosan nagyon jók ezek a termékek, csak a fentebbi okok miatt én nem fogok ilyet (sem) használni. :beer:
MAFELSZ
03-01-2015, 07:09 PM
Én speciel ismerem azt az orvost, aki a Magyar élsportoló gárda nagy részét eteti, felelõs a táplálkozásukért. Ez egy elég bonyolult folyamat. Az olimpiai csapat ( Peking) nagy része egy adott márkát szedett, mármint táplálék kiegészítõkbõl, és az nem a kajálni volt... A barátunk, aki átkenuzta az óceánt, ugyanezt ette.
Ezen felül, és ezt hidd el hogy így van, a managerek döntik el, hogy melyik sportoló mit eszik. És ennek leginkább nem hatásfokbeli, hanem pénzügyi okai vannak. Van egy kedves barátom, aki az egyik...igazából a legnagyobb mlm üzletágban létrehozott egy havi sok millió forintos jövedelmet termelõ hálózatot..Ekkor egy másik, szintén ismert cég felajánlotta neki, hogy indítson náluk üzletet, és amig el nem éri ugyanazt a szintet, fizetik a különbséget. Efféle furfangos dolgok ebben az iparágban gyakran elõfordulnak. Úgyhogy ha nem akarsz évek múltán kissé pironkodva visszaemlékezni ezekre a kijelentéseidre, akkor sose hivatkozz arra, hogy ezt a kutyulékot x-y sportoló eszi, vagy Vak Feri dr. ajánlja. Ha tudnád, hány termékrõl, melyekrõl azóta bebizonyosodott, hogy kamu, nyilatkozott élsportoló, vagy valamilyen orvos...Szóval.Amit nézz meg. Mit ír róla a Forbes magazin. www.forbes.com Ezen felül írd be a gugliba, és figyelmesen keress olyan cikkeket, amelyek feltételezhetõen nem a cégtõl, vagy a cég forgalmazójától származik. És ha nem találsz sokat, akkor kezdj gyanakodni.
MAFELSZ
03-01-2015, 07:15 PM
Ehhez kicsit ki kellene vesézni, mi a piramis-játék?!
A piramis játékban nincs termék, a bevétel csak a belépési díjakból származik.
Ha van termék, az csak valami gagyi és valóban lényegesen túlárazott.
A piramis játék tiltott, az MLM nem, hiszen teljesen más alapokon nyugszik. (Mondjuk röhej köpködni az MLM rendszert az interneten, ami maga is hálózat).
A világ legnagyobb cégei közt számos MLM rendszerût találunk (lásd. Avon, FLP, NuSkin, Zepter, Amway, stb), jelenleg a legdinamikusabban fejlõdõ üzlet,mivel pontosan az emberek személyes hálózati rendszerére építkezik.
A Kyani ezenkívül senkire nem tukmálja magát, ki kell próbálni, ha jó, helyben vagy, ha nem visszakapod a pénzed. Mi ebben az átverés???
Egy hónap után elértem az elsõ lépcsõt (Jade szint).
Érdemes utánanézni a termékeknek (már csak azért is , mert különben mirõl beszélünk?)!
A piramisjáték egyik jellemzõje, hogy a belépéshez nagyobb összegû álterméket KELL vásárolni. Olyan terméket, amelyet és amennyiért egyébként nem venné meg. A piramisjátékban feltételhez van kötve a pénz kifizetése. Mert tudják, hogy egyébként senki nem csinálna semmit, csak felmarkolná a pénzt. A piramisjátéknak jellemzõje az is, hogy nem lehet elõzni, tipikusan bináris a rendszer. Vagyis nem azon múlik a dolog, hogy mennyire vagy ambíciózus, hanem azon, hogy mikor csatlakoztál. Azok az MLM rendszerek, melyek ilyen álpiramis rendszerek, külön nevet kaptak a szakmában. Hullám-MLM. Ami lefordítva azt jelenti, hogy minden országban kitermel egy szûk vezetõ gárdát, akiknek már van komoly vesztenivalójuk, akik aztán a cuccot átviszik újabb országokba, és ott kezdik az egészet elölrõl.A többiek meg ott maradnak hoppon.