View Full Version : Italokról általánosságban
Ma kipróbáltam ezt.
http://www.staples.com/V8-100-Vegetable-Juice-55-oz-Cans-48-Case/product_356236
V8
Sokat hallottam róla, de az hogy zöldséglé, az valahogy annyira rosszul hangzott, hogy eddig még nem mertem ilyet inni. Ma elérkezett az ideje hogy megkóstoljam.
És jó! Mi több, NAGYON JÓ!
Enyhén sós, 100%-os zöldséglé. Paradicsom, répa, spenót és egyéb zöldségek. Egészséges. 30 kalória (a kóla 3x ennyi és az tele van vegyszerekkel).
A hátránya: az ára.
Ha egyszer gazdag leszek, egész nap ezt fogom inni.
Majd akkor lelkendezzél, mikor lapátnyi szemfogaid nõnek a sok zõdség hatására! :D
Egyébként tényleg finomak az ilyen italok!
Már több éve az asszony csinált finom narancs levet... répából. Tényleg jó volt. Azóta is kísérletezik rajtunk ilyenekkel. Én mindent megiszok és ízlenek is. A gyerekek ettõl sokkal kritikusabbak :D és nem is rejtik véka alá gondolataikat.. gyerekszáj az õszinte.
A rebarbara itóka is finom! Kaptam egy szülinapomra egy gyümölcsturmixot. Tényleg jókat kutyulok rajta mikor eszembe jut és van otthon mibõl.
A legkiadósabb alapanyag az alma, a víztartalma miatt. Jó a narancs, dinnye, barack, szõlõ... tulajdonképpen minden gyümölcs, de még a zöldségek is.
Na megyek iszok is egy üveg paradicsomlevet erre a sok zödségre...
Jó receptek viszont aranyat érnének :thumbup
Walmartban árulnak 2 literes kiszerelésben 3 dollár alatt. 600 forint, 2 liter. Szerintem az egyáltalán nem drága, erõsen gondolkodom azon, hogy rendeljek egy komolyabb mennyiséget. (50 dollár felett ingyen házhozszállítás van!) :)
Dream_walker
03-09-2014, 03:27 PM
A natúrlevek itt is ilyen áron mozognak, zöldség, gyümölcs is, talán kicsit drágább, bár ezt típus meg cég válogatja.
Nagy tételben megrendelés helyett én is inkább turmixgépbe ruháztam be, így csak azt kell megvenni pluszba, ami nem terem meg.
Amúgy alapnak a körte szerintem jobb, mint az alma, mert a gyümölcs eltarthatósága hasonló, viszont jóval lédúsabb. Ha meg nagyon sûrû lenne, akkor sima teával fel lehet higítani. Mondják, hogy miért nem inkább gyümölcscentrivel szedem ki a levet, de akkor egy csomó értékes összetevõ kimarad.
Ráadásul a múltkor láttam ilyen áttételes kézi turmixot, értelemszerûen nem tudta produkálni a 6-700as fordulatot, de tökéletesen megfelelõre aprított, zúzott így is.
A gyümölcs cukros és jóval több benne a kalória. Nekem most valami olyasmit kellene választanom, amitõl leadhatnám a zsírfelesleget, mert eléggé érzem a negatív hatásait. :hogymi:
Medve
03-09-2014, 05:30 PM
A csapvíz nem jó? :D Vagy csak én vagyok ennyire falusi? :D ... Csak viccelek általános 8. óta nem ittam tiszta vizet :D
Mert olyan a gyomrom mint a gumicsizma... Vizet nem ereszti be.. :D
A csapvíz nem elég rostos. :haha: Azt is iszok, de a víz mellé enni is szoktam, úgy meg már nem elég diétás.
Amatorpe
03-10-2014, 07:43 AM
Tulelo, felétek nincs ilyen puffasztott rizs meg búza? alig van benne kalória, arra jó, hogy legyen a hasadban valami, és az mellé elég a víz.
Grafitos
03-10-2014, 11:58 AM
Szerintem nem fogyni akart...de ha csak ezt issza, fog!:D
Én azt akarok. Valami megfizethetõ, egészséges és alacsony kalóriás ital kell. Talán a V8-ban megtaláltom amit keresek. Ha jól keresek ebben a hónapban, akkor a következõben fogok 100 dollárt és veszek 30 darab két literest. 2 literben talán 500 kalória van. Inkább ezt igyam, mint a többszörös kalóriás, egészségtelen, mérgekkel teli Pepsit. (Amit szintén szeretek, de érzem hogy árt.)
A jövõ hónapban csinálok egy 1 hónapos V8 diétát, aztán megmondom hogy mi lesz az eredménye. :)
Emellett nem iszom Pepsit, visszábbveszek az ételekbõl (fõleg az édességbõl).
Grafitos
03-10-2014, 01:13 PM
A kólát megállni cudar dolog..én inkább a kokásat kedvelem...volt idõ amikor szó szerint függõ voltam és bizony jöttek is az elvonási tünetek..
100 dolcsiért már valami jóféle health centerbe menjél..a sport a legjobb fogyókúra!
Az egyik spanom úgy fogyott most 6-ot a 120ából, hogy estére csak almát eszik...napi 1 kilót beküld:)
Sport. Gyalogolok, az ingyen van. De az se érne sokat, ha mellé ledöntenék napi 1 liter Pepsit. Ráállok a gyaloglásra -remélem jön hozzá a jóidõ-, meg iszok majd ilyet egész nap. Aztán majd meglátom az eredményt.
http://i.imgur.com/X0bxaT9.jpg
Adófizetés után kiderül hogy lesz-e pénzem egy 60 literes adagra. :)
Vasember
04-09-2014, 06:33 AM
Én mostanában alma-cékla-gyömbér kombót vacsorázom. Nem is vágyom már másra.
Grafitos
04-09-2014, 07:57 AM
És ennyivel meg is vagy vacsira? Ez nálam is kritikus pont...Írsz 1 receptet?kipróbálnám
fater.lajos
04-09-2014, 07:34 PM
Errõl nekem a "poloska szörpnek" nevezett cucc jutott az eszembe. Állagra hasonló. Vegyél egy kulacs víztisztítós vizet. Hogy elnyomjuk a klór ízét, tettünk bele egy fóliányi dzsemmet... Zavaros, édes, iható, de ne válogass!
Vasember
04-10-2014, 05:14 AM
Simán gyümölcscentrifugán ledarálom. Gyömbérbõl csak egy kisebb darab kell bele. Én viszonylag sokat csinálok mert a gyerekek orvul elisszák elõlem. Eredetileg én is az íze miatt ittam, de rájöttem, hogy ha megiszom egy két pohárral, akkor tíz perc múlva már nem is vagyok éhes.
Dunkin Donuts capuccino. Nem is tudom mekkora. 7 decis? Borzasztó sok. És annyira édes hogy vallatni lehetne vele. Borzalmas, megbántam hogy kérem. :hanyas:
Szinte azonnal megfájdult a gyomrom és elfogott a hányinger. Ne igyatok ilyet!
Meg erre se ártana áttérni a Pepsi helyett.
http://www.walmart.com/ip/V8-Splash-Tropical-Blend-Juice-Drink-64-Fl-Oz/10307879