View Full Version : Honnan fórumozol?
A szavazás névtelen (nicknévtelen). :)
astonferi
04-25-2014, 04:54 AM
A szavazás névtelen (nicknévtelen). :)
helloka budapest nincs benne
Pest megye van. ;) Én Pest megyét és Budapestet egybe vettem, mert ugyan külön közigazgatása van, de a fórum szempontjából inkább csak a távolság a lényeg.
Dream_walker
04-25-2014, 05:50 PM
'oszt az afrikaiakkal mi lesz? :)
Szerintem onnan senki se ír. :D Az tudom hogy a többi helyrõl vannak fórumozók, talán Ázsiában nem, de elõfordulhat hogy mégis. Afrikáról nem tudok. De az "Egyéb" megjelölésbe belefér. :)
Egyre jobban látszik, hogy miért Pest megyében érdemes fórumtalálkozót szervezni. :haha:
Fallout11
04-26-2014, 11:58 AM
Egyre jobban látszik, hogy miért Pest megyében érdemes fórumtalálkozót szervezni. :haha:
Miért akkor te is eljössz? :haha:
Nem, de Pesten esélyesebb a nagyobb létszám, mintha én szerveznék egy fórumtalálkozót az utca végi kocsmába. :D
Vietnamiveteran
04-26-2014, 06:44 PM
Nem, de Pesten esélyesebb a nagyobb létszám, mintha én szerveznék egy fórumtalálkozót az utca végi kocsmába. :D
Sok Pesti Pisti örül ha kiszabadulhat egy kis vidéki levegõt szívni .:) Én valami vízpartra mennék egy fórum-talira ott lehet pecázni bográcsozni meg túlélni ha betévedünk egy helyi mulatóba :)
Amatorpe
04-26-2014, 06:47 PM
Jól vigyázz, mert nyerek a lottón, és viszem az összes fórumozót!
bögre
04-26-2014, 07:49 PM
4 8 15 16 23 42 Biztos nyer! :D
Ha én kögazdag leszek ami beláthato idön belül be fog következni akkor az összes tagnak fizetek egy alacsony erkölcsû nénit. :D
raktaros
04-26-2014, 08:58 PM
Opsz, van még egy vasi túlélõ akirõl nem tudtam :)
Gondoltam hogy készítenék egy megyetérképet statisztikával, de nem találtam hozzá programot vagy alkalmazást. Világtérképre van, USA államaira van, de Magyarország megye térképre nincs. :( Illetve valahol biztosan van, csak én hiába kerestem.
Bump. :) 411-bõl 30 szavazat az nem sok. Hol vannak a többiek?
Medve
05-06-2014, 09:18 PM
Nyilván nem tudják, hogy szavazás van. Én is csak azért találtam rá, mert Off topic/Tudomány-ba akartam belépni, csak éppen kihagyott a szerver egy pillanatra és bedobott az Off topicba.
Jó magam Borsod-Abaúj-Zemplén megyébõl fórumozok.
kovu78
05-07-2014, 06:32 AM
fõváros ( reméljuk , megéljük,hogy szebb napokat is lásson):thumbup
Enemy
05-27-2014, 04:21 PM
Gondoltam hogy készítenék egy megyetérképet statisztikával, de nem találtam hozzá programot vagy alkalmazást. Világtérképre van, USA államaira van, de Magyarország megye térképre nincs. :( Illetve valahol biztosan van, csak én hiába kerestem.
Szerintem ez is szuper ötlet volt!!! :thumbup
Gondolkozom, hogy csinálok a regisztrált fórumozók témán belül egy "Saját megyei" topikot, hátha összébb tudnám fogni a környékbelieket.. Szerintetek érdemes?!
A szavazás állását nézve még nem érdemes nyitni külön topicokat. Talán majd egyszer. Hõtérképet gondoltam (ahol többen vannak, változna a szín), de nem találtam olyat.
nikosz
05-30-2014, 05:13 PM
És hol volt van a szavazás mert sehol nem találtam
Fent a topic tetején. :) (Ha nem tiltja le a böngészõd.)
Targitosz
06-21-2014, 12:54 PM
Azért viszonylag szép számmal vagyunk JNSZ megyébõl is, csak Pest elõz meg minket ;)
Lekvár
03-12-2015, 06:43 PM
Opsz, van még egy vasi túlélõ akirõl nem tudtam :)
Szolgálati közlemény!
Kérjük az ötödik vas megyei túlélõ fedje fel a kilétét! (Privátban is jó :))