PDA

View Full Version : Revolution - sorozat - (2012)

raktaros
05-11-2014, 01:00 PM
Revolution - sorozat - (2012)

Az emberiség a 21. századra rendkívül elektromosságfüggõvé vált. Egyik napról a másikra azonban eltûnik az áram a Földrõl, és az élet megváltozik. Repülõgépek zuhannak le az égrõl, kórházak szüntetik meg mûködésüket és a kommunikáció is lehetetlenné válik. 15 évvel késõbb olyan azélet, mint a középkorban: az élet lelassult, a családok elszigetelt farmokon élnek. Egy fiatal lány, Charlie élete megváltozik gyökerestõl, amikor édesapját meghal, és testvérét is elrabolják. A lány útra kel, hogy válaszokat találjon, többek közt arra is, hogy mi történhetett 15 évvel ezelõtt a Földön.

http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/revolution-uj-hosszu-elozetes

Valaki ismeri? Érdemes megkeresni/letölteni/belekezdeni?
(Most reklámozták C00lTV-n)

fisligery
05-11-2014, 03:06 PM
RTL-en is ment egy darabig.

TMIB
05-11-2014, 03:42 PM
Én egy ilyen sorozatcímmel valami olyat alkotnék amitõl mindenkinek égnek állna a haja. Még az is nézné, aki utálná. :haha:

Vasember
05-11-2014, 06:01 PM
Nekem nem jött be.
Olyan mint a mostani összes sorozat. Jól indul, de késõbb már nem tudnak mit kitalálni. Látszik, hogy nem egy kerek egész történet. Hétrõl hétre találják ki a sztorit és csak akkor lesz lezárva ha nem rendelnek több folytatást.

Dream_walker
05-11-2014, 08:27 PM
Az elsõ évad nem volt rossz, ott akadt végigívelõ sztori. Valamennyire a másodikban is benne van a hosszú kibontású szál, de az teljesen világos, hogy nem úgy álltak neki, hogy mondjuk az 5.-6. évadig, a végsõ lezárásig kész a forgatókönyv, a legapróbb részletekig kidolgozva.
Ha azt megcsinálják, lehetett volna egy lost vagy fringe szintû alkotás. Így inkább csak amolyan hangulatos idõelütésre jó. Mert amúgy nem rossz, korrektül össze van rakva. Csak hát korrekt sorozatból tizenkettõ egy tucat :)

raktaros
05-11-2014, 08:51 PM
Köszönöm. Akkor kihagyom :).

mossberg-operator
05-12-2014, 09:36 AM
Neztem, de nem fogott meg...

Törölt_fórumtag2
05-12-2014, 10:41 AM
Nem jött be nekem se.

mmilan21
05-30-2014, 11:18 AM
Én már a sorozat második évadjának vége fele járok és igen csak érdekes. Vannak benne hasznosítható ötletek is.
A történet maga egyre szövevényesebb benne, vannak benne rejtett üzenetek, é elgondolkoztató egyben.