PDA

View Full Version : Túlélõ-kaland tábor

Daniui
06-03-2014, 04:10 PM
Ez egy túlélõ-kalandtábor ami a nyár második felében lesz megrendezve fiatalok számára.

Részletek: http://ujgen.hu/ -n.

Vietnamiveteran
06-03-2014, 07:28 PM
Ez egy túlélõ-kalandtábor ami a nyár második felében lesz megrendezve fiatalok számára.

Részletek: http://ujgen.hu/ -n.

Ez nagyon jónak tûnik...:thumbup Annak idején a kukoricacímerezõtábor helyett ,hogy mentem volna inkább egy ilyenbe:)

Salmo
06-03-2014, 09:03 PM
A tábor egészen biztosan nagyon jó, csak ne írták volna ki, hogy az oktatókat Tóth Lóránt képezte ki....

doki
06-04-2014, 04:49 AM
Ez nagyon jónak tûnik...:thumbup Annak idején a kukoricacímerezõtábor helyett ,hogy mentem volna inkább egy ilyenbe:)

Azért azok a címerezõ táborok nagyon faszányosak voltak. Sok 16-17 évesnek ez már kemény túlélés lenne. :D

TMIB
06-04-2014, 04:56 AM
Szerintem rossz helyen van ez. Vagy eladjátok a tábort? :haha:

Hová helyezzem át? :)

Daniui
06-04-2014, 01:58 PM
A tábor egészen biztosan nagyon jó, csak ne írták volna ki, hogy az oktatókat Tóth Lóránt képezte ki....

Miért ?

Daniui
06-04-2014, 01:58 PM
Szerintem rossz helyen van ez. Vagy eladjátok a tábort? :haha:

Hová helyezzem át? :)

Ez az hogy off topicon gondolkodtam még, de mivel fizetõs ezért gondoltam bizniszbe teszem.

Salmo
06-05-2014, 07:17 AM
Szerintem is jó helyen van, hiszen egy fizetõs szolgáltatás.......

Dani: Tóth Lóránt "túlélés" oktatóról privátban

Daniui
06-05-2014, 07:25 AM

Oké írsz levelet ?!

mossberg-operator
06-05-2014, 01:30 PM
Oké írsz levelet ?!

Nekem is, legyszi!

shadow177
06-05-2014, 01:41 PM

Ezt bizony én is elolvasnám.

Medve
06-05-2014, 02:36 PM
Ezt bizony én is elolvasnám.

Akár csak én.

dínó
06-05-2014, 04:55 PM
Salmo
Mi a baj Tóth Lóránttal? Az a levél engem is érdekelne, ha lehet. Légyszi.

Daniui
06-05-2014, 05:20 PM
Nincs vele semmi baj egy nagyon jó oktató, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen oktatta a túlélést nem véletlenül õt választották mert hatalmas elméleti tudása volt, Salmo csak azt kérdõjelezte meg, hogy nem volt éles bevetéseken és hallott róla egy két legendát. Már két éve sajnos nincs a táborban, helyette kaptunk két jól képzett oktatót(de a Lóri így is képzetteb volt), akik nem egy misszióban harcoltak, és többek közt az amerikai zöldsapkás(greenberet) kiképzést is megkapták, és szolgáltak a kötelékeikben. Egyikük most pilótákat képez túlélésre. Ez a mai helyzet, õk is nagyon jó oktatok, de véleményem szerint Tóth Lóránd annak ellenére hogy nem volt éles bevetésen többet tudott a túlélésrõl.

Targitosz
06-05-2014, 08:21 PM
Én is kíváncsi lennék mi a probléma vele. Katonai túlélésrõl írt egy kis füzetet, amibõl a Honvédségnél is oktattak..

Daniui
06-30-2014, 08:03 PM
Na sziasztok !

Aki szeretné a gyerekét a táborba küldeni, tudok neki kedvezményt biztosítani a 45 ezer helyett 27 ezer forintért tud jönni. Csak annyit kell tenni, hogy a regisztrációnál megemlítitek azt, hogy Danin keresztül jöttünk. De hogy a kommunikáció biztos legyen még nekem is írhattok egy e-mail-t: daniui@citromail.hu -ra "Tábor"-ral a tárgyban és hogy ki milyen néven szeretné a kedvezményt igénybe venni. (a plusz 2 éjszakás programmal együtt 35 ezer ft)

Üdv Dani

Daniui
07-30-2014, 08:08 PM
Sziasztok !

Éppen sikerült net közelbe kerülnöm úgyhogy írok pár sort a táborról, már túl van a felén. Tervek szerint haladnak a dolgok, a gyerekek már megtanultak sok mindent, volt menedéképítés tûzgyújtás, víztisztítás, falmászás, evezés, laktanya látogatás fegyver és harckocsi bemutatóval, éjszakai kint alvás aztán riadó hajnalban és útnak is indultunk vissza a táborba lámpa használata nélkül meg volt a gyerekeknek az izgalom löket, és nagyon ügyesen helyt álltak a kihívások közepette. Ezeken kívül sok más program volt és még a szervezõk számára is akadtak kihívások például a tájfutó foglalkozás alkalmával.
Gyerekek nagyon élvezik, és mi szervezõk is.

Képeket és részéletes leírást a tábor facebook oldalán lehet látni: https://www.facebook.com/ujgenkalandtabor?fref=ts

Üdv Dani

Daniui
08-01-2014, 03:35 PM
Sziasztok !

Mai napra terveztünk egy játékos kis programot ahol a fiatalok próbára tehették a tudásukat, ügyességüket és bátorságukat. Volt lövészet, akadálypálya, íjászat, újraélesztés, most már "élesben" a tanultak szerint és egy speciális "szabaduló szoba" amiben vak sötét volt, demoralizáló zene szólt bent. A csapatoknak egy darab light stick használatával több helyiséget kellett átkutatniuk és információkat szerezni és agyalni a rejtvényen hol találhatják meg a 4 jegyû számkódot a széfhez amiben a kulcs van ahhoz a szobához ahol a fogvatartott van.
Voltak akik sikítva rohantak ki, és volt aki szólt hogy inkább fel menne azokat persze kihoztuk gyorsan, de az összes csapat több kevesebb segítséggel tudta teljesíteni a feladatot és kiszabadítani az elrabolt táborozót.
Nagyon élvezték a gyerekek ezt a napot is, most pihi van filmeznek az elõadó teremben.

Dani

raktaros
08-01-2014, 08:39 PM
A csapatoknak egy darab light stick használatával több helyiséget kellett átkutatniuk és információkat szerezni és agyalni a rejtvényen hol találhatják meg a 4 jegyû számkódot a széfhez amiben a kulcs van ahhoz a szobához ahol a fogvatartott van.i

Errõl valamiért a kocka címû film jutott eszembe meg a fûrész :D

Vietnamiveteran
08-01-2014, 08:54 PM
Sziasztok !

Mai napra terveztünk egy játékos kis programot ahol a fiatalok próbára tehették a tudásukat, ügyességüket és bátorságukat. Volt lövészet, akadálypálya, íjászat, újraélesztés, most már "élesben" a tanultak szerint és egy speciális "szabaduló szoba" amiben vak sötét volt, demoralizáló zene szólt bent. A csapatoknak egy darab light stick használatával több helyiséget kellett átkutatniuk és információkat szerezni és agyalni a rejtvényen hol találhatják meg a 4 jegyû számkódot a széfhez amiben a kulcs van ahhoz a szobához ahol a fogvatartott van.
Voltak akik sikítva rohantak ki, és volt aki szólt hogy inkább fel menne azokat persze kihoztuk gyorsan, de az összes csapat több kevesebb segítséggel tudta teljesíteni a feladatot és kiszabadítani az elrabolt táborozót.
Nagyon élvezték a gyerekek ezt a napot is, most pihi van filmeznek az elõadó teremben.

Dani

De szeretnék gyerek lenni a táborotokban....:) Õszinte elismerésem azért amit csináltok , remélem sok gyereknek lesz kellemes és hasznos nyári élmény a táborotok . Üdvözlettel .

Daniui
08-01-2014, 11:03 PM
Errõl valamiért a kocka címû film jutott eszembe meg a fûrész :D

A fûrészre gondoltam én is, Hello táborozók ! I wanna play game ! Élvezték volna, de végül ezt az ötletet elvetettem.

Daniui
08-01-2014, 11:10 PM
De szeretnék gyerek lenni a táborotokban....:) Õszinte elismerésem azért amit csináltok , remélem sok gyereknek lesz kellemes és hasznos nyári élmény a táborotok . Üdvözlettel .

Köszi, már sok táborozó mondta hogy jövõre is jönnek és nagyon sok a visszajáró "vendég" is.
Amúgy nagyoknak is lehet tábort szervezni, gondolkodok abban is, komolyabb programokkal. Például nagyoknak a fogolytábor szimuláció jó mentális képzés lehet, oktatásokkal beiktatva vagy elsõ pár napban oktatás utána a tanultakat élesben használni, plusz nyomás alá helyezni a résztvevõket pár napig a végén meg menetgyakorlat feladatokkal, tájékozódással és mindez egy keretsztoriba foglalva hogy élethû legyen a szimuláció és megfelelõen bele tudják élni magukat a résztvevõk.

Daniui
08-03-2014, 04:50 AM
Vége lett a tábornak, sok elégedett gyerek indult haza és sokuk mondta jön jõvõre is.
Reggel 8 kor keltünk, szombaton már nem volt sürgõs az ébresztõ. Mindenki összepakolta a felszerelését akiért jöttek a szülei azok maradtak a többieket kiszálítottuk a Tatai vasútállomásra onnan vonattal felkísértük a déli ahol találkozhattak rég nem látott szüleikkel.
Mi szervezõk meg már tervezzük a következõ évi programokat.