PDA

View Full Version : Túlélõ teszt

Doom
06-03-2014, 06:28 PM
.

Törölt_fórumtag2
06-03-2014, 06:51 PM
5,Elkapjátok a halálos vírust azzal aki közel áll hozzád,csak egy vakcina van
-1 összetöröm. ,haljunk meg együtt
-2 kétfelé osztom ,hátha segít
-3 beadom magamnak
Beadom a hozzátartozómnak( feleség, gyerekek). Az õ életük többet ér, mint az enyém.

7, Sûlyed a hajó,de fele annyi mentõmellény van mint utas
-1 elõször a nök és a gyerekek
-2 ha már van neked segítesz a nõknek ,gyerekeknek
-3 felkapsz egyet és messze úszol nehogy lehúzzon az örvény
Mindenképp az 1-es.

8, A csoportod kettészakad,tettlegességig fajul
-1 a jók mellé állsz
-2 leülsz a tûzhöz hátha békén hagynak
-3 felkapod a motyód és futsz
1-es.

19,A bolt elõtt ami már majdnem üres sorba állnak az emberek,verekedés tör ki
-1 segítesz a gyengébbnek
-2 arrébb mész,nehogy te is kapj egyet
-3 az embernek a szatyrából akit ütnek kipotyog a kaja,gyorsan felkapod és elszaladsz
1-es.

Lehet, hogy nem is vagyok jó túlélõ.

shadow177
06-03-2014, 06:53 PM
38 pont

Vietnamiveteran
06-03-2014, 06:54 PM
Doom haver nagyon ráérsz :)

Vietnamiveteran
06-03-2014, 07:06 PM
5,Elkapjátok a halálos vírust azzal aki közel áll hozzád,csak egy vakcina van
-3 beadom magamnak
Beadom a hozzátartozómnak( feleség, gyerekek). Az õ életük többet ér, mint az enyém.

Mindenképp az 1-es.

8, A csoportod kettészakad,tettlegességig fajul
-1 a jók mellé állsz
1-es.

19,A bolt elõtt ami már majdnem üres sorba állnak az emberek,verekedés tör ki
-3 az embernek a szatyrából akit ütnek kipotyog a kaja,gyorsan felkapod és elszaladsz
1-es.

Egyetértek, a saját emberi értékrendem azt diktálja ,hogy a bajban is embernek kell maradni sõt akkor kell igazán ....ha megnézitek a történelmet sok esetben a nyomor a háború borzalmai hoztak össze embereket akik segítették egymást saját sorsukkal mit sem törõdve kockáztatták idegen emberekért az életüket .Érdemes olvasgatni a 2. világháború idejébõl beszámolókat elbeszéléseket . És vegyük figyelembe ,hogy egy igazi katasztrófahelyzetben az emberek egymásra lesznek utalva sokkal jobban mint "békeidõben" .

TMIB
06-03-2014, 07:06 PM
43 pont.

Mi ez a sok telefonos válaszlehetõség? Nekem nincs telefonom. :haha:

fisligery
06-03-2014, 07:35 PM
46 p. :)

tehleader
06-03-2014, 07:46 PM
43 pont. Azt hittem sokkal rosszabb eredményem lesz :D
Jó kis teszt, bár néhol elég szélsõséges lehetõségek vannak csak.
Üdv.: T.

Grafitos
06-04-2014, 07:17 AM
47 lett..beleképzeltem magam az adott szituációkba és az átszellemülésem után választottam:thumbup

LSVF
06-04-2014, 09:24 AM
Ha két prepper találkozik akkor mi van?
Tegyük fel, hogy egyértelmûen látszik kivel állsz szemben.
Persze korábban nem láttad és egy környéken barangoltok kutatva......

LSVF
06-04-2014, 09:38 AM
43, de pár kérdés félig kérdõjeles volt.
Amúgy nem rossz kis teszt.
Dommfiú nem egyszerû figura, de jól játszik. Olvasgattam az írásait....valahogy a lelkem mélyén....igazat adok neki sok mindenben.

Lényeg....nyomassuk mint eddig...vagy jobban....de rosszabbul semmi esetre sem

shadow177
06-04-2014, 09:47 AM
Ha két prepper találkozik akkor mi van?
Tegyük fel, hogy egyértelmûen látszik kivel állsz szemben.
Persze korábban nem láttad és egy környéken barangoltok kutatva......

A teszt eredeti szellemiségében a lehetõségek:

1 Lehetséges szövetségesként kezeled/szövetségre lépsz vele
2 Követed, kifigyeled és szükség esetén a rejtekhelyét potenciális erõforrásnak, õt és társait fehérjeforrásnak tekinted.
3 Lesbõl elkapod, kínzással kicsikarod belõle a készleteire és rejtekhelyére vonatkozó információkat, majd megölöd és kifosztod mid a holttestét mind a rejtekét/rejtekeit. (Opcionálisan fehérjeforrásnak tekinted és megeszed.)

Medve
06-04-2014, 10:16 AM
52 pont. Nem értem miért jön ki minden hasonló teszten hogy rideg és számító vagyok. :D

Nem arról van szó, hogy nem vagy jó túlélõ, hanem nemes egyszerûséggel magaddal együtt az emberiség kevés jó tulajdonságát sem hagyod veszni.

Yrkon
06-04-2014, 10:22 AM
48 pont. Úgy tûnik kissé érzéketlen vagyok mások problémái iránt :( Viszont szvsz fölösleges a bõrünket kockáztatni valaki ismeretlenért azért, hogy mi maradjuk alul holtan/kifosszanak/mi kerüljünk bajba. A kutya kivétel, a Fiú és kutyája az egyik kedvenc olvasmányom:) Pár kérdésre viszont más választ adtam volna a felkínáltakon kívül.

LSVF
06-04-2014, 12:29 PM
A teszt eredeti szellemiségében a lehetõségek:

1 Lehetséges szövetségesként kezeled/szövetségre lépsz vele
2 Követed, kifigyeled és szükség esetén a rejtekhelyét potenciális erõforrásnak, õt és társait fehérjeforrásnak tekinted.
3 Lesbõl elkapod, kínzással kicsikarod belõle a készleteire és rejtekhelyére vonatkozó információkat, majd megölöd és kifosztod mid a holttestét mind a rejtekét/rejtekeit. (Opcionálisan fehérjeforrásnak tekinted és megeszed.)

Biztos voltam benne, hogy ez lesz a válasz. Jól gondoltad, mert elõször a tesztet olvastam el.

Laci
06-04-2014, 06:06 PM
43 pont .

Törölt_fórumtag2
06-04-2014, 07:02 PM
Kösz a gesztust!.....:beer: Senki sem tudja ki a jó túlélõ..kár,hogy tudtam a teszt kérdéseket..én írtam....azért próbáltam objektív lenni.....nem nyugtatott meg a pontszám..:cry:

Ha bárkiben, bármilyen formában felmerült a túlélésre való felkészülés, akkor már elindult az úton. Bármit is teszünk, rakunk hozzá az életünkhöz, az már biztos, hogy elõre és mindannyian itt a fórumon egy irányba haladunk.
Lehetnek viták, nézet különbségek köztünk, de az a "valami" már megérintett bennünket és tenni akarunk valamit.

Enemy
06-04-2014, 07:04 PM
Doom, tetszett a teszt!!:thumbup
43 pont. Õszintén.. rosszabb eredményre számítottam! Örülök, hogy nem hoznék annyira/annyi rossz döntést elméletileg. Beleképzeltem magam a szituációkba és elsõsorban a saját és hozzám tartozók(családtag, csoporttag, preppertárs) egészségét, biztonságát és testi épségének megõrzését tartottam szem elõtt.
Ami viszont biztos: "40-49 vérprofi túlélési esély 70-80 %"------->>> a "vérprofi" titulushoz olyan kevés vagyok mint sárgalázban a vágott szem!/ orosz rulettben a Jackpot!/ mákostekercsben az indukció!/elefántnak a normál tampon!/csigaházon a kúpcserép!/ Camping sajtban a sátor!/mint futótûznek a gáncs! ........:D
Viccet valamelyest félretéve, beléptem a lépcsõházba, de hol van még a felhõkarcoló teteje pláne gyalog gyertyafénynél.:rolleyes:

Vasember
06-04-2014, 07:18 PM
Nem szeretem a sört!

Kamionos
06-04-2014, 07:22 PM
Basszus...most azért elég szar embernek érzem magam:( Pedig nem érzem, hogy az lennék. De bele képzeltem magam minden helyzetbe és...

53 pont

Mentségemre legyen mondva, hogy az árva gyerekeket magamhoz venném és a vakcinát is megfelezném.:)

Egyébként pedig szerintem nem tudni, hogy kibõl mit hoz ki egy túlélési szitu, csak ha már benne vagy.

Vasember
06-04-2014, 07:31 PM
A szomszéd gyerekeket persze, hogy áthívom! Fehérje.

Törölt_fórumtag2
06-04-2014, 07:36 PM
A szomszéd gyerekeket persze, hogy áthívom! Fehérje.
Jó, hogy nem vagy a szomszédom és ez neked nagyon jó.

Kamionos
06-04-2014, 07:45 PM
15,Elváltál,voltál munkanélküli,kóter?
-1 dehogy ,minden rendben
-2 volt pár kellemetlen hetem,hónapom
-3 megjártam a poklot is

Ez tetszett. 68 hónap meg volt a kóterben, 15 hónapja vagyok munkanélküli és csak 11 hónapja házas. De már most látszik, hogy a legutolsó lesz a legkeményebb kihívás. :D

Vasember
06-04-2014, 08:30 PM
Pedig úgy látom, ez az ûber túlélõ hozzáállás.
Azért a kérdések nagy részére összetettebb a válasz. Szerintem.
( Ne félj nem olyan rossz a szomszédomnak lenni! :) )

Amatorpe
06-04-2014, 08:40 PM
.....ja erre van egy mondás.." Bocs , hogy élek!"

Hehe, valahol az volt az aláírásom, hogy: Bocsánat, hogy élek! Többet nem fordul elõ! :D
Amúgy látszik, hogy dolgoztál a teszttel, én nem hiszem hogy végigpontozom magam, mert tudom, hogy siralmas lenne a végeredmény... Majd csatlakozom egy jobb pontoshoz, hátha elég a készlet meg a tudás, amit addig összeszedek.

Unicornis
06-06-2014, 10:43 AM
Nekem 42 pont lett.
Valami hasonlóra számítottam.
Én elég gyakorlatias ember vagyok, de én sem tudnék mindig érzelem mentesen dönteni.
Én is a "jó fiúk" csapatában játszom, ez mindenképpen csökkenti a túlélési esélyeimet. Viszont próbálok embernek maradni minden körülmények között! A gyerekeket magamhoz venném én is. Nem bírom látni ha gyerekek, védtelenek, vagy ártatlanok szenvednek. Próbálnék másoknak segíteni, de csak ésszel! De csak úgy hogy magamat és a családomat ne veszélyeztessem.

Amatorpe
06-06-2014, 11:08 AM
Most kövezzetek meg, de miért pont a gyerekeket kell menteni? A nõket értem, de egy gyerek nem tudja magát ellátni, nincs élettapasztalata, nem tud termelni, létfenntartani, stb... A kérdés persze csak elméleti, én is menteném õket, de hogy alakult ki ez a szokás? Lásd-a robotos-autósüllyedõs mentés, amirõl volt szó.

DavidK
07-26-2014, 06:45 PM
52,2222 pont

fisligery
08-07-2014, 11:36 AM
Te túlélnél egy zombiapokalipszist? – IAZL hivatalos teszt (http://aztadom.co/fun/3392221)
Nekem:
Gratulálunk, neked 75% esélyed van túlélni egy zombiapokalipszist!
Egy erõs és megbízható jellem vagy és még a zombikhoz is értesz! Hamarosan kipostázzuk neked hivatalos “Mit nézel? Én valószínûleg túlélném!” felirattal ellátott pólónkat. Ha ez esetleg nem tetszik, akkor választhatod a “Ha meghívsz egy sörre, talán megmentem a hátsód a zombiktól!” feliratút. De azért ne dõlj hátra, mert még van hova fejlõdnöd! Kimagasló eredményedtõl függetlenül azt javasoljuk, hogy fizess elõ havonta megjelenõ ‘A zombi nem cimbi” kiadványukra, amelyhez ajándékba adunk egy zombi alakú sütõformát.
:D

shadow177
08-07-2014, 12:32 PM
Gratulálnunk, te biztosan túlélnél egy zombiapokalipszist!
Bár lehet ezt eddig nem mindenki vette észre, de te egy tökéletes ember vagy, ne hallgass senkire! Csak így tovább! Mostantól te is vezéreink sorába tartozol. Zombitámadás esetén biztosítani fogunk számodra egy kényelmes fotelt a szupertitkos és biztonságos bázisunkon, ahonnan emelt díjas sms-ekkel adhatod majd ki parancsaidat a te katonáidnak. Reméljük elõfizetéses vagy és nem kártyás! Hozz magaddal társasjátékokat és sok-sok rágcsálnivalót, mivel valamivel majd nekünk is el kell ütnünk az idõt, amíg katonáink a zombikkal harcolnak. Esténként tombola is lesz! Várunk szeretettel!

Doom
01-01-2015, 08:18 AM
...aki akar privátban megtalál....nem kívánok tovább a bokszzsákotok lenni...BUÉK!

Erdõlelke-íjszelleme
09-11-2015, 02:59 PM
Meddig élnéd túl a kõkorszakot? (katt ide) (http://hu.what-character-are-you.com/d/hu/4541/0.html)

8/8! Te egy igazi kõkorszaki szaki vagy!

TMIB
09-11-2015, 04:08 PM
Az enyém 7/8.

mzperiksz
09-11-2015, 05:29 PM
6288
http://magyarprepperforum.org/attachment.php?attachmentid=6288&d=1441992588

D - törölt tag
09-11-2015, 05:39 PM
Nekem is =/( Mit rontottam el?A gombát vagy a pisit?:cry:

BragBOL
09-11-2015, 05:44 PM
8/8! Te egy igazi
kõkorszaki szaki vagy!

Pityubá
09-11-2015, 09:58 PM
Valamit elb***tam.

7/8! Te egy valódi életmûvész vagy!
Ahelyett, hogy elmennél a hozzád legközelebb levõ vidámparkba, a szabad idõdet inkább a vad természetben töltöd. Bár már nincsenek veszélyes dinoszauruszok, de te megpróbálod olyan realistán élni az életed, amennyire csak tudod – mobiltelefon és zseblámpa nélkül! Csak te és a természet! Bravó!

mossberg-operator
09-11-2015, 11:50 PM
6/8 http://hu.what-character-are-you.com/d/hu/4541/result/28645.html

Medve
09-12-2015, 11:16 AM
7/8! Te egy valódi
életmûvész vagy! , de tudom, hogy ott rontottam el, hogy a hamut napvédelemnek mondtam :D megzavart, hogy a szén az amit enyhe mérgezésre lehet használni de ezek szerint tévedtem

Laci
09-12-2015, 12:46 PM
8/8! Te egy igazi
kõkorszaki szaki vagy!
Talán egy idõgéppel jöttél el hozzánk és mindannyiunknak megvilágosodást hozol a bölcsességeddel? Veled az oldalamon még a legsötétebb erdõ mélyén is kutya jól érezném magam Krisztus elõtt 200.000 évvel is! Elismerésem!

Pityubá
09-13-2015, 01:38 PM
8/8! Te egy igazi
kõkorszaki szaki vagy!
Talán egy idõgéppel jöttél el hozzánk és mindannyiunknak megvilágosodást hozol a bölcsességeddel? Veled az oldalamon még a legsötétebb erdõ mélyén is kutya jól érezném magam Krisztus elõtt 200.000 évvel is! Elismerésem!
Gratula, hányadikra sikerült ? :D
Nékem a 3. ra lett meg a 8/8. persze az eredmény így nem volt érvényes. :rolleyes:

Unicornis
09-14-2015, 07:09 AM
Nekem is 7/8

Parasztcipo
03-29-2018, 07:44 AM
Máshol volt már téma, hogy hogy reagálsz arra, ha valaki be akar kerülni a csapatodba. Tessék felvételi tesztekkel is készülni az SHTF szituációra:) Kár, hogy már nem olvasható az a topic indító tesztje:(

TMIB
03-29-2018, 08:17 AM
Letörölte, így kivégezte a topicot. :(

DerWolf
08-03-2022, 01:48 PM
[QUOTE=Törölt_fórumtag2;35285]5,Elkapjátok a halálos vírust azzal aki közel áll hozzád,csak egy vakcina van
-3 beadom magamnak

Ha van gyerekem akkor annak adom be, ha nincs akkor magamnak

2-es.A hármas opció kizárt mert ha nagy az örvény akkor úgyis lehúz még egy versenyúszót is
Ha meg még túl is éled a dolgot mellényben akkor az attól függ hol süllyedsz el:
- mert ha Titanicon akkor kb 1-2 perc múlva olyan fagyási sokkot kapsz és abba már bele is halsz a melényeddel együtt a jéghideg vízben mert egyszerűen leáll a szíved a keringéseddel együtt a jéghideg vízben

- Amennyiben viszont viszonylag melegebb éghajlaton vagy és a vízben lebegsz akkor vagy a cápák szednek szét ha megtalálnak vagy pedig gutaütést kapsz a napsugárzástól és ugye kiszáradsz meg éhenhalsz ezt se felejtsük el, szóval ott már csak az az egy dolog számít, hogy mikor találnak rátok és mentenek ki benneteket a tengerből

A csoportod kettészakad,tettlegességig fajul
-1 a jók mellé állsz

Itt egy a biztos az, hogy rossz csoportba kerültél annyi biztos ha ilyen előfordul a csapatodban :haha:
Az meg, hogy ki a "jó" és ki a "rossz" ez egy elég relatív kérdés, mert ugye mindenki a saját verzióját fújja ami egy hirtelen kialakuló szituációban lehetetlen eldönteni, hogy most kinek van igaza ténylegesen

A bolt elõtt ami már majdnem üres sorba állnak az emberek,verekedés tör ki

Az attól függ, hogy milyen népcsoportba tartozik az illettő és felmérni, hogy egy civil e akit terrorizálnak egyáltalán és csak le akarják húzni ki akarják rabolni vagy az illettő az aki már megint marihuánát árul rossz helyen és ezért kapja a fenyítést
Olyan ez kábé mint a sakk: ha a fekete üti a feketét abba nem feltétlen érdemes beleszólni mert előfordulhat, hogy a végén még te jársz rosszul (volt erre élő példa is ami megtörtént, hogy fehér ember beleszólt itthon abba, hogy egy kisebbségi üti a szintén kisebbségi feleségét és odament meg akarta védeni a nőt.Az eset vége úgy végződött, hogy megérkezett az erősítés rézbőrű oldalról és a végén a segítőkész fehér embert verték rommá a bántalmazott nő meg szépen elsétált a társaságával meg a fickójával együtt aki még 3 perce ütötte)
Pisztoly vagy minimum egy jó kés mindig legyen nálatok ilyen esetben ha beleszóltok bármilyen vitába is