View Full Version : The Last Stand - Dead Zone
Zombis túlélõs játék Facebookon. Most tesztelem úgyhogy még nem tudok róla mit mondani, de a grafikája nagyon szép így elsõ ránézésre.
https://apps.facebook.com/laststand-deadzone/
imi79
07-02-2014, 07:23 AM
Nálam nem fut:
"Application has not been authorized. "
Nálam megy, elég jó. Keresgélni kell, szemetet feltakarítani, dolgokat gyûjteni, üzleteket, boltokat átkutatni, ételt keresni, zombikat lelõni.
Teljesen úgy néz ki mint a Fallout Tactics.
Fallout11
07-02-2014, 08:25 PM
Nálam sem megy ugyan azt írja.... :(
Nem tudom, nálam megy és ezzel játszok amióta megtaláltam. Van akinél mûködik, vagy én vagyok az egyetlen? :eek:
BragBOL
07-02-2014, 08:57 PM
Nekem se mûködik :(
:(
Itt egy videó a gameplay-rõl.
http://www.youtube.com/watch?v=zxlRe6a3B5Q
Medve
07-02-2014, 09:34 PM
Nálam is megvolt a probléma, de megoldottam
Hogy sikerült? Írd le a többieknek! :tapsol:
Medve
07-02-2014, 09:49 PM
Nem írom, mert késõ van és fáradt vagyok. Helyette csináltam pár képet. :D Szájbarágós magyarázatért, kéretik a holnapot megvárni.
3257
3258
3260
Fallout11
07-02-2014, 09:54 PM
Ja, emlékszem egyszer régebben már próbáltam, tényleg nem rossz. :thumbup
Medve
07-03-2014, 11:46 AM
Nem írom, mert késõ van és fáradt vagyok. Helyette csináltam pár képet. :D Szájbarágós magyarázatért, kéretik a holnapot megvárni.
3257
3258
3260
Na. Baloldal Alkalmazások részen a játékok icon-ra kattintva, a keresõben begépeljük a játék nevét, enter. A felugró ablakban a Játssz most! gomb. És mûködik. Azt hogy kiláthassa a játék bejegyzéseit mindegy mire van állítva. Ha valakinek így sem menne, szóljon.
imi79
07-03-2014, 12:09 PM
Köszi, így már mûködik. Jópofa játék, elég összetettnek néz ki.
BragBOL
07-03-2014, 04:10 PM
A morált hogy tudom növelni?
Milyen foglalkozástípusok vannak a harcoson kívül és mit tudnak (medik, mérnök?..)?
imi79
07-03-2014, 04:39 PM
Morált ha jól láttam akkor megfelelõ mennyiségû kaja, víz, kellõ védelem, zuhany és hasonlók növelik
Foglalkozások még: scavenger, recon, meg assault azt hiszem. Valamiért megint nem enged belépni.
BragBOL
07-03-2014, 05:41 PM
Foglalkozások még: scavenger, recon, meg assault azt hiszem.
Elolvasni el tudom, csak angolul nem tudok :rolleyes:
Utcaseprõ mire jó? :D
imi79
07-03-2014, 05:54 PM
Szerintem a gyûjtögetésre kap bónuszt :)
Elõ az angol szótárat, aztán fordítsd amit kell. ;)
BragBOL
07-04-2014, 12:36 PM
Elõ az angol szótárat, aztán fordítsd amit kell. ;)
ûlvm... Az túl hosszadalmas lenne :D
Autóaksit hol mikor lehet szerezni? bizonyos szint felett?
6. szintbe lépek mindjárt. Van egy harcosom ~6, egy technikus ~6, és egy utcaseprõ 5.
Autóaksi? Az mire való? Én még nem használtam olyat semmire.
Arra tippelnék hogy az utcán lehet találni, ahol át lehet vizsgálni a jármûveket.
Mi már 5-en vagyunk. Legközelebb adj RECON státuszt az új csapattársnak. Én most adtam az új nõnek, mesterlövész lett tõle és fut mint a nyúl. :thumbup
BragBOL
07-04-2014, 02:18 PM
General - battery array, ehhez kell, elemeket csinál gondolom a rádiókhoz, bár nemtom mire jó a rádió, meg a rádiós.
Még nem találtam, lehet hogy szintfüggõ, v képesség...
Én 1 darab elemet találtam, de a rádiózást még nem próbáltam. Azt nem tudom hogy kocsiaksit találtam-e.
BragBOL
07-05-2014, 12:37 PM
Van valakinek medikje?
csak parancsra dolgozik, vagy autómatikusan?
Mert ha parancsra akkor nincs sok értelme, ígyis belebolondulok az utasítgatásba :D
imi79
07-05-2014, 01:15 PM
Nekem van, de még nem használtam ki eddig, mert a leader (fõ karakter) is tud healelni.
Pvp résznél tart már valaki? Nekem még 4 nap kezdõvédelem van.
BragBOL
07-05-2014, 02:46 PM
Én támadtam, és megszûnt a védelem.
Hogy tud? Én nem vettem észre.
Kicsit fura, hogy kilóméterekrõl kezd lövöldözni és nem találja el a célt, megszoktam más játékokból hogy közelebb fut ha túl messze van.
Van, de nem látom hogy érne valamit. Viszont most már van egy második Recon-om, messzirõl kilõ mindent, fõleg hogy a nõi mesterlövésznek adtam egy karabélyt. :cool:
imi79
07-06-2014, 05:02 AM
Én támadtam, és megszûnt a védelem.
Hogy tud? Én nem vettem észre.
Kicsit fura, hogy kilóméterekrõl kezd lövöldözni és nem találja el a célt, megszoktam más játékokból hogy közelebb fut ha túl messze van.
Harc közben kiválasztod a fõ karaktered és space-t nyomva tartva a kurzor átvált heal ikonra, akkor klikkelj a gyógyítandó karakterre.
Sokat használom, mert a 20-30 percre lévõ portyáknál elég kemények a zombik.
Én még nem használtam harc közben gyógyítást, igaz én eddig csak maximum 6-os erõsségû helyekre mentem. A lényeg hogy legyen elég ember ha magasabb szintre mész, és jó fegyvereket adj nekik. :pisztoly:
BragBOL
07-06-2014, 07:17 PM
Mi a leghatékonyabb védelem?
Én kéményrakással négyzetbe raktam a kisebb barikádokat, így épp befér a jelenlegi 4 emberem és jól szuperál.
De lassan fejlesztenem kell a barikádot.
Találtatok már eddig nem bontandó cuccot?
Vajon akad olyan szemét ami úgy kell ahogy van, vagy minden létezõ cucchoz bontott alkatrészek kellenek?
Most találtam 2 elemet autómata menettel, egyenként elküldtem õket lvl1-esbe.
A ding dong-ok mit csinálnak?
Nem tudom mire jó a ding-dong, de azt észrevettem, hogy egy gyorsan futó emberrel a legdurvább zombitámadás is visszaverhetõ.
Lõsz, futsz, lõsz, futsz, lõsz, futsz, töltesz, futsz, lõsz, futsz... :haha:
BragBOL
07-08-2014, 12:25 PM
Ha futtatsz egy tucat embert akkor körbenyalom a cipõdet :D 1-2 embernél még el tudnám képzelni..
Úgy tûnik aksikat elemeket csak automata üzemmódba lehet szerezni...
Így van, csak 1 embernél mûködik. :) Viszont ha van vagy 8 a bázison, akkor nem is kell futkosni, akkor csoportba kell állni. Elõször 3 csapatba a kapukhoz, aztán ha betörik a kapukat akkor egy csapatba kell õket szervezni.
imi79
07-08-2014, 12:35 PM
Automata üzemmódot nem próbáltam még,
autó akksi leginkább utca (street) pályán található.
Rádió megépítése után válik elérhetõvé a cset funkció.
Kétirányú rádiót most fogom megépíteni, remélem akkor lehet benne kereskedni is.
http://i.imgur.com/2BE35jP.jpg
A képhez illõ zene. :D
http://www.youtube.com/watch?v=URnh4gzCCkw
BragBOL
07-24-2014, 07:34 AM
Én már meguntam a játékot :D
Én még játszok vele. Gondolom hogy ha mindent kiépítek és már nem lesz semmi új benne, akkor majd abbahagyom. :)
imi79
07-24-2014, 10:16 AM
Én is tolom még, a PVP része elég szórakoztató.
BragBOL
07-26-2014, 11:30 AM
Az eddigi leghatékonyabb védelem:
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/903/dScryO.png (http://imageshack.com/f/p3dScryOp)
Homokvár :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/903/dScryO.png (http://imageshack.com/f/p3dScryOp)
http://www.tickld.com/cdn_image_postimage/9ab861a752556a90d9aa1efd2c7462b3.png
:haha:
BragBOL
07-26-2014, 11:42 AM
B... m.. k.... a...... t. t..... c....... IS! :mad::duhos:
kihajintom a regemet a fent megnevezett izébõl
Eddig ez volt a legjobb képfeltöltõ, de mostanra egy pénzeszsákszörnyeteg lett
Válts te is imgurra. Nekem bevált mikor a másik képmegosztó fizetõs lett.
BragBOL
07-26-2014, 11:53 AM
Oké, köszi! :admire:
Reg nélkül meddig marad meg?
Nézzük:
http://i.imgur.com/OBqU14F.png?1
Ja annyit hozzátennék hogy nyitva hagytam minden bejáratot, hogy egyenletes legyen a zombik áramlása
Nem tudom, én beregeltem rá. Meg vagyok vele elégedve.
Így most már jobban látom a képet amit közzétettél. :D
Elég jó ötletnek tûnik az ilyen barikád. Én általában csak leteszek 3-3 embert a kapukhoz és az is elég szokott lenni. Az elején még betörtek a belsõ részre, de a megerõsített kapukkal már nem bírnak.
imi79
07-27-2014, 05:55 AM
A legjobb, ha a telep közepén alakítasz ki egy kocka barikádot, és benne vannak az embereid támadáskor.
Nem kell bejáratot hagyni, úgyis oda rakja majd õket.
Úgy rakd le a kockát, hogy szembe legyen mind a 3 bejárattal, ajtók ne legyenek, mert csak fedezéket nyújtanak, helyette csapdák mehetnek bejárat elé.
Embereidnek pedig védekezõ módban long range fegyver a kezébe.
Nálam eddig megfogtak minden támadást egy kivételével, de az jóval nagyobb szintû volt mint Én.
46-os szintû a csapatom, azóta is játszok vele. :)
Állandóan kifosztják a bázisomat. Ma besokalltam és letettem vagy 25 csapdát a lõszertározók elé és elrejtettem a benzinlepárlómat is, be a bázis közepére. Lererélem a védelmi repeszálló mellényeket is ütésállóról lövedékállókra. A zombik úgyse jutnak be a bázis belsejéig, de ezek a rablók folyamatosan támadnak, néha elég nagy erõvel és teljesen lesérül tõlük a csapatom.
Sziasztok!
Google (a barátunk :D) feldobta ezt a linket és úgy gondoltam beköszönök és megkérdezem hogy a játékon belül volna e kedvetek belépni a szövetségünkbe. Még nem olvastam át a teljes rovatot így nem tudom hogy már tagok vagytok valahol vagy sem. mindenesetre a mi szövetségünk a Hungarian [HU!], a mostani helyezésünk 101, voltunk már a top100-ban is nem is egyszer, pedig csak hárman vagyunk, voltunk többen is de volt aki megunta és volt aki csak szünetel. A szövetségi küldetéseket mindig teljesítjük így mindig aktiválunk valamilyen boost-ot. Elõfizetéssel rendelkezõ tag is van, így nyersanyaggal és rare valamint unique cuccokkal is el vagyunk látva, szinttõl függetlenül. Mivel viszonylag sokat támadunk ezért taktikailag is tudunk segíteni. Amennyiben felkeltettem az érdeklõdéseteket, írjatok. Szövetségünk egyenlõre csak az aktivitást követeli meg ill. a szövetségi küldetések teljesítéséhez való hozzájárulást, annyival amennyit nélkülözni tudtok.
További jó zombi hentelést!
Sziasztok
Nem tudom, nálam 2 karakter 50-es szinten van, de még nem sikerült rájönnöm hogy hogy lehet a játékot végigjátszani. Lehet? Hogy lehet átjutni a szigetre? Én még aprítom a zombikat, gondolom addig amíg nem érem el mindenkivel az 50-es maximumot. :)
A játék még "beta" állapotban van, azaz még nem teljes, én inkább azt mondanám hogy folyamatosan fejlesztés alatt áll. A szigetre nem lehet átjutni, de szerintem sem véletlenül van ott. Én már több mint három éve játszom, de pont azért nem unom meg mert minden játékos egyedi módon alakítja ki a védelmét ill. fejleszti a fõ karakterét, valamint randomizált a tárgy szerzés, ami azért jó, mert pl.: volt hogy lvl27-es szinttel lenyomtam egy lvl30-at, de volt hogy egy lvl22-es legyõzött. Azt tudom javasolni, hogy még ma csatlakoz(atok) 22 óráig, így aktívan részt vehettek az alliance war-ban, ami egy hétig tart (bármikor ki lehet lépni). Igaz hogy ha tagok lesztek és mi hozzuk a formánkat, azzal hogy top100 közeliek vagy azon belüliek leszünk, akkor az aktívabb raid-elõ játékosok listáján gyakrabban megjelentek ti is, mivel az elõkelõbb helyen álló szövetség tagjainak a legyõzéséért vagy csak a zászlója megszerzéséért több pont jár. Igaz hogy több látogatóra kell majd számítani, de mint mondtam, tudunk segíteni tárgyakkal és stratégiával is. Akkor is élvezhetõ a játék ha csak a térképen kószálsz és lenyeled hogy még így is megtámadnak, de a személyes véleményem az az hogy ha lehet, akkor miért ne próbáljak meg legalább visszavágni, mert vannak szövetségi boost-ok amik növelik a gyõzelmi esélyt.
Akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok béna, hanem a játék béta. :haha:
Engem nagyon tud idegesíteni a fosztogatós része a játéknak, ha megpróbálok üzemanyagot elõállítani, akkor 99% hogy kifosztanak, ha nem, akkor 25%. Úgyhogy általában nem is üzemeltetem a benzinlepárlót. Az még rosszabb, mikor nem csak hogy kifosztanak, hanem le is zúzzák a bázisomat. Úgyhogy az összes kerítés le van rombolva, már meg se próbálom megjavítani a lerombolt dolgokat. Ami kell, az a 3 kapu, ami megállítja a zombitámadásokat. A többi dologgal felesleges törõdni, úgyis tönkreteszik mások.
Az a baj ezekkel a játékokkal, hogy nem zárják ki belõle a támadás lehetõségét. A gép ellen jó játszani, de mikor belép a kizárhatatlan emberi tényezõ, akkor az minden játékot tönkretesz. Volt már 4-5 játék amit emiatt hagytam abba. :hogymi:
A fosztogatást is el lehet kerülni, csak kell egy "White Flag" könyv ami ha jól emlékszem 1250 FUEL-be kerül. Szal, ha keményen tolod a Zbounty-t és a Survivor riquest-et, akkor össze lehet szedni a rávalót, elhiheted én a +100% raktára kapacitást, a -50% útidõt és ezt a védelmi könyvet is megvettem, úgy hogy egy forintomba sem került. Igaz hogy régebb óta játszom, de szerintem nem sokkal több mint egy éve jöttek be a fent említett FUEL szerzési lehetõségek. Amúgy nekem pont azért tetszik, mert ahány játékos annyi kihívás :)
Kösz a tanácsot, majd megnézem. Van annyi fuel-em. :)
Megnéztem, de a Fehér Zászlós könyv csak 3 napig jó. :(
Kicsit csiszolj az angolodon :) nem három napig használható, hanem ha aktiváltad, de utána úgy döntöttél hogy mégis szeretnél raidelni ezért deaktiválod, a deaktiválástól számítva három nap múlva aktiválhatod újra. Így kerülték el a fejlesztõk hogy ne lehessen csak a támadás idejére levenni majd vissza tenni.
Nincs baj az angolommal. Az életem 1/3-át az Államokban töltöttem és most is itt vagyok. :D
Tudom hogy aktiválás után 3 - nap, de én sose raidelek, meg a gép ellen játszanék. 3 napot nem ér meg több mint 1200 gázolaj. :) Hiába hogy már a fél csapatom 50-es szintre van maxolva, mert a bázisom egy romhalmaz. Ha kicsit feljavítom, azonnal jön valaki aki porrá zúzza az egészet. Úgyhogy én már nem is kínlódom azzal hogy újrajavítsam a kerítéseket, õrtornyokat és a többit.
Nah, nekifutok még1X :). Vedd meg nyugodtan és aktiváld, így nem tudnak más játékosok megtámadni téged, természetesen te se tudsz mást megtámadni. Amennyiben bármilyen okból kifolyólag leteszed a könyvet az nem fog eltûnni, ott lesz a raktáradban, csak 3 napot kell várnod míg újra használhatod és ezt korlátlan alkalommal megismételheted. Tehát csak egyszer kell kiadnod az üzemanyagot.
Nos, akkor nincs aki szeretne csatlakozni?
Egyébként szerintem érdemes lehet még egy játékot indítani, nekem is két acc-om van és az új játékkal meg lehetne próbálni a raidelést. A kisebb szinteken még egyszerûbb/könnyebb harcolni és sokat tanulhat az ember miközben a nagy karival tudja egy kicsit segíteni. A szövetségünknek van egy zárt FB oldala, ahol videókat is megosztottunk csatáinkról, hogy a taktikát ami nekünk jól mûködött azt mindenki láthassa és használhassa. Jó lenne egy erõs magyar csapatot összehozni és állandó tagnak lenni a TOP100-as listán :D
mmilan21
02-08-2015, 09:58 AM
Egy Fallout vagy COD típusú multiban benne lennék, de ennél gyorsan elmenne a lelkesedésem. Ilyenek az MMO only típusú játékok számomra. Ha lenne first person nézet, akkor talán mert ez így nem valósághû. A valóságban mikor látod a hátad, vagy 10 m magasságból a világot - fõként ezért nem játszok + a béna irányítású a 3rd person mód miatt.
Egy Left 4 Dead jobban vonz, habár ott kevés olykor a négy karakter.
Pl. a CODWAW zombie móddal cooperatívban egész jó eredményeket sikerült elérni. 43. szint a Verrückt pályán, de ott már csak 3-an maradtunk.
A COD-nál is csak bizonyos részek tetszenek, az újabbak már nem. COD MW sorozat + COD WAW + COD2. A Black Ops 1 talán csak azért, mert megvan eredetiben.
Egyébként biztos jó játék meg minden, de miért csatlakozzak, ha úgy is elfog menni a kedvem tõle.
Én egy játéktól a realitás élményét várom el - ami a belsõnézetes irányítással kezdõdik - így talán a való életre is átragad valami belõle.
Jó szórakozást a játékhoz!
deaxus
05-01-2015, 08:11 AM
Sziasztok.
Én most kezdtem el a Dead Zone-t,és kérdeznék pár dolgot,mert elakadtam.
Felfejlesztettem a fegyver készítõt 3. szintre,de nem enged új fegyvert csinálni,mert kellene hozzá crafting kit.Azt honnan lehet szerezni?
A krafting kit az valami új fejlesztés. A tegnapi játékfrissítésnél írta ki hogy olyan is van. Én már begyûjtöttem egy párat. Igaz nem szoktam fegyvereket gyártani meg fejleszteni, csak védõmellényt és sisakokat készítettem. Ha sokat járkálsz a környéken és irtod a zombikat, akkor úgy is találsz egyre jobb dolgokat. :)
deaxus
05-01-2015, 09:19 AM
A krafting kit az valami új fejlesztés. A tegnapi játékfrissítésnél írta ki hogy olyan is van. Én már begyûjtöttem egy párat. Igaz nem szoktam fegyvereket gyártani meg fejleszteni, csak védõmellényt és sisakokat készítettem. Ha sokat járkálsz a környéken és irtod a zombikat, akkor úgy is találsz egyre jobb dolgokat. :)
Köszi.Akkor majd keresgélek.
Amúgy bevált a Fehér könyv?
Olvastam a hozzászólásaid,és hasonló a gondolkodásom.Nekem is az olyan játék fekszik,ahol nem lehet ártani a többi játékosnak.
Szóval tervezem én is beszerzését,ha ki tudom termeli a benzint hozzá.
Még nem is próbáltam. :D
Mostanában nem támadtak meg, és az összes könyv-helyem ki van töltve. :)
Van néhány trükk, az egyik hogy ha minden le van rombolva, akkor az kicsit elrettenti a többi játékost. Meg én például mikor felkelek feltöltöm a benzinlepárlót, lefekvés elõtt meg kiszedem belõle az aznapi adagot. Úgyhogy amíg alszok, nincs amiért megtámadhatnának, mert üres a lepárló. ;)
deaxus
05-01-2015, 09:44 AM
Értem.
Én azért megveszem majd(ha tudom) fõ a biztonság.A támadások nálad mikor kezdõdöttek?A lepárló építése után?
Igen, a fõ célja a támadásoknak az üzemanyag lepárló kifosztása. Visznek valamennyi ételt, vizet, lõszert is. A legjobb mindig mindent kiüríteni, hogy ha betörnek akkor ne tudjanak túl sok mindent elvinni.
deaxus
05-09-2015, 08:42 AM
Ismét kérdeznék párat:
Nincs valami gomb arra,hogy megtudjam milyen kifosztani való dolgok vannak az adott pályarészen?Sokszor percek mennek el azzal,hogy keresem,mit nem kutattam még át?
Éjszakai fosztogatáshoz nincs valami zseblámpa,gyertya,mitudomén valami,amivel jobban látok?
Szervusz!
Nincs, az a játék része, hogy átkutasd egérrel, hogy mi az amit megnéztél. Ha mindent sikerül megnézni, azért jár a plusz XP pont.
Éjszakához vannak könyvek, amiket ha aktiválsz akkor jobban lehet látni a sötétben. :)
wertycal
06-20-2015, 06:35 PM
Sziasztok!
Szövit keresek!
Név: wertycal
szint: 15