View Full Version : Légiós-Militari
Unicornis
07-23-2014, 07:58 PM
Felfedeztem ezt a boltot:
http://legiosmilitary.hu/
Már többször vásároltam náluk. Nagyon jó bolt, segítõkész a tulaj, és rengetegféle cuccuk van.
Nagyon "Amerikai" a bolt. Ez abban az értelemben mondom, hogy úgy néz ki: Ragyásig minden polc, de átláthatóan! Ténylen minden van. Ami meg nincs azt beszerzik!
Az áraik elég elfogadhatóak. Bátran ajánlom mindenkinek!
Elég jó kis boltnak tûnik. :thumbup
(Bár van egy észrevételem. Az árukra nincs ráírva a márkájuk. Pl: "Taktikai mellény, MOLLE light" . Van ilyenbõl drága Blackhawk, 5.11 és sok más márkés, de van szinte ingyen osztogatott kínai verzió is. A képen lévõ elég masszívnak tûnik, úgyhogy nem értem hogy miért nem írják rá hogy hol készült, vagy milyen cég vállalja érte a garanciát. De még ha kínai is, az ára még akkor is jó.) :)
Grafitos
07-24-2014, 07:50 AM
Szinte minden katonai cuccomat náluk vásároltam..nagyon bírom én is a tulajt és már posztoltam egyszer asszem õket a "hol érdemes vásárolni" topikba is. Eddig minden jó minõségûnek bizonyult, amit ott vettem...
még az egyesek szerint szXr konstrukciójú bakelitnyelû gyalásom is:thumbup
gyûjtögetõ
08-06-2014, 08:36 PM
Én is csak jó tudok mondani errõl a boltról. Nagyon szimpatikus volt az eladó és barmi segítõkész és rendes. Pl vettem egy táskát náluk amibe van ivózsáknak zseb, venni is akartam egy 2,5literes ivótasakot amibõl volt is 1db raktáron csak valami paraszt lelopta róla a szívócsutorát. És elkezdett ott szerelgetni nekem egy 1literesrõl csutorát majd aztán csövet átrakni a 2,5literesre ami faszán sikerült is aztán még elõhúzott a pult alól egy bontatlan steril infúziós csövet (ami vagy 2méter)hogy lehet rövid lesz nekem a csõ az ivózsákon ( Bõven elég volt) és ez totál kompatibilis vele és méretre vághatom magamnak, ezt totál ingyen grátiszba adta. Majd kértem hogy mutasson EÜ kitnek való molle zsebeket, 2 féle között dilemmáztam végül egy IFAK zsebet vettem ami 1000D cordurából van :thumbup visszakérdeztem az árára ami amúgy nem volt olcsó 7900ft de nem ezért kérdeztem hanem mert elsõre nem hallottam jól gondolom úgy értette hogy sokallom és akart adni egy 1200ft értékû vöröskeresztes tépõzáras jelet amit rárakhatok a zsebre, ezt mondjuk nem fogadtam el mert mondván hogy nem nagyon vagyok a híve az ilyen felvarrók meg logózásnak. Aztán a végén meg amikor ütötte be a gépbe a cuccokat amiket venni akartam és kipakoltam a pultra mondtam van itt egy ilyen mini zsebkés is ami 250forint (nagyon jó kis cucc olyan éles hogy még a szõrtis viszi és elég erõs is azért) mondta hogy az ajándék :haha: hát mondom köszi szépen :haha: És végezetül arról nem is beszélve hogy 18:00ig van a bolt hivatalos nyitva tartása és én kb 17:50re érkeztem és 18:30ig ott tököltem :haha: ha megint lesz keret prepperkedésre megint ott fogok vásárolni az fix.
Arroyo2077
12-22-2022, 07:21 PM
Korrekt bolt, nagyon sok jó cuccal. Csak ajánlani tudom!