View Full Version : Eladó túlélõ és turisztikai felszereléseim
astonferi
07-26-2014, 10:55 AM
eladsz mindent és bulizol egyet a világvége elött ? :D
venosz
07-26-2014, 11:07 AM
Hoppá!
Javítottam a címet.
Köszönöm!
Salmo
07-26-2014, 01:14 PM
1
astonferi
07-26-2014, 04:31 PM
komolyan újabban mindenbõl vihar a biliben esetet csinálunk ? minden sz@ron megsértõdünk ?
amúgy sajnálom hogy ezt mondom de érdekelt volna egy két dolog de Salmo-val egyetértve nem írogatok ár nélküli termékekre annak meg hogy valaki anyagot gyûjtöget és írogat az engedélyem nélkül akár rólam is ( és nagyon távol vagyok a paranoiásoktól ) és tesztelget mindenféle pánikkeltõ topiccal nem annyira tetszik.
és végül kedves Mrevolution eddig ugyan nem szóltam bele eddigi írásaidba csak olvastam de ha javasolhatok valamit ne lakatlasz szigetet keress hanem vegyél fel egy rövid szoknyát egy tûsarkúval és egy átmulatott este után ébredj egy férfi mellett. reggel ne is köszönj neki csak menj haza és gondolj az estére hogy újra meg kéne tenni.
ez egy vélemény vagy ötlet nem kell megfogadni. :D
Vietnamiveteran
07-26-2014, 05:08 PM
Doom vazze ne légy már ilyen mimóza :) vedd kicsit lazábban az életet és az itteni fórumozást is , kis optimizmus és pozitív lelki beállítottság ... sok barátomnak javasoltam már . Üdv és fel a fejjel .
kovu78
07-26-2014, 05:32 PM
jaj :)
astonferi
07-26-2014, 05:41 PM
Kedves astonferi!
Ez a "b*sz*sd meg magad" finoman kifejezve...
mondhatni jellemzõ, nem is vártam mást...
csak halkan megjegyzem, nem minden nõ k*rva...
ilyen ötleteket pedig akkor adj, ha a saját lányodnak is ez mondanád... vagy feleségnek, barátnõnek, anyukának...
persze ez csak egy vélemény, nem kell megfogadni.
hát ha nem kell finomkodni akkor igen :haha: nejem nem kell ilyet mondani mert rendben vannak a dolgaink de cserébe nem is flusztrált :haha:
astonferi
07-26-2014, 06:58 PM
kedves Doom tetszik az írás szívesen olvasnánk többet is
Kisss
07-26-2014, 07:15 PM
Jo lesz ez... ;) csak igy tovabb!
Kisss
07-26-2014, 08:08 PM
Hatha atvaltozik tole nehany zombi prepperre! Persze mi is kivancsiak vagyunk ra! ;)
BragBOL
07-26-2014, 08:19 PM
Egy ötlet:
Régen egy fórumközösségben láttam egy játékot, valami olyasmi neve volt hogy Végtelen regény.
Valaki elkezdett egy történetet, majd a többi fórumozó folytatta, bárki akinek kedve támadt írni írhatott bele.
Egy ilyen sok ihletet adhat.
Vagy már fel is vetettem egy szerepjáték ötletét, de még nem tudtam elképzelni hogy hogy kezeljük ha sokáig nem ír valaki (mert mondjuk nincs ideje rá).
Pityubá
07-26-2014, 09:03 PM
Mi van itt srácok?
Doom, nem láttam milyen bcs. vádoltak meg, de ha tényleg így van, legalább tudod, hogy milyen kedves dolog is ez...
Vedd fel a páncélod szivem, mert így bármekkora készleted is legyen, secc-perc alatt kicsinálnak.
Ennyire nem lehetsz érzékeny, ha rólad van szó...
Aki kicsit is különbözik, azt nem tolerálják jól, ezt tudnod kéne, a csoportok nagy ára ez, amit fizetni kell... mindig, mindenütt...
vagy megtörsz, s beállsz a sorba, vagy egyedül maradsz... vagy mosolyogsz egyet magadban, s átadot a gyõzelmet jelentõ serleget a gyõzteseknek :thumbup
Egyébként a véleménykülönbséggel és a vitával még nem is lenne gond, ahol már van két ember, ott lesz két vélemény, két álláspont, lesz "vita", s ez még nem baj... A baj az, amikor valaki nem tud méltósággal veszíteni... (s ezt most nem rád írom, hanem általánosságban)
Szóval nem kell felhúzni az orrod, ez egyébként is a nõi "tulajdonság" :rolleyes:
Nem tetszik a fórumon a stílus, ezt írtad már nekem is...
most én is írjam, hogy nekem meg nem tetszik ez a mártír stílus, fõleg egy férfitól?
Emberek vagyunk, különbözõ félék, különbözõ stílussal...
S ezt nem támadásból írom, csak ilyen az élet...
Ui: ha találnál a Tiéden kívül egy lakatlan szigetet szólj légyszi...
Hozzászólást olvasva Pityubá jelképesen kezét a sapkája széléhez emelve, salute a hölgynek. :)
Vélem is megtörtén, hogy bátorító sorokat írtam fórumtársnak, néha erre is szükség van.
astonferi
07-26-2014, 09:40 PM
Hát öregem, büszke lehetsz magadra, de végülis itt már nem engem járatsz le, vagy teszel nevetségessé... még ha esetleg az is lett volna a cél, hogy most "jól megmondod" a csajnak... persze ezt csak feltételesen mondom, ha nem igaz, ne vedd magadra.
Minél több hasonló megnyilvánulás érkezik irányomba férfiaktól, annál jobban megerõsödik bennem a tény, hogy kössz, de ha ilyenek vagytok, ebbõl nem kérek. (elnézést a kevés kivételtõl)
(ugye tudod, hogy ezzel a példával a saját nejedrõl sem épp hízelgõen írtál?...)
senkinek sem akarok hízelegni. az hogy a nejem nem flusztrált mert rendben van az életünk minden területen nem mondtam semmi bántót vagy ránézve sértõt és szerintem Õ mint felnõtt NÕ és anya sem csinál belõle titkot vagy szégyenkezik mert ágyba bújunk és nem alszunk :D csak nem értem és unom az örökös nyavalygást, vitatkozást, sopánkodást ( és most ide szívem szerint írnék egy szépet ) ahelyett hogy értelmes felkészülõ dolgokkal foglalkoznánk. akár eljöhetnél egy találkozóra is ahol ötleteket adunk egymásnak és segítjük egymást ( tûzgyújtás, baltahasználat, rádió teszt ) vagy csak beszélgetünk mint minap egyik forum társammal tettem.
végezetül : minél jobban erõsödik benned hogy ilyenek a pasik annál jobban bezárkózol és elfordulsz az emberektõl és magadra maradsz.
Akkor ezzel a topiccal most mi legyen? :confused: Hirdetés nélkül maradt és tele lett mindenféle beszélgetéssel. Töröljem ezt a topicot is, vagy majd újraindul a hirdetésekkel, vagy tegyem át a nagy részét az off topicba?
Pityubá
07-26-2014, 10:22 PM
Akkor ezzel a topiccal most mi legyen? :confused: Hirdetés nélkül maradt és tele lett mindenféle beszélgetéssel. Töröljem ezt a topicot is, vagy majd újraindul a hirdetésekkel, vagy tegyem át a nagy részét az off topicba?
Szépen be OFF oltuk hibáztunk sajna, szerintem is a nem idevaló részeket át kell tenni a megfelelõ helyre. ;)
Rendben, majd intézem. (Ha elfelejteném, akkor majd emlékeztessen rá valaki. Ez ilyen topicfeldarabolás és áthelyezések általában elég sok idõbe telnek.)
Grafitos
07-27-2014, 11:29 AM
Remek..pár napig nem vagyok és lemaradok mindenrõl..Doom cuccai miatt jöttem be és csak az offolás, meg a picsogás megy:thumbup..Doom privi ment