PDA

View Full Version : Gerilla kád!

törölt tag -gl
09-18-2014, 05:31 PM
Sziasztok!

Az iskolámban van zuhanyozási lehetõség a kollégium zuhanyzójában. Igazából nem is ez a lényeg, hanem az, hogy bizonyos idõszakokban, a zuhanyzók teljesen üresek, de egyébként zuhanyfüggöny is van.

Nos a tervem régóta az, hogy fóliából készítek egy 1 méter magas zsákot. (ezt hogyan, és milyen fóliából? gondolom érdemes össze"hegeszteni" fóliazáróval, vagy (vasaló+sütõpapír)

az aljára vágok egy akkora nyílást ami kicsit kisebb mint a lefolyó és szerzek egy bele illõ dugót.
Milyen fóliát használjak egyébként?

A fólia peremét kötéllel (molinós kifeszítés elve) szegélyezném, a kötelet pedig 5 centinként erõs tapadókoronggal rögzíteném a zuhanyfülke 3 oldalfalára.

Nem tudom szükséges-e egy merevítõ rúd arra az oldalra, ahol nem lesz csempe. Lehet, hogy nem, de lehet, hogy nagyon is.
Másrészt, szerintetek érdemes megcsinálni?
Vajon mit gondolna aki véletlenül benyit (mondjuk miért is húzna el egy eleve elhúzott zuhanyfüggönyt? + hallom ha bejön, akkor max zajt csapok)

Így koleszban is megkapnám a kádfürdõ komfortját.

törölt tag -gl
09-18-2014, 05:34 PM
Illusztráció:
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/318046413/Portable-bathtub.jpg

törölt tag -gl
09-18-2014, 05:45 PM
Iszonyatosan hiányzik egyébként és hétvégente se nagyon szoktam hazamenni. Számomra megérné, de nem vagyok benne biztos, hogy ott órákig el tudnék lenni, vagy napi, heti rendszerességgel tudnám úgy csinálni, hogy senkinek ne szúrjon szemet és ne jelentse tovább, hogy valami furcsaság van. Olyan 2 hetet adnék a dolognak utána szerintem cirkusz lenne belõle.

Ezért fontos lenne most egy független, objektív vélemény, ami azért mégsem teljesen az átlagpolgár mindenttilos nézeteibõl indul ki.

BragBOL
09-18-2014, 05:54 PM
Tófólia + hozzá való ragasztó?

törölt tag -gl
09-18-2014, 05:59 PM
jaja, én is tófóliára gondoltam elsõre. Aztán nem tudom. Jó fekete, zuhanyfüggöny mögött meglátszik.
A tapadókorongok szerinted bírnák a kádat, vagy mindenképp kéne neki valami keretszerûség?

BragBOL
09-18-2014, 06:38 PM
Milyen a zuhanyfülke, felül nyitott, lehet rá kampókat akasztani?

törölt tag -gl
09-18-2014, 07:23 PM
erre nem emlékszem, az egyik fal biztosan ilyen, de a tapadókorongok is erõsek tudnak lenni és gyakorlatilag ha elég nagy a zsák, csak szintben tartáshoz kellenek, kivéve természetesen a kifelé nyitott oldalt. ott vagy ki akar majd borulni az egész, vagy majd zsákszerûen áll mint a gumimedencék, ezt nem tudom.

törölt tag -gl
09-18-2014, 07:25 PM
Arról a részérõl mit gondolsz, hogy ez mennyire etikus, problémás, kockázatos egy (zárt, de) közösségi épületben?

BragBOL
09-18-2014, 07:49 PM
Szerintem meg kéne kérdezni az igazgató/helyettest...

Amúgy még 1 ötlet:
Ha esetleg van kétoldalt feszítésnek ellenálló fal,
akkor egy feszítõs függönyrudat a fejed fölé, és kötelekkel felfüggeszteni rá a fóliát.

törölt tag -gl
09-22-2014, 09:46 AM
Szerintem meg kéne kérdezni az igazgató/helyettest...

Amúgy még 1 ötlet:
Ha esetleg van kétoldalt feszítésnek ellenálló fal,
akkor egy feszítõs függönyrudat a fejed fölé, és kötelekkel felfüggeszteni rá a fóliát.

Kizárt, hogy erre engedélyt kapnék :D
Maximum egy kísérlet erejéig, de arra sem. Talán még ki is csaphatnak miatta. Szóval ez egy kockázatos ötlet.
A feszítõs rúd gyakran elcsúszik amúgy, az a baj.