PDA

View Full Version : Budapestrõl mennék társnõt találva

kecske57
12-13-2014, 12:12 PM
Budapestrõl falura vagy tanyára költöznék, páromat meglelve.
57/185/70 kg elvált, mûszaki diplomás, bp-i lakással rendelkezõ férfi (könyvének címe: Kézikönyv városból menekülõknek), aki 5 évet vidéken dolgozott gazdáknál, keresi párját akivel önellátásra törekedve, vegyszermentesen gazdálkodna.
40-60 éves, függõségektõl mentes, nem kövér, tévézés nélkül élni tudó, egyszerû és nagyszerû hölgyet keresek.
Elérhet bejelentés nélkül, vagy üzenetet küldhet megbízható ismerõssel: minden vasárnap d.e.10-kor a Széll Kálmán téren (Bp, volt Moszkva tér) állok "Lacibácsi" felirattal, 20 percig, a bérletpénztáraknál. Telefonokat nem használok, drótpostám cenzúrázott. Nézzen meg, és ha gondolja, szólítson meg, akkor is, ha mással beszélek.
Szeretettel várja: Lacibácsi

Grafitos
12-13-2014, 12:24 PM
ez nagyon nagy..:haha: Hajrá Lacibácsi

venosz
12-13-2014, 02:50 PM
Hajrá! Igy kell ezt! De dobd fel társkeresõre is.

kecske57
12-17-2014, 09:32 AM
Társkeresõ nekem nem mûködik, tanítómesteremet 2005-ben gyilkolták meg -- jutubin kétszer fél óra emlékfilm látható róla, keresõjébe beírva: "Síklaky emlékfilm"

Forrai
12-17-2014, 12:06 PM
Már többször láttalak a Moszkván, azt hittem túracsapatot vársz.

Morpheus
12-17-2014, 12:23 PM
Van társkeresõ??? :-)

Szia Lacibácsi! Üdv a klubban! Régen láttalak...:-)

geddonvaro
12-17-2014, 12:25 PM
Gazdálkodás,önellátás.
Ezekre a szavakra csábulnak el legnehezebben a hölgyek.
SAJNOS.
Mindenesetre én drukkolok neked Laci bá!

kecske57
12-29-2014, 09:25 AM
Szia!

Kösz az infót! Befizetéses netezõ vagyok, ritkán érek rá. Jelenleg munka nélkül Bp-en vergõdöm, de tavasszal kirajzok -- remélhetõleg társsal. BUÉK!

Szeretettel üdvözöl: LAcibácsi

Signore
10-10-2018, 05:40 PM
Üdv!

Aki magyar lelkületû, önellátásra törekvõ életmódot folytatni kívánó, a természetet és a benne élõ állatokat, élõlényeket tisztelõ, ökológiai gazdálkodást folytató életet él, állatokat szabadtartásban vagy természetközeli módon tart, az próbálkozhat Szombathelyi Tibornál is.
Neki volt ötlete, hogy az ilyen embereknek segít egymásra találni.
Szombathelyi Tiborral kell valamilyen úton-módon felvenni a kapcsolatot, és érdeklõdni, hogy tud-e "társkeresésben" segíteni.

Honlapja: szombathelyitibor.hu

E-mail címe: szombathelyi1966@gmail.com

"Fészbúkon" telefonszámot is lehet találni.