View Full Version : Doom szavazás
mzperiksz
01-03-2015, 09:47 AM
Doom kiváncsi rá hogy a forumtagok mit szeretnének.
mzperiksz
01-03-2015, 09:51 AM
Bakker elszúrtam a maraggyá-ra akartam bökni:(
-1 mennyél, +1 maraggyá
mzperiksz
01-03-2015, 09:55 AM
Köszi :)
kovu78
01-03-2015, 10:00 AM
maradjon szerintem :thumbup
Dream_walker
01-03-2015, 11:44 AM
és akkor most melyik mit jelent?
mennyé új hozzászólást írni, de rögvest
vagy
maraggyá csöndben?
:D
Medve
01-03-2015, 12:06 PM
Az én véleményem az, hogy a kirohanása miatt bár elsõ blikkre ki kéne tenni, de mindenkinek vannak rossz pillanatai. Én azt mondom maradjon, max a fórum szerkezeti integritása megóvása végett, addig a post jogot megvonni tõle míg lenem higgad. Mármint Doom hoz mérten. Mert bár nem õ a legoptimistább tag, (mondjuk itt prepperek között ki optimista? :D) de mivel olyan régi intelligens tag és nem egy ostoba serdületlen gyerek aki a klasszikust idézve 13 évesen komplett trianoni öntudattal rendelkezik, megérdemel még egy esélyt. Maradjon.
Morpheus
01-03-2015, 12:25 PM
Doommal az égvilágon semmi baj!
A nevezetes csörte alkalmával látszólag két ember veszett össze, a valóságban mindkét oldalt hergelték, hergeltük.
Ezen kellene elgondolkozni.
Doom olyan, amilyen.
Elsõre nekem is kinyílt a bicska a zsebembe. De 2015-öt írunk. Aki azt hiszi van idõ széthúzásra, egymás basztatására, faszságok megosztására, az nagyot téved mert csak fecsérli az idejét.
Aki még ma elindul a tevékeny úton, ahol esetleg szövetségek kötõdnek, ne adj isten barátságok alakulnak, az jár el helyesen. És ez az ember már nem foglalkozik a kritikával és a hülyékkel, mert egyszerûen nincs ráideje.
...nem szívesen írom ezeket a sorokat...de ha valahol nemkívánatos személy vagyok azt megértem...
Azt is ha a Fórum tulajdonosa és a fórumozók nem az állandó veszekedést akarja látni...
...ezért szavazásra bocsájtom a fórum tagságomat (regisztrációmat)...
1 húzzáelDooom
2 maraggyáDoom
mást nem kell csinálni csak ide a számot beírni..ha az 1-es javára...50 % + 1 szavat érkezik...soha többé nem írok ide semmit,csak csendesen figyelgetem a dolgokat (mert érdekel a téma)..
..ha a 2-es mellett dönt a többség...akkor innentõl nagyon nem érdekel semmi "jó indulatú" megjegyzés...
..holnap reggelig lehet szavazni.....ez is egy teszt......Szép napot! ...csak,hogy világos legyen a helyzet...ezt a szavazást én kértem....
Az én véleményem az, hogy a kirohanása miatt bár elsõ blikkre ki kéne tenni, de mindenkinek vannak rossz pillanatai. Én azt mondom maradjon, max a fórum szerkezeti integritása megóvása végett, addig a post jogot megvonni tõle míg lenem higgad. Mármint Doom hoz mérten. Mert bár nem õ a legoptimistább tag, (mondjuk itt prepperek között ki optimista? :D) de mivel olyan régi intelligens tag és nem egy ostoba serdületlen gyerek aki a klasszikust idézve 13 évesen komplett trianoni öntudattal rendelkezik, megérdemel még egy esélyt. Maradjon.
(érdekes ez az új rend,ezt szívesen az elõzõhöz írtam volna)...
.annyit fûznék a hozzászólásodhoz,hogy nekem nem kell kegyelem kenyér..
.akármi is lesz az eredmény mindenképpen jó...
miért?...akiket eddig bírtam,azok tudják az e-mail címemet..tehát nem veszítem el õket...az érdekesebb hozzászólások a nyílt topoicokban vannak ,tehát megtekinthetõek,ha nem itt a fórumon lógok..nyomom a fekvõtámaszokat vagy sétálgatok,felkészülök...
sok képet feltettem ide már..pl a bob-topicba....ami érdekes,hogy jól át lehetett volna tárgyalni,mert minden darabjának története van és hosszas elõélete mielõtt a listába,majd a zsákba került.
..az ember azt hinné hogy elhalmozzák (és õ maga is elhalmozza a másikakat,ha megosztják a dolgokat) kérdésekkel..miért?..hogyan?..miért pont ezt,ilyet?..hol?..mikor?...és személyes találkozókon mindenki elõveszi és...na próbáld ki(fel) ugye milyen tuti?.
...végül is én ezért vagyok itt.
.az csak mellékzönge,hogy (FEL)bosszantott(de nagyon),hogy egyszerû kérdésekre..pl.mi van ha felgyújtják a lépcsõházat?....ááááá :duhos:, ez kimaradt..a francba..pedig azt hittem szinte már tökéletes a felkészülés!...hát nem..nagyon nem..és mérges voltam,leginkább magamra..de összeraktam mi a szitu,tehát tanulok belõle......
.talán nem szegek biztonsági szabályt,ha pár adatot mondok....a riasztástól(óracsörgés) villany nélkül...amíg indul a kocsi 4,46p.....bob,öltözködés,stb,..... 23p a raktárból a közel két hónapra való teljes élelem és felszerelés bepakolva,másfél óra múlva 100 kilométerre vagyok...pontosan 1 ó,27 p,23 mp...
... ez nem kis munka eredménye,..érdekel egyáltalán valakit hogy megy ez a dolog??...Te gyakorlod ezt?..van bob-od?...vagy elmész a meghívásra,a birtokra kicsit gyakorlatozni,fát vágni,birkát nyúzni,fõzni?
...persze lehet mindent fikázni..de van értelme?????..kit bosszantotok vele?...engem?..egy pár óráig vagy napig.....
.kit csaptok be vele?..engem?...köszönöm mi jól elvagyunk....készülgetünk..
...magatokon kívül senkit!...csak és kizárólag a saját bõrötökre megy a játék!
Miért írom le ezeket nektek,,mert mindenkinek magába kell szállni,nem csak nekem és néha mindenkinek meg kell magát méretni,nem csak mások,hanem önmaga elõtt is.Nem rólam megy a szavazás..önmagatokról szavaztok!
Érdeklõdõ,jó indulattal közeledõ felkészülõknek minden tudásomat szívesen átadom (ha érdekli egyáltalán) és nekem is iszonyatosan sok kérdésem van!
Tehát hogy mi lesz a szavazás végeredménye..valójában teljesen mindegy...nem az én személyemrõl döntötök(azt sem tudjuk egymásról kicsoda),...hanem hogy eldobtok e valamennyi tudást magatoktól amit én már megszereztem...vagy ...okosan elkezdünk tanulni egymástól.
Mert az idõ fogy!
Medve
01-03-2015, 03:02 PM
Doom! Amennyiben megsértettelek az írásommal, Elnézést Kérek! Nem szándékoztam bárminemû negatív ingert kiváltani belõled. Azért írtam azt amit és úgy ahogy, mert ha csak annyit büfögök be a témába, hogy maradjon akkor egy enyhe "Nekem mindegy" érzése lett volna az írásomnak. Számomra nincs irányodba semmilyen problémám. Leszámítva hogy nagyon hosszúakat írsz sok ponttal és ezt is csak viccbõl írom. U.I.: Egy negatívum az irányodban: Felidegesítettél ami ahhoz képest hogy rideg/hideg és számító/üres vagyok nem kis eredmény. Legalábbis a teszted alapján amit kitöltöttem ez az eredmény jött ki.
A kérdésedre pedig nyilvánosan nem fogok válaszolni. Pontosabban a miértjére nem....
U.I.2: Ha még valamit írnál nekem, csak akkor írd a témába, ha nem vársz rá választ. Mert hogy én ide be nem nézek többet az biztos. És ne játszd a hattyú halálát, mert mindketten tudjuk hogy maradni fogsz mert mindenek ellenére értékes tagja vagy a fórumnak. És akár tetszik akár nem egy kis feszültség levezetés irányomból: Ha nem tetszik amit írok bekaphatod. :confused:
astonferi
01-03-2015, 03:50 PM
egyrészt - mint az oviban a duzzogó gyerekek.
másrészt - arról szavazást kiírni hogy valaki maradjon vagy menjen ehhez nem is tudok mit szólni.
harmadrészt - akinek nem tetszik valakinek a stílusa, írása, modora az vagy bekaphatja vagy ignoralja .
én is tettem embereket ignor listára volt akit levettem volt akit nem.
és végül ..... Doom milyen ? egy ember aki sokszínû, gondolkodó, néha provokatív, kérdéseket tesz fel, és válaszol kérdésekre. nem teszik a stílusa ne olvasd ne beszélj vele, SHTF után mi lesz ha összeakadtok ? lelövõd ? otthagyod a bajban ? veszekedtek tépitek egymás idegeit ?
nézzük ki mit akar mi érdekli miben tud tanácsot adni segíteni. lehet hogy vannak agyament ötletei vagy tesztjei de ez is hozzátartózik a személyéhez.
nem kell mindenkit szeretni ( remélem engem sem szeret mindenki :D ) de el kell viselni, meg kell próbálni megérteni és elõbbre leszünk.
sokszor látok itt embereket civódni akiket ismerek személyesen külön - külön és tudom hogy az életben jól kijönnének. tényleg fontos lenne egy személyes találkozó mert akkor több kiderül a másikról és sokkal másabb utána szót érteni.
végül : IGEN szavaztam és persze hogy DOOM maradjon mellé tettem a voksom de bárki mellé oda tenném akivel vitám volt mert ez egy közösség és mindenkinek helye van.
Szia Doom,
Szerintem felesleges ez a szavazas.
Ebbol tobbet tudsz meg, mint abbol, hogy a neved ala ez van irva:
"1,193 tetsziket kapott 543.topicban"?
De ha megis tobbet tudsz meg belole, akkor tessek: "2 maraggyáDoom" :-)
Bel
Pityubá
01-03-2015, 04:02 PM
Szia Doom,
Szerintem felesleges ez a szavazas.
Ebbol tobbet tudsz meg, mint abbol, hogy a neved ala ez van irva:
"1,193 tetsziket kapott 543.topicban"?
De ha megis tobbet tudsz meg belole, akkor tessek: "2 maraggyáDoom" :-)
Bel
+1
Maraggyá DOOM :)
venosz
01-03-2015, 04:15 PM
1,5 :D És az lenne az ideális. (tréfa!)
Doom a Magyarprepperforum sója és borsa, ha nem lenne ilyen nem is kéne :D
"2" Maraggyá Doommogni!
Lekvár
01-03-2015, 05:27 PM
Hadd mondjak valamit:
Nekem is volt már fórumos problémám, és amikor azt gondoltam, hogy elég az alaptalan sértegetésbõl, akkor azt mondtam hogy beleverem a csákányt az egészbe, és végleg kijelentkeztem.
Nem adtam elõ a hattyú halálát... jó levegõ be-rossz levegõ ki! Pár embernek írtam pár búcsúsort és viszlát.
Az egész szavazást egy kicsit komolytalannak érzem, annak ellenére hogy tõlem is kaptál egy "maraggyá"-t.
A sértettséget és az önsajnálatot nyugodtan ki lehet dobni a szemétre mert értéktelen.
Jó szándékkal írom, szedd össze magad. :)
Ja, a novelládban van egy rész amit nem értek: arra nem lehet építeni hogy egy 8cm vastag keményfa pinceajtót ki tudok nyitni nyikorgás nélkül, miközben az ajtó elõtt táboroznak, és simán lelépek... ez irreális. Ezt át kellene gondolni.
Vietnamiveteran
01-03-2015, 06:17 PM
Maradjál Doomhaver , én személy szerint mindig csíptelek csak ne legyél már ennyire viráglelkû mert azt az életben is kihasználják . Én akkor is keménységet mutatok amikor belül sírnom kell neked is ezt javaslom . Ha pofon jön üss vissza , ha rálépnek a lábadra akkor taposs vissza , ennyi . Rád férne egy kis sörözés haverokkal ,lazulás egymás baszogatása akkor jobban reagálnád a fórumos dolgokat is , na majd vegyszer elmegyünk aztán jól bevágunk valami krimóba feszültségoldásként :)
Nem adtam elõ a hattyú halálát....mindenki ezzel a hattyúk halálával jön
https://www.youtube.com/watch?v=buWNUngLQt0
..hát én erre nem vagyok hajlandó...
és amikor azt gondoltam, hogy elég az alaptalan sértegetésbõl, akkor azt mondtam hogy beleverem a csákányt az egészbe, és végleg kijelentkeztem.
...még az a jó,hogy amikor én is így érzem akkor mindig vannak jó indulatú emberek akik mellettem állnak és segítenek mikor szükség van rá..ezt köszönöm.
A sértettséget és az önsajnálatot nyugodtan ki lehet dobni a szemétre mert értéktelen...ezek a könnyebben kezelhetõ érzések..a harag viszont rosszabb..és még ennél is van rosszabb....
Jó szándékkal írom, szedd össze magad...köszi+van pár darab,de nem soká meg lesz...
Ja, a novelládban van egy rész amit nem értek: arra nem lehet építeni hogy egy 8cm vastag keményfa pinceajtót ki tudok nyitni nyikorgás nélkül, miközben az ajtó elõtt táboroznak, és simán lelépek... ez irreális. Ezt át kellene gondolni.
...upsz megfogtál....zsírozzuk be?,,,csak hülyéskedek...:beer:
venosz
01-03-2015, 06:58 PM
Wd-40
Lekvár
01-03-2015, 06:58 PM
..mindenki ezzel a hattyúk halálával jön
https://www.youtube.com/watch?v=buWNUngLQt0
..hát én erre nem vagyok hajlandó...
...még az a jó,hogy amikor én is így érzem akkor mindig vannak jó indulatú emberek akik mellettem állnak és segítenek mikor szükség van rá..ezt köszönöm.
..ezek a könnyebben kezelhetõ érzések..a harag viszont rosszabb..és még ennél is van rosszabb....
..köszi+van pár darab,de nem soká meg lesz...
...upsz megfogtál....zsírozzuk be?,,,csak hülyéskedek...:beer:
Hadd meséljek valamit:
Tudod amikor valaki válik, akkor csak a válásról tud beszélni. Amikor valami szemét rokon lenyúlja az örökséget, csak az tolul föl állandóan. Amikor fogyatékos a gyerek, úgy érzi mindenki õt csúfolja... Tudnék még sorozatokat írni, ezt úgy hívják az agyturkászok, hogy módosult tudatállapot. Ha valaki benne él egy problémában, minden gondolatát az foglalja le.
DE valahogy ki kell ebbõl jönni!!! A szörnyû ebben, hogy az nem látja, aki benne van.
Utólag mindenki azt mondja, hova tettem az eszem hogy komolyan vettem... ez csak egy piszlicsáré ügy. utólag már teszek az egészre!
"Vietnamiveteran" kolléga nem ok nélkül írta az ötletét, dobj be pár pohárral, oldd egy kicsit a feszkót. Reméljük nem akkor jön az összeomlás. :) Majd kitartunk, amíg kijózanodsz! :)
Nekem a favágás szokott bejönni, az kiviszi a gonoszt az emberbõl. Persze lehet elõtte egy pohárka kisüstivel is purgálni.
Szóval Testvér, én lennék az utolsó aki bántani akar, de valahogy vessünk véget ennek, mert nincs értelme.
Merre laksz, meghívlak egy kis saját párolású pálinkára. Talán pár kugli fát is találok... :)
Ja, a pinceajtót zsírozhatod... ne tedd föl rá az életed!
Ja, a novelládban van egy rész amit nem értek: arra nem lehet építeni hogy egy 8cm vastag keményfa pinceajtót ki tudok nyitni nyikorgás nélkül, miközben az ajtó elõtt táboroznak, és simán lelépek... ez irreális. Ezt át kellene gondolni. ..kevés ez a tíz perces korlát..ezt még hozzá akartam írni....
..amint láttad nem vettem durvára a figurát azt a kis erõszakot a hídnál is csak a szituáció kiélezésére tettem bele..hogy azért nem békés turista út....nem lett volna szerencsés a pincénél egy horror jelenet....mindvégig próbáltam fenntartani az átlag ember képét..akit sodornak az eseményék....
de jó még nem telt le a tíz perc...
Szóval Testvér, én lennék az utolsó aki bántani akar, de valahogy vessünk véget ennek, mert nincs értelme.....így van unalmas már..és ez csak internet,nem a valóság.....
..ezért kértem a szavazást...ma még mindenki mondhatja a magáét,kibeszélheti a tüskéket...aztán holnap reggeltõl már a Témával szeretnék foglalkozni...már ma is azt akartam,de még nem ment....
.indítottam egy topicot is egy érdekes és hasznos témában,de oda még senki nem írt...én ma már azzal akartam foglalkozni itt...
Forrai
01-03-2015, 07:05 PM
Nem teljesen értem mi ez a hülyeség, hogy baszogatjuk egymást és idáig fajulnak a dolgok. Legalább mi tartsunk össze. Sajnos most tablettrõl netezek, és marhára nem tudom hogy tudok ezen a felületen szavazni, de tõlem is kapsz egy maradjált.:)
Lekvár
01-03-2015, 07:19 PM
holnap reggeltõl már a Témával szeretnék foglalkozni...
Teljesen igazad van, kapcsold ki a gépet, holnap beszélünk. :)
Békesség!
Dream_walker
01-03-2015, 07:33 PM
..ezek a könnyebben kezelhetõ érzések..a harag viszont rosszabb..és még ennél is van rosszabb....
a harag rendkívül hasznos
rengeteg energiát szabadít fel, és ha azt megtanulod kezelni (azt sem túl nehéz), raktározni, majd kiengedni, mikor szükséges, sok dolgot könnyebben meg tudsz oldani
persze ehhez erõs kézzel kell tartani, mert ha elvész a kontroll, akkor tényleg jön a rossz...
..kevés ez a tíz perces korlát..ezt még hozzá akartam írni....
..ezért kértem a szavazást...ma még mindenki mondhatja a magáét,kibeszélheti a tüskéket
Ötlet: ha hosszabb lélegzetvételû írást fogalmazol, akkor külsõ felületen írd, majd ide kopipasztázd
így át tudod nézni, és nincs idõkorlát :)
amúgy meg nem tudtam, hogy ez a tüskézõs topik
nekem egyedüli bajom a kettõs mércével van, ezt szoktam is jelezni neked, és ezt te rendszeresen zokon is veszed :) persze ez nem személyes, ha más csinálja, annak is szólok, szerintem sokáig fogok emlékezni Wannabe kolléga vallási csörtéjére, amihez jókedvûen asszisztáltam :D
de hát ez egy ilyen sport, aki beszél, annak válaszolni is szoktak, és hát az ember ilyen, nem mindig ért egyet a másikkal, gondolom jobb késõn hozzászokni, mint soha
én mondjuk igyekszem a lehetõ legpontosabban fogalmazni, a digitális hálón a lényeget általában világos alapon sötét betûkkel írom, és a sorok közé nem rejtek semmit, meg hát a szavaim is azt jelentik, amit igazából jelentenek
már mások is jelezték, hogy ilyen vagy olyan következtetéseket vontak le a fogalmazásomból, meg ezt vagy azt jelentheti
hát, sajna rossz hír a mai manipulatív világban, hogy ha én azt írom, hogy az ég kék, akkor nem kell elmerengeni, hogy mire gondolt a költõ, hanem idézd fel magad elõtt a napsütötte égboltot, és lásd meg, hogy az kék
pont
szokatlan dolog ez, na, én megértem :)
gyûjtögetõ
01-03-2015, 10:00 PM
Az a baj hogy túlságosan Doom körül (IS)forog már az egész forum. Már kedvem sincsen átolvasni a topicokat mert folyamatosan csak a szájkarate meg személyeskedés és az okoskodás megy oldalakon keresztül. Régebben állandóan sasoltam a forum vártam mikor jön új hozzászólás mert szinte mindegyik értékes építõjellegû volt de most... Nem mondom hogy csak Doom a hibás ebben mert vitapartner nélkül egyedül ez nem menne neki csak azt mondom hogy õ szinte minden vitában benne van. Hiába mond és oszt meg rengeteg hasznos dolgot Doom mert ez vitathatatlanul így van de, õ egyben egy olyan személy aki folyamatos feszültséget generál. És én úgy veszem észre hogy ez rontja a forum minõségét. Azt meg végkép nem értem hogy minek ez a szavazósdi hogy menjen vagy maradjon mert úgyis az lesz amit õ akar, a szavazás eredményét úgyis figyelmen kívül fogja hagyni. Doom ezúton is elnézést szeretnék kérni tõled nem letámadni szerettelek volna csak kiadni magamból a gondolataim. Elismerem lehet kicsit túlérzékeny vagyok mostanában, mondhatni kicsit depressziós vagyok a magánéleti problémáim miatt és ezért jobban bosszantanak ezek a viták. Én csak annyit kérek hogy MINDENKI próbáljon meg kutúráltan viselkedni és nem egymás torkának esni. Ha feszültek vagytok azt éljétek ki máshol, a magánéletetekben a faszbookon vagy a wolfeinsteinben de itt szerintem a legtöbben rohadtul nem kíváncsiak rá (legalábbis én nem) nyeljétek le a békát béküljetek ki vagy ne szóljatok egymáshoz, küldjétek el egymás anyukáját privátban csak ne mindenki szeme láttára mert bomlasztóan hat.
D - törölt tag
09-17-2015, 04:12 AM
Na Emberek!
Nekem van bátorságom újra megmérettetni magam! :cool:
Mondjuk másoktól ilyen igény nem merül fel,ami elgondolkodtató! :confused:
Szavazzatok!
Ha mindenki úgy dönt,hogy hagyjam el Fórumot,akkor felhatalmazom Túlélõt,hogy töröljön ki innen és soha többé ne engedjen vissza!:cry:
Határidõ 2015.09.20. 24.00.
Amennyiben az összes szavazat azt hozza,hogy húzzak el,megteszem(ill a Moderátor megteszi),de ha lesz legalább egy fórumtárs aki kíváncsi a hozzászólásaimra akkor maradok,mert megéri az értelmes emberekkel fórumozni,még ha csak maroknyian vannak is! :thumbup
Na most lehet élvezkedni ! :hanyas:
Már megint mi van? Én nem is látok semmilyen vitát sehol. :hogymi: Valamilyen topicot nem olvasok és ott lenne galiba? Vagy mi történik? Annyi munkám van hogy ki se látok belõle, úgyhogy fogalmam sincs hogy mi van. De az biztos hogy senki nem szólt ideáig hogy bármi gond lenne.
mzperiksz
09-17-2015, 04:49 AM
Maraggyá, kell ide is egy bohóc:thumbup
mmilan21
09-17-2015, 07:37 AM
Már megint mi van? Én nem is látok semmilyen vitát sehol. :hogymi: Valamilyen topicot nem olvasok és ott lenne galiba? Vagy mi történik? Annyi munkám van hogy ki se látok belõle, úgyhogy fogalmam sincs hogy mi van. De az biztos hogy senki nem szólt ideáig hogy bármi gond lenne.
Csak a szokásos. A bolhalábnyi sérelmeket nem tudja elengedni Doom fórumtárs és ilyenkor robban a lufi.
Illetve õ is szokott másokat enyhén sérelmezni, esetleg offolni, de mások még nyilvánosan nem közölték pont emiatt a kilépési szándékukat.
Talán én is megsértettem valakit valamikor, holott nem ez volt a szándékomban. Megesik az ilyen.
Aki a múlton õrlõdik állandóan(pl. aki most ki akar lépni) az elõbb utóbb túlhajtja magát emiatt lelkileg. Az érzelmei kezdik el irányítani.
Szerintem Doom hasznos fórumtag, leszámítva az olykor megjelenõ negatív és romboló viselkedésmódját.
Látom a sziklában a szobrot és látom Doomban a tisztességes embert és ehhez az emberhez szól ez az üzenet.
Törölt_fórumtag3
09-17-2015, 11:47 AM
Az a baj hogy túlságosan Doom körül (IS)forog már az egész forum. Már kedvem sincsen átolvasni a topicokat mert folyamatosan csak a szájkarate meg személyeskedés és az okoskodás megy oldalakon keresztül. Régebben állandóan sasoltam a forum vártam mikor jön új hozzászólás mert szinte mindegyik értékes építõjellegû volt de most... Nem mondom hogy csak Doom a hibás ebben mert vitapartner nélkül egyedül ez nem menne neki csak azt mondom hogy õ szinte minden vitában benne van. Hiába mond és oszt meg rengeteg hasznos dolgot Doom mert ez vitathatatlanul így van de, õ egyben egy olyan személy aki folyamatos feszültséget generál. És én úgy veszem észre hogy ez rontja a forum minõségét. Azt meg végkép nem értem hogy minek ez a szavazósdi hogy menjen vagy maradjon mert úgyis az lesz amit õ akar, a szavazás eredményét úgyis figyelmen kívül fogja hagyni. Doom ezúton is elnézést szeretnék kérni tõled nem letámadni szerettelek volna csak kiadni magamból a gondolataim. Elismerem lehet kicsit túlérzékeny vagyok mostanában, mondhatni kicsit depressziós vagyok a magánéleti problémáim miatt és ezért jobban bosszantanak ezek a viták. Én csak annyit kérek hogy MINDENKI próbáljon meg kutúráltan viselkedni és nem egymás torkának esni. Ha feszültek vagytok azt éljétek ki máshol, a magánéletetekben a faszbookon vagy a wolfeinsteinben de itt szerintem a legtöbben rohadtul nem kíváncsiak rá (legalábbis én nem) nyeljétek le a békát béküljetek ki vagy ne szóljatok egymáshoz, küldjétek el egymás anyukáját privátban csak ne mindenki szeme láttára mert bomlasztóan hat.
Egyetértek! Ez az egész szavazás nagyon gáz, Kedves Fórumtársak. Már megint benne vagytok a csõben, és Doommal foglalkoztok. Végül is ez a célja, hogy õ legyen itt a "Valaki". Olvasom a hozzászólásokat, és nem értem, miért van erre szüksége felnõtt embereknek. Ez itt egy virtuális közösség, ami arra jött létre, hogy hasonló gondolkodású emberek beszélgetni tudjanak. Doom vette a bátorságot, és közölte, hogy aki önellátó, az nem prepper. Az önellátás szerinte egyébként is lehetetlen. Magyarul itt annak van helye, akit õ megfelelõnek tart. Megoszt, és nem a közösséget kovácsolja. Emlékszem, mellbevágó volt friss tagként megélni, ahogy a torkomnak esett az elsõ hozzászólásaimhoz. De, mondom, ez egy virtuális világ, és kezd az egész nagyon félremenni. Úgy gondolom, hogy a magánéleti problémákat kívül kellene hagyni, és nem fer ezekre hivatkozni. Mindenkinek megvan a maga baja, mégis tud magán és az idegein uralkodni.
Nem a vitákkal van bajom, hanem a stílussal, az ellenvetések mögöttes szándékával, a destruktív hozzászólásokkal, a mindenáron való felülkerekedési szándékkal.
Felõlem Doom azt csinál, amit akar, - és azt is fog, miután bezsebeli tõletek a bókokat, - nekem továbbra is megvan a különbejáratú magánvéleményem errõl a cirkuszról: ezt a hisztériát és az erre adott problémaelkenõ válaszokat nõi közösségben nem lehetne hosszú távon elõadni.
Pityubá
09-17-2015, 12:29 PM
Most is azt mondom amit az elõzõ szavazáskor, maradj DooM.
Többségre figyelj akik eddig is bizalmat szavaztak néked, lelked, hited megerõsítése céljából. :D
6337Halkan súgom szavazás önbizalomhiányt tükrözhet, nem feltételezem rólad, hiszen novellád nem ezt tükrözi.
Rozsomák
09-17-2015, 12:49 PM
Mz/x menjen!
mzperiksz
09-17-2015, 01:03 PM
Köszi a lelkesítést, örülök hogy örülnek nekem:thumbup
Mz/x menjen!
Forrai
09-17-2015, 01:39 PM
WTF? :haha:
Menstruálnak a fiúk.:)
Medve
09-17-2015, 01:53 PM
Maradj. Taglalhatnám hosszú sorokon keresztül, de röviden összefoglalva: A te nézõpontod is hozzátesz a kollektív tudásunkhoz, ami segít rávilágítani a hiányosságainkra, ezzel ösztönözve hogy kijavítsuk. Gondolok itt a 10 dolog amit magaddal vinnélre, vagy a túlélõ tesztre. Jó azóta már törölted, de amíg fenn volt addig érdekes volt. Még akkor is ha az lett az eredménye, hogy egy lelketlen szörnyeteg vagyok. :D
Nem mondom hogy 3,14csán rúglak ha lelépsz innen, hisz valószínû jobb fizikumban vagy mint én. (,de azért lenne néhány jó mozdulatom :haha: )
D - törölt tag
09-17-2015, 02:36 PM
Maraggyá, kell ide is egy bohóc:thumbup
6338
D - törölt tag
09-17-2015, 02:37 PM
Egyetértek! Ez az egész szavazás nagyon gáz, Kedves Fórumtársak. Már megint benne vagytok a csõben, és Doommal foglalkoztok. Végül is ez a célja, hogy õ legyen itt a "Valaki". Olvasom a hozzászólásokat, és nem értem, miért van erre szüksége felnõtt embereknek. Ez itt egy virtuális közösség, ami arra jött létre, hogy hasonló gondolkodású emberek beszélgetni tudjanak. Doom vette a bátorságot, és közölte, hogy aki önellátó, az nem prepper. Az önellátás szerinte egyébként is lehetetlen. Magyarul itt annak van helye, akit õ megfelelõnek tart. Megoszt, és nem a közösséget kovácsolja. Emlékszem, mellbevágó volt friss tagként megélni, ahogy a torkomnak esett az elsõ hozzászólásaimhoz. De, mondom, ez egy virtuális világ, és kezd az egész nagyon félremenni. Úgy gondolom, hogy a magánéleti problémákat kívül kellene hagyni, és nem fer ezekre hivatkozni. Mindenkinek megvan a maga baja, mégis tud magán és az idegein uralkodni.
Nem a vitákkal van bajom, hanem a stílussal, az ellenvetések mögöttes szándékával, a destruktív hozzászólásokkal, a mindenáron való felülkerekedési szándékkal.
Felõlem Doom azt csinál, amit akar, - és azt is fog, miután bezsebeli tõletek a bókokat, - nekem továbbra is megvan a különbejáratú magánvéleményem errõl a cirkuszról: ezt a hisztériát és az erre adott problémaelkenõ válaszokat nõi közösségben nem lehetne hosszú távon elõadni.
6339
mzperiksz
09-17-2015, 02:45 PM
Ölég rusnya vagy öcsém:thumbup
6338
D - törölt tag
09-17-2015, 02:46 PM
Köszönöm!
6340
Maga a szavazás úgy emlékszem hogy Doom kérése miatt jött létre. Bár már régen volt.
Igaz, szerintem is idõpocsékolás hogy ki kit szeret a fórumon vagy kit nem.
Akinek baja van egy másik emberrel, az letilthatja és kész. 2 kattintás. :)
A. L. Ias
09-17-2015, 05:29 PM
DooM a mi házi trollunk. :D Már megszoktuk, etetjük és élvezzük, hogy jelenlétével elriasztja a kóbor trollokat. Nem is mer más beóvakodni a territóriumára.
Maradjon! :thumbup
astonferi
09-17-2015, 06:09 PM
:haha: ki az a DOOM ?