View Full Version : Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása
mikor még úgy úgy láttad a dolgokat mint itt a többség....jó..hát ha nem válaszolsz megpróbálom értelmezni...
Bejelentkezett MAFELSZ és belecsapott a lecsóba...személy szerint nekem tetszett ?...Nem...nem tetszett...most sem tetszik a reklám,de tovább léptem.
Hogy a könyv reklám tetszik itt?...Nem tetszik!...de akarok egy ilyen könyvet...egy dedikáltat..mert MAFELSZ eddigi hozzászólásai alapján érdemesnek tartom a mû elolvasását...de én személyesen akarom átvenni tõle egy kézfogás és esetleg egy kávé kíséretében...mert ÉN ilyen vagyok...ÉSSS..nekem így JÓÓÓÓ..és szeretném megadni a tiszteletet a munkájáért!
Másik dolog,hogy vágtam a bunkerépítést a FELKÉSZÜLNI?VIGYÁZZ::: topicban....igen vágtam,mert Nem értek egyet a bunkerrel...MOST SEM...mert én mobilitás Párti vagyok és városi túlélõ..nem önellátó...AZÉRT MERT NEKEM így Jó és így érzem helyesnek..de ettõl még tisztelem és kíváncsi vagyok más jellegû túlélõk módszereire
..csak zárójelben MAFELSZ volt az egyetlen aki felülemelkedett a dolgokon és adott VÁLASZT a KÉRDÉSEIMRE...pedig az Õ vállalkozását vágtam...EZ az én szememben olyan emberre vall,aki érdemes a megismerésre és a barátságra...
Csak azért mert a kideríthetetlen kilétû többség mond valamit..ÉN nem fogok birka módjára bégetni csak azért,hogy hÚÚÚ de nagyon szimpi legyek....Nekem van Véleményem...ami a SAJÁTOM..nem a többségé...
Jól értettem amit írtál?
mzperiksz
03-04-2015, 06:32 PM
Nekem is van véleményem, ami a sajátom, nem a többségé.
Véleményem szerint qrva nagy pofátlanság más hátán(Túlélõ) felkapaszkodni, más oldalakon ezt kemény pénzért mérik...
A prepper keresõszóra elõ helyen hozza a gúgli ezt a fórumot, a hozzászólásaiban(láblécben) szerelpõ oldalak "hírnevének" ez nagyon jót tesz.
Véleményem szerint qrva nagy pofátlanság más hátán(Túlélõ) felkapaszkodni, más oldalakon ezt kemény pénzért mérik...
A prepper keresõszóra elõ helyen hozza a gúgli ezt a fórumot, a hozzászólásaiban(láblécben) szerelpõ oldalak "hírnevének" ez nagyon jót tesz.
Tökéletesen egyet értünk ..EZ pofátlanság...
Akkor egy kis történet...
..amikor riadt szemû kiscsikóként a céghez kerültem semmim sem volt..semmim...irigykedve néztem a kollégák autóit,házait,hogy pecáznak,nyaralnak....aztán megkérdeztem,hogy csináljátok vazze?...volt a ki ki röhögött.."sose tudod meg!"..volt aki ..." na gyere csak! ..így kell vállalkozást csinálni,nyomtass névjegykártyát,stb,stb"..és adott 50 ezret kölcsön és részletre oda adta a trabantját...
..amerre jártam tukmáltam a névjegykártyát..ha kellett -hanem....aztán jöttek a melók...jöttek a dolgok..lakás,jobb autó..minden..asszonyka,gyerekek...
...hogy pofátlan voltam e,amikor tukmáltam a névjegykártyákat---IGEN AZ VOLTAM---megérte?...IGEN MEGÉRTE!
raktaros
03-04-2015, 06:51 PM
1. többség: az itt fórumozó emberek többsége.
2. dolgokat: jövõt, vagyis a jövõben esetleg bekövetkezõ történéseket.
3. mikor még: nincs türelmem visszakeresni a dátumot, a lényeg hogy akkor mikor még készülni akartál a nehézségekre, nem pedig kiélvezni a jelent.
4. úgy láttad: bocs, rosszul fogalmaztam, helyesen: úgy gondoltad.
Off:
Kedvellek Doom, sokszor vannak jó kérdéseid, gondolataid.
De egy ideje inkább csak olvasom, mert idõnként olyan hangulatod van, hogy nem látom értelmét hozzászólni.
Vannak kevésbé türelmes emberek, akiknél ilyenkor a kérdéseid/válaszaid kiverik a biztosítékot és talán azért fajulhatnak el a dolgok.
mzperiksz
03-04-2015, 06:55 PM
Azért azt te is tudod hogy ez teljesen más...
..amerre jártam tukmáltam a névjegykártyát..ha kellett -hanem....aztán jöttek a melók...jöttek a dolgok..lakás,jobb autó..minden..asszonyka,gyerekek...
...hogy pofátlan voltam e,amikor tukmáltam a névjegykártyákat---IGEN AZ VOLTAM---megérte?...IGEN MEGÉRTE!
1. többség: az itt fórumozó emberek többsége.
2. dolgokat: jövõt, vagyis a jövõben esetleg bekövetkezõ történéseket.
3. mikor még: nincs türelmem visszakeresni a dátumot, a lényeg hogy akkor mikor még készülni akartál a nehézségekre, nem pedig kiélvezni a jelent.
4. úgy láttad: bocs, rosszul fogalmaztam, helyesen: úgy gondoltad.
Off:
Kedvellek Doom, sokszor vannak jó kérdéseid, gondolataid.
De egy ideje inkább csak olvasom, mert idõnként olyan hangulatod van, hogy nem látom értelmét hozzászólni.
Vannak kevésbé türelmes emberek, akiknél ilyenkor a kérdéseid/válaszaid kiverik a biztosítékot és talán azért fajulhatnak el a dolgok.
..én is kedvellek...:szeret:..na jó ezt hagyjuk...:haha:
..kis megingásom volt ezt jól láttad,de per pillanat gõzerõvel készülök...mert...mert készülök(nem mondhatom meg)..majd nemsokára meglátja mindenki....
Törölt_fórumtag2
03-04-2015, 06:57 PM
Az a szörnyû, hogy egyetértek veled.:)
Valóban, így látom én is.
Azért azt te is tudod hogy ez teljesen más......hát persze,hogy más....nem védem és támadom a dolgot..vonatkoztassunk el ettõl és prepperkedjünk egy kicsit....árt ez a dolog(reklám)bármelyikünknek is ,azon kívül,hogy bosszantó?... mi felhasználók vagyunk, nem a fórum tulajai,nem mi mondjuk meg ,hogyan menjenek a dolgok...az Úr egyszerûen kihasználja a lehetõséget...szabad?...szabad!...azért ez egy jó vonása egy felkészülõnek nem?..Mindent a magunk javára kell tudni fordítani,ha itt az Esemény...mindent..aki már most ezzel a szemlélettel él,annak még a kapcsolót sem kell átfordítani..megy magától....az külön szépség,ha ezzel senkinek sem árt....szóval ne a csõlátás és a vak gyûlölködés vezessen titeket...lépjetek egyet hátra és okosan közelítsétek meg a dolgokat..
Még egyszer..nem védek és nem támadok senkit....csak gondolkodok.
Lekvár
03-04-2015, 09:05 PM
Rendben, töröltem azt a sort.
Lekvár, úgy fogalmaztad meg amit írtál hogy az félreérthetõ volt. Gondolom hogy nem volt szándékos, de töröltem azt a sort amit odaírtál Doom-ról.
Köszönöm hogy törölted a sort, valóban félreérthetõ volt.
Helyesen átfogalmazva:
Ahogy Doom írta, amíg prepperként gondolkodott: ez egy nagy kocsmai társaság körben ülve, de nincs sör az asztalon. (nem szó szerint idézve)
(Mint tudjuk, abbahagyta a prepperkedést és már csak pecázni jár...!)
Örülök hogy lassan megoldódik a probléma/félreértés. :)
Ahogy Doom írta, amíg prepperként gondolkodott:
(Mint tudjuk, abbahagyta a prepperkedést és már csak pecázni jár...!) ...lemaradtál...;)
Ahogy Doom írta, amíg prepperként gondolkodott:
(Mint tudjuk, abbahagyta a prepperkedést és már csak pecázni jár...!)
..na akkor bõvebben...tudod,jól indult a kapcsolatunk...de sajnos mostanában csatlakoztál a semmire se való Fikamatyik táborához...akik mindig belevisznek a hozzászólásba egy provokatív,személyeskedõ,rosszindulatú szálat..vannak ilyen emberek..nincs mit tenni...szóval rossz csapatban játszol....
A kérdés...az elején az a kedves Lekvár vagy?..vagy amit mostanság csinálsz?
Hogy prepper vagyok e?...nem...felkészülõ vagyok e..igen?...a különbséget kifejteném bõvebben,de minek?....és kiknek?...a felkészülés nem sokakat érdekel..ill érdekli õket,csak csendben a háttérbõl figyelnek...és pont az ilyen rosszindulatú viselkedés riasztja el õket..szóval köszönöm...jól halad a felkészülés...itt meg lehet dagonyázni a lében és fikázni egymást...egyébként ÉN jól haladok..;)
Lekvár
03-05-2015, 11:56 AM
..na akkor bõvebben...tudod,jól indult a kapcsolatunk...de sajnos mostanában csatlakoztál a semmire se való Fikamatyik táborához...akik mindig belevisznek a hozzászólásba egy provokatív,személyeskedõ,rosszindulatú szálat..vannak ilyen emberek..nincs mit tenni...szóval rossz csapatban játszol....
A kérdés...az elején az a kedves Lekvár vagy?..vagy amit mostanság csinálsz?
Hogy prepper vagyok e?...nem...felkészülõ vagyok e..igen?...a különbséget kifejteném bõvebben,de minek?....és kiknek?...a felkészülés nem sokakat érdekel..ill érdekli õket,csak csendben a háttérbõl figyelnek...és pont az ilyen rosszindulatú viselkedés riasztja el õket..szóval köszönöm...jól halad a felkészülés...itt meg lehet dagonyázni a lében és fikázni egymást...egyébként ÉN jól haladok..;)
Rendben! Sok sikert!
Iskola hozzászólás áthelyezve.
2 hozzászólást engedélyeztem a kutyanyakörves topicban, mert kimoderálta õket a fórum.
Napfogyatkozás áttéve az ûr topicba.
Áttettem a vasárnapi bezárásos beszélgetést az off topicba.
2 topic egybeolvasztva. 2 hozzászólás törölve. http://magyarprepperforum.org/showthread.php?24-Felk%E9sz%FCl%E9s-%E9rvek-%E9s-ellen%E9rvek
Nyílhegyes kérdéses topicot áttettem a "keresem megvételre" részbe.
Hozzászólást áthelyeztem a fertõzésrõl szóló topicba. (Eredetileg az állatosban volt valamiért.) :)
Töröltem néhány hozzászólást az OFF topicból.
KÉRÉSRE töröltem hozzászólásokat.
Topic kérésre törölve. Inkább ne indítsatok olyat ami túl személyes.
Fogalmas topicból kérésre töröltem.
Grafitos
06-02-2015, 07:51 AM
Filmek topikból kimoderált..thx
mossberg-operator
06-05-2015, 10:01 PM
A vadaszat topickban van egy fuggoben levo hozzaszolasom, ami nem jelenik meg amig admin jova nem hagyja.
Ok, engedélyeztem, most már ott kell lennie. :thumbup
szöget hozzászólását áthelyeztem az amerikás topicba.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?213-Amerika-%E1ltal%E1nos-h%EDrek/page67
Házi készítésû gyújtósos hozzászólásokat áttettem a tüzes topicba.
mossberg-operator
06-22-2015, 05:56 PM
A vadaszat topicban kernem a nem odavalo traktoros kep torleset.
Ok, megkeresem és törlöm.
Áthelyeztem sok hozzászólást a fõzõedényes topicba.
Neo kutas hozzászólását töröltem és az arra érkezett válaszokat, mivel a fórum szabályzatába üközött a felvetés.
raktaros
06-29-2015, 07:19 PM
Gyors voltál, lemaradtam róla :(
Erdõlelke-íjszelleme
06-29-2015, 08:48 PM
Kár, minden érdekel. :)
Két hasonló topic volt illegális bevándorlásról. Összeraktam a kettõt.
mossberg-operator
07-08-2015, 06:31 AM
Az amerikai fegyvertartas topicban van egy hozzaszolasom, amihez admin hozzajarulas kell, hogy megjelenjen.
Rendben, mindjárt megnézem és intézem.
A maradsz vagy mész topicot beletettem a menni vagy maradni régebbi, de ugyanazon témájó topicba.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?533-Er%F5d-vs-Mobilit%E1s-Menni-vagy-maradni
glass, töröltem a hozzászólásod. Ha lehet ne írj ilyeneket. Elég személyeskedõre sikerült a hozzászólás és nem láttam okát sem. mz nem írt semmi támadót, csak leírta hogy egy törvény vonatkozik a kutyás/természet dologra. Ezen már csak ne vesszetek össze. :hogymi:
Újabb hozzászólás törölve. A személyeskedést tessék mellõzni.
D - törölt tag
08-02-2015, 09:07 AM
?
Semmi, csak volt egy kisebb vita kutyás-erdõ témában. :)
2 hozzászólást töröltem. Ne ügynöközze egymást a fórumtagság, ha kérhetem. Az ügynökvitát hagyjuk meg a Parlamenti pártoknak. :hogymi:
Kezd unalmas lenni az egymás b.szogatása. Következõnél adok egy figyelmeztetést. Akinek baja van a másikkal , tiltsa le a másik személyt, akkor nem látja majd a hozzászólásait. Ha ez nem elég akkor beszéljék meg Skype-on, vagy telefonon.
Erdõlelke-íjszelleme
08-04-2015, 01:25 AM
A túlélõkéses topicban nem engedte a fórum megjelenni a link nélküli szövegemet.
Igaz, engedélyeztem. És volt ott még 3 másik hozzászólás is amit kimoderált a fórum. Azokat is mind engedélyeztem.
Erdõlelke-íjszelleme
08-04-2015, 02:45 PM
Köszi.
D - törölt tag
08-04-2015, 08:48 PM
Légy szíves a "DooM topicot" töröld!Köszönöm!
Te tudod, én olvastam. De töröltem ahogy kérted. Szerintem az én blogom se olvassa senki, de attól még írok bele. Az a lényeg hogy engem szórakoztat hogy oda írok. :)
D - törölt tag
08-05-2015, 03:45 AM
Köszönöm!
D - törölt tag
08-07-2015, 07:40 PM
Drága Fõnök Úr! Állítsd már vissza a DooM topicot,ha lehetséges!
Sajnos azt már utólag nem lehet. Nem archiváltam, hanem töröltem, mert mondtad hogy töröljem. :( Nyiss egy másikat blogos részen, sajnos a régit visszahozni már nem lehet.
Kaptam 3 üzenetet hogy már megint megy a veszekedés, most az elsõsegély topicban. Munka közepén vagyok, de akkor úgy látom muszáj lesz megint hozzászólásokat gyomlálni. :duhos:
Kérdés: Töröljem a vitatkozást, meg néhány topicot amik tele vannak vitával?
A vásárlós topicból a 22lr témát meg majd átteszem a megfelelõ topicba, csak most nem értek rá.
Vietnamiveteran
09-22-2015, 07:20 PM
szerintem ne töröld , legalább tudjuk ki mit gondol a többiekrõl ...más fórumokon is idõrõl idõre kitör a balhé aztán minden megy a régiben , kár beleavatkozni .....én csinálnék egy vitatkozós topicot és az összes veszekedést oda pakolnám , az eredeti topicok így nem mennének más irányba ,viszont lenne egy topic ahol mindenki kedvére balhézhatna ...
Volt vitatkozós topic. Katasztrófa lett belõle. Azért törölném mert én nem vagyok kíváncsi a balhéra, meg szerintem az új tagok sem, ráadásul csak félresiklatják a veszekedések a fórum célját. Szabályellenes is az egész személyeskedés, meg ha valakinek baja van a másikkal, tárgyalja le Skype-on vagy eMailben, a fórum nem szappanopera fórum, hanem prepper fórum. :(
Nem értem hogy hogy lehet hogy a nagy fórumon megfér egymással 142.635 fórumozó, itt a magyaron meg 800 se. :(
geddonvaro
09-22-2015, 07:35 PM
Turáni átok! :cry:
mossberg-operator
09-23-2015, 11:52 PM
Megyek, megnezem az elsosegely topicokot...
2 hozzászólás törölve.
Mééé?? :D
Na jóó, úgyis tudtam, hogy törlöd.. legalább az egyiket.. :D
Egyébként aki ennyire érintett az ne szóljon hozzá, mert indulatból fogja tenni..
Ha meg hozzászól mégis, akkor pontról pontra cáfolja, ne böfögjön be..
Egyébként kisszívemben nincs harag az ilyen hozzászólások miatt, mert magát minõsíti (újfent) elsõsorban
:beer:
aksurv
09-25-2015, 07:41 PM
Mééé?? :D
Na jóó, úgyis tudtam, hogy törlöd.. legalább az egyiket.. :D
Egyébként aki ennyire érintett az ne szóljon hozzá, mert indulatból fogja tenni..
Ha meg hozzászól mégis, akkor pontról pontra cáfolja, ne böfögjön be..
Egyébként kisszívemben nincs harag az ilyen hozzászólások miatt, mert magát minõsíti (újfent) elsõsorban
:beer:
Nem vagyok érintett. Semmi indulat nem volt benne. Mint leírtam, szimplán tömör vélemény. Lehetett volna róla oldalakat írni, csak nem látom értelmét vallásos hiedelmek cáfolásának.
Nem vagyok érintett. Semmi indulat nem volt benne. Mint leírtam, szimplán tömör vélemény. Lehetett volna róla oldalakat írni, csak nem látom értelmét vallásos hiedelmek cáfolásának.
Véleményt úgy írnak, hogy megindokolják, miért is nem ért vele egyet, akár pontról pontra.
Olyan ez, mintha minden hozzászólásra csak annyit ....böfögnénk írnánk be amit írtál..
Tiszteljük meg egymást annyira, hogy ha valaki írt valamit, akkor arra megfelelõképpen válaszolunk, VAGY SEHOGY ..
1 hozzászólás személyeskedés miatt törölve.
Egymás piszkálását hagyjátok abba, ha valakinek baja van egy másikkal, az vagy tiltsa le a hozzászólásait, vagy beszéljék meg Skypon, emailben vagy akárhogy, csak ne a fórumon. :hogymi:
gyûjtögetõ
09-27-2015, 04:33 AM
Valóban nagyon bántóan fogalmaztam amikor leírtam 3 jellemvonását egy illetõnek még csak nem is trágár formában. Kész vicc lett ez a fórum, Doom és a bandája megtette a morális rombolást amit te hagytál sõt mondhatjuk hogy aszisztáltál hozzá.
Mondtam, aki utálja a másikat, beszélje meg Skypon vagy emailben. Miért kell a prepperfórumot ilyen gyerekes civakodással tönkretenni? Ki az akit egyáltalán érdekel hogy fórumtag A, nem kedveli fórumtag B,-t? És nem 1 topic van telenyomva ezzel, hanem az összes. Egészen pontosan ez miért jó? Vagy csak én nem értem hogy mire jó az egész fórumot ezzel teletenni? Valahogy szorosan kapcsolódik ez a nagy utálkozás a prepper/bushcraft/önvédelem témához és csak nekem nem jön át hogy mi a szoros összefüggés?
Ott a szabályzat hogy ne piszkálják egymást a tagok, adja meg mindenki a másik felé a tiszteletet. Nem olyan nehéz az.
Lakhatási problémák vannak, anyagiak, meg rák is, de a múlt hét óta kórházban is van egy családtag mert kishíján trombózist kapott, erre azzal töltsem az idõmet hogy embereket békítsek akik a semmin vesznek össze és minden nyomós ok nélkül fújjolnak egymásra. Ennek semmi értelme.
Senki pártját nem fogtam, mert nem is érdekel semmilyen veszekedés.
Elmondtam százszor, ha két embernek baja van egymással, azt fórumon kívül beszéljék meg. A fórum nem drámaszakkör, a többség szerintem biztosan nem kíváncsi a beszólogatásokra. De mindjárt indítok egy szavazást és lássuk.
Azért kiírhatnád még mikor törölsz, hogy kiét törölted és miért..
Egyébként igazat adok a magam részérõl neked..
Buckalako
09-27-2015, 07:57 AM
Nem értem ezt a törölgetést. Legalább kiderül ki milyen, mire lehet számítani tõle.
Eltûnt pl. Lekvár egy ártatlan hozzászólása (kérdése) miért???
Minden egyes topic errõl szólna ha sose törölnék semmit. Valaki elkezdi, 10 másik folytatja a vitatkozást. A legutóbbi 3-4 hozzászólás errõl szólt ott, és az se az off-topicban, hanem a bevándorlásos topicban. Én nem akarok ilyeneket látni, és eddig úgy tûnik hogy a többségnek is ez a véleménye itt a szavzásnál. http://magyarprepperforum.org/showthread.php?1098-K%EDv%E1ncsi-vagy-a-veszeked%E9sekre
Buckalako
09-27-2015, 02:41 PM
Át lehetne szórni egy "szemetesbe" törlés helyett. Vannak olyanok akik leírnak dolgokat, törlöd vagy töröltetik, aztán késõbb letagadják hogy õk aztán nem írtak ilyent.
Buckalako
09-27-2015, 03:05 PM
Mind1, felesleges munka lenne, felejtsd el.
Próbáltam egyszer külön helyet az ilyesminek, de vérre menõ balhézás lett belõle a tagok között. :(
BragBOL
09-27-2015, 03:11 PM
Egy írásvédett szemetes?
Te belepakolod, de nem reagálhat rá senki
Nem értem mi lenne a célja. Nem írhatna rá senki, akkor az lenne hogy írna más topicokba, aztán azt is helyezhetném át. Nagyjából mindenki tudná hogy vannak szabályok, de senki nem tartaná be õket. Én meg pocsékolhatnám az idõmet a takarítással, ráadásul szerintem semmi értelme sincs, fõleg hogy egyértelmû hogy a nagy többség nem akar ilyet látni a fórumon. (A jelenlegi arány 2-11.)
2 hozzászólást áthelyeztem a F-tartás érvek ellenérvek topicba.
st.jimmy
10-10-2015, 10:57 PM
Talán egy olyan nem lenne hülyeség, hogy az áthelyezett hozzászólás után zárójelbe odaírod, hogy hol jelent meg eredetileg... de lehet h nem jó ötlet
st.jimmy
10-14-2015, 09:22 PM
Bocsánatot kérek OFF-oltam a pengékrõl általánosságban topicban! (csak most vettem észre)
Amúgy lehet, hogy ezt az egész londoni késeléses témát át lehetne emelni egy adekvátabb helyre, ha úgy van...
st.jimmy
10-15-2015, 06:30 AM
Tegnap, 09:07 PM
semmi nincs belõle a pengékrõl, a londoni 1000 késes támadás cikktõl elkanyarodott a beszélgetés és nem vettem észre melyik topikban vagyok
Oktatásos iskolás topicba áthelyeztem 2 hozzászólást.
mmilan21
10-28-2015, 07:30 PM
Túlélõ!
Van egy kis áthelyezni való itt:
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?145-Bunker-%F3v%F3hely-pince/page37
Oké, átdobtam az Off topicba. :)
Egy linket áttettem az Általános külföldi hírek- topicba.
st.jimmy
11-14-2015, 05:36 PM
Kutyatámadás Maszek #221
színtiszta OFF topic
ezen kívül szerintem nincs igaza, a hozzászólás káros a fórumra nézve
kutyatámadás kapcsán shtf esetrõl beszélni ezen a fórumon legitim, az ezzel kapcsolatban felmerült álláspontok szintén azok, ha csak nagyon távolról kapcsolódnak az eredeti témához akkor is
a moderálás természetesen az adminok felelõsége, de szerintem, a fórum érdekében fontos idõben meglépni
ha a saját hozzászólásaimról lenne szó, mert részben offolok, és ehhez is részben az én hozzászólásom vezetett akkor is!
köszönöm!
"Nincs igaza", ezért moderálják? Ráadásul "szerinted"?
Már megint mindenki kutyát akar enni? Meg kannibálok is vannak. Mindjárt besz.rok. Most ezzel mit csináljak? Töröljem az egész offolást ott, ami nem tartozik bele a beszélgetésbe? Vagy mi legyen?
Pár karakter nem számottevõ adatmennyiség, maradhat.
Az meg elég furcsa lenne, azért törölni, mert nincs igaza valaki más szerint.
st.jimmy
11-14-2015, 08:09 PM
Menjen az egész kutyaevéses téma tõlem, tényleg nem igazán tartozik a kutyatámadáshoz, de talán távolról igen...
elsõsorban az abszolút OFF miatt kértem moderálást
Alfa megnézted a hozzászólást? Hogy milyen dologgal kapcsolatban mondom, hogy szerintem nincs igaza?
Láttad az elmúlt 2 és fél évben, hogy a fórumtárs mennyire van tekintettel arra, hogy élhetõ marad-e a fórum vagy nem?
Ismered a jeleket amikor Doom érzelemdús és hajszál híján személyeskedõ eszmecserébõl valami másba csap át?
Az admin bizonyára ismeri. El fogja dönteni, hogy mi legyen, mint ahogy mindig is megtette legjobb belátása szerint.
Menjen az egész kutyaevéses téma tõlem, tényleg nem igazán tartozik a kutyatámadáshoz, de talán távolról igen...
Alfa megnézted a hozzászólást? Hogy milyen dologgal kapcsolatban mondom, hogy szerintem nincs igaza?
Láttad az elmúlt 2 és fél évben, hogy a fórumtárs mennyire van tekintettel arra, hogy élhetõ marad-e a fórum vagy nem?
Ismered a jeleket amikor Doom érzelemdús és hajszál híján személyeskedõ eszmecserébõl valami másba csap át?
Az admin bizonyára ismeri. El fogja dönteni, hogy mi legyen, mint ahogy mindig is megtette legjobb belátása szerint.
Éntõlem a "a kutyatámadás 161-tõl mehet az egész a levesbe!
Úgysem jött semmi valóban használható ötlet vagy módszer!A konkrét kérdésekre nem kaptam választ!
de nagyon OFF ezeket tárgyalni ebben a topicban!!!!!!!!!!!!
Azért pár ötlet.
-meg lehetne kérdezni,hogy miért!
-nem kéne még hajszál híján sem személyeskedni
-jó a kutya evés,de ahhoz el is kell kapni
-ha éjjel,sötétbe a csûr végében ,látsz egy fehér,békésen szunyókáló szõrcsomót,nem árt tájékozódni mielõtt piszkálod,hogy az a birka vagy a kuvasz.
Ok, ma kitakarítom a topicot.
Rendben, töröltem. Nem volt idõm átolvasni, de ahogy láttam a 99%-a off volt vagy veszekedés.
Januárban talán majd több idõm lesz mindenre, de jelenleg annyi munkám van hogy nem tudok mindent átolvasni. Még Falloutozni sincs idõm.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?1117-2015-november-13-Kit%F6rt-a-3-vil%E1gh%E1bor%FA/page11
mzperiksz
Ha kitört volna nem tudnátok itt osztani az észt...
Eszemfaszommegáll mennyi gyengeelméjû, üldözési mániás okostojás unatkozik errefelé...
Ezé ménem jár a szátok?
Mert senki nem szólt érte. Mindjárt letörlöm. :(
mzperiksz, kérlek ne írj ilyen stílusban és tartsd be a szabályzatot.
Áthelyeztem a hozzászólásokat a project-es topicba. :)
Töröltem 3 sort LSVF hozzászólásából a bevándorlós topicban. Csak a biztonság kedvéért.
Ok.Sejtettem hogy ez lesz.
Elnézést kérek a szélsõségességemért, de ez a téma nagyon fel tud húzni. De néhányuk viselkedése azért vad ismerjük el.
Sajnos nem sok jót látok ebbõl az egész migráns témából.
A nálunk-környékemen-jelenlévõ kisebbség miatt nem tudok szépen viszonyulni
hozzájuk. Pedig köztük is van kivétel. Vicc hogy az egyikkel spanságba is vagyok/voltam.
Még egyszer elnézést, többet nem írok ilyeneket a fórumra.
1 hozzászólásból töröltem néhány sort. 1 hozzászólást pedig teljesen töröltem.
Összevontam a 3 ünnep-topicot.
Töröld légy szíves "az összefogás project" 83,84,93,94,95,97 hozzászólásaimat! Köszönöm!
A #83 az Venosz hozzászólása. A 82-esre gondoltál?
A #83 az Venosz hozzászólása. A 82-esre gondoltál?
Igen! Töröld légy szíves "az összefogás project" 82,84,93,94,95,97 hozzászólásaimat! Köszönöm!
Gyûjtögetéses vitát áttettem ide: http://magyarprepperforum.org/forumdisplay.php?7-T%FAl%E9l%E9s-a-term%E9szetben
Két hozzászólást töröltem, a 2. pont miatt.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?3-Szab%E1lyok
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?152-H%E1tizs%E1kok-m%E1lhazs%E1kok
ebbõl a topicból töröld lécci a 475-ös hozzászólást és 478-479 -ig helyezd már át ide
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?1145-Tervezz%FCnk-felszerel%E9st-az-apokalipszisre&p=68849#post68849
Varég kolléga engedélyével!
Töröld légy szíves az "
Az üveghegyen túl " topicot,köszönöm!
Töröltem, de ezzel több ember hozzászólásai is elvesztek, ami nem jó. :(
Átnéztem a Szebbik nem topicot és töröltem vagy 100 hozzászólást, mert a kép/videó linkek nem mûködtek bennük.
st.jimmy
02-25-2016, 08:46 PM
bízz istenben és ments rendszeresen - õsi eszkimó közmondás
A. L. Ias
02-25-2016, 09:11 PM
Átnéztem a Szebbik nem topicot ....
Természtesen felelõs adminként, nem pedig nyálcsorgatásért. :D
:haha: A többit is át szoktam nézni, itt-ott törölgetem a hozzászólásokat, amikben nem mûködõ képek, videók és linkek vannak. Épp csak a Szebbik nem topic leginkább az, ahonnan a legtöbbször törlõdnek a képek.
Egy topicot töröltem. A mindkét politikai szélsõséget lehetõleg hanyagolja itt mindenki. Nem szeretném ha emiatt a fórumot elõítéletek érnék. :hogymi:
Átmozgattam egy hozzászólást az állatos topicból.
Áthelyeztem egy hozzászólást a megfelelõ topicba. http://magyarprepperforum.org/showthread.php?458-Prepper-%E9s-t%FAl%E9l%F5-cikkek-vegyesen&p=70059&viewfull=1#post70059
Áttettem a +1 topicból a vitát ide: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?32-L%F5fegyverekr%F5l-%E1ltal%E1noss%E1gban/page202
Áttettem a +1 topicból a vitát ide: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?32-L%F5fegyverekr%F5l-%E1ltal%E1noss%E1gban/page202Nem tartom jó ötletnek az áthelyezést,mert a csõre töltött fegyver hordása, nem technikai,hanem szellemi eredetû probléma!
A csõre töltött fegyver nem probléma. Az egy választás. Miért lenne probléma? Balesetek nagyon ritkán fordulnak elõ. Más negatív hatása pedig nincs.
Áthelyeztem egy hozzászólást/topicot a Prepper filmek, videók topicba.
Találtam néhány kimoderált hozzászólást. Most engedélyeztem õket.
Az ásós témát átteszem az önvédelem topicba.
Töröltem a videót amit megosztottam, mert észrevettem hogy a 10 perces videó utolsó néhány másodpercében olyan volt ami esetleg rossz fényben tüntetné fel a fórumot. Ekkora ökörséget, mikor egy normális videó végét tönkreteszik hogy vállalhatatlan legyen. :rolleyes:
Átraktam a rejtekhelyes topicból 2 hozzászólást ide: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?431-Seg%EDts%E9gny%FAjt%E1s-SHTF-alatt/page8
4 hozzászólást töröltem, személyes adatokat ne írjatok ki. :)
Néhány hozzászólást kérésre töröltem. :)
Ádám Csaba
11-20-2016, 05:12 AM
4 hozzászólást töröltem, személyes adatokat ne írjatok ki. :)
Az volt a személyes adat, hogy kiírtam egy gyakori keresztnevét és egy 50000 fõs város névét? Biztos mindenki ugyanarra a személyre gondolt egybõl!
A fent említett információ mindenki által elérhetõ, ezért szerintem nem árultam el titkot...
Túrista 57
11-20-2016, 05:36 AM
Az volt a személyes adat, hogy kiírtam egy gyakori keresztnevét és egy 50000 fõs város névét? Biztos mindenki ugyanarra a személyre gondolt egybõl!
A fent említett információ mindenki által elérhetõ, ezért szerintem nem árultam el titkot...
Nyilván mindenki nyomozhat a másik után,ha ilyen ingerenciája támad!:)
De EZEN a fórumon nicekekt használunk és avatárokat!
Az,hogy valaki milyen információt oszt meg magáról,az az Õ döntése és nem MÁSÉ!
Az,hogy más internetes oldalakon milyen információkat oszt meg valaki magáról,az szintén az Õ döntése!
pl.Ha fenn van valakirõl egy fotó a faxbuxon,az nem azt jelenti,hogy le lehet tölteni és pl.ide feltölteni és játszani a "jólértesültkét".
Ezek egyszerû netes fórum és közösségi szabályok(rajtad kívül évek alatt senki nem csinálta ezt!!!! itt a fórumon)
Tehát a magán jellegû információk megosztásáról a fórumozó,felhasználó dönt nem pedig Te!
Remélem segítettem a közösségi oldalak etikájának megismerésében!:beer:
Nem tudom ki írta ki, lehet te voltál. Vezeték név nem volt? Mintha az is lett volna. Nem tudom, nick/reg neveket használjatok, az a biztos. :)
Túrista 57
11-20-2016, 06:20 AM
+talán annyit(hozzátennék),hogy itt senki nem akar a másiknak rosszat!
Én biztos,hogy nem!!!!
Amint látjátok próbálok megosztani és elsajátítani trükköket,fortélyokat,kirándulásokat!
Néha kritikusan állok a posztokhoz,(ahogyan mások is),de ez nem rossz indulat,csupán a vélemények ütköztetése!
Baráti Üdvözlettel :beer: Doom,Túrista 57,Qwert,12345,?:_=(%(valójában teljesen mindegy ;))!
Ádám Csaba
11-20-2016, 08:31 AM
Nem osztottam meg vezetéknevet! Bármi nyomozás nélkül futottam bele a fórumozó nevébe és lakhelyébe. Ha valaki olyan balfasz, hogy anonimitást szeretne, de megosztja az adatait, akkor arról Õ tehet szerintem, nem pedig az aki elolvassa. Részemrõl pont mindegy, hogy doom, .......... vagy túrista. Én mindenhol a valós nevemmel szerepelek, mert a véleményem nem csak anonimkénk merem hangoztatni. Nem érzem magam hibásnak!
Túrista 57
11-20-2016, 02:24 PM
Én mindenhol a valós nevemmel szerepelek, mert a véleményem nem csak anonimkénk merem hangoztatni. Nem érzem magam hibásnak! Ez a TE DÖNTÉSED!Nem másé a Tied,csak a Tied!Másnak,más a döntése!
Azt próbáld megérteni,hogy az életben,a valóságban és az interneten is vannak írott és íratlan szabályok törvények,szokások!Általánosságban a tolerancia és a jóhiszemûség elvárható minden embertõl!Végsõ soron aki nem így tesz az saját magáról állít ki bizonyítványt.
Ha valaki olyan balfasz, hogy anonimitást szeretne, de megosztja az adatait, akkor arról Õ tehet szerintem, nem pedig az aki elolvassa.A trágárságtól elvonatkoztatva(bizonyítvány),bizony tévedésben vagy.
Habár különbözõ fórumokon,hirdetési oldalakon bárki megtekintheti a felhasználó által megosztani kívánt személyes adatokat,az azokkal való visszaélés bûncselekmény kategória.
A felhasználók abból a célból szerepeltetik az adataikat,mert pl. el akarnak adni valamit (könnyebb elérhetõség) vagy beregisztrálva egy közösségi oldalra,a szintén regisztrált felhasználókkal megosztja azokat.
A nem bûncselekményi kategória,a helyes eljárás az,hogy ha mint harmadik személy,valakirõl információt kívánsz tovább adni,megkéred a hozzájárulását.
Tehát mindenkor a felhasználó dönti el kiknek nyilvánosak az adatai és hol jelenhetnek meg azok az adatok.
Az érthetõség kedvéért!
Te olvasol valakirõl valamit a jófogáson,az adatok ott szerepelnek,de ez nem nyilvános adat,mert kizárólag az eladás céljából adták meg,nem gazemberkedésre és zaklatásra.
Helyesen akkor jársz el,ha valakivel meg akarod osztani,ha linkeled az oldalt ,de kizárólag az adás-vétel elõsegítésére!
Amennyiben a jófogáson szereplõ adatokkal visszaélsz,más célra használod(zaklatás,lejáratás,lopás,bosszú,b ncselekmény elõkészülete,internetes zaklatás) bûncselekményt követsz el!(ez minden portálra igaz)
Eddig a száraz jog.
De vannak az emberi együttélésnek íratlan szabályai is!
-Nem kiabálunk a könyvtárban,orvosi rendelõben,
-nem fingunk az étteremben,buszon
-tüsszentésnél zsepibe vagy legalább a száj elé a kéz
-hölgyeket elõre engedjük
-az idõseknek átadjuk az ülõhelyet
-valamint nem szolgáltatunk ki személyes adatokat másokról,ha az Õ DÖNTÉSÜK az adott portálon az ,hogy ne szerepeljen.
A Te döntésed,hogy megadod az adataidat (itt a fórumon vagy ahol Te jónak látod). Mindenki,én is maximálisan tiszteletben tartjuk!
Légy olyan fasza gyerek,hogy Te sem pletykálsz másokról!
Ha mégis szeretnéd a monitoron látni,hát kérdezz rá!(aztán a tisztelt felhasználó ELDÖNTI,hogy közzé teszi ,avagy sem)
Baráti üdvözlettel! :beer:
Túrista 57
11-20-2016, 02:37 PM
Egyben tájékoztatom a nagyérdemût,hogy ezen a fórumon ez volt az utolsó posztom! Sziasztok!
Túlélõ Barátom akkor "delete" !
Ádám Csaba
11-20-2016, 03:23 PM
Ez a TE DÖNTÉSED!Nem másé a Tied,csak a Tied!Másnak,más a döntése!
Azt próbáld megérteni,hogy az életben,a valóságban és az interneten is vannak írott és íratlan szabályok törvények,szokások!Általánosságban a tolerancia és a jóhiszemûség elvárható minden embertõl!Végsõ soron aki nem így tesz az saját magáról állít ki bizonyítványt.
A trágárságtól elvonatkoztatva(bizonyítvány),bizony tévedésben vagy.
Habár különbözõ fórumokon,hirdetési oldalakon bárki megtekintheti a felhasználó által megosztani kívánt személyes adatokat,az azokkal való visszaélés bûncselekmény kategória.
A felhasználók abból a célból szerepeltetik az adataikat,mert pl. el akarnak adni valamit (könnyebb elérhetõség) vagy beregisztrálva egy közösségi oldalra,a szintén regisztrált felhasználókkal megosztja azokat.
A nem bûncselekményi kategória,a helyes eljárás az,hogy ha mint harmadik személy,valakirõl információt kívánsz tovább adni,megkéred a hozzájárulását.
Tehát mindenkor a felhasználó dönti el kiknek nyilvánosak az adatai és hol jelenhetnek meg azok az adatok.
Az érthetõség kedvéért!
Te olvasol valakirõl valamit a jófogáson,az adatok ott szerepelnek,de ez nem nyilvános adat,mert kizárólag az eladás céljából adták meg,nem gazemberkedésre és zaklatásra.
Helyesen akkor jársz el,ha valakivel meg akarod osztani,ha linkeled az oldalt ,de kizárólag az adás-vétel elõsegítésére!
Amennyiben a jófogáson szereplõ adatokkal visszaélsz,más célra használod(zaklatás,lejáratás,lopás,bosszú,b ncselekmény elõkészülete,internetes zaklatás) bûncselekményt követsz el!(ez minden portálra igaz)
Eddig a száraz jog.
De vannak az emberi együttélésnek íratlan szabályai is!
-Nem kiabálunk a könyvtárban,orvosi rendelõben,
-nem fingunk az étteremben,buszon
-tüsszentésnél zsepibe vagy legalább a száj elé a kéz
-hölgyeket elõre engedjük
-az idõseknek átadjuk az ülõhelyet
-valamint nem szolgáltatunk ki személyes adatokat másokról,ha az Õ DÖNTÉSÜK az adott portálon az ,hogy ne szerepeljen.
A Te döntésed,hogy megadod az adataidat (itt a fórumon vagy ahol Te jónak látod). Mindenki,én is maximálisan tiszteletben tartjuk!
Légy olyan fasza gyerek,hogy Te sem pletykálsz másokról!
Ha mégis szeretnéd a monitoron látni,hát kérdezz rá!(aztán a tisztelt felhasználó ELDÖNTI,hogy közzé teszi ,avagy sem)
Baráti üdvözlettel! :beer:
Na ne szívd már annyira mellre a dolgot. Gyakorlatilag megkérdeztem, hogy hogyan szólítsalak a sok "alteregód" közül. Mint lehetõség a felsorolásba beillesztettem a keresztneved és a város nevét ahol élsz. Ez a két adat minimum 300-400 emberre szûkítette le a lehetõséget. Szerintem ez még nem bûncselekmény és eszem ágában sem volt zaklatni, lejáratni, pletykálni vagy bármi mást elkövetni.
Több topicban is határozott véleményt formáltál arról, hogyan kell megvédeni magunkat egy armageddon után, de itt meg picsogsz, ha kiderül a keresztneved!? Kicsit paradoxon...
A lakóhelyed környékén több szálon is munkakapcsolatban állok a céggel, ahol állításod szerint dolgozol. Ha egy kicsit is érdekelne a teljes neved, címed vagy elérhetõséged, akkor pár telefon után a rendelkezésemre állna szerintem. De magasról leszarom, amíg nem akarok valami miatt személyesen is látogatást tenni nálad. :)
A liberálisokról/USA választásokról szóló hozzászólásokat áttettem a LiberTARIÁNUS topicból a megfelelõ topicba: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?479-Amerikai-v%E1laszt%E1sok/page21
3 "slejm videós" hozzászólást áthelyeztem ide: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?721-Vegyes-off-topic-politika/page28
Egy hozzászólást áthelyeztem az Elsõsegély topicból az Elsõsegély csomag topicba.
Belenéztem a bevándorlós topicba, mindenki szidja a másikat. Mit csináljak? Töröljek vissza mindent ami személyeskedés? Valószínûleg az lenne a legjobb megoldás. :hogymi:
Törölt_reg
01-16-2017, 04:54 AM
Belenéztem a bevándorlós topicba, mindenki szidja a másikat. Mit csináljak? Töröljek vissza mindent ami személyeskedés? Valószínûleg az lenne a legjobb megoldás. :hogymi:
:haha: Tégy belátásod szerint!..elég Off lett...de mentségünkre legyen szólva,hogy csak fociztunk egyet az ebéd utáni szundikálás elõtt a ovi udvarán.....ééés Óvóbácsi a fórumtárs meghúzta a hajamat!!!!! :cry:
...na most jól megmondtalak....:gonoszrohog:
Látom hogy kaptam két üzenetet is, de nem néztem meg õket és azt se tudom kitõl. Majd erõt veszek magamon és megnézem õket. Mindenesetre mindenki próbáljon egy kicsit visszavenni a lendületbõl, hogy ne legyen gond. :)
Törölnéd a hozzászólásomat a vadászatról szóló szavazásnál? Köszönöm szépen és elnézést a felesleges zajért :)
BragBOL
01-25-2017, 10:39 AM
Törölhetõ a BragBol miniblogja topicban a #11. hozzászólás, mert eltûntek belõle képek, ami miatt értelmetlen lett! Köszi!
Várj, nálam az 5-bõl 4 kép mûködik. :) Akkor is töröljem?
BragBOL
01-25-2017, 10:53 AM
Csak a csirkés és az az alatti embertömeges kép kapcsolódik egymáshoz
Hiányzik egy ketreces tartás a felsõ lakótelepes kép felett, és egy zöldséges kirakat az alsó tehenes felett
de szerintem inkább töröld
mossberg-operator
03-10-2017, 08:56 PM
A lofegyverek altalanossagban a 2288-as bejegyzest kernem torolni. Ok: kep fejjel lefele. Koszi.
Összevontam az újonnan indított otthonvédelmis topicot a régivel.
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?355-Az-%E9n-h%E1zam-az-%E9n-v%E1ram-Otthonv%E9delem&p=80358&viewfull=1#post80358
:)
GaborV
04-23-2017, 06:13 PM
Köszi :)
Áttettem a meteoros hozzászólást a meteoros topicba.
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?477-Az-%FBr-(Meteor-vagy-aszteroida-becsap%F3d%E1s-%E9s-egy%E9b-jelens%E9gek-t%F6rt%E9n%E9sek)&p=80413&viewfull=1#post80413
Ok, azt hiszem sikerült átforgatni.
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?32-L%F5fegyverekr%F5l-%E1ltal%E1noss%E1gban&p=80610&viewfull=1#post80610
Megjelenik rendesen? Nálam van hogy igen, van hogy nem. Ráklikkelve mûködik, ez biztos.
WestBam
05-05-2017, 06:45 PM
Nekem nem tölti be, rákattintva meg nem találja.
Igen, úgy tûnik hogy törölte. Most változtattam rajta és újratöltöttem, talán most már jól mûködik. :)
mossberg-operator
05-05-2017, 07:05 PM
Nekem se. Megprobalom ujbol.
mossberg-operator
05-05-2017, 07:06 PM
De, ott van! Kozben megcsinaltad! Koszi!
mzperiksz
07-17-2017, 06:53 PM
Kedves moderátor.
morfeusz A magyar prepperek - film topikban lehülyézett két tagot, nem szokás ez erre felé.
Kérem megbüntetését, a hozzászólás törlését.
Köszönettel,
mzperiksz
Rendben, majd megnézem mi a helyzet.
Töröltem egy rakás hozzászólást a zenés topicban. (Azokat amikben a Youtube videók már nem mûködtek.) Néha át szoktam nézni a topicot, mert a zenéket van hogy törli a Youtube a copyright miatt.
Törölt_reg
08-26-2017, 02:14 AM
Törölnéd "az út" topic 39 - 42 hozzászólásait....semmi köze a filmhez! :confused:
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?96-Az-%FAt-(The-Road)/page4
Törölt_reg
09-06-2017, 05:58 PM
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?310-Balta-boz%F3tv%E1g%F3-gyal%E1s%F3-f%FBr%E9sz/page40
"Balta,bozótvágó,gyalásó,fûrész" #394
Ez a hozzászólás mennyire szól a "Balta,bozótvágó,gyalásó,fûrész" topic témájához? :confused:
.. személyeskedõ és értelmetlen...
Ok, írtam oda figyelmeztetést.
A vitát áttettem a médiás topicból a bevándorlósba.
Néhány hozzászólást átmozgattam, bár nem nagyon voltam biztos abban hogy melyik topicba illettek leginkább.
Áthelyeztem egy hozzászólást oda ahol már volt szó róla. :) http://magyarprepperforum.net/showthread.php?213-Amerika-%E1ltal%E1nos-h%EDrek&p=84581&viewfull=1#post84581
Áthelyeztem egy hozzászólást. (Doom-ét)
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?218-Off-topic&p=84686&viewfull=1#post84686
Doom hozzászólása áthelyezve a megfelelõ topicba: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?923-Mi%E9rt-prepperkedsz-els%F5sorban-Mi-az-ami-szerinted-legink%E1bb-megt%F6rt%E9nhet&p=84948&viewfull=1#post84948
mossberg-operator
01-12-2018, 06:32 PM
A lofegyveres topicban megint fejjel lefele ment fel a kepem... meg tudnad forditani, legyszi?
Rendben, kijavítottam. :) http://magyarprepperforum.net/showthread.php?32-L%F5fegyverekr%F5l-%E1ltal%E1noss%E1gban&p=85139&viewfull=1#post85139
Emberi természet topicból Offtopicba áthelyeztem: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?218-Off-topic&p=85237&viewfull=1#post85237
Laci kérésére a napelemes hozzászólások átmozgatva a akkuépítõs topicba.
Törölt_reg
03-06-2018, 12:13 AM
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?1327-Julius-Andan-Vil%E1g-a-szinfalak-m%F6g%F6tt&highlight=vil%E1g+sz%EDnfalak+m%F6g%F6tt
Topic: Julius Andan - Világ a szinfalak mögött
Törölhetnéd is akár a topicot...csak egy újabb felesleges téma...
2 hozzászólást átraktam a Vallás topicba.
1 topicot áttettem a regisztrált tagok fórumába.
Átmozgattam egy hozzászólást a Digitális pénz topicba: http://magyarprepperforum.net/showthread.php?1301-Digit%E1lis-p%E9nz&p=88813&viewfull=1#post88813
Az AUDI-s hozzászólást áttettem a gazdasági topicba.
http://magyarprepperforum.net/showthread.php?175-Belf%F6ldi-gazdas%E1gi-%E9s-politikai-h%EDrek&p=90059&viewfull=1#post90059
st.jimmy
02-02-2019, 07:35 AM
A hozzászóláslikeolásról szóló oda nem való hozzászólásokat nem akarod átmozgatni máshova?
Már nem tudom hol volt, de valamelyik friss topicban.
Nem nagy gáz, de megszoktam a rendet :D
Ok, átdobom majd valahová, úgyis meg lett válaszolva. Talán a késtopicban volt. :)
Ok, áttettem azt a néhány hozzászólást az Off Topicba.
Légpuskás hozzászólás áthelyezve a légpuska topicba.
A "második Einstein" Facebook linkes posztot áttettem az Off Topicba az Állatos topicból. Szerintem nincsenek a videóban állatok. :)
Színész elleni "ál"támadásról szóló hírt áttettem az Amerika politika topicba.
Szöged hozzászólásában utólagos engedelmével javítottam a fojtás szót és töröltem az erre utaló másik hozzászólást. :beer:
1 kisebb topic kérésre törölve.
Német fegyverviselős hírt áttettem a fegyveres topicból a gázfegyveresbe.
https://888.hu/amerika-london-parizs/egyre-tobben-valtanak-ki-fegyverviselesi-engedelyt-nemetorszagban-4200243/
1 hozzászólás/kép törölve a Szebbik nem topicból, meztelenség miatt. Ilyeneket ne osszatok meg, mert enélkül is sorra tiltogatja az oldalakat a Google Adsense. Igaz, eddig mindig csak hamis indokkal tette, de meztelen nők megosztásánál oka is lenne rá.
Metró könyv topic címe kérésre megváltoztatva.
A VPN-ekről szóló beszélgetést áttettem a Biztonságos Internetezés topicba: http://magyarprepper.us/showthread.php?275-Biztons%E1gos-internetez%E9s-%E9s-anonimit%E1s/page18
Uh, egy újabb poszt fura karakterekkel. Most már kíváncsi vagyok hogy ez mitől lehet. :eek: (Kijavítottam a karakterkód-hibát az airsoft termék-keresős posztban, lehet hogy valami fórumbeállítás gond lesz aminek később komolyan utána kell majd néznem. UTF-8 akármi. Nem nagy ügy, csak ki kell derítenem hogy hol lehet beállítani.)
Pár hozzászólásos új topic a topicindító kérésére törölve.
szöged
01-23-2020, 06:40 PM
engem azért mégis érdekelne a válasz arra kérdésemre, hogy:
mi a gond azzal a rácsok mögött, ha valaki nem magyar nyelvû szöveget olvasgat?
raktaros
01-23-2020, 07:13 PM
Az írása stílusából nekem Glassbox ugrott be :)
Azért kicsit fura, tanácsokat kér-kap valaki, aztán törölteti a teljes témát mások hozzászólásaival együtt...
Én ebbe nem szólok bele, a javaslatom a privát üzenet küldés. Ha nyilvánosban nem szeretné a témát kibeszélni akkor privátban lehet hogy mégis. Nem tudom, csak egy javaslat. :beer:
fater.lajos
01-24-2020, 10:36 AM
engem azért mégis érdekelne a válasz arra kérdésemre, hogy:
mi a gond azzal a rácsok mögött, ha valaki nem magyar nyelvû szöveget olvasgat?
Csak annyi, hogy a cenzúra nem biztos hogy tud az adott nyelven. Így lassabb lesz az ellenõrzés. Mit csinálnál Te, ha egy lengyel nyelvû könyvet kapnál a kezedbe? Pedig nem is olyan távoli nép nyelve...
szöged
01-24-2020, 03:44 PM
mi szükség van cenzúrára?
azt megértem, hogy ne legyen könyvbe rejtett reszelõ, vagy kiskés, de mit tartalmazhatnak a betûk, ami a böriben bárkire is veszélyt jelenthet?
kiegészítés: egyébként meg letölteném azt a csodaapplikációt, ami felismeri a szöveget és a guglifordító segítségével a telefonom kijelzõjén elolvasnám egy számomra ismert nyelven
Az "Önellátás illúzió" topicban az érintett kérésére töröltem néhány helységnevet 3 hozzászólásból.
2 hozzászólás átmozgatva a kerekasztalba.
3x ugyanaz a link lett megosztva egymás után, szóval abból kettõt töröltem.
Néhány hozzászólást áttettem a TEOTWAWKI topicból a Vírus topicba, mert nem a baj utáni idõszakról szóltak hanem a jelenlegi és a közelgõ helyzetrõl.
A egyik vallásról szóló hozzászólást áthelyzetem a vallás topicba.
Szöged szerintem törölte amit írt, így azt az "üres" hozzászólást töröltem.
Weimar Amerikás linkes hozzászólást áttettem az Amerika-politika topicba.
st.jimmy
05-28-2020, 05:27 PM
Sziasztok!
Szerintetek az "Önvédelem és vadászat"-on belül, az "íjak és számszeríjak"-ban érdemes lenne új topikot indítani a gyorstüzelõ nyíllövõ dolgoknak?
Van ugye a Joerg féle Instant Legolasz, de számszeríjban is van elég jóféle, ami már alkalmas lehet önvédelemre-otthonvédelemre.
Vadászatnál ezeknek a dolgoknak nincs értelme, az "Íjakról és íjászatról általánosságban" topicba eddig belefértek, de szerintem ez a mai magyar valóságban tök fontos terület prepper szempontból, tartalom szempontjából meg nagyon pörög most az interneten a dolog. Nem szeretnék sétspammelni vele egy olyan topicot ami szélesebb körû...
Ha támogatjáok, hogy legyen új topic, akkor legyen külön a nyílpuskáknak, külön az íjaknak?
Nyiss neki egy újat ha gondolod. :beer:
1 hozzászólás áthelyezve az Amerika politika topicba.
4 hozzászólást áttettem a lõfegyveresbõl a gumilövedékesbe.
st.jimmy
06-12-2020, 10:26 AM
igen az ott elkanyarodott egy kicsit, gondolkodtam is, hogy szóljak, köszi :D
Önvédelmi történetes topicból gumilövedékesben áttettem pár hozzászólást.
st.jimmy
06-17-2020, 03:32 PM
Sziasztok!
Szerintem lehetne nyitni egy topicot a hosszú hidegfegyvereknek, mint a lándzsák, alabárdok, hosszú bot stb
zombi apokalipszis, otthonvédelem...
volt már szó ilyesmirõl egyéb pengékben
Hová nyissam az új topicot?
Vagy menjen valamelyik meglévõbe?
Oda nyithatod ahol a késes topic van van. :)
P. Dude
06-17-2020, 09:25 PM
Sziasztok!
Szerintem lehetne nyitni egy topicot a hosszú hidegfegyvereknek, mint a lándzsák, alabárdok, hosszú bot stb
zombi apokalipszis, otthonvédelem...
volt már szó ilyesmirõl egyéb pengékben
Hová nyissam az új topicot?
Vagy menjen valamelyik meglévõbe?
Szia! Van egy Szálfegyverek (http://magyarprepper.us/showthread.php?694-Sz%E1lfegyverek) topik, az ilyesmikrõl szól.
st.jimmy
06-18-2020, 07:23 AM
hû de jó, hogy szólsz!
meg az is, hogy lusta voltam már tegnap :D
gondoltam is, hogy kellene legyen
Áttegyem a pengés/szúrós topicba? Tényleg nehéz lenne arra gondolni hogy vasvilla a gyomorba, májba és vesébe ne lenne halálos... :haha:
P. Dude
06-18-2020, 03:58 PM
Például pont a vasvilláról nem is olyan régen volt szó a Pengékrõl általánosságban (http://magyarprepper.us/showthread.php?59-Peng%E9kr%F5l-%E1ltal%E1noss%E1gban/page67) topikban.
Pápás térdekelõs posztot áthelyeztem a vallás topicba.
P. Dude
07-27-2020, 05:18 PM
Most esett le, hogy a "Sokáig elálló ételek, tartós élelmiszer (http://magyarprepper.us/showthread.php?81-Sok%E1ig-el%E1ll%F3-%E9telek-tart%F3s-%E9lelmiszer&p=97283#post97283)" topikban az utolsó három hozzászólásom inkább "Az egészséges táplálkozás szinte lehetetlen (http://magyarprepper.us/showthread.php?194-Az-eg%E9szs%E9ges-t%E1pl%E1lkoz%E1s-szinte-lehetetlen&p=97192#post97192)" topikba való.
Valójában inkább az OffTopicba való, esetleg a Vegyes hírekbe. Ha a tojással vagy konzervvel ilyen gond van az nem azt jelenti hogy az az étel általánosságban nem egészséges, hanem csak azt hogy megromlott vagy ilyesmi. Átteszem õket a vegyesbe. :)
P. Dude
07-28-2020, 04:24 PM
Oké!
Igazából azért kezdtem el betenni ezeket, hogy hátha valaki vett belõle (pl. babkonzervet), és akkor hasznos lehet neki ez a tájékoztatás.
Az egészséges táplálkozással annyi kapcsolata lehet, hogy ha rendszeresek az ilyen hírek, és nem magunknak termeljük meg az ételt, akkor ez azért nem valami jó.
st.jimmy
07-29-2020, 08:42 AM
igen én egyetértek, hogy az ilyesmi mehet az egészséges táplálkozás lehetetlenbe, bár tényleg OFF közeli ott, vagy külön lehetne ennek egy topic
A vitát áttettem a kerekasztalba, ott lehet folytatni ha fontos. :)
P. Dude
08-05-2020, 12:29 PM
Részemrõl nem fontos, mert nagyon tág és szerteágazó már a téma, belátom, ez nem fórumra való.
A vitát áttettem a kerekasztalba, ott lehet folytatni ha fontos. :)
Ez a Kerekasztal számomra nem elérhetõ. Ezt írja ki:
Ged, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Konkrétan nem is látok olyan topikot, hogy Kerekasztal. Csak a "Thumbs Up" értesítések között látom, onnan viszont nem enged belépni. Valamit elrontottam, vagy ez így van jól?
Hm.... fura. Én nem nyúltam hozzá. Mindjárt megnézem.
Próbáld meg most.
"most már látok, a mester meggyógyított" :)
köszi
A "két hét alatt rend lett" topic címe kiegészítve "elkövetett bûncselekmények"-el.
Áthelyeztem a Franciaországban elkövetett pap elleni támadás hozzászólásait a t-rrorveszély topicból az általános hírekbe, mivel elvileg az indíték nõügy volt.
Lookefiery elsõ hozzászólását valamiért spamnak jelölte a fórum. A hozzászólást utólag engedélyeztem.
A 5G elméletrõl beszélgetést áttettem az elméletek topicba.
A tartós élelmiszer topicból áttettem a random prepping beszélgetést a Prepper-off topicba.
Néhány hozzászólást áttettem a vírus topicba, 2 hozzászólást töröltem ami az áthelyezésrõl szólt.
Kérésre áttettem 1 hozzászólást a Covid napló topicból a vírus topicba.
Sok van ott ami áthelyezésre vár, valamikor majd átpakolom õket. :)
3 hozzászólást töröltem a "Szebbik nem" topicból . 2 videó nem mûködött + 1 válasz ami az egyikre érkezett.
P. Dude
05-25-2021, 05:24 AM
A vírus topik 1841-es hozzászólásának a második felét szeretném töröltetni. Csak a spanyolnátháról akartam írni. Merkellyel meg a többivel nem szeretnék foglalkozni, mert nem tudok róluk semmit. Elõre is köszi!
Ok, töröltem azt a részt.
Áttettem a beszélgetést az emberi természet topicból az Off Topicba. A beszélgetés/vita érdekes, csak nem passzol az emberi természet topicba. :)
Áttettem a németországi hírt, mert a támadó allahakbarozott, úgyhogy nem simán csak általános külföldi hír.
Az LMBT-rõl beszélgetést áttettem ide: http://magyarprepper.us/showthread.php?721-Vegyes-off-topic-politika&p=103024&viewfull=1#post103024
A "Kedvenc zenéid" topicból 19 hozzászólást töröltem, mert a videók nem mûködtek bennük (törölte õket a Youtube).
raktaros
08-05-2021, 04:02 PM
Töröld kérlek, utólag láttam hogy megelõztél :)
http://magyarprepper.us/showthread.php?189-V%EDrusos-fert%F5z%E9sek-bakt%E9riumos-fert%F5z%E9sek&p=103489&viewfull=1#post103489
A japán hírt a nyomtatott húsról áttettem a Magyar vegyes hírekbõl, az általános vegyes hírek topicba.
P. Dude
10-26-2021, 09:16 PM
TMIB, a covid napló topicból a 247-es hozzászólásomat (http://magyarprepper.us/showthread.php?1424-COVID-19-napl%F3&p=104598&highlight=fideszindexen#post104598) át tudnád tenni a csak regisztráltak off topicjába? Elég személyes, célszerûbb lett volna oda írnom. A folytatását már abba a topicba írtam. Köszi!
Az amerikás topicból áttettem a párizsi posztot az európai/világ topicba.
Az offoló hozzászólásokat majd áthelyezem, csak az új fórumnál minden egyes alkalommal külön be kell jelentkeznem a millió-csillió kusza jelszóval és emiatt bonyolulttá vált a hozzászólások áthelyezése.