View Full Version : Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása
Itt lehet kérni hozzászólás és topic törlést / áthelyezést.
Ha spam van, azt is ide jelentsétek, hogy törölni tudjam.
Néhány hozzászólást töröltem, kérésre, mert kezdett barátságtalanná válni a beszélgetés.
Még nem tudom hogy a személyes támadásoknál mennyire kellene törölni a hozzászólásokat, de mindenki próbáljon a többi fórumozóval barátságos lenni. Vitatkozni úgy is lehet. :)
Töröltem egy hozzászólást. Aki még nem tette volna, ne felejtse el átolvasni a szabályzatot.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?3-Szab%E1lyok
A szabályzatot kibõvítettem egy 9. ponttal. Ennek szellemében néhány hozzászólásban megváltoztattam egy szót olyanra ami nem sért másokat.
Az egyik hozzászólás egészében volt a szabályellenes. A többinél csak 1 szót változtattam. (Az N betûst, feketére)
Mi legyen a veszekedéssel? Töröljem az összes kérdéses hozzászólást? Van belõle vagy 100 darab. Az biztos hogy nem akarom hogy az egész fórum elfertõzõdjön személyeskedéssel. :hogymi:
Batka
07-31-2013, 01:34 PM
Tudsz bannolni? Két hét pihenõ sokszor megoldja a helyzetet és ha utána újrakezdõdik, egyértelmû, hogy ki a troll...
(akár engem is bannolhatsz, ha úgy gondolod, hogy ez a megoldás, nem fogok megsértõdni; csak arra kérlek, ebben az esetben, az írási jogot vedd el, mert bejelentkezés után könnyebb szûrni az új hozzászólásokat)
Batka
07-31-2013, 01:44 PM
Remek, azt hiszem, megtaláltad a megoldást! :)
Bár a Wannabetõl jövõ kommentáradat moderálásához jól kösd föl... :D :eek:
Nem akarok bannolni senkit. A legjobb szerintem az lenne, ha törölném a hozzászólásokat amik valakit sértenek. (Mondjátok meg hogy pontosan melyik hozzászólásokról van szó.) Aztán mindenki lenyugodna. Esetleg le is zárhatnám a 2 topicot 1 hétre.
Batka
07-31-2013, 01:47 PM
Ez is jó megoldás lehet, bár volt már, hogy sokáig nem írtunk magunktól sem.
Átnézem, de nekem is idõ azt a sokat... ;)
Ok, idõ az van rá. A lényeg hogy ne legyen senki felõl sértõdés. :)
Batka
07-31-2013, 01:51 PM
Itt is az elsõ törlési kérelem az erõszakolós topikban.
nem én akarom eltüntetni a nyomokat.
Nem azért töröltem a veszekedést, csak nem szeretném ha ilyesmik lennének a fórumon. Ha ilyen veszekedések vannak akkor biztos nem lesznek új fórumtagok. Én csak azt mondom hogy ne itt a fórumon. Lehet emailben veszekedni, vagy személyesen, csak ne itt a fórumon. Nem tartozik a nyilvánosságra hogy ki ellenszenvezik a másikkal. Az olyasmi a Mónika showba való. :)
Batka
07-31-2013, 04:08 PM
Nem fogok hozzád szólni. Ez a legegyszerûbb.
Elásod magad szépen egyedül, ahogy sorra majd mindenkibe belekötsz...
Itt is törölni kell úgy látom. :duhos:
Rengeteg fontos dolog van, de az ilyen vitákat nem tartom semmire. Ez az Internet, nem fog mindenki egyetérteni mindenkivel, de nem is kell, mert az egyetértés se változtat semmin. Ha meg elfajulnak a dolgok akkor az egész fórum színvonalát lehúzza a stílus. :hogymi:
Példa:
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/09/the-internet-argument.jpg
Egyetérteni nem fogtok azt látom, de nem is kell egyetérteni, csak el kell fogadni hogy a másik mást gondol, másban hisz, valamit nem hisz el, stb.
Mostantól az értelmetlen veszekedéseket törölni fogom. Akik nem kedvelik egymást, ne szóljanak egymáshoz.
Van valamilyen beállítható opció is az adatlapokon, hogy kinek a hozzászólása ne jelenjen meg. Le lehet tiltani.
Megtaláltam:
Fent felhasználói beállítások, aztán lent bal oldalt "Edit Ignore list". Kattintás után be lehet írni a másik fórumozó fórumnevét. Így elejét lehet venni a további veszekedésnek. :)
Mindenre van megoldás.
Észrevettem hogy két "Off Topic" topic volt. Összevontam a kettõt.
fisligery
08-02-2013, 07:01 AM
A két zene topicot is össze lehetene vonni.
Jó ötlet, én is gondoltam már rá. Megyek és összevonom a kettõt. :)
borsodi
08-06-2013, 10:30 PM
Ez egy külön film, külön topic kellene neki... SZVSZ
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?97-M%E1snap-(The-day-after)&p=8318&viewfull=1#post8318
borsodi
08-24-2013, 10:54 AM
Annyira gondolkoztam, hogy mit akarok írni, hogy elírtam a topic nevet itt (http://magyarprepperforum.org/showthread.php?405-Prepper-T%E1rskeres%F5-Kelet-Pest-megye&p=9180#post9180) e helyett: Prepper Társkeresõ - Kelet Pest megye így szerettem volna: Peppertárs keresõ - Kelet Pest megye mert így tényleg arról szól amirõl szeretném, hogy szóljon (remélhetõleg...).
Köszönöm a módosítást.
Ok, javítottam a címét. :beer:
borsodi
08-24-2013, 10:59 AM
Ok, javítottam a címét. :beer:
Gyorsabb vagy az árnyékodnál is? :D Köszi!
borsodi
08-24-2013, 02:43 PM
Állandó jelleggel belefutok londonercsecse hozzászólásaiba a Lõfegyvervásárlás és tartás Magyarországon topicban holott õ angliában él. Nem lehetne áthelyezni az õ hozzászólásait (természetesen vele megbeszélve) valahová, hogy tényleg csak a magyarországi dolgokat beszéljük meg ebben a topicban?
Az durva lenne, mert õ szól ott hozzá a legtöbbet. Szerintem már több száz hozzászólása van ott. Talán átnevezhetném azt a topicot "Általános beszélgetés lõfegyverekrõl" és nyithatnánk egy másik topicot külön a Magyarországi fegyvertartásnak?
borsodi
08-24-2013, 05:05 PM
Az durva lenne, mert õ szól ott hozzá a legtöbbet. Szerintem már több száz hozzászólása van ott. Talán átnevezhetném azt a topicot "Általános beszélgetés lõfegyverekrõl" és nyithatnánk egy másik topicot külön a Magyarországi fegyvertartásnak?
Részemrõl rendben. Csak azért jegyeztem meg, mert nálam pl.: tervben van az állami vadászvizsga és utána a vadászfegyver vásárlás is aminek alapvetõen pl.: ebben a topicban lenne a helye, de ha valaki megnézni akkor jelenleg keveredik a magyar és az angol helyzet. A hozzászólásaival semmi bajom, ez nem piszkálódás, inkább csak jelzés, hogy ott összekuszálódtak a szálak...
Rendben, új topicot indítottam neki, a régit átneveztem, hogy ott is folytathassuk a beszélgetést. :)
Új topicba helyeztem a Blackout-ot.
Az Otthonvédelem és az Én házam az én váram topicokat összevontam.
Elkészült az "Felszerelések, eszközök" fórum. Ha van olyan topic amit oda kellene helyezni, akkor mondjátok hogy melyik az, hogy hol található, és áthelyezem.
raktaros
10-05-2013, 07:03 PM
Magyar fegyvertartás a lõfegyvereknél van, az amerikai pedig a politika-külföld alatt.
raktaros
10-07-2013, 09:58 PM
Az Elpusztíthatatlanok DVD bejegyzésem eltûnt?
Nálam látszik (http://magyarprepperforum.org/showthread.php?237-Mutasd-mit-vett%E9l!-%28Nem-prepper-t%FAl%E9l%F5-dolgok%29&p=11845&viewfull=1#post11845)
Át lett helyezve, a DVD nem a prepperkedős-vásárlós topicba való. :)
2 hozzászólást áthelyeztem a bevásárlós topicból az "Az én házam, az én váram - Otthonvédelem" topicba.
mossberg-operator
10-11-2013, 09:26 PM
2 hozzászólást áthelyeztem a bevásárlós topicból az "Az én házam, az én váram - Otthonvédelem" topicba.
Lattam, koszi.
Egy hozzászólás törölve, mellbimbós kép miatt. A Google kevesebbért is zárt már ki fórumokat, úgyhogy ilyen képeket nem tehetünk ki ide. :(
Töröltem egy hozzászólást. Újra kérem, ne osszatok meg félmeztelen nőket sem.
raktaros
10-12-2013, 09:01 PM
Töröltem egy hozzászólást. Újra kérem, ne osszatok meg félmeztelen nõket sem.
Zenei csatornán múltkor reggel félmeztelen nõk csoportban ugrabugrálva énekeltek. Neten meg cenzúra van? :)
Kicsit fura nálatok odaát, fegyver nem tabu de a bimbó igen :)
Ne érts félre, téged értelek, vigyázol a fórumra, csak az ilyen hülye szabályozást nem...
Volt hogy google profilképemet is levették mert sértettem vele valami szabályt :).
Nem én cenzúrázok, hanem a Google. Szigorúan veszik, benne van a szabályzatukban hogy ha bármi meztelen/félmeztelen nő van valahol, akkor letiltják az oldalt, blogot, fórumot, mindent. :( Miattuk van a dolog, engem nem zavar a nők látványa. Google-nél prüdéria van.
Áthelyeztem vagy 15 hozzászólást az off-topicba.
Egy hozzászólást áthelyeztem az édesítőszeres topicba.
raktaros
11-23-2013, 12:19 PM
Egy hozzászólást áthelyeztem az édesítõszeres topicba.
OK :).
Csak pont a menzás cikkben volt a tiltólistára került cuccok mellett ez az enyhítés, azért tettem oda.
Egy hozzászólást áthelyeztem az Off topicba, az Iskolai topicból.
Ha látok hibás linket, hibásan behelyezett videót vagy képet, esetleg hibás idézet kódot, akkor azt javítom. Néha elég sok van belőle, úgyhogy nem írom ki mindig, hogy javítottam valamit. :)
Egy hozzászólást áthelyeztem a Sajtó és média topicból a Vegyes külföldi hírek topicba.
A csere topicot áthelyeztem az eladó részlegbe.
5 oldalnyi menedéképítős beszélgetés új topicba áthelyezve.
A "Fokos" topicot áttettem a "Kések, bozótvágók és egyéb pengék" részlegbe.
Töröltem a füstölős hozzászólásokat. Nem feltétlenül ütköznek a fórum szabályaiba, de az ördög sohasem alszik. A mai világban már egy karácsonyi csillagszóróra is ráfogják hogy tömegpuszításra alkalmas eszköz. :hogymi:
raktaros
12-13-2013, 08:58 PM
Múltkor tüzeltem félszáraz diófalevelet, na az is felért egy XXL-es füstbombával :)
Akkor ez az információ is "kényes"? :)
Ki tudja. Itt nálunk a városban biztosan elvinnének érte. Itt városi szabályzat tiltja a falevélégetést.
bögre
12-13-2013, 09:20 PM
De a falevél nem alkalmas rakétahajtoanyagnak és olthato az égése! :) De aztán kitudja.
Te meg othol épp elörre eltervezetten különös kegyetlenségel nyereségvágybol faleveleket tüzelsz azt holnap kopogtatnak ne lepödj meg! :)
Nem tudom, de én nem tüzelek falevelet az biztos. Viszont az ipari tűzijáték teljesen legális. Egész nyáron puffogás van. Jóval hangosabb mint egy lőtéren, úgyhogy nem tudom mit szólna hozzá az a nő aki a múltkor a cikkben a lőtér miatt panaszkodott. :haha:
raktaros
12-13-2013, 09:42 PM
Ki tudja. Itt nálunk a városban biztosan elvinnének érte. Itt városi szabályzat tiltja a falevélégetést.
Itt falun szombaton és kedden nem visznek el érte :).
raktaros
12-13-2013, 09:44 PM
De a falevél nem alkalmas rakétahajtoanyagnak és olthato az égése! :) De aztán kitudja.
Te meg othol épp elörre eltervezetten különös kegyetlenségel nyereségvágybol faleveleket tüzelsz azt holnap kopogtatnak ne lepödj meg! :)
Régen volt hogy mamám égtett egy forgalmas fõút mellett. 70-es korlátozás volt, de 20-30-al tudtak menni kb 100m hosszan, mert alig lehetett látni.
Erre mondja mamám: "nem is füstöl annyira mint gondoltam"
Összevontam két topicot. "Erõd vs.Mobilitás?"-t és a "Menni vagy maradni?"-t.
Néhol törölni szoktam az idézeteket, ha egyértelmű hogy a válasz kinek a hozzászólására érkezett. (A felesleges idézések terhelik az adatbázist.)
Aki linket tesz, az írja oda, hogy miről szól a link, cikkek, írások esetében a címét, vagy az első néhány sorát tegyétek oda, hogy tudjuk miről szól a link.
:beer:
Késesből a karácsonyi topicba helyeztem át egy hozzászólást.
Töröltem a hozzászólásokat. Tessék abbahagyni a vitatkozást. A fórum részben önvédelemrõl is szól, tehát egyértelmû hogy lesz aki önvédelmi szempontból vizsgálja meg a bûnözõk viselkedését. Én is részben úgy nézem. (Pl. ha hozzám törnének be, én mit tennék.) Úgyhogy ezen összevitatkozni teljesen felesleges.
2 hozzászólást áthelyeztem az állatosból az offtopicba.
fisligery
01-17-2014, 10:36 PM
Vadászatosból töröltem egy hsz.t és áthelyeztem párat a hátizsákosból a hálózsákosba.
1374
fisligery
01-19-2014, 08:34 PM
Átraktam az élezõs topikba pár a témával kapcsolatos hozzászólást.1484
Töröltem néhány hozzászólást a Csak regisztráltak topicból.
Fogalmam sincs mirõl írtatok az óvóhely topicban (valami vámpírokról???), áthelyeztem az egészet az Offtopicba.
1 vagy 2 filmet láttam belõle. A Twilight az tetszett, a Harry Potter nem. Úgyhogy ha Belláról vagy Edwardról mondtok valamit azt majd megértem. :D
raktaros
01-24-2014, 07:07 PM
Két hasonló téma is van, lehet összevonható:
Lámpák, világító eszközök
Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok
Vietnamiveteran
01-24-2014, 07:48 PM
Kérhetném ,hogy ezt a hsz.-t / az enyémet / http://magyarprepperforum.org/showthread.php?589-Sziasztok
tedd át a Bunkeres topicba oda való inkább és ha valakit érdekel a téma akkor majd ott folytatjuk . köszi .
Áttettem egy katonás zenés videót az Off topicba az Állatosból.
Vasember
01-26-2014, 07:03 PM
Köszi, nem is oda szántam! :D
raktaros
01-26-2014, 07:06 PM
Én is belepörgettem és arra gondoltam talán azért oda került mert akkora állatok :)
Egy dupla hozzászólás egyikét töröltem. A chemtrailes tüntetéses hozzászólásokat áttettem a chemtrailes topicba.
fisligery
02-03-2014, 04:09 PM
Áthelyeztem Picsogi hozzászólását az élezõs topicba (link (http://magyarprepperforum.org/showthread.php?583-%C9lez%E9s-eszk%F6z%F6k-praktik%E1k-linkek&p=23122&viewfull=1#post23122))1649
Könyves topic áthelyezve.
Megvitatásra javasolnám, hogy a felkészülés a katasztrófákra fórumcsoportból átrakni a felszerelések fórumcsoportba az olyan topikokat, amik konkrét tárgyi dolgokról szólnak.
Ilyen pl. BOB, vagy amit ebbõl kimaradt, az egészségügyi csomag.. stb
Onnan jött az ötlet, hogy automatikusan (talán logikusan) a felszereléseknél kerestem ezeket, mikor valamit meg akartam nézni.
A felkészülés a katasztrófákra forumcsoport maradhatna csak a szellemi / elméleti dolgokra. Hogyan, miként, miért...
Érv még, hogy akkor a a felszerelések fórumcsoport kicsit duzzadna (1 oldal most) a felkészülés meg apadna (3 oldal most.)
Én áttehetem, bár a BOB a felkészülésrõl szól, nem feltétlenül hátizsákmárkákról. Annak külön van topicja. Ahogy az egészségügyi csomag is inkább arról szól hogy mit lehet beletenni, összeválogatni bele, nem arról hogy melyik márkát érdemes megvenni. A többieknek mi a véleménye?
Áthelyeztem a földnyelõs hozzászólást az Állatosból, az Egyéb katasztrófák topicba.
(Azért írjátok oda ezeket a hozzászólásokat, mert az ÁLLATOS helyett ÁLTALÁNOS-nak olvassátok a topic címét?) :haha:
Letöröltem egy lõszerkeresõs topicot.
Töröltem egy felhasználót mert ideiglenes (10 percig mûködõ) email címe volt.
25-30 hozzászólást töröltem a Szebbik nem topicból. Már nem mûködõ linkek és videók miatt.
Áthelyeztem néhány hozzászólást.
fisligery
03-01-2014, 10:31 PM
Pár weboldallal bõvítettem a képfeltöltõs topikban Túlélõ hsz-ét .
bögre hozzászólásából töröltem egy szót.
Áttettem a "Csupasz túlélõk"-rõl szóló hozzászólásokat a megfelelõ topicba.
Ok! nem láttam, hogy van ilyen, köszi!
Majd a bicskásat is összevonom, csak még nem volt rá idõm és most is kaptam munkát. :)
Összevontam az ÚVR topicot az Új vlgrnd-el
Stuka
03-28-2014, 09:52 AM
A felhasználó nevemet megtudom változtatni?
Igen, nem gond. Mire változtassam?
Stuka
03-30-2014, 09:16 AM
Igen, nem gond. Mire változtassam?
Stuka - Köszönöm!
Ok, átváltoztattam Stuka-ra.
londoner, töröltem a képes hozzászólást. Így az utánalévõben már nem mûködtek a képek, úgyhogy azt is töröltem. Felteheted õket újra. :)
mossberg-operator
04-05-2014, 04:12 PM
londoner, töröltem a képes hozzászólást. Így az utánalévõben már nem mûködtek a képek, úgyhogy azt is töröltem. Felteheted õket újra. :)
Kosz. Az egyiket meg akartam tartani...
Az elsõt töröltem, de mivel azt töröltem, így a képek is törlõdtek a másodikból. Nem tudom hogy a szerverrõl is törölte-e a képeket, vagy csak a hozzászólásban változtatta a kódot, de a másodikból is eltûntek a képek. Ezért töröltem végül azt is. De már látom hogy újra feltöltötted a képeket meg a hozzászólásban mûködik is. :beer:
Néhány hozzászólást áthelyeztem.
Grafitos
04-18-2014, 09:08 AM
Mr. T. szeretnélek megkérni, hogy a technikákba írt lámpás önvégelmi hsz-emet helyezd át légyszi lámpák topikba .
Valamint ennek kapcsán, ha szerinted is ebbe az irányba megy a beszélgetés, bõvítsd a "lámpa" topiknevet "lámpa, lámpás önvédelem" -re.
Köszi, Grafitos
Áthelyeztem néhány hozzászólást.
2 saját hozzászólásomból töröltem néhány dolgot, mert félreérthetõek lehettek.
Törölt_fórumtag2
04-21-2014, 07:05 AM
A légpuskás részen véletlenül kétszer ment fel a puska bemutató hozzászólásom. Az elsõt kérném törölni, amelyiknél kevesebb a szöveg. Köszi
Törölt_fórumtag2
04-22-2014, 06:13 AM
Köszöntem.:)
Töröltem két hozzászólást, kérésre. :)
Összefésültem a két Összeomlás könyves topicot.
Medve
04-26-2014, 08:08 PM
Én kérek elnézést! Nem vettem észre, hogy már valaki nyitott neki topicot!
Nem gond, igazából a másik topic a szórakozás részen lett létrehozva, még én is nehezen találtam meg. Át is helyeztem oda ahol te nyitottál neki egyet. :beer:
fixy007
04-26-2014, 08:43 PM
Igen, ott én néztem be egy kicsit. Bocsi!:thumbup
Nem probléma, most már a megfelelõ helyen van. :)
Áthelyeztem néhány hozzászólást a Jogok topicba.
Néhány hozzászólást áthelyeztem az Off topicba. (Angolul tanulásról.)
Nem tudom hogy a videó-linket törölni kellene-e innen.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?262-Lesz-e-polg%E1rh%E1bor%FA-Magyarorsz%E1gon&p=32135&viewfull=1#post32135
Túlságosan történelmi tabutéma, esetleg a fórumra is rossz fényt vethet, fõleg hogy a nyilvános részben van.
Kinek mi a véleménye? Maradjon a link, vagy törölni kellene?
Nem tudom hogy a videó-linket törölni kellene-e innen.
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?262-Lesz-e-polg%E1rh%E1bor%FA-Magyarorsz%E1gon&p=32135&viewfull=1#post32135
Túlságosan történelmi tabutéma, esetleg a fórumra is rossz fényt vethet, fõleg hogy a nyilvános részben van.
Kinek mi a véleménye? Maradjon a link, vagy törölni kellene?
...hát nem tudom,nem hiszem,hogy ide illik...nekünk elég annyi,hogy lesz vagy nem lesz probléma és hogyan tudjuk túlélni....ez nem ide való....
Töröltem, talán jobb így.
BragBOL
05-05-2014, 07:00 AM
A földalatti üreges topikba akartam írni, és azt írta ki hogy a moderátornak jóvá kell hagynia, mi a szösz ez most?
fisligery
05-05-2014, 08:47 AM
Jóváhagytam, most már megjelent.
Nyitottam egy topicot "Ház, otthon, lakás" címmel, áthelyeztem 2 hozzászólást és töröltem egyet.
Két kimoderált hozzászólás engedélyezve. A kimoderáló szöveg magyarosítva.
raktaros
05-13-2014, 07:37 PM
Engem nem bír ez a robotmodi már sokadszor blokkol.
1 oldalnyi hozzászólást átmásoltam a Hírek önvédelmi helyzetekrõl topicból Az elkerülhetetlen topicba.
Koper, töröltem a hozzászólást. :)
M-torolt_forumozo
05-22-2014, 09:06 AM
Kérném a Történelmi harcrendszerek topik #41 számú hozzászólásom törlését. Köszönöm!
Tulelö!
Legyszives a Napelemes töltökböl az ali-ra vonatkozo hozzaszolasokat atmasolni ide (helyere):
http://magyarprepperforum.org/showthread.php?128-https-login-aliexpress-com Köszi!
Töröltem néhány hozzászólást.
Töröltem egy linket az egyik hozzászólásból. Egy kardos késes bolt kérte hogy töröljem. Érdekes, mert azt hittem hogy az ingyen reklám mindig jó nekik, de úgy tûnik hogy mégsem mindegyik örül neki. Mindegy, a linket töröltem a kérésükre. :)
2 moderált hozzászólást engedélyeztem.
A cukros beszélgetést áttettem az egészséges ételesbõl a cukros topicba.
Törölt_fórumtag2
06-18-2014, 09:06 AM
Üdv Túlélõ! A rendszer kiszûrte a hozzászólásomat a növénytermesztés rovatban. Rá tudnál nézni? Köszi
Törölt_fórumtag2
06-18-2014, 09:12 AM
Köszi.:)
Áttettem az Off topicba a vitatkozást. :rolleyes:
Áttettem az Off topicba a vitatkozást. :rolleyes:
..hát nem tudom kik vitatkoznak ????...kicsit hülyéskedünk!!!!...ennyi.....
Nem baj, lehet, csak inkább az Off topicban. Nem voltam benne biztos hogy veszekedés-e vagy csak viccelõdtök. De akkor úgy látom semmi gond. :)
A maszkos hozzászólásokat áttettem a maszkos topicba.
shadow177
06-20-2014, 06:51 PM
köszi
Egy hozzászólást áttettem az airsoft topicba.
Amatorpe
06-23-2014, 10:02 PM
Bocsánat, köszönöm!
3 hozzászólás áthelyezve. Mindenki próbálja tartani a barátságos hangnemet, anélkül nem jó beszélgetni.
Írtam privátot, átküldtem a linket. De itt is megtalálod, itt vannak a topicok, ahová legutóbb kerültek hozzászólások: http://magyarprepperforum.org/search.php?searchid=225866
:)
2 hozzászólást töröltem. Vicc volt, de jobb a félreérthetõ vicceket kerülni. :)
Megtaláltam, csillagoztam.
Töröltem egy olyat ami törölve lett. :haha:
Zombis hozzászólást áthelyeztem a megfelelõ topicba.
Sok hozzászólás átmozgatva a 2 hetes topicból egy új, jogi topicba.
Grafitos
07-14-2014, 01:56 PM
Túlélõ..a Barkácsolás topikba kezdtem a fejsze tok készítést, de annyira jól sikerült a tok és annyit tapasztaltam készítés közben, hogy a csináld magadban nyitottam neki egy új topikot..ha gondolod szüntesd meg a duplikációt..
Köszi
Szerintem maradhat minkét helyen, ha már úgyis válaszoltak rá néhányan a barkácsolásban is. :)
Egy hozzászólást áttettem a Másnap c. filmes topicba.
Néhány hozzászólás törlésre került a téma miatt.
Lovas topicot áttettem az Állattartás részbe. :)
Túlélõ...megkérlek és felhatalmazlak,ha a fórumtársak kérik,töröld a " 73 nap" topicot...köszönöm..és elnézést a kemény témáért!
..valami nem frankó...nem kell népszavazás...töröld lécci a 73 nap topicot..kösz
Kisss
07-24-2014, 07:45 PM
..valami nem frankó...nem kell népszavazás...töröld lécci a 73 nap topicot..kösz
???
A 73 nap topic kérésre törölve.
Vietnamiveteran
07-24-2014, 08:42 PM
A 73 nap topic kérésre törölve.
Basszus pedig érdekes volt .....
Áthelyeztem néhány hozzászólást a mit prepperkedtél topicba.
Basszus pedig érdekes volt .....
..személy szerint a harmincadik nap körül vártam az elsõ fecskéket,de teljesen megértem azokat akiket idegesített és amúgy sem könnyû az élet....jó kis projekt lett volna,sokat tanulhattunk volna belõle ,,,na mindegy,ez van....
Amatorpe
07-24-2014, 10:20 PM
Vagy nem akar minket (talán) feleslegesen terhelni még ezzel is, vagy megvan a jegye az atombiztos bunkerbe, de ez volt az egyik feltétel.
(Lehet már ujjlenyomata sincs, és feketében meg napszemüvegben mászkál egy tuti kis vörös villanófénnyel... :D)
...nem szabadultok ilyen könnyen....
Kisss
07-26-2014, 05:35 PM
Túlélõ...töröld lécci ezt a topicot is .." Eladó túlélõ és turisztikai felszereléseim "
Van rá lehetõséged,hogy az összes hozzászólásomat töröld?..ha igen tedd meg....ha nem megy hát sziszi-fuszi munka de megkeresem és törlöm.
..és töröld a regisztrációmat is...miután törölted a hozzászólásaimat,ha nem tudod még hagyjad,hogy hozzáférjek,majd jelzem ha töröld.
Unlike! :( ................... Akkoooo dislike....
Kisss
07-26-2014, 05:39 PM
Nem "unlike", hanem dislike. :)
És ne merészelj megsértõdni a javításért/tanításért. :)
Tanito jellegu kritikaert sosem... :)
http://cdn.vectorstock.com/i/composite/48,38/like-and-unlike-symbols-vector-764838.jpg
Szerintem az unlike az az, mikor valaki valamit tetszikel, de aztán visszavonja. A dislike pedig az ami eleve nem tetszik neki és rányomja a dislike-ot. (Már ahogy én gondolom. Lehet hogy nem így van, csak így tartanám logikusnak.) :)
Töröltem a veszekedést. :hogymi:
Ezt nem értem Doom, számíthattál rá, hogy lesznek, akik nem hisznek úgy benne, ahogy Te, vagy egyáltalán nem.
Egyébként is írtad, hogy minden véleményre kíváncsi vagy, arra is, aki szkeptikus, erre törölteted a topicot.
Nem vagy valami kitartó...
vagy másról van szó?
...az eredeti topicot töröltettem,mivel egy fórumtárs jelezte,hogy esetleg van akiben riadalmat kelthet...ezúton is elnézést kérek ,ha így volt,de a jó szándék vezetett.. a 73 topic újra él egy novella formájában...kicsit visszavettem a kemény stílusból,tehát mindenki bátran olvashatja....
Törölt_fórumtag2
08-02-2014, 06:36 PM
A kijevi eseményeknél nem jelent meg a hozzászólásom. Ha megtennéd, hogy közbenjársz a dologban.
Linkes hozzászólást áthelyeztem a megfelelõ topicba.
Nealden
08-27-2014, 01:35 PM
A "Csináld magad - Fõzéshez" nyitott témámat megszüntetnéd és áthelyeznéd az ott általam leírtakat az Õsi mesterségek al-fórum kemencés építõsébe? Nem figyeltem, hogy ez létezik bocsánat. No igen ez van, mikor Newbieskedik az ember :).
Topic: Fegyvertartás - érvek, ellenérvek #167 hozzászólás
Megkérem Túlélõt,hogy ezen topic 167 bejegyzésébõl az én hozzászólásom idézetét törölje...semmiképpen nem értek egyet ezzel a hozzászólással és nem járulok hozzá,hogy akár a nickem is szerepeljen ilyen szövegkörnyezetben! Kösz!
Pár hozzászólást áttettem az otthonvédelem topicba.
Kutyás kérdést átmozgattam a kutyatámadásos topicba.
mossberg-operator
12-26-2014, 02:43 PM
Tulelo! A horgaszat topicban kivenned a legujabb fejenallos kepem? Koszi.
Könyvlinkeket áttettem egy könyves topicba. Milan hozzászólását áttettem a táplálkozásos topicba.
Néhány másik, régebbi hozzászólást is áthelyeztem a könyves topicba.
Írtam az új topikba, miért lett törölve??
Ez abszolúte nem tetszõ dolog..
(finoman fogalmazok, alig tudom megállni hogy ne írjam le amit gondolok!...)
Én nem láttam ott csak egy darab pontot. Az nem hozzászólás, azt hittem valamit írtál, aztán törölted. 1 pötty minek lett volna ott? Nem értem.
Vagy ha azért tetted oda hogy Doom-ba beleköss, akkor értem, de azt meg nem tartom jó ötletnek. :hogymi:
Semmi kedvem megint veszekedést, meg balhét látni, nem akarok békíteni senkit, van elég gondom a nélkül is, idõm meg annál kevesebb hogy békebírót játsszak. Ha nem kedvelitek egymást az rendben van, de fórumon kívül vitassátok meg. Skypon, Facebookon, privátban. Ne itt. :nemnem:
...nem szívesen írom ezeket a sorokat...de ha valahol nemkívánatos személy vagyok azt megértem...
Azt is ha a Fórum tulajdonosa és a fórumozók nem az állandó veszekedést akarja látni...
...ezért szavazásra bocsájtom a fórum tagságomat (regisztrációmat)...
1 húzzáelDooom
2 maraggyáDoom
mást nem kell csinálni csak ide a számot beírni..ha az 1-es javára...50 % + 1 szavat érkezik...soha többé nem írok ide semmit,csak csendesen figyelgetem a dolgokat (mert érdekel a téma)..
..ha a 2-es mellett dönt a többség...akkor innentõl nagyon nem érdekel semmi "jó indulatú" megjegyzés...
..holnap reggelig lehet szavazni.....ez is egy teszt...:)...Szép napot!
Nem érted?
Azt talán érted, hogy Doom miért cseszett szét több topikot? Attól függetlenül, hogy õ nyitotta, nem lett volna joga olvashatatlanná tenni õket!
Volt rá lehetõsége? Volt!
Jó a rendszer? Döntsd el te, vagy a topiklakók!
Miért is van a javítási lehetõség??
Nagyobb fórumokon nincs ilyen! Ott az az elv, hogy mindenki gondolja meg mit ír! Ha butaságot írt valaki, vagy megváltozott a véleménye, akkor azt nyíltan korrigálta egy új beírással, nem pedig sunyi módon odalopódzott a régi beírásához és korrigálta, vagy akár kitörölte teljesen!
Nem korrekt és fõként nagyon sérülékenyek így a topikok, a témák és a folyamatosság! Lásd ami történt a napokban sok topikkal!
Ez jó nekünk? Vagy kérdezem másképpen: Kinek jó ez?
Amit szerettem volna elérni Doom egy újabb topikjában, hogy a fejéhez kapjon, hogy elgondolkozzon rajta, hogy mit tett, hogy (esetlegesen) bocsánatot kérjen a vitapartnerektõl és minden olyan fórumozótól, aki bemegy azokba a topikokba és értetlenül bámul az összefüggéstelen pontok láttán. De a legfontosabb lett volna, hogy vállalja beírásait és leszokjon az utólagos törlésekrõl minden alkalommal mikor menstruál...
Kérlek írjál ki szavazást a javítási opció megszüntetésérõl!
Nem tartom így komolynak, korrektnek ezt a fórumot!
Ameddig ez nem változik meg, addig én nem is kívánok több hozzászólást itt megtenni! És ezt nem úgy mondom mint Doom, aki teleirkálta ezzel pár napja ezzel a topikokat, majd ma megnyitotta újabb topikját, amit ha bedurcáskodik megint valamin, akkor ezt is szétcseszi a visszamenõleges törléseivel!
Uff én beszéltem!
Törölt_fórumtag2
01-03-2015, 09:30 AM
2
Törölt_fórumtag2
01-03-2015, 09:40 AM
Nem érted?
Azt talán érted, hogy Doom miért cseszett szét több topikot? Attól függetlenül, hogy õ nyitotta, nem lett volna joga olvashatatlanná tenni õket!
Nagyobb fórumokon nincs ilyen! Ott az az elv, hogy mindenki gondolja meg mit ír! Ha butaságot írt valaki, vagy megváltozott a véleménye, akkor azt nyíltan korrigálta egy új beírással, nem pedig sunyi módon odalopódzott a régi beírásához és korrigálta, vagy akár kitörölte teljesen!
Nem korrekt és fõként nagyon sérülékenyek így a topikok, a témák és a folyamatosság! Lásd ami történt a napokban sok topikkal!
Amit szerettem volna elérni Doom egy újabb topikjában, hogy a fejéhez kapjon, hogy elgondolkozzon rajta, hogy mit tett, hogy (esetlegesen) bocsánatot kérjen a vitapartnerektõl és minden olyan fórumozótól, aki bemegy azokba a topikokba és értetlenül bámul az összefüggéstelen pontok láttán. De a legfontosabb lett volna, hogy vállalja beírásait és leszokjon az utólagos törlésekrõl minden alkalommal mikor menstruál...
Ameddig ez nem változik meg, addig én nem is kívánok több hozzászólást itt megtenni! És ezt nem úgy mondom mint Doom, aki teleirkálta ezzel pár napja ezzel a topikokat, majd ma megnyitotta újabb topikját, amit ha bedurcáskodik megint valamin, akkor ezt is szétcseszi a visszamenõleges törléseivel!
Uff én beszéltem!
Szerintem, sem kell a szerkesztés gomb. Több esetben volt már olyan, hogy valaki baromságot írt, mint "szakértõ" vagy olyan képet tett fel, amibõl rögtön lejön, hogy nem ért a dologhoz. Utána meg csendesen törölte, amikor többen röhögtek.
Vállalja mindeni a leírtakért a felelõsséget vagy csak az admin illetve az általa megbízott személyek engedélyével történjen törlés, módosítás.
Ebben, teljesen egyetértek Mizu-val.
Nem érted?
Uff én beszéltem!
Nagyobb fórumokon sokszor nincs javítási lehetõség, de tudom hogy milyen dühítõ tud lenni mikor valamit rosszul ír valaki és nem tudja kijavítani. A javítási lehetõség pont azért van itt jelen, mert az a fórumozók javára válik ha utólag javíthatják a rosszul írt, hibásan beírt dolgokat. Vagy rosszul írt link, rosszul betett kép, szerkesztési hiba, tömérdek ilyen dolog van.
Csak 1 napra tiltottam le a javítási lehetõséget, de rögtön volt visszajelzés, hogy ez nem jó így. Ha letiltom nem jó, de ha úgy hagyom akkor se jó. Igazából nincs jó válasz, biztosan van érv mind a kettõ mellett.
Felõlem lehet szavazás arról hogy lehessen-e szerkeszteni a dolgokat utólag. Nekem mindegy a végeredmény. Csak azt mondom hogy jó lenne már balhézás nélkül fórumozni, mert fárasztónak tartom ezt így.
..annyiban igazat adok Mizunak,hogy egy Elnézést kérek kijár...nem akarok itt a törlések okáról beszámolni (akire tartozik megtettem)..
...mondjuk az jogos,hogy csak a moderátor töröljön (lesz meló :huuu:)
raktaros
01-03-2015, 10:29 AM
Doom: 2
Szerkesztés:
Igen, mindkettõnek vannak elõnyei, hátrányai.
A legjobb szerintem az lenne mint néhány helyen, hogy pár percig még lehessen szerkeszteni.
De nem fontos, jobban belegondolva talán tényleg egyszerûbb lehet nélküle, fõleg ha ilyen nagy gubancokat csinál.
Csak kicsit felhúzott elsõre a dolog, ezzel meg lehetett oldani azt a vacak automata moderációt is.
Vietnamiveteran
01-03-2015, 11:53 AM
Egyetértek az elõttem szólókkal , pár perces helyesírás kiigazítás belefér ,de a tartalmi változtatások , törölgetések nem tetszetõs dolgok számomra sem .
Picsogi
01-03-2015, 12:40 PM
A saját post egy meghatározott ideig (kb 10 perc) lehetséges módosítását támogatom én is. Ami azon túl van az maradjon is ott.
MacIver
01-03-2015, 06:23 PM
Alapvetõen azzal sem értek egyet, hogy egy veszekedést az admin/moderátor töröljön, mert lássa csak mindenki, hogy ki volt a provokátor/kötekedõ, és milyen hazug indokok alapján fajultak el a dolgok, ne legyen egy sunyi kitisztázva azáltal, hogy eltûnnek a "veszekedõs" hozzászólásai.
Ellenben sokszor félreértésre adhat okot egy elgépelés, rossz link (pl. vágólap nem íródott felül, így másik kerül beillesztésre), ezért mindenképpen kellhet egy idõintervallum önkorrigálásra. Lehet, hogy nem is azonnal veszi észre az ember, ezért talán 10 percnél több kellhet, de semmiképp sem napokra visszamenõen!
volt egy tripla hozzászólás, abból töröltem kettõt.
Kérném ezt törölni. http://magyarprepperforum.org/showthread.php?899-Ki-h%FAzza-tov%E1bb&p=51348&viewfull=1#post51348
Több a kelleténél a személyes dolog.
Köszönöm!
volt egy tripla hozzászólás, abból töröltem kettõt.
..igen köszönöm..nem tudom miért tette 3*-fel..azt megfigyeltem,ha elkezdem írni és közben mást csinálok (leszûröm a tésztát),mire befejezem kiléptet és újra kell írni...de most úgy tûnik felrakta azért...aztán a visszajelentkezés után még kétszer ?????
Grafitos
01-19-2015, 10:23 AM
A menedéképítés topikban a 3 utolsó bejegyzésembõl a középsõt töröld légyszives(amiben nincs kép)
Kérdezném még, hogy az utolsó bejegyzésem imguros linkjeit nem lehet valahogy megjeleníteni a hsz-ben?
Valamint további kérdésem még, hogy mostanában nem látom a bejegyzéseim alatt a hozzászólás szerkesztése gombot, így nem tudok belejavítani a hszba utólag. Ez miért van?
mmilan21
01-19-2015, 02:49 PM
Valamint további kérdésem még, hogy mostanában nem látom a bejegyzéseim alatt a hozzászólás szerkesztése gombot, így nem tudok belejavítani a hszba utólag. Ez miért van?
Csak 10 percig lehet szerkeszteni a hozzászólások, mert volt egy kis vita belõle.
Jobb híján bele kell jönni a linkelésbe és a képfelrakásba, én is így teszek.
Kérdezném még, hogy az utolsó bejegyzésem imguros linkjeit nem lehet valahogy megjeleníteni a hsz-ben?
Tulelo mint adminisztrátor vagy egy moderátor tudja ilyenkor szerkeszteni a hozzászólásod.
Egyébként legközelebb majd a "Kép beillesztése" menüpontot használd a képek megjelenítésére (minden képlinknél külön-külön), mert a sima "Link" menü csak egy kattintható linket(hivatkozás) hoz létre és nem jeleníti meg magát a képet.
Grafitos
01-19-2015, 03:05 PM
Ok értem..csakhogy a kép beillesztése csak 8 képet enged 1 hszhez és az én beszámolóim általában lényegesen töb képet tartalmaznak.
Ráadásul a normál képfeltöltés is limitálva van, nem azon múlik a dolog, hogy belejöttem-e, avagy sem..
Továbbá ha nem tudok a limit miatt feltölteni és nem jövök rá hogy ez a helyzet állt elõ és már elegem van a próbálkozásból, elmentem a hszt, hogy legalább az megmaradjon amit addig írtam. Utána szerkeszteném, de már nem tudom, pedig még folytatnám....így eldarabolódik az egész. Más fórumokon ez nincs így és megadják a lehetõséget az embernek, hogy megosszon, mivel ez a fórumnak csak használ.
mossberg-operator
01-20-2015, 09:55 PM
A vadat, halat topickban kernek egy kis segitseget. Koszonom.
A hozzászólás alá mozgattam a képet. :)
WestBam
01-20-2015, 11:08 PM
A vadat, halat topickban kernek egy kis segitseget. Koszonom.
Véletlen nem ios-t használsz? Csak a képek miatt kérdezem, mert mind elforgatva teszed be, annak a szokása...
mossberg-operator
01-21-2015, 12:32 AM
Véletlen nem ios-t használsz? Csak a képek miatt kérdezem, mert mind elforgatva teszed be, annak a szokása...
I-phone 5, meg I-pad. Ceg adta. Utalom a technologiat.
mossberg-operator
01-21-2015, 12:35 AM
A hozzászólás alá mozgattam a képet. :)
Nem az volt a baj. Jo helyen volt a szovegben ott. Igy volt ertelme.. Hanem, hogy fejjel lefele. Forgatni nem tudod, legyszi?
Azt nem lehet. A fényképezõgéped, vagy iPadod, vagy amivel készíted a képet, amiatt van rosszul beillesztve. Ami program van azokon a készülékeken, az csinál valamit ami miatt fejjel lefelé jelennek meg a képek. :(
mossberg-operator
01-21-2015, 07:26 AM
Azt nem lehet. A fényképezõgéped, vagy iPadod, vagy amivel készíted a képet, amiatt van rosszul beillesztve. Ami program van azokon a készülékeken, az csinál valamit ami miatt fejjel lefelé jelennek meg a képek. :(
De mit?
WestBam
01-21-2015, 07:28 AM
I-phone 5, meg I-pad. Ceg adta. Utalom a technologiat.
Na akkor ennyi, meg is van a probléma forrása. Megoldásról én nem tudok hacsak nem felteszed a fotókat egy pc-re és ott pl. paint-ben megforgatod és úgy töltöd fel ide. Ahogy olvasom az a vicces, hogy ios eszközökön tökéletesen jeleníti meg, csak a windowsos megjelenítés a problémás. És persze ha felteszed fórumra akkor is hülyén látszik :duhos:
mossberg-operator
01-21-2015, 08:11 AM
Ez pont igy van. Mar nem hasznalok PC-t. Minek? Neha jol teszi fel ide is. . Mindenhol mashol jo. Ha formazom a kepet az I-padon is jol megy fel ide. Csak neha elfelejtem.
mossberg-operator
01-21-2015, 08:15 AM
Tulelo! A havas topicban van 2 hozzaszolasom, az egyik fejjel lefele. Azt kitorolned, legyszi?
Áthelyeztem egy hozzászólást az Amerikai általános hírekbe.
Szia Tulelo,
Par napja beleolvastam a "nem vagyok Charlie" topicba, es annyira nem teszett a hozzaszolok tobbsegenek a hozzaallasa, hogy arra jutottam, hogy nem szeretnek fegyverekrol szolo hozzaszolasokat hagyni itt. :-(
Persze en mar nem tudom kitroloni ezeket a hozzaszolasaimat, ezert teged kerlek erre.
Ha mashogy nem megy, akkor torolj mindent (ebben az esetben az illoolajos topicot sajnalnam). Ha megoldhato szelektiven, akkor "csak" ezeket:
Az osszes hozzaszolasom az "Önvédelem és vadászat" focsoportban.
Prepper fõfórum - Felkészülés a túlélésre Felszerelések, eszközök - Mellények
#53, #63, #64 #71
Felkészülés a túlélésre - Új fórumozók bemutatkozása - Sziasztok !
#140, #144, #145
Prepper fõfórum - Felkészülés a túlélésre - Felkészülés katasztrófákra - Ki húzza tovább?
Elore is koszi,
Bel
raktaros
01-25-2015, 06:15 PM
Ezt most csak én nem értem...?
Miért, ki miket írt oda? Én nem olvastam azt a topicot már vagy 5 napja. Unalmasnak találom már a Charlie dolgot. Elvileg semmi szabályellenes nem lehet ott, de ha mégis, akkor szóljatok.
WestBam
01-26-2015, 10:37 AM
Szia Túlélõ!
Hozzászólásom ismét moderálva lett automatikusan (már megint mit ismert fel a motor benne???) a Mit csináltál a héten? topicban.
Légy szíves engedélyezd!
Köszönöm!
Szia,
Elvileg semmi szabályellenes nem lehet ott, de ha mégis, akkor szóljatok.
Nincs ott semmi szabalyellenes, csak egyszeruen volt ott nehany olyan velemeny, ami nekem annyira nem tetszik, hogy nem szeretnem, hogy az erzekenyebb temakat erinto hozzaszolasaimmal egy forumban jelenjenek azok meg.
Es kifejezetten nem szeretnek barkit is korlatozni a szolasszabadsagaban, mondhassa el mindenki a velemenyet (azt is, hogy a szolasszabadsaggal eloket meg kell olni).
Bel
Vietnamiveteran
01-26-2015, 01:46 PM
Ezeket a közösség megosztó témákat én eleve nem erõltetném ezen a fórumon , lásd. együnk kutyát vagy ne , hiszel e istenben vagy nem ,politikai nézetek stb... vannak témák amik még egy közeli baráti körben is komoly feszültségeket keltenek , hasznuk semmi viszont a közösség romboló hatásukat már többen tapasztalhatták akik régóta járnak ide. El kell gondolkodni ,hogy megéri e olyan témákat feszegetni ami adott esetben egy jól mûködõ fórumközösséget képes szétzilálni . Ez a fórumot üzemeltetõ admin jelen esetben Túlélõ dolga lenne ,hogy eldöntse . Én a részemrõl szívesebben olvasok itt a késekrõl , tanyákról , ételekrõl , harcmûvészetrõl ,túlélésrõl mint a fennt emlitett kényes témákról .
Üdv. Vietnámi........
MacIver
01-26-2015, 05:10 PM
Én meg szívesen olvasom mások meglátásait bármirõl (ezen felül mások butasága vagy hozzáállása is tanulságos lehet), de, ha annyira unom a témát, nem olvasom, és a világ történéseivel kapcsolatban sem akarom teljes sötétségben tartani magam, bár kivonnám magam, ha lehetne. :)
WestBam, nem tudom, de engedélyeztem õket.
bel, majd emlékeztess késõbb, csak most van egy néhány órás munkám. Igazából nem tudom hogy abban a topicban mi volt, nem olvastam. Az biztos hogy az Index-en durvábbakat szoktak írni. Ott mondjuk pont azért olvasok keveset. :)
Majd törlök hozzászólásokat amiket kértél.
Lekvár
01-26-2015, 07:49 PM
Ezeket a közösség megosztó témákat én eleve nem erõltetném ezen a fórumon , lásd. együnk kutyát vagy ne , hiszel e istenben vagy nem ,politikai nézetek stb... vannak témák amik még egy közeli baráti körben is komoly feszültségeket keltenek , hasznuk semmi viszont a közösség romboló hatásukat már többen tapasztalhatták akik régóta járnak ide. El kell gondolkodni ,hogy megéri e olyan témákat feszegetni ami adott esetben egy jól mûködõ fórumközösséget képes szétzilálni . Ez a fórumot üzemeltetõ admin jelen esetben Túlélõ dolga lenne ,hogy eldöntse . Én a részemrõl szívesebben olvasok itt a késekrõl , tanyákról , ételekrõl , harcmûvészetrõl ,túlélésrõl mint a fennt emlitett kényes témákról .
Üdv. Vietnámi........
Igazad van, teljesen egyetértek, legközelebb meggondolom milyen témát indítok.
Anyám mindig azt mondta: fiam számolj el tízig, mielõtt valamit mondanál. A "NEM vagyok Charlie" topiccal sajnos csak hatig jutottam...
Mindenesetre azért voltak itt olyan vérbeli túlélõs témák is, amiken szinte ölre mentek a fórumtársak... :)
A vélemény különbség akár egy nyúlpaprikáson is kirobbanhat. (Volt már szerencsém látni vega kontra húsevõ párbajt) A végén a vega a húsevõ vérét kívánta... :)
Mi a tanulság? Ha valaki vega, ne menjen a nyúlpaprikásos rovatba.
Békesség.
Nem tudom, de szerintem semmi gond nincs ha nem kizárólag 1 témáról beszélgetünk. Ráadásul ha visszagondolunk, akkor a legnagyobb balhé a közbiztonság témából indult ki, amit végül törölni is kellett. Pedig a közbiztonság nagyon szorosan kapcsolódik a prepper témához. Volt még egy nagyobb vita az egyik kés topicban is. A vallás topicban szerintem semmilyen vita nem volt. Volt aki leírta hogy hisz, volt aki leírta hogy nem hisz. Ennyi. Én elfogadom azt is ha valaki ateista, miért ne tenném? Volt tényleg egy komolyabb harc azon is, hogy a nyúlnak mennyi a tápértéke. :haha:
Ahogy mondtam, a fórum a világ legnagyobb prepper fóruma alapján készült. Ott aztán van minden, ahhoz képest itt minden téma laza kis beszélgetés még akkor is ha kialakul egy hevesebb vitatkozás. :)
Ha valaki arra gondol, hogy túléljen bármit is, úgy, hogy nincs egyedül, akkor annak el kell fogadnia hogy más embereknek más véleménye van. A világ ilyen, ahány ember, annyi vélemény. És ez nem is fog soha megváltozni.
:beer:
MacIver
01-26-2015, 08:49 PM
Meg engedtessék meg nekem, hogy ne csak a felülrõl jövõ - finoman fogalmazva - propagandát ismerhessem meg.
Lekvár
01-27-2015, 08:00 PM
Hadd mondjak valamit:
Mert csak rágódik az ember...
Tegnap beszélgettem Raktárossal errõl a "csárli" ügyrõl.
Azért igen sok minden kiderült ebbõl a topic-ból. Többek között az, hogy valóban minden ember máshogy látja a problémát.
De ami számomra fontos, az hogy bizony beszélgethetünk szép késekrõl, húzhatjuk a vizet vödörrel, gyújthatjuk a tüzet magnéziummal DE...
Ha esetleg akkor derül ki valakirõl, hogy homlokegyenest más a véleménye és a személyisége, mikor számítanom kellene rá, na akkor bukta!
Szóval minél elõbb derül ki, kire bízhatom a hátam, annál jobb! (mindenkinek) Ebbõl nincs sértõdés, itt csak virtuálisan vagyunk egy helyen.
Békesség
Dream_walker
01-27-2015, 08:21 PM
Nem'tom, szerintem itt fordítva nézik sokan a dolgot (mármint a tiéden kívül már másoktól is hallottam ezt a nézetet), hiszen ha valakire számíthatsz, akkor semennyire nem fontos, hogy mi a véleménye, vagy milyen a személyisége. Többnyire ezen múlik a társadalom összes normális együttmûködése, együttélése, hogy akkor is képes vagyok emberként gondolkodni, és emberként kezelni a másikat, ha közben a bennem lakó állat széttépné, mert "pöttyös az inged, buzi-e vagy?" :D
Amúgy anno a vallás topikban Wannabe kollégával parázs vitát folytattunk, akkor a fórumfõnök be is nézett, hogy csituljunk :D
mzperiksz
01-27-2015, 08:49 PM
Én is pont azon gondolkodtam ami miatt Bel írt, kérem a moderátort hogy a fegyveres témát tartalmazó hozzászólásaimat törölje.
Amennyiben átmenetileg engedélyezi a hozzászólások módosítását megteszem én.
Köszönöm!
http://magyarprepperforum.org/image.php?u=1&dateline=1388189128
Rejtett topicok. Senki nem írt semmi szabályelleneset, senki nem írt semmi törvényelleneset, senki nem írt semmi meredeket. (Az olyanokat azonnal törölném.) Akkor nem értem mi a gond. Indexen olyanokat írnak, hogy a hajam égnek áll tõle, erõszak, trollkodás, fenyegetõzés, meg minden. Itt mindenki elmondja a véleményét amivel semmi gond nincs, aztán "törölném ezt, törölném azt". Gondolkodom egy olyan fórumszabályon, hogy nincs tömeges-törlés. Index-en vagy bármelyik más fórumon nem törölnének semmit. Ha van 1-2 hozzászólás, dupla hozzászólás, nyelvtanilag rossz írások, vagy személyes dolog beleírva valahová, azt törlöm, változtatom, de hogy százával töröljek az rengeteg idõ és idegesség. Arról nem is beszélve hogy a fórum értelmetlen ha sok hozzászólás törlõdik. Legutóbb majdnem tönkre is ment bele a fórum. Meg az idézett hozzászólások ugyanúgy megmaradnak, tehát értelme sincs sok. :hogymi:
WestBam
01-27-2015, 09:10 PM
Hadd mondjak valamit:
Mert csak rágódik az ember...
Tegnap beszélgettem Raktárossal errõl a "csárli" ügyrõl.
Azért igen sok minden kiderült ebbõl a topic-ból. Többek között az, hogy valóban minden ember máshogy látja a problémát.
De ami számomra fontos, az hogy bizony beszélgethetünk szép késekrõl, húzhatjuk a vizet vödörrel, gyújthatjuk a tüzet magnéziummal DE...
Ha esetleg akkor derül ki valakirõl, hogy homlokegyenest más a véleménye és a személyisége, mikor számítanom kellene rá, na akkor bukta!
Szóval minél elõbb derül ki, kire bízhatom a hátam, annál jobb! (mindenkinek) Ebbõl nincs sértõdés, itt csak virtuálisan vagyunk egy helyen.
Békesség
Egy fórum alapján NEM lehet embereket megítélni. Lehet valakivel baromira egyezik a véleményed és jó fejnek tartjátok egymást. Aztán találkozol vele és lehet idegenként kezelnéd mert teljesen más mint amire számítottál, lehet élõben más ember mint a fórumon (nem csak olyanokra gondolok, hogy nyaktól bokáig tetovált zöld a haja ésatöbbi, úgy mint ember). Nekem voltak ilyen tapasztalataim is mivel több fórumon is jelen vagyok/voltam. Szóval itt lehet vitázni de az, hogy valamiben homlokegyenest más a véleményed nem jelenti azt, hogy a "legjobb embert" nem pont a személyében fogod megismerni. ;)
WestBam
01-27-2015, 09:18 PM
http://magyarprepperforum.org/image.php?u=1&dateline=1388189128
Senki nem írt semmi szabályelleneset, senki nem írt semmi törvényelleneset ... Itt mindenki elmondja a véleményét amivel semmi gond nincs, aztán "törölném ezt, törölném azt" ... Arról nem is beszélve hogy a fórum értelmetlen ha sok hozzászólás törlõdik. Legutóbb majdnem tönkre is ment bele a fórum. Meg az idézett hozzászólások ugyanúgy megmaradnak, tehát értelme sincs sok. :hogymi:
Mivel voltam egy fórumon moderátor ebben egyet kell értsek és maximálisan támogatom.
Nem olyan régen olvastam egy topicot és pár hozzászólás egy pont. Elõtte szöveg volt, alig tudtam kimatekozni mi hiányzik onnan. Aki írta belõle jött. Emberek, ha nem vállaljátok a mondandótokat akkor nem kell leírni. Amit írsz az vagy. Mindenkinek elgurul a gyógyszer néha. És? Majd idõvel lehet jót nevetni az egészen, akár a vitapartnerrel együtt. Ez olyan mintha visszaszívnád. Oviban még ok, alsóban még elmegy de utána már vér ciki.:haha:
Peace!
Igen, nagyjából az olyan lenne mint ha azt mondanák, hogy aki egy faluban lakik a többi falusival, annak mindenrõl ugyanaz a véleménye mint a szomszédainak, mint a polgármesternek, mint a közmunkásoknak és mint az összes többi falusinak. :haha:
A lényeg hogy mindenki tartsa be a szabályokat. Abban benne van minden. Se illegálisat ne írjon senki, se túlságosan megbotránkoztatót, se személyes dolgokat, se semmi olyat amit késõbb megbánna. Én se törölgetem száz, meg ezer számra a hozzászólásaimat, pedig nekem aztán van néhány hozzászólásom - (lassan már 10.000 van). :)
Senki nem ír semmi olyat ami miatt bárkinek gondja lehetne. Ha mégis lát valaki olyat, akkor szóljon. Rögtön törlöm, ahogy eddig is. :beer:
Igazából a munkám is elég stresszes, meg kidobtam valamit a szemétbe amit nem kellett volna. 3000 Ft veszteség. Adófizetõ idõszak van, azzal is gondom lesz. Úgyhogy idõm sincs túl sok mostanában, hogy egyesével töröljek tömegesen hozzászólásokat. Meg ahogy írtam is, az olyasmi nagyon betesz a fórumnak is. :(
Dream_walker
01-27-2015, 09:42 PM
Gondolom ez a fórum is fent van az archivált/tükrözött gugli szervereken, szóval amúgy is felesleges a hsz-törlés. Ami a netre került, az ott is marad.
A rejtett topicok meg nem nyilvánosak, azt a Google vagy Yahoo, vagy akármilyen keresõ nem látja, nem listázza. Nem mintha lenne bármi is amit láthatna, mert minden szabályos, minden törvényes.
WestBam
01-27-2015, 09:53 PM
A rejtett topicok meg nem nyilvánosak, azt a Google vagy Yahoo, vagy akármilyen keresõ nem látja, nem listázza. Nem mintha lenne bármi is amit láthatna, mert minden szabályos, minden törvényes.
Ne is álmodozz ilyenekrõl. Mindent látnak. Ha nagyon érdekel priviben kifejtem, sajnos drága tapasztalat.
Pityubá
01-27-2015, 10:00 PM
Az, hogy nem listázza attól még a keresõrobotjaik látják. Ezt én is megerõsítem.
raktaros
01-28-2015, 10:55 AM
Par napja beleolvastam a "nem vagyok Charlie" topicba, es annyira nem teszett a hozzaszolok tobbsegenek a hozzaallasa, hogy arra jutottam, hogy nem szeretnek fegyverekrol szolo hozzaszolasokat hagyni itt. :-(
Nekem sem tetszik néhány ember hozzáállása mégsem töröltetem a hozzászólásaim.
Mert pár ember másképpen lát dolgokat mint ti, még nem kell mindenkit "büntetni".
Ráadásul akikre berágtatok, szerintem nincs is lõfegyverük, így ha írtatok is valami hasznos, használható dolgokat, ez õket pont nem érdekli.
Amúgy meg az a vélemény amivel ti nem értettetek egyet, az a kezdeti PC médiaáradat után elég széleskörûen mások által is nyilvánosságot kapott.
Összefoglalva:
-Mindenki elítéli a gyilkosságokat, gyilkosokat.
-A CH újságírói nem ártatlan áldozatok voltak, csak áldozatok.
-Köze nem volt a szólásszabadsághoz, maximum annyi hogy a CH-nál nem éltek, hanem visszaéltek vele.
Sok jelentõsége úgysincs kinek mi a véleménye errõl, közvetlen veszélyt nem jelent egymásra az eltérõ álláspont.
De ha már itt tartunk, akkor én is töröltethetném az összes hozzászólásom, mert vannak itt olyanok akik feltehetõen fosztogatásra készülnek.
Annak már vannak közvetlen veszélyei is, így érthetõbb lenne a kérésem.
Ha hírlinket tesztek be, akkor a hír címét és 1-2 mondatban a lényegét tegyétek elé. Vagy legalább a címét, hogy mirõl szól a link.
BragBOL
01-29-2015, 08:25 PM
A társadalomépítõsbe tettem tegnap egy linket de blokkolódott azt nézted?
1 hozzászólás áthelyezve a PC szervízbõl a nagytestvér topicba.
Töröld légy szíves,a...http://magyarprepperforum.org/showthread.php?63-Els%F5seg%E9ly/page6 #55-ös hozzászólást...semmi értelme ide felírni valamit vagy megosztani...vagy úgy egyáltalán itt fórumozni...köszi!
Néhány törölt képes, törölt csatolmányos hozzászólást töröltem.
2 hozzászólást áttettem a Gumilövedéses topicba.
A "Közérdekû munka" topicot kérésre töröltem.
Link és válasz áthelyezve ide: Topic: Prepper és túlélõ cikkek vegyesen
Nealden
03-02-2015, 08:46 AM
Túlélõ...légyszíves a Long Darkos Topicot pakold át a Szórakozásból a "Játékok, számítógép, konzol" belsõ izébe...gyûjtõtégelybe :). Thnx.
Rendben, áttettem. :beer:
Hozzászólások átmozgatva a Biztonságos Internetezés topicba.
Tisztelt Moderátor Urak...figyelmetekbe ajánlom ezt a hozzászólást....http://magyarprepperforum.org/showthread.php?933-G%E1zos-%FCzemanyagcella/page3
...méghozzá a " 24"-est..azon belül is kifogásolom..az alábbiakat...
Ahogy Doom írta, amíg eszén volt
3. Ne fenyegesd/sértegesd a többi fórumozót, egymás személyiségi jogainak tiszteletben tartása, ezáltal a személyeskedés és egymás szapulása szigorúan tilos. Maradj tárgyilagos, a szakmai vita nem egyenlõ a veszekedéssel.
Ez nem vitából ered..elõzménye sincs..tehát érthetetlen....legyetek szívesek a hozzászólás ezen szakaszát törölni..va gy az egész hozzászólást és nyomatékosan betartatni a Fórum szabályzatát.Köszönöm!
Rendben, töröltem a topicot. Mondatam én hogy nem jó ötlet, mert csak még inkább elszabadulnak az indulatok. :(
Rendben, töröltem a topicot. Mondatam én hogy nem jó ötlet, mert csak még inkább elszabadulnak az indulatok. :(..bocs,de ugyanúgy ott van a hozzászólás a gázos üzemanyag cella topicban...hogy miért arról fogalmam sincs ..én nem is vitáztam még soha Lekvárral...miért?..miért?...miért?...sõt azt hittem haverok vagyunk...mi az Isten bajuk van az embereknek,hogy nem bírnak magukkal?...most már tényleg csináljál valamit..egyszerûen nem lehet feljönni a fórumra,hogy valami mocskolódás ne érjen+...nem is vitázom senkivel..kulturáltan beszélgetek...aztán jön egy háborka és nekiáll kötekedni...Mi van itt,...vesztüket érzik az emberek???
Rendben, töröltem azt a sort.
Lekvár, úgy fogalmaztad meg amit írtál hogy az félreérthetõ volt. Gondolom hogy nem volt szándékos, de töröltem azt a sort amit odaírtál Doom-ról.
raktaros
03-04-2015, 05:01 PM
Doom, biztos vagyok benne hogy Lekvár nem sértésnek szánta, nem szokása az ilyen.
Arra gondolhatott mikor még úgy úgy láttad a dolgokat mint itt a többség.
Doom, biztos vagyok benne hogy Lekvár nem sértésnek szánta, nem szokása az ilyen.
Arra gondolhatott mikor még úgy úgy láttad a dolgokat mint itt a többség.
..bizonyára...
Kérdések..
Kik azok a
többség?
Milyen
dolgokat?
Ez mit jelent ..
mikor még?
Ez mit jelent..
úgy láttad?