PDA

View Full Version : Sthephen King: A búra alatt

nagyindigo
02-02-2015, 07:32 PM
Most fejeztem be ezt a könyvet és nagyon tetszett. Stephen King legtöbb mûvétõl eltérõen nem sok természetfeletti van benne.
A cselekménye röviden: egy amerikai kisvárosra egy láthatatlan erõtér ereszkedik: a búra és a város teljesen bezárul.
A városban maradottak között hamarosan megindul a hatalmi harc. A közösség ellenséges csoportokra szakad.

mmilan21
02-02-2015, 10:51 PM
A megfilmesített változatát láttam már. Tetszetõs darab.
Elgondolkodtató egy mû a sorozat. Majdnem volt benne egy prepper is :) Azért majdnem, mert csak a készletei tûntek fel.
Várom a film folytatását, akárcsak a Falling Skies-t.

A bonyodalom ezek szerint csak a 3. évadban kezdõdik, csak nehogy elkaszálják a folytatást, mint a Revolution-nál (ennél túlzottan jelen voltak a mai korra való utalások, gondolom részben ezért vehették le). A Gray State-nél is hasonló okok miatt történhetett dec. 25-én a rendezõ(?) likvidálása, mert független volt és nem állt be a már jól ismert sorba. No de ez már a múlt...

A filmnek az egyedi atmoszférája ragadott magával és a szereplõk kidolgozott személyisége is tetszett.

Heisenberg
07-19-2015, 12:16 PM
A könyv biztosan jobb a sorozatnál, ezt még olvasatlanul is ki merem jelenteni.

Már a 2. évad sem tetszett annyira, mint az elsõ, de ez a 3. csapnivaló... :-( Nagyon elnyújtják...