PDA

View Full Version : Munkalehetõség

venosz
03-14-2015, 01:53 PM
Kedves fórumozók, jelen helyzetben a munka, munkahely igen sokat ér. akkor is ha csak ideiglenesen is, egy zombi vagy egy multinál.
Gondoltam talán segítség lehet ha valaki beírja ide a munkahelyén létrejött üresedést, ha keres valaki munkát, vagy ideiglenesen valami alkalmi állásról tud.

Egy Zsidó származású munkatársam, barátom fiatal koromban válaszolta a kérdésemre, hogy mi a különbség a Magyar és a Zsidó közt, hogy a zsidó a munkahelyén maga fölé emeli a barátját ismerõsét aki szintén maga fölé "húzza" miután stabilizálódott a helyzete.
A Magyar eltapossa, az ismerõse vállán fején próbál feljebb mászni.

Hát talán ennek a véleménynek megcáfolására tegyünk egy kísérletet.

Ui.: Mielõtt valaki beparázna a Zsidó szó miatt, bennem is van vagy 8-ad ennek ellenére erõsen rasszista vagyok, de csak egy szempontból: Jó ember rossz ember. Utálom a rossz embereket, légyen az akár Timbuktui vagy akár Magyar is.

TMIB
03-14-2015, 02:33 PM
Én arra jöttem rá, hogy a legjobb ha valaki saját magának teremt munkahelyet és a saját fõnökévé válik. (Vállalkozó lesz.) Legalábbis nekem ez jött be a legjobban. Meg ha több munkát csinál valaki, mert akkor ha az egyik bedõl akkor még mindig ott a másik, biztosításnak. Persze Magyarországon ez is sokkal nehezebb, már csak azért is, mert a vállalkozásindítás 10x annyiba kerül, az adózás meg több mint 4x-ese. :(

st.jimmy
03-15-2015, 01:00 AM
technikailag a jó és a rossz ember nem hiszem, hogy külön rassz, de a megkülönböztetésük szerintem is jogos :D
Nem kellene valahogy tematizálni ezt a topicot? Egyrészt a lakóhely érdekes lehet, meg még van egy csomó szempont...
Amúgy volt egy olyan, hogy "prepper to prepper business", az talán inkább a vállalkozói oldalt fedi le ilyen szempontból.

TMIB
03-15-2015, 01:03 AM
Jimmy, jogos a felvetés. Újraolvasva az eredeti hozzászólást, nem vagyok biztos abban hogy mi a kérdés. :) Ez egy munkakeresõs topic? Vagy munkáról általánosságban topic?

venosz
03-15-2015, 07:29 AM
Egyszerûen: ha valaki tud valami munkalehetõséget beírja ide és kész.

Dream_walker
03-16-2015, 07:48 AM
GYMS megyében (északi rész) a nyári szezonban elõreláthatóan fizikai jellegû, mezõgazdasági munkára lesz lehetõség. Ha valakit esetleg érdekelne ilyen, dobjon egy pm-et, hogy értesíthetem, ha élesben megy a dolog.

Daniui
03-16-2015, 08:18 AM
FELHÍVÁS

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság állományába fegyveres biztonsági õröket keres.

Munkavégzés Budapest területén.

A felvételnél személy és vagyonõri végzettség, valamint érettségi elõny, de nem feltétel.

Az állás betöltésének feltétele:
- erkölcsi bizonyítvány
- orvosi és pszichológiai alkalmasság (Orvosi vizsgálathoz szükséges iratok: egy éven belüli tüdõszûrõ lelet, nagy labor (vér-, vizeletvételi) eredmény, egy éven belüli szemészeti lelet, tartós gyógyszerszedés esetén orvosi papírok)
- sikeres belsõ képzés (fegyveres biztonsági õr)

Jelentkezés önéletrajzzal és bõvebb információ a csoportos tájékoztató idõpontjáról: karacsonyal@lab.hu címen .
Jelentkezési határidõ: 2015. március 27. 12:00

Doom
03-16-2015, 04:14 PM
Innen akartok toborozni a földetekre rabszolgát? :haha:

Ihasz Laci
06-18-2015, 08:02 AM
http://www.tree-planter.com/

hello,
ez csak egy szezon munka, viszont jol fizet.
akit erdekel az kattintson a linkre. jo ha beszelsz angolul. a munkarol roviden: fakat kell telepiteni kanadaban, kempingben laksz a medvek kozt:) es k@rva sokat kell dolgozni a rovid szezonban amig lehet fa csemeteket ultetni. viszont ha jol meghajtod magad egy europai szintu eves bert ossze is szedhetsz.

ha valaki angliai munka vallalason tori a fejet es tanacsra lenne szuksege kerdezzen nyugodtan, ha tudok infoval segitek szivesen.

Grafitos
06-18-2015, 09:08 AM
Nekem lenne egy..
Korábban 2 évig éltem és dolgoztam Londonban. Természetesen volt NI numberem és home affice-om is. Ennek már 5 éve. Ha holnap úgy döntenék hogy vissza akarok menni dolgozni, vajon zökkenõmentesen munkába tudnék állni, vagy lenne egy kis szXrakodás a papírmunkával?
Köszi

Ihasz Laci
06-18-2015, 10:22 AM
Nekem lenne egy..
Korábban 2 évig éltem és dolgoztam Londonban. Természetesen volt NI numberem és home affice-om is. Ennek már 5 éve. Ha holnap úgy döntenék hogy vissza akarok menni dolgozni, vajon zökkenõmentesen munkába tudnék állni, vagy lenne egy kis szXrakodás a papírmunkával?
Köszi

most lenne mert nemreg volt torveny modositas. felesegem baratnoje kb 3 evvel ezelott ment haza. aztan 1 evvel ezelott jott vissza, pont a torveny modositas utan. pontosan mi is volt a modositasban nem tudom mert engem nem erintett es nem figyeltem. de nagyvonalakban az uj bevandorlok segely kerelmi lehetosegeit valtoztattak, nem kerhetnek segelyt amig min. 6 honapot nem dolgoztak vagy valami ilyesmi. es itt jon ami teged is erinthet mert mindenki uj bevandorlonak szamit meg akkor is ha mar elt a uk-ban de hosszab idot toltott uk-n kivul az elmult x evben. valoszinuleg az osszes papirod ervenytelen mar es ujra kell majd regisztralnod magad a home office-ba.
ha komolyan erdekel a tema adj egy par napot es korbe erdeklodok aztan vissza szolok.

Grafitos
06-18-2015, 10:42 AM
Köszönöm, de nem. Pusztán csak érdeklõdés volt a részemrõl. Már nem tervezek kimenni. Legalábbis a közeljövõben nem.
Amúgy ez a törvénymódosítás elég nagy szivatás. Konzervatív vezetésnél ez még csak szigorodni fog.

Ihasz Laci
06-18-2015, 11:26 AM
Köszönöm, de nem. Pusztán csak érdeklõdés volt a részemrõl. Már nem tervezek kimenni. Legalábbis a közeljövõben nem.
Amúgy ez a törvénymódosítás elég nagy szivatás. Konzervatív vezetésnél ez még csak szigorodni fog.

valamit muszaly volt csinalniuk.
tenyleg iszonyat sokan jottek-jonnek ide es rengetefen ki is hasznaljak a helyzetet, hogy csak segelybol eljenek. szerintem nem baj ez a kis szigoritas. meg igy is igen nagyvonalu az allam a sok naplopoval szemben!