View Full Version : Hol lehet nyílhegyet venni ?
hillicker
04-06-2015, 06:54 AM
A nyílhegy is penge, ezért írom ide. Hol lehet nyilhegyet venni, valami linket mutassatok online boltot vagy akármit. Mert néztem itt egy vadászboltba de 12000ft!!!!! volt 1db nyilhegy.
raktaros
04-06-2015, 08:18 AM
Céllövésre olcsók a hegyek, kb. 100ft-tól indul.
A vadászhegyek drágábbak, elég széles árkategóriában kaphatók, de az is indul 3000ft-tól.
pl: http://www.pannonijasz.com
A. L. Ias
04-06-2015, 11:07 AM
Visszakérdeznék, hogy milyen nyílhegyet? Mert, mint raktáros olvtárs is írta, nem mindegy a felhasználás. De tisztázni kellene az íj típusát (illetve a vesszõ anyagát) is. Mert a carbon vesszõbe való inzertes hegyeket nehéz a tradicionális fa vesszõre felapplikálni.
Én az aliexpress.com oldalat tudom ajánlani, az olcsóbb ár és a nagyobb választék miatt, de a minõséget csak utólag tudod ellenõrizni. Itt találtam favesszõre való szerelt-pengés vadászhegyet (mondjuk máshol nem is kerestem, itt is csak szembe jött egyszer).
..ja és minek?...dísznek?...nem lehet használni sehol,semmire....
Miért nem lehet használni semmire? Ha van vadászíjász vizsgád és megfelelõ íjad, akkor nyugodtan ejthetsz vele nagyvadat. Amúgy meg nem árt egy íj sem...
asteroida
01-05-2021, 06:09 PM
aliexpressrõl rendeltem , jó minõségûis